Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Demiliton(2015)

elsősorban az ominózus hangeffekt miatt voltam rá kíváncsi. gépen bele-bele pörgetve olyan semminek tűnt, mindegy kiraktam projira.
döbb-döbb, remek film. Jake Gyllenhaal(az ilyenek miatt kedvelem) alakítása kifogástalan, engem pl. sokkal jobban meggyőzött, megfogott, érdekelt, nem ült le, mint az itt annyira kedvelt Still Alice, ami ehhez képest nekem kissé középszerű, unalmas.

az hangeffekt valóban ... döbb-döbb

a sok amcsi f.o.s. után végre egy nem f.o.s. amcsi film

csacsumicsa
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: csacsumicsa »

Én kérek elnézést.

https://www.youtube.com/watch?v=yrK1f4TsQfM

Hát ma megnézésre került a film. Rég szórakoztam már egy ilyen beteg filmen. Ez valami brutál elmebeteg történet, de épp ez fogott meg jó zenei betétek jól felépített film.
Ajánlom azoknak akik szeretik az elvont művészfilmeket. Csak az Atmos hangsáv lényege nem jött át,hogy az miért kellett.

tanczi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 794

Hozzászólás Szerző: tanczi »

Akkor feltenném a kérdést:

Kire melyik film hatott a legjobban?
Nem kedvencet kérdezek, mert az nem biztos, hogy egy és ugyanaz.

Nekem talán a Rekviem egy álomért ütött nagyot, s természezesen negatív irányban hatott. Régen volt, lehet mai fejjel újra megnézve már nem adná, de akkor, abban a pillanatban legyőzött.

Ha lehet próbáljatok csak egyet választani!!!!

Ha nem a Rekviem egy álomért, akkor Ghost Dog 
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz

5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500

panzer
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 19

Hozzászólás Szerző: panzer »

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1526

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Nekem a Keresztapa.

elisha
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1061

Hozzászólás Szerző: elisha »

@dhcodoki:

Született gyilkosok

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7196

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Nem tudom volt-e már ajánlva, de én most nézem és igencsak jó! Gondoltam bedobom...

Volt már... Kb. mikor indult az első évad.
Persze ezt a sorozatot (is) nyugodtan lehet többször ajánlani.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1698

Hozzászólás Szerző: -KP- »

@dhcodoki:

V for Vendetta.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Nem tudom volt-e már ajánlva, de én most nézem és igencsak jó! Gondoltam bedobom...

Ja, és 4k-ban is elérhető....

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Nekem talán a Rekviem egy álomért ütött nagyot, s természezesen negatív irányban hatott. Régen volt, lehet mai fejjel újra megnézve már nem adná, de akkor, abban a pillanatban legyőzött.

Forest Gump

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

A Warcraft a látvány miatt volt nézhető,értékelhető,ennyi ...én sem vártam hasra esést. Azért egy délutáni "dübörgésnek" jó volt.

Talán csokorba sem tudnám gyűjteni,de sok film van ,ami nagy hatással volt rám is. Voltak olyan történetek,amik nem alapvetően drámák,de mégis megfogtak érzelmileg.Nem biztos,hogy mind eszembe jut,de néhány biztosan:
A Medve(1988) ,A számkivetett (2000) , Hacsi - a leghűségesebb barát (2009), Engedd el! (2010) ,Millió dolláros bébi (2004), Elcserélt életek (2008),
John Q- Végszükség (2002) ,Ryan közlegény megmentése (1998) ,A Képlet (2009) , Csillagok között (2014), Az út (2010) ,Szitakötő (2002) ,Titanic(1997),

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

A kérdés jó, de egyet nem lehet mondani, sok film van ami érzelmileg hat. A betegséges filmek mindig haza vágnak, akár több napra is, pláne ha gyerekről van szó. Egészségügyes a nejem, így sok mindenről testközelből tudok. Higgyétek el ezerféle nyavalya van amiről sokan azt sem tudják, h létezik. Legtöbb esetben nem is olyanok a legdurvábbak amik a köztudatban szerepelnek. Ezek közül rengeteg cím van, Most jó, Élet háza, Philadelphia stb, Ősz New Yorkban, érdekes a Still Alice megérintett, de valahogy nem annyira mélyen. Aztán vannak a csoda fickók, Arc, Halálsoron. Aztán Komfortos mennyország, Sikátor szentje, A halászkirály legendája, Titanic. A nagy Dobás (1996) Saját szavak, Millió dolláros bébi, szóval a kérdés jó, de ahogy látjuk nincs olyan, h egy film. És még van nem egy ami hirtelen nem jut eszembe. Egy Casper-en is el tudok érzékenyülni pl. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

djkoxi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 98

Hozzászólás Szerző: djkoxi »

Nagyon egyszerű műanyag az egész, a karakterek gyengék, nem váltanak ki együttérzést, semlegesek maradnak a néző számára. Itt bukik az egész, ezért marad középszerű. 1.5 óra kikapcs oszt haladjunk. Rám mondjuk a radiátor sem hatott, de ez már az én bajom. 
Van pár film amit akárhányszor megnézek, képes könnyeket csalni a szemembe. Az egyik ilyen a Gladiátor! Pl a Csillagok háborúja sorozat bármelyik részét imádom nézni, de ilyen hatást egyik sem vált ki belőlem. Titanic bármikor hat az érzelmeimre, 200 éves ember szintén, Ryan közlegény, Gattaca amik még hirtelen eszembe jutnak.

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Nem könnyű,talán ez:  Schindler listája

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11082
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Akkor feltenném a kérdést: Kire melyik film hatott a legjobban?
Hair. Alapvetően befolyásolta a fiatal koromat és még ma is hat rám.

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Több ilyen film van, de a legutolsó amit láttam a Still Alice.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Tökéletesen egyetértek. A film nézése közben azon gondolkodtam, mi lehet az a "fűszer" ami ebben nincs, amitől maradandó lesz egy film. Nem jöttem rá. Ne a Gladiátorhoz hasonlítsuk, elég csak egy Avatar-hoz. Attól is elmarad... semmi értékelhető érzést nem hozott ki belőlem. Míg az Avatar csak csak... de mi a különbség???
Warcraft a közelében sincs a Gladiátornak.Szerintem csak azoknak jön be akik szeretik a játékot. Ragnar barátunk is csak a saját árnyéka a filmben.Lehetett volna sokkal jobb is,egyszerűen nem jött össze.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Tökéletesen egyetértek. A film nézése közben azon gondolkodtam, mi lehet az a "fűszer" ami ebben nincs, amitől maradandó lesz egy film. Nem jöttem rá. Ne a Gladiátorhoz hasonlítsuk, elég csak egy Avatar-hoz. Attól is elmarad... semmi értékelhető érzést nem hozott ki belőlem. Míg az Avatar csak csak... de mi a különbség???
Nagyon egyszerű műanyag az egész, a karakterek gyengék, nem váltanak ki együttérzést, semlegesek maradnak a néző számára. Itt bukik az egész, ezért marad középszerű. 1.5 óra kikapcs oszt haladjunk. Rám mondjuk a radiátor sem hatott, de ez már az én bajom. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Ezt a filmet a megnézése után egy perccel nem tudnám újra elmesélni, vagy legalább kedvenc epizódokra visszaemlékezve felidézni a látottakat.

djkoxi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 98

Hozzászólás Szerző: djkoxi »

Szombati movie teríték a Warcraft volt.
 http://www.port.hu/warcraft:_a_kezdetek ... _id=158505

Őrült hangerővel mozizóknak remek alapanyag,nálam a Dolby TrueHD lebontotta a szobát ,de szó szerint Szóval nem kell finomkodni vele ha nem muszáj.

Maga a sztori és a film sem volt rossz. Fantasy a javából. Az Orkokat jól megcsinálták,a csaták is rendbe voltak.
Nyomokban Gyűrűk ura vonalakat fedeztem fel,itt-ott mintha elcsíptek volna a látványhoz Peter Jackson filmjeiből.
De nem könnyű már újat kitalálni,persze a fantasy-ban azért minden lehet.
Nem ismerem a játékot,akik igen azoknál biztos másak a reakciók.

Bár nekem Travis Fimmel (Ragnar) a Vikingek sorozatban még átütőbb volt ,látszólag is jobban játszotta ott szerepét.

Paula Patton pedig még így is gyönyörű volt

A film értékelése nekem 7.5/10 De inkább a látványvilág viszi el az egészet.

Szerintem sem a látvány, sem a történet nem ért annyit amennyibe a film került, bár igazából nem tudom mennyi volt a költségvetés.
Pl a  Gladiátort láttam minimum 20-szor, de ahányszor megnéztem mindig meghatódtam, elámultam, a hatása alá kerültem! Ezt a filmet a megnézése után egy perccel nem tudnám újra elmesélni, vagy legalább kedvenc epizódokra visszaemlékezve felidézni a látottakat. Még mesének is nulla.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1698

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Nekem haverjaim, akik sokat játszottak a Warcraftal, mind csalódottak.

Tegnap megnéztem a függetlenség napja második részét. Gondoltam annyira csak nem rossz, mint amennyire mondják. Pedig de

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 879

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Tessek itt van egy kis "Lore" azaz Warcraft tortenelem.
http://www.orderofwatchers.hu/?q=book4/chapter1Ez eppen az a kis tortenet a warcraft-bol amit a moziban is lattunk csak kicsit elferditve.
Szoval van meg boven tartalek a warcraft vilagabol akar ezer evre is.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 879

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Szombati movie teríték a Warcraft volt.

Nem ismerem a játékot,akik igen azoknál biztos másak a reakciók.

En ismerem es tok jo volt ugy nezni, hogy a filmbeli foszereplokkel talalkoztam a jatekban es meg a helyszineken is voltam, majdnem az osszes helyszint fel lehet ismerni.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”