Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Digitális fényképezőgép

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Köszi Simon.

Nikon Coolpix 3200 -at ismeri valaki?

Elolvastam a véleményeket erről a készülékről és ezt találtam a számomra legmegfelelőbbnek. Viszont szívesen olvasnék még róla, elsősorban negatív tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Vendég

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Mi a lehető legjobb választás ma a 3.2 megapixeles digitális fényképezőgépek között?
Erre nyilván itt senki nem fog tudni választ adni mivel senki sem rendelkezik az összes digit géppel, hogy legyen összehasonlítási alapja. Ismét csak azt tudnám javasolni, hogy látogass el a digicam.index.hu -ra és nézz körbe. Én a Canon-t preferálnám.

Köszi a linket. Már csak azt kellene kideríteni mi az az ISO 100.
Egyébként pont a Canonnál nagyon sokan panaszkodnak a piros szemre és ISO 100 feletti zajos képre. Ebből az elsőt értem, de a másodikat nem.

Az ISO a fényérzékenységet jelöli, ezt analóg kameránál a negatív kiválasztásával, digitális gépnél pedig beállítással választhatod. Az ISO100 az átlagos fényérzékenységű filmet illetve beállítást jelenti. Az e felettiek (ISO 200-1600-csillagos ég) fényérzékenyebbek, esti felvételekhez jobban alkalmazhatóak. Sajnos az ISO emelése egyértelműen növeli a szemcsésedést, van amelyik gépnél jobban van amelyiknél kevésébé. Az én 300D-m sem szereti már az ISO400-at sem. Véletlenül úgy maradt egy hete és néztem, hogy miért ilyen szemcsések a képeim.

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

Digitális fényképezőgép

Mi a lehető legjobb választás ma a 3.2 megapixeles digitális fényképezőgépek között?
Erre nyilván itt senki nem fog tudni választ adni mivel senki sem rendelkezik az összes digit géppel, hogy legyen összehasonlítási alapja. Ismét csak azt tudnám javasolni, hogy látogass el a digicam.index.hu -ra és nézz körbe. Én a Canon-t preferálnám.

Köszi a linket. Már csak azt kellene kideríteni mi az az ISO 100.
Egyébként pont a Canonnál nagyon sokan panaszkodnak a piros szemre és ISO 100 feletti zajos képre. Ebből az elsőt értem, de a másodikat nem.

Sly
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: Sly »

Fuji FinePix S7000
http://depo.hu/?page_number=6&id=14055& ... 0&csid=245

nem rossz kis dög...
mondjuk az S5000 most akciós az MM-ben asszem.

üdv.
Sly

TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />

Vendég

Digitális fényképezőgép

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

Digitális fényképezőgép

Kívánalmak:
- gyönyörű képeket csináljon
- kicsi és könnyű legyen
- könnyű kezelhetőség
- ne legyen piros szem !!!!!!!
- 3x vagy nagyobb Zoom
- széles és panoráma kép lehetőségek
- akkumulátor ne merüljön ki gyorsan
- éjszakai és back-light képeket is tudjon
- állvanyra helyezhetőség + időzítő
- viszonlag nagy (256 MB-os) memória kártya behelyezhetőség
- USB vagy hasonló PC-s kapcsolódás
- LCD és hagyományos kereső
- ár: ne legyen több 500 eurónál

Nem fontos:
- video és hang rögzítés

Bármilyen véleményt szívesen fogadok, de ha lenne valamilyen összehasonlító teszt a neten, az is megteszi.

Előre is köszi.

Vendég

Digitális fényképezőgép

hello szeretnék egy digi fényképezőgépet!25Eft ért tudnak nekem hozni mercury-t, 3 megapixelest, avi stb,1,5TfT vel.Megéri -e mit gondoltok??vmi 330-as.

handras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: handras »

Templar: http://forums.dpreview.com/forums/read. ... ge=8246765
Köszi, megnéztem. Ha jól olvasom annyit csinál, hogy az eddig PC-ről állítható FEC-et a fényképezőgépen menüből lehet állítani viszont elveszi a WB állítást.

Igen de azóta itt az új, ami a set gombra teszí, így marad a wb is.

http://www.satinfo.narod.ru/

Vendég

Digitális fényképezőgép

Templar: http://forums.dpreview.com/forums/read. ... ge=8246765
Köszi, megnéztem. Ha jól olvasom annyit csinál, hogy az eddig PC-ről állítható FEC-et a fényképezőgépen menüből lehet állítani viszont elveszi a WB állítást.

handras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Digitális fényképezőgép

N°1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: N°1 »

A Sulinet utolsó napjait kihasználva kacérkodom egy Canon S50-es gép megvásárlásának gondolatával.Jó választás lehet?

http://index.hu/tech/digicam/cikkek/s50/

Kösz Simon, engem meggyőzött.
Belépek a digigépes táborba (már persze ha még lesz készleten...)!

Hát asszem, ennek az időszaknak befellegzett! Remélem, nem csúsztál le róla!

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: Pink Panther »

A Sulinet utolsó napjait kihasználva kacérkodom egy Canon S50-es gép megvásárlásának gondolatával.Jó választás lehet?

Kösz Simon, engem meggyőzött.
Belépek a digigépes táborba (már persze ha még lesz készleten...)!

PP
Víg kedély, jó egészség!

Vendég

Digitális fényképezőgép

A témához totál zöldfülűként a véleményetekre volnék kíváncsi: 
A Sulinet utolsó napjait kihasználva kacérkodom egy Canon S50-es gép megvásárlásának gondolatával.
A Sulinetes gépek közül ez tűnik az egyik legkomolyabbnak és szeretném, ha hosszabb távon is elégedett felhasználóként szolgálna ki. A Canon termékeivel eddig jó tapasztalatom volt. Hobbifotós vagyok, az ezideig minimális manuális állítgatós fajtából.
Jó választás lehet?

Pink Panther
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: Pink Panther »

A témához totál zöldfülűként a véleményetekre volnék kíváncsi:

A Sulinet utolsó napjait kihasználva kacérkodom egy Canon S50-es gép megvásárlásának gondolatával.
A Sulinetes gépek közül ez tűnik az egyik legkomolyabbnak és szeretném, ha hosszabb távon is elégedett felhasználóként szolgálna ki. A Canon termékeivel eddig jó tapasztalatom volt. Hobbifotós vagyok, az ezideig minimális manuális állítgatós fajtából.
Jó választás lehet?

PP
Víg kedély, jó egészség!

Head
Isten Hozott! :)

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: Head »

A segítségetek szeretném kérni egy digi fényképezőgép videoformátumával kapcsolatban. Kaptam fileokat, rendre 10Mb a méretük,  név*.vmo a kiterjesztésük. Szerintem OLYMPUS géppel készültek  , de a honlap szerint ezek a gépek *.mov formátumban mentenek. A neten nem találtam hivatkozást *.VMO kiterjesztésre video formátum tekintetében . (Leggyakoribb ilyen típusú file a Siemens SE45 mobil audio formátuma , de ahhoz sok a 10 MB) 
A file kezdete:

SOMVXXXXXXXWEIVXXXXXXXX  ...

A file vége:

angol nyelvű köszönet

A fileokat le kellene játszani illetve konvertálni kellene-.

Előre is köszi ha tudtok segíteni vagy valamilyen irányt tudnátok adni merre keresgéljek.

Így elsőnek próbáld meg átnevezni mov-ra és lejátszani Quictime-al. Bár nekem furcsa lenne ha egy gép mov-ba mentene.
Ha így nem megy akkor nevezd át mpg-re és úgy próbáld, a végén pedig avi-ba és úgy.

Ha egyik sem megy akkor lehet tovább menni.

Kipróbáltam .mov,.avi,.mpg -vel is , továbbá: RealPlayer,ZoomPlayer(ffdshow). Eredmény eddig = 0.

A file eleje:
------------------------------
SOMV
WEIVRý˙˙Eţ˙˙@ ° Rý˙˙Eţ˙˙@ ° đ? FFUBâ : ĐT

A File vége:
»» ş»»

Special thanks to the team:
Jeff Macht
Hector Herrera
Anatole Matveief
Simon Ward
Spencer Cathey
Russ Baker
David Gislason

-------------------------------

Valószínű , hogy egy gyári OLYMPUS CD megoldaná a gondot , ezt a szoftvert kellene használnom, Kérem akinek ilyen kamerája van nézze már meg ha videót vesz fel milyen formátumban illetve kiterjesztéssel ment a kamerája.

Köszi.
Head

Vendég

Digitális fényképezőgép

A segítségetek szeretném kérni egy digi fényképezőgép videoformátumával kapcsolatban. Kaptam fileokat, rendre 10Mb a méretük, név*.vmo a kiterjesztésük. Szerintem OLYMPUS géppel készültek , de a honlap szerint ezek a gépek *.mov formátumban mentenek. A neten nem találtam hivatkozást *.VMO kiterjesztésre video formátum tekintetében . (Leggyakoribb ilyen típusú file a Siemens SE45 mobil audio formátuma , de ahhoz sok a 10 MB) 
A file kezdete:

SOMVXXXXXXXWEIVXXXXXXXX ...

A file vége:

angol nyelvű köszönet

Előre is köszi ha tudtok segíteni vagy valamilyen irányt tudnátok adni merre keresgéljek.

Így elsőnek próbáld meg átnevezni mov-ra és lejátszani Quictime-al. Bár nekem furcsa lenne ha egy gép mov-ba mentene.
Ha így nem megy akkor nevezd át mpg-re és úgy próbáld, a végén pedig avi-ba és úgy.

Ha egyik sem megy akkor lehet tovább menni.

Head

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: Head »

A segítségetek szeretném kérni egy digi fényképezőgép videoformátumával kapcsolatban. Kaptam fileokat, rendre 10Mb a méretük, név*.vmo a kiterjesztésük. Szerintem OLYMPUS géppel készültek , de a honlap szerint ezek a gépek *.mov formátumban mentenek. A neten nem találtam hivatkozást *.VMO kiterjesztésre video formátum tekintetében . (Leggyakoribb ilyen típusú file a Siemens SE45 mobil audio formátuma , de ahhoz sok a 10 MB)

A file kezdete:

SOMVXXXXXXXWEIVXXXXXXXX ...

A file vége:

angol nyelvű köszönet

Head

Vendég

Digitális fényképezőgép

Tegnap ota kaphato Budapesten (az exc honlapja szerint) a D70-es nikon, ha valakit erdekel (300D "vetelytars").
- hol?

Az Extreme Computernél is átteték márciusra pedig a héten azt írták, hogy már kapható.

handras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Digitális fényképezőgép

Templár: privát üzit megkaptad?
Bocs, igen megkaptam csak odamentem és elfelejtettem visszajönni.
Megnéztem szerintem semmi olyat nem tartalmaz a firmware ami miatt érdemes volna szórakoznom vele. Ha kijönne egy olyan amivel mind TV mind AV módban lehetne a fénymérést változtatni az lenne a jó de olyan meg nem lesz. Azért köszönöm!

Igazán nincs mit.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: Tami »

Tegnap ota kaphato Budapesten (az exc honlapja szerint) a D70-es nikon, ha valakit erdekel (300D "vetelytars").
- hol?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: arty »

Off topic, 
Lámer kérdés hozzáértökhöz.Milyen programmal állithato elö, ill.melyik képformátum az,ahol valamilyen hangfile-t (pl. Wav) tudnék egy képhez csapni ,hogy megnyitáskor automatikusan lejátssza azt.Persze szempont lenne az is, hogy ha elküldöm mailben a képet bárki megnézhesse.

válaszokat elöre is köszi

üdv/tau ba

A kerdesedre a valasz: AVI. Ebben akar lehet allokep is, hang is (mp3 javallott a hely miatt). Csak valami jo mpeg4es codecet probalj meg....

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Vendég

Digitális fényképezőgép

Bocs, igen megkaptam csak odamentem és elfelejtettem visszajönni.
Megnéztem szerintem semmi olyat nem tartalmaz a firmware ami miatt érdemes volna szórakoznom vele. Ha kijönne egy olyan amivel mind TV mind AV módban lehetne a fénymérést változtatni az lenne a jó de olyan meg nem lesz. Azért köszönöm!

handras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Digitális fényképezőgép

KuZo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: KuZo »

Sziasztok!
Volna egy eladó gépem, hátha érdekel valakit:

6 hónapos Nikon Coolpix 5700-as digitális fényképezőgép. gyári dobozban, tartozékokkal.
Tartozékként adom az MB-E5700 típusú ceruzaelem (vagy akkumulátor) adaptert.
A szett tökéletesen újszerű állapotban van. Irányár: 180.000,- Ft
További infók:
Gép: 5700

Adapter: MB-E5700

Hát olyan rossz üzlet ez? Csak az adapter ára kb. 40e.. Ennyiért a gép már ajándék..

ZBiGi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Digitális fényképezőgép

Hozzászólás Szerző: ZBiGi »

Sony KLV-S40A10, Sony RDR-HX720, Yamaha RXV-430RDS, Mission m73, m72, m7c2, Mordaunt Short MS-907W

Válasz küldése

Vissza: “Technikai eszközök”