Emlékeztem rá, hogy van egy ilyened!
Anno én is szerettem volna egyet, de már nem emlékszem, hogy miért nem jött össze.

Emlékeztem rá, hogy van egy ilyened!

Nagyon szép óra. És viccesen jó a neve nekünk, magyaroknak

Megkérdezhetem, hogy hol és mennyiért végeztetted a karbantartást? (jöhet privátban is)

Ja, ez a sima hátlapu. Láttam olyat, már nem emlékszem pontosan melyik tipus, ahol az alján egy teljes komplikáció volt naptárral, holdfázis stb.juliush írta: ↑2024.02.03., szomb. 20:46Szerintem nem az, amire gondolsz, ha a "cuccos" alatt ugyanazt értettük!![]()
A Reversot a 30-as évek elején arra tervezték, hogy a lovaspóló válogatott számára olyan elegáns karórát biztosítsanak, amelytől a meccs során sem kell megválniuk. Az óratokot egy speciális mechanizmus segítségével "arccal befelé" fordítva védték meg az érzékeny kristályt és számlapot az esetleges mechanikai behatásoktól. Itt érdemes utánanézni:
https://www.jaeger-lecoultre.com/us-en/ ... so-history
Szerintem nem az, amire gondolsz, ha a "cuccos" alatt ugyanazt értettük!

Ez most tényleg az, hogy kinyitod és alatta ott a cuccos?

Ezt a képet azóta, minden nap megnézem.

Emlékszem rá élnénken, én voltam az egyik "majdnem.meglincselőd", bár a lincselés közben eléggé szabatosan és pontokba szedve kifejtettem az érveimet, amiket most újraolvastam, és semmit nem változott a véleményem

Igen, kétségtelen.tamagaba írta: ↑2023.11.03., pén. 20:24Van ezeknek egy sajátos kisugárzásuk. Nem tudom honnan jön, de csak élőben működik, képről nemVinkler írta: ↑2023.11.01., szer. 19:27Viszont a minap saját magamon is meglepődtem. Ismeretségi körben vásároltak egy Jaeger-LeCoultre Reverso órát, amit egyáltalán nem gondoltam volna instant get kategóriának, de mikor megláttam, és főleg amikor felpróbáltam elfogott AZ érzés.
Lehet csak öregszem?!![]()
![]()
.
.
.
IMG_8325.jpeg

Van ezeknek egy sajátos kisugárzásuk. Nem tudom honnan jön, de csak élőben működik, képről nemVinkler írta: ↑2023.11.01., szer. 19:27Viszont a minap saját magamon is meglepődtem. Ismeretségi körben vásároltak egy Jaeger-LeCoultre Reverso órát, amit egyáltalán nem gondoltam volna instant get kategóriának, de mikor megláttam, és főleg amikor felpróbáltam elfogott AZ érzés.
Lehet csak öregszem?!![]()
![]()
.
.
.
IMG_8325.jpeg
Akkor meg is vagyunk....

Csakafele