Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Quartz órák
Quartz órák
Mivel a régi Citizen villanyórám beadta a kulcsot és csak automata óráim maradtak, megleptem magamat egy ilyennel:
Seiko Alarm Chronograph SNA309
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Quartz órák
Sziasztok!
Én kaptam egy ilyet nemrég a nejemtől:
Én is kaptam már ilyesmit, Teritől. Igaz ez nem quartz óra.
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Quartz órák
Ők ketten vannak Mindkét órát nagyon szeretem és felváltva hordom mikor melyikhez van kedvem.
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Quartz órák
Sziasztok!
Én kaptam egy ilyet nemrég a nejemtől:
Timex Expedition.
Quartz órák
Mindegyik ultrabrutál és lecserélném a kocsim ha lenne ennyi pénzem
Quartz órák
Kinek mi a kedvenc órája?
TAG Heuer Monaco Sixty Nine....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Quartz órák
.
Ha már quartz óra, akkor abban nekem a Credor Spring Drive Sonnerie lenne a kedvenc órám.
Érdemes a képre rákattintva megnézni a részleteket, illetve gyönyörködni benne az alábbi videón:
http://www.youtube.com/watch?v=_abfAnKbLSM
A Credor Spring Drive-nak egyébként van percismétlős változata is. (De ez még mindig nem a számomra megfizethető kategória.)
http://www.youtube.com/watch?v=qQYF_DU7 ... =endscreen
És egymás mellett a két óra:
.
Quartz órák
Kinek mi a kedvenc órája?
Én a svájcira bukom
Ezt követi a Japán és amerikai márkák hada
Quartz órák
Amennyiben publikus, szabad tudni, hogy honnan, vagy hol, illetve mennyiért?
Jó kis óra, sokszor nézegettem már, nekem a PVD bevonatos sötét tokkal jobban tetszik, de az is igaz, hogy ha az megkopik vagy karcolódik, akkor inkább hátrány mint előny az ilyen fajta dizájn
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8875
Quartz órák
Ma rendeltem egy ilyet:
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos