Mi ebben a félreértés?Aszpirin írta: ↑2022.01.26., szer. 13:46De még mennyire. Amint írtam, a bírság nem arról szólt, hogy technikailag helytálló a magyarázat, hanem hogy a bíróság úgy ítélte meg, hogy ezt közölnie kellett volna az Apple-nek a userekkel. A technikai magyarázat teljesen helytálló, és a bírósági döntés (ami nem is arról szólt) nem változtatja bulshitté. Amit te írtál, az tökéletes példája a szándékos félreértelmezésnek.
Szándékosan lassította a telefonokat az Apple? Igen.
Tudta ezt a felhasználó? Nem.
Technikai magyarázat helytálló 1 évnél fiatalabb készüléknél is? Nem vagyok benne biztos. És amúgy miért helytálló a magyarázat? Gyenge az akku? Igen. Gyakrabban kell tölteni? Igen. Esetleg cserélni kell? Igen. Józan paraszti ésszel én így cselekednék, mint átlag user.
Én ezt csak úgy tudom értelmezni, mint a felhasználókat hülyére vétele, amiért megérdemelték a büntetést.
Mert nem az történt, hogy szólt ELŐRE az apple, hogy pl.:
"Kedves Mindenki! A ti érdeketekben, hogy ne kelljen foglalkozni a dolgokkal, van lehetőség rá, hogy a telefon picit, vagy akár nagyon lassul, de nem fog kikapcsolni. Ha persze nem szeretnétek ezt, akkor ki lehet kapcsolni ezt a funkciót itt és itt a menüben. Viszont a a legjobb megoldás az akku csere 2 évente, vagy amikor a belső menedzsment szerint eléri az XY szintet."
Nem. Sutyiban telefon lassítás, ami miatt többen inkább vettek új telefont, mert úgy is fogyasztói társadalom van.
Az utolsó mondatod meg inkább szándékos rosszindulat, amit sajnálattal olvasok pont tőled.