Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mechanikus órák
Na tehát akkor rá esett a választás....az alsó házból....Orient Defender....
Mechanikus Órák
Na tehát akkor rá esett a választás....az alsó házból....Orient Defender....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Az "alsó házból" teljesen mindegy, mivel műszaki színvonalukban nincs közöttük jelentős különbség. Tehát válassza azt, amelyik kinézetre jobban tetszik.
.
Köszönöm!
Ma volt rajtam egy Orient Defender....
.de azért megnézném közelebbről a Seiko 5 Sport-ot is.....
Mechanikus Órák
Az "alsó házból" teljesen mindegy, mivel műszaki színvonalukban nincs közöttük jelentős különbség. Tehát válassza azt, amelyik kinézetre jobban tetszik.
.
Köszönöm!
Ma volt rajtam egy Orient Defender....
.de azért megnézném közelebbről a Seiko 5 Sport-ot is.....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Mechanikus Órák
Èn csak annyit tudok, hogy müködik:)
Nem kèr enni..fèl èvente elöveszem, megnèzegetem..ha majd valaki megszorul a csalàdba jó lesz még.
- peterson
- V.I.P.
- Értékelés: 808
Mechanikus Órák
Gyönyörű. Már csak az anyaga miatt is értékes....de a látvány a lényeg.
Nem tudom hány gramm arany van benne, de a motor szvsz értékesebb, ha tökéletes állapotú.
Jó kis óra ez!
Mechanikus Órák
Nekem egy ilyen 14k-s IWC-m van. Nem vagyok nagy órás, azt sem tudom mennyit ér egy ilyen..de gondoltam örömöt okozhat másoknak is a látványa:)
Gyönyörű. Már csak az anyaga miatt is értékes....de a látvány a lényeg.
Mechanikus Órák
Nekem egy ilyen 14k-s IWC-m van. Nem vagyok nagy órás, azt sem tudom mennyit ér egy ilyen..de gondoltam örömöt okozhat másoknak is a látványa:)
Mechanikus Órák
Most vettem egy Ingersoll Richmond órát (a képen a bal oldali), nem egy nagy durranás, de megtetszett a design-ja.
Olyan Patekos, de szép.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Mechanikus Órák
Most vettem egy Ingersoll Richmond órát (a képen a bal oldali), nem egy nagy durranás, de megtetszett a design-ja.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Mechanikus Órák
Seiko vagy Orient.......? .....az alsó házból....
.
Mechanikus Órák
Van Cleef & Arpels Midnight Planétarium Poetic Complication
245,000 USD
https://www.youtube.com/watch?v=sw5S2-T-Ogk
Mechanikus Órák
Seiko vagy Orient.......? .....az alsó házból....
Mechanikus Órák
Jó pár hete hordom már a Bell-maticot. Nagyon szeretem. Az órás leszervizelte, nincs vele semmi gond, viszont a szerkezetet nem tudta rögzíteni a tokban, mert a rugó az idők során eltűnt/elkorrodált. Rendeltem az ebayről rozsdamentes acélból, jövő héten elviszem az óráshoz.
A plexi benn van, ami szépen mutatja a számlapot. Sajnos az órához rendelt tömítésszettből csak a gomb és a korona tömítése passzol, a hátlapé nem. Szóval nem tudtam még vízállóvá tenni.
Az emúlt 3 hétben a napi 1 perc késés a hordással eltűnt és kb 1 hete a pontos idő körül ingadozik. Ha megint dolgozom, valószínűleg ez változni fog a több mozgás miatt.
Ja, egy dologgal nem vagyok kibékülve. Francia a naptár. Rendelek hozzá egy angol naptár tárcsát, mert ki nem állhatom.
Mechanikus Órák
Szia!
Megjött az óra?
Várjuk a beszámolót
Hali!
Igen, tegnap megjött. Látszik rajt az elmúlt 40 év, de szépen helyrehozták és így hordható A plexit felpolírozták, rendelek helyette újat. Az ébresztő működik és az óra meglehetősen pontos. 1 nap után +5mp-et szedett össze, ami nem rossz, sőt.
Látszik a belsejében néhány csavar körül enyhe rozsdafolt, de nem vészes. Hordom egy hetet és akkor látszik a pontossága aztán elviszem óráshoz, hogy átvizslassa. Az indexek és a mutatók sajnos bemattultak, nem hiszem, hogy fel lehet őket fényesíteni. Egész jó áron szereztem, amit rááldoztam azt megérte, beteszem a gyűjteménybe és néha hordom. Érdekes, hogy milyen diszkréten csörög...
A korábban vásárolt 1983-as Seiko 5-ös lesz amit hordani fogok, mert az gyakorlatilag, egy kis trükkel a pontos időn tartható hosszú ideig. Ha éjszakára nem a lapjára teszem, akkor pont annyit siet 6-7 óra alatt, mint amit késik nap közben.
Üdv,
NL
Mechanikus Órák
Szia!
Megjött az óra?
Várjuk a beszámolót
Sziasztok!Egy ilyen szépséget sikerült leütni a neten. Jövő héten hozza a posta, remélem nem lesz vele gond. Már régóta szemeztem a Bellmatic-okkal de eddig normális áron nem volt. 17 köves, 6007-6040-es szerkezete van és 1973-as gyártmány. Ha megjött, majd beszámolok......és most ez az 1000. hozzászólásom.. :-)
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Mechanikus Órák
Sziasztok!Egy ilyen szépséget sikerült leütni a neten. Jövő héten hozza a posta, remélem nem lesz vele gond. Már régóta szemeztem a Bellmatic-okkal de eddig normális áron nem volt. 17 köves, 6007-6040-es szerkezete van és 1973-as gyártmány. Ha megjött, majd beszámolok......és most ez az 1000. hozzászólásom.. :-)
Mechanikus Órák
Nekem ez nagyon tetszik:
http://www.racewatches.com/BRM-Gulf-V8.html
A többi sem rossz:
http://www.racewatches.com/BRM-Gulf-Racing.html
Webáruház:
Mechanikus Órák
Köszönöm .
Megfizettem a tanulópénzt a szó minden értelmében amíg eljutottam oda, hogy a vásárolt óráim értékesek legyenek és ez nem az árra értendő.
Az órák mellett a fényképezés az ami a másik szerelem.
Mechanikus Órák
Igaz, hogy az ára is szép viszont ez is luxuscikk, mint a HiFi ahol szintén találkozunk "szép" árakkal.Azonban ha a konkurensek tucatszerkezetekkel szerelt óráit nézem, akkor a Grand Seiko ára több mint kedvező.
Nagyon komoly óra, gratulálok!
Ezen a szinten ez tényleg nem drága. A hozzá nem értő talán "lekvarcórázza", de ha nem villantani kell, kitűnő a választás. Jó ízlésre vall.
PS: a középső kép nagyon profi, ha saját fotó, azért is jár az elismerés!
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
Mechanikus Órák
Igaz, hogy az ára is szép viszont ez is luxuscikk, mint a HiFi ahol szintén találkozunk "szép" árakkal.Azonban ha a konkurensek tucatszerkezetekkel szerelt óráit nézem, akkor a Grand Seiko ára több mint kedvező.
Mechanikus Órák
Gratula! Nagyon szép!
Valóban szép, de az ára is 'szép'
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Grand Seiko
Gratula! Nagyon szép!
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9087
Mechanikus Órák
Grand Seiko
Gratula! Nagyon szép!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos