Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Digitális fényképezőgép
Digitális fényképezőgép
- tomoren az D50-es most egy jo vetel, es az alap obija is elegge jol hasznalhato..
- ez jo vetel lehetne: http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=8388
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
Digitális fényképezőgép
Nikon D50 és D70s között mi a különbség? Mivel tud többet vagy mitől "jobb"?
Azt tudom (D70s), hogy drágább, nehezebb, nagyobb egy picit és Max shutter:1/8000 sec ... meg, hogy SD helyett CF kártya...
És a D70 és D70s között? LCD:1.8" vs 2.0 " Valami más?
gazdasági kérdésre lefordítva érdeklődésedet. ha az alap kit-et nézem mindkét típusból, akkor szvsz nincs meg az a majd 100e ft különbség ami a két gép között van.
Digitális fényképezőgép
- D50 es D70/s osszehasonlitas
T A M I . H U
Digitális fényképezőgép
Nikon D50 és D70s között mi a különbség? Mivel tud többet vagy mitől "jobb"?
Azt tudom (D70s), hogy drágább, nehezebb, nagyobb egy picit és Max shutter:1/8000 sec ... meg, hogy SD helyett CF kártya...
És a D70 és D70s között? LCD:1.8" vs 2.0 " Valami más?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Digitális fényképezőgép
Ebből még az is következhet, hogy a JVC használ Canon lapkát.Egyébként azt hittem, itt digitális fényképezőgépekről beszélgetünk...
Offtopic? Ezen én is filóztam...
A CCD közös téma. Mivel itt merült fel korábban, ide írtam be.
Egyébként nekem is gyanús, hogy a JVC nam gyárt lapkát.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Digitális fényképezőgép
Idézek:"Egy Canon DV-t úgy oldottam meg, hogy leszedvén a rögzítését(s talán hűtését) célzó lemezkéről láttam, a CCD megeggyezik a JVC GR-D20 CCD-vel. Ha megnézed milyen szám van rajta(cx281) akkor lököm a JVC-s cikkszámot Ez a SINI-nél is van. "
Ebből még az is következhet, hogy a JVC használ Canon lapkát.
Egyébként azt hittem, itt digitális fényképezőgépekről beszélgetünk...
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Digitális fényképezőgép
Idézek:
"Egy Canon DV-t úgy oldottam meg, hogy leszedvén a rögzítését(s talán hűtését) célzó lemezkéről láttam, a CCD megeggyezik a JVC GR-D20 CCD-vel. Ha megnézed milyen szám van rajta(cx281) akkor lököm a JVC-s cikkszámot Ez a SINI-nél is van. "
Digitális fényképezőgép
- egy tuti, az uj 10Mpx CMOS erzekelo sajat fejlesztes - a kis kompaktokban hasznalt hagyomanyos CCD-k eseteben siman el tudom kepzelni, hogy veszi valakitol, amugy eddig nem is tudtam, hogy a JVC lapka gyarto lenne... majd utannanezek.
Lehet, hogy 3. cégtől veszik, de az biztos, hogy Canonba lapkát a JVC alkatrészlistából ajánlottak egymásnak.
- ki mit ajanlott?
T A M I . H U
Digitális fényképezőgép
- egy tuti, az uj 10Mpx CMOS erzekelo sajat fejlesztes - a kis kompaktokban hasznalt hagyomanyos CCD-k eseteben siman el tudom kepzelni, hogy veszi valakitol, amugy eddig nem is tudtam, hogy a JVC lapka gyarto lenne... majd utannanezek.
Lehet, hogy 3. cégtől veszik, de az biztos, hogy Canonba lapkát a JVC alkatrészlistából ajánlottak egymásnak.
Digitális fényképezőgép
- egy tuti, az uj 10Mpx CMOS erzekelo sajat fejlesztes
- a kis kompaktokban hasznalt hagyomanyos CCD-k eseteben siman el tudom kepzelni, hogy veszi valakitol, amugy eddig nem is tudtam, hogy a JVC lapka gyarto lenne... majd utannanezek.
T A M I . H U
Digitális fényképezőgép
Korábban volt szó arról, hogy a Canon magának fejleszt minden fontos alkatrészt az optikától a CCD-ig. Tegnap olvastam az egyik műszerész fórumon, hogy a Canon kamerákban JVC CCD lapka van. Akkor most mégsem mindent magának fejleszt, vagy az ilyen, kis felbontású, olcsó CCD-ket inkább veszi máshonnan?
-
Vendég
Digitális fényképezőgép
Ha valakit érdekel Fuji S6500fd új gép a piacon
- a fuji usb-n tud mass-storage-kent viselkedni?
igen legalábbis az S7000 Meg tud webkameraként is
Digitális fényképezőgép
Ha valakit érdekel Fuji S6500fd új gép a piacon
- a fuji usb-n tud mass-storage-kent viselkedni?
T A M I . H U
Digitális fényképezőgép
Jelentkezzen az az egyed, aki évente 10.000 expo felett kattint és nem cseréli le a gépét a vásárlást követő 5 éven belül!
- 2 eves a gepem, 21000db.-nal tartok.
T A M I . H U
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11334
- Kapcsolat:
Digitális fényképezőgép
Jelentkezzen az az egyed, aki évente 10.000 expo felett kattint és nem cseréli le a gépét a vásárlást követő 5 éven belül!
Miért, van ilyen?
Az első digi gépem 11e expót lőtt és fél évet töltött nálam...
A digi gépeknél az 5 év irreálisan nagy elvárás.
Az elmúlt 5 évben pl. elég sok minden történt...
Hát ezaz. Ki fogja elérni az 50ezres exposzámot? Közülünk senki.
Digitális fényképezőgép
Miért, van ilyen?
Az első digi gépem 11e expót lőtt és fél évet töltött nálam...
A digi gépeknél az 5 év irreálisan nagy elvárás.
Az elmúlt 5 évben pl. elég sok minden történt...
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11334
- Kapcsolat:
Digitális fényképezőgép
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
Digitális fényképezőgép
Úgy tudom, hogy 10ezer expóra van kalibrálva. Egyből felmerűl így a kérdés, vajon hogyan győződhetek meg a használhatóságáról (mennyit lőttek vele)?Nekem ugyan kit obim van az analóghoz de van egy 70-300 telém meg egy közgyűrűsorom (12-25-32 asszem). Sajna a vaku nem biztos digibarát.
Köszönöm a gyors reflekteket!
Én meg úgy hallottam, hogy 50000 expo körül szokott behalni a zár.
A Camera kftnél (Somogyi u.) ingyen kiolvasssák az exposzámot, nem kell zsákbamacskát venni.
így van. egy amatőr gép -mint a 300d- kb. 45e-50e expóra van kalibrálva. egy profi gép kb 175e-200e re.
Digitális fényképezőgép
Én meg azt olvastam, hogy egy zárcsere 20e alatt van.. Szóval az sem katasztrófa végülis.
- vegulis ... inkabb vennek olyat aminel nem kell ezt sem kifizetni
T A M I . H U
Digitális fényképezőgép
Én meg azt olvastam, hogy egy zárcsere 20e alatt van.. Szóval az sem katasztrófa végülis.
Digitális fényképezőgép
A Camera kftnél (Somogyi u.) ingyen kiolvasssák az exposzámot, nem kell zsákbamacskát venni.
Való igaz. Kösz!
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
Digitális fényképezőgép
Úgy tudom, hogy 10ezer expóra van kalibrálva. Egyből felmerűl így a kérdés, vajon hogyan győződhetek meg a használhatóságáról (mennyit lőttek vele)?Nekem ugyan kit obim van az analóghoz de van egy 70-300 telém meg egy közgyűrűsorom (12-25-32 asszem). Sajna a vaku nem biztos digibarát.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Digitális fényképezőgép
A következő gépekkel hasonlítottam a tesztképeit: Canon S60,A610,530 Olympus 320 350 (nagyobb felbontásuak), Fuji5600, Casio 110 120. Szubjektív sorrendem (képminőség):
1:610
2:P850
3:530
Továbbá dicsérték a képstabit benne, meg ugye a külső vaku. Kezdeti ára 125 ezredes volt most 80.
A cégünknek van egy 2mp-es Kodakja, úgyhogy csak az alapján tudtam valós következtetéseket levonni (pozitívak), igaz az kompakt és nem mai darab.
Nem tudtam, hogy 80-ért már lehet 300D-t kapni, úgyhogy merengés tárgyává teszem ezt az alternatívát. Úgy tudom, hogy 10ezer expóra van kalibrálva. Egyből felmerűl így a kérdés, vajon hogyan győződhetek meg a használhatóságáról (mennyit lőttek vele)?
Nekem ugyan kit obim van az analóghoz de van egy 70-300 telém meg egy közgyűrűsorom (12-25-32 asszem). Sajna a vaku nem biztos digibarát.
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
Digitális fényképezőgép
Hali!
Sajnos még nem tudok megfizetni egy dslr-t, ezért egy közbenső állomással kezdeném a digitális életet. Sokat böngésztem a netet és az alábbi gépet találtam.
Kodak P850
Köszönöm a figyelmet!
Inkább vegyél egy 300D-t, 80e körül, és a régi obikkal már tudod is használni.
A kodak csak egy felesleges kitérő lenne.
Ez tűnik a legértelmesebb ötletnek a körülményeket figyelembe véve.
Nem tudom, hogy mennyire vagy benne a fotózásban, mennyire voltál profi az eos 300 kihasználásában, mik voltak hozzá(milyen obik, szűrők, sesetleg távkioldó) mert azok mind jók lennének a 300D-hez is.
Hosszútávon mindezekkel együtt mindeképpen olcsóbb is lesz egy most még kicsit drágábbnak tűnő DSLR Canon. Esetleg használt.
Ja, barátnőm én beszéltem rá hosszas gondolkodás után 530-as Canonra, ha az a Kodak 80ezerért csak olyan képet tud, akkor már 60-ért van sokkal jobb Fuji 5600, vagy 80 körül Panák, sőt, talán Sony H2 vagy Fuji S7500 is.
Azok már komolyak.
Másrészt itt a fórumon, Dokigy csodálatos és művészi tesztképei ellenére is meglehetős Kodakellenesség van.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG