Akkor még van másfél hónapod, aztán hadd szóljon.motorgyilkos írta: ↑2021.11.19., pén. 17:34Vegre sikerult megint elkapni egy jo dirac merest. Most neztem meg a dune -t szuper lett a hang mozin es sztereon is. A hang rendszer egy evig biztos maradKovetkezo terv egy lumagen radiance pro lesz a kep javitasa erdekeben, profi kalibralassal egyetemben, majd kesobb vetito csere. Ezek a jovo evi tervek. Addig is mostantol probalom elvezni. Decemberben tobb idom lesz es csinalok en is egy umik/earthworks mikrofon osszehasonlito "tesztet".
Kevés lenne az a 16 csatornányi végfok, mivel (ha jól számolom) már most legalább 29 végfok csatorna adja a naftát az aktív váltású hangfalak miatt. De végülis lehet 2db is abból a 16-os végfokból.
Szerencses ember vagynemtomm írta: ↑2021.10.27., szer. 21:49Akkor szerencsés vagyok mert az asszony ritkán kérdezi meg, hogy ez vagy az beszerzés (kábel táp elosztó alátét csere feljebb stb ) mennyibe fáj , és mindig megmondom mennyibe fáj, de nincs belőle gondmotorgyilkos írta: ↑2021.10.27., szer. 21:16Lassan ott tartok hogy a negyedet se merem bevallani. Nem szep dolog, de inkabb a bekesegJo baratom lett a pick up point a rendeleseknel. Nem haza hozza a futar hanem egy felvevore
![]()
![]()
![]()
volt olyan, hogy még zsetont akart adni a továbblépéshez
![]()
![]()
viszont igen jó a hallása szokott segíteni
.
Akkor szerencsés vagyok mert az asszony ritkán kérdezi meg, hogy ez vagy az beszerzés (kábel táp elosztó alátét csere feljebb stb ) mennyibe fáj , és mindig megmondom mennyibe fáj, de nincs belőle gondmotorgyilkos írta: ↑2021.10.27., szer. 21:16Lassan ott tartok hogy a negyedet se merem bevallani. Nem szep dolog, de inkabb a bekesegJo baratom lett a pick up point a rendeleseknel. Nem haza hozza a futar hanem egy felvevore
![]()
Lassan ott tartok hogy a negyedet se merem bevallani. Nem szep dolog, de inkabb a bekeseg
Van különbség, a kérdés, hogy mit számít. Magas frekvenciák esetében már pár cm-es elmozdulás is más értéket fog mutatni.motorgyilkos írta: ↑2021.10.09., szomb. 14:23Earthworks m23 at vettem ahonnan a Storm ot is https://thesoundcounsel.com/
Fogok csinalni mindkettovel tesztmerest rewben hogy tenylegesen van e kulonbseg. Egyenlore bizok a szaki tanacsaiban eddig bejottek.
USB mics need a timing reference, the acoustic timing reference can provide that in the kind of environments likely to be used for design but an analog mic and a loopback connection might be more convenient. If making polar measurements the timing reference source would need to be a separate driver or speaker to the one being measured.
Earthworks m23 at vettem ahonnan a Storm ot is https://thesoundcounsel.com/
Milyen mikrofont veszel és honnan? Én ha veszek egyszer magamnak, akkor szerintem Cross Spectrum Lab-os lesz :)
Nem proballak meggyozni csak hasonlitsd ossze a meresi parametereket. Egyebkent nekem is van umik1 esem, de avval meg nem sikerult 2x ugyanazt mernem diracban, ebben a csoka is megerositett ezert nem hasznalnak kalibralasra umik-ot.Cutler írta: ↑2021.10.08., pén. 20:36Umik-1-et, ami frankón teszi a dolgátmotorgyilkos írta: ↑2021.10.08., pén. 19:26Persze, egyszeru oka van. Nem jart hozza mikrofon. Nekem umik1 em van, de ha osszehasonlitod a ket mikrofont egybol vilagos lesz miert cserelem. Milyen meromikrofont kaptal a Stormhoz?![]()
Umik-1-et, ami frankón teszi a dolgátmotorgyilkos írta: ↑2021.10.08., pén. 19:26Persze, egyszeru oka van. Nem jart hozza mikrofon. Nekem umik1 em van, de ha osszehasonlitod a ket mikrofont egybol vilagos lesz miert cserelem. Milyen meromikrofont kaptal a Stormhoz?
Persze, egyszeru oka van. Nem jart hozza mikrofon. Nekem umik1 em van, de ha osszehasonlitod a ket mikrofont egybol vilagos lesz miert cserelem. Milyen meromikrofont kaptal a Stormhoz?