Üdvözlök Mindenkit!
Még Élek!
Nem gondolom,hogy bárkinek is tartoznék magyarázattal ,de annyit el szeretnék mondani,hogy az utóbbi időben az L 100-as a fontossági sorrendben hátrébb szorult.
Ebben az évben új szakmát/hivatást szereztem amihez kellett jó pár vizsgát letennem a munka mellett,nem volt egyszerű...
Ebben az évben sikerült a házunkat felújítani (utána költözés),megszervezni és kivitelezni egy esküvőt/lakodalmat (sajátomat) és megszületett az édes Kislányom aki 2 hónapos múlt,ilyen pörgős életvitel mellett bocsánat ha nem a hangfal volt a legfontosabb.
Szeretném megköszönni azoknak az emberkéknek a valóban szívből jövő segítséget akik próbáltak jbl dobozokat ajánlani!
Kevesen tudják mert nem látnak bele a privát leveleimbe de pár doboz vásárlása nem rajtam múlt,de ha valaki kételkedik akkor privátban el tudom küldeni a volt eladóval folytatott levelezésem amelyben benne van,hogy nem én voltam az első aki jelentkezett a dobozért és ezért nem lett az enyém...
Utólag volt olyan aki megkeresett de jóval drágábban akarta eladni mint amilyen áron vette ,az ilyentől elvből sem vásárolnék.(Így kezdve:ha gondolod annyiért eladom amennyiért vettem elfelejtve ,hogy én tudtam milyen áron sikerült megszereznie az eladótól mert később érdeklődtem,hogy végül elkelt-e) Na mindegy...
Reagálva TomLeftiger fórumtárs bejegyzésére: Valóban megkeresett először,hogy gondolkodik az eladáson és ha meghozza a döntést akkor jelentkezik,másodszor megkeresett ,hogy eladó sorba került és aktuális e még?
Akkor válaszoltam is neki,hogy még tart a felújítás és lassan megszületik a gyermekem így most másfelé fordult a figyelmem. Kérdeztem a levelemben ,hogy mennyiért válna meg tőle (gondoltam ha lesz egy lélegzetnyi időm akkor foglalkozom a dologgal) de válasz már nem jött...
Gondoltam ha olyan fontos eladni akkor nem hitegetem adja el...De örültem a megkeresésnek.
Viszont ha már így ízekre akarnak szedni és minden írásomba belekötnek egyesek akkor javaslom,hogy lapozzanak vissza páran és figyelmesebben olvassák a keresek rovatot amelyben szerepel az mint kritérium,hogy "vállalható külsővel és belenyúlás mentes belsővel rendelkezzen".
Csak egy példa... Ha valaki Evó-t szeretne venni akkor nem biztos ,hogy a boyracer féle 400 lovas neki az érték hanem a gyári (evo 8-as esetében a 265 lovas) ún. "stock" állapotú.
Azért szeretném ha megmaradna nekem a döntés,hogy mikor zárjam a topikot,ne más döntse már el.
Egyszerű a dolog ha valaki nem akarja akkor ne olvassa,ne kattintson ide...
Ettől függetlenül szeretnék Mindenkinek nagyon boldog,sikerekben bővelkedő új esztendőt kívánni!