Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

AV Trend & Hifi show

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3644

AV Trend & Hifi show

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Persze-persze.
Sajnos nem lehet rá táncolni. 

Mert nem jó fordulatszámon hallgatod

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 839

AV Trend & Hifi show

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Áhh én csak meggyőződöm róla, h tényleg ugyanaz-e.
Persze-persze.
Sajnos nem lehet rá táncolni. 
Mozi: Vászon 110", Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

AV Trend & Hifi show

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Pü. ,
de te is.

Áhh én csak meggyőződöm róla, h tényleg ugyanaz-e.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Red75
V.I.P.
V.I.P.

AV Trend & Hifi show

Teee smucig Melyiken?
Pü. ,
de te is.
Mozi: Vászon 110", Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

AV Trend & Hifi show

Nem kell megvenni, mert adnak kölcsön (partnerek vagyunk). Csak nem tudom lehet e benne hinni, hogy bejáratja seoerc alatt a cuccot.
Azt gondolom veszteni való nincs rajta..............
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

AV Trend & Hifi show

Előbb kellene egy erősítő. Egyébként fent van a kalózoldalon, most szedtem le.
Teee smucig Melyiken?

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1493

AV Trend & Hifi show

Hozzászólás Szerző: Cutler »

Lehet első kiállítás,tapasztalat szerzés,DE akkor sem értem,miért nem lehetett volna 1-2 hetet járatni a hangsugárzokat. Vagy gondolom van a bemutató teremben demo darab vagy miért nem hozza fel Szepi az övéit végső megoldásnak. Szerintem a nyers hangsugárzok sok - sok vevő vesztessel fognak járni. Hiába mondjatok,hogy pár óra múlva sokkal jobban szól majd. Persze ez csak az én véleményem,aki kereskedelemből próbál megélni és itt azt látom,hogy egyből hátrányból indulnak,pedig lehetne máshogy is.
Pontosan, minden szavaddal egyetértek!
És nem kell egyből jönni, hogy nem hajazunk a High_End-re, meg más a célközönség, mert egy hangfalszett bejáratása nem pénz kérdés.

Red75
V.I.P.
V.I.P.

AV Trend & Hifi show

Számolj be majd, bár igazából nem kételkedem benne. 
Előbb kellene egy erősítő. Egyébként fent van a kalózoldalon, most szedtem le.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

AV Trend & Hifi show

Ez nem lesz hit kérdése,mivel ilyen hangsugárzóid vannak otthon,Te tudod a legjobban összehasonlítani a kapott eredményt.(még akkor is,ha az akusztikai környezet nem ugyanaz,a hang karaktere ugyanolyan kell legyen)
Itt az alkalom, 1 óra múlva Te fogod a legtöbbet tudni erről,első kézből
De utána számolj be róla

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2108

AV Trend & Hifi show

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

7900-ért van azt hiszem az Audiocentrumnál bejárató lemez. Ilyen megmérettetésnél ez nem összeg, és egy tapasztalattal több. Bejáratás megoldódik pár pillanat alatt.

http://www.av-online.hu/egyeb/isotek-fu ... lemez_1470
Nem kell megvenni, mert adnak kölcsön (partnerek vagyunk). Csak nem tudom lehet e benne hinni, hogy bejáratja seoerc alatt a cuccot.
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

AV Trend & Hifi show

Ez érdekes. Kipróbálom.
Számolj be majd, bár igazából nem kételkedem benne. 

Red75
V.I.P.
V.I.P.

AV Trend & Hifi show

7900-ért van azt hiszem az Audiocentrumnál bejárató lemez. Ilyen megmérettetésnél ez nem összeg, és egy tapasztalattal több. Bejáratás megoldódik pár pillanat alatt.

Ez érdekes. Kipróbálom.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

AV Trend & Hifi show

Hozzászólás Szerző: fodesz »

...vagy miért nem hozza fel Szepi az övéit végső megoldásnak.

Az lenne a legjobb.Neki már benne van minimum 200 óra,de inkább több.
Az a bejárató lemez viszont nem rossz dolog,érdekes átolvastam.

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 983

AV Trend & Hifi show

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Nem hajazunk a high end-re és nem egy a vásárló közönségünk sem az álommozival.
Első kiállítás, nyers hangcuccal (ilyet kapunk, ezt kell vinni) csak remélni tudom, hogy nem lesz nagyon szar.
A hang olyan lesz, amilyen a képben biztos vagyok, hogy nem lesz rossz. Legalább is nem szól bele a szoba környezete túlságosan.

Nem értem a forgalmazókat semennyire sem itt a nagy lehetőség, hogy megmutathassák mire képes egy jól összeválogatott rendszer a nagyközönségnek ami ráadásul csak egyszer van egy évben és mindig vadonatúj cuccal jönnek de nincs bejáratva egyik sem. A régebbi show is többször hallottam, hogy előzö nap csomagoltuk ki a dobozból a cuccot ( több helyen is )
Ennyire nem akarják megmutatni mire képes a rendszerük? Mert ahogy leírtad azért nem egy alap mozi lesz az biztos.
A nagy többség mondjuk elöször fog ilyet látni és hallani, de sokan itt fogják eldönteni,hogy merre is legyen a tovább..
A részemről csak egy gondolat volt...és nem bírálni akarok senkit..
De hát ez nem az én dolgom -
"Az igazi barát szemből támad."

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

AV Trend & Hifi show

Lehet első kiállítás,tapasztalat szerzés,DE akkor sem értem,miért nem lehetett volna 1-2 hetet járatni a hangsugárzokat. Vagy gondolom van a bemutató teremben demo darab vagy miért nem hozza fel Szepi az övéit végső megoldásnak. Szerintem a nyers hangsugárzok sok - sok vevő vesztessel fognak járni. Hiába mondjatok,hogy pár óra múlva sokkal jobban szól majd. Persze ez csak az én véleményem,aki kereskedelemből próbál megélni és itt azt látom,hogy egyből hátrányból indulnak,pedig lehetne máshogy is.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

AV Trend & Hifi show

Álommozi? Az szubjektív,nem ez lesz a fő vonzerő,ahogy majd a végeredmény is az lesz sokak számára,ki mit gondol álommozinak.
Sokan kíváncsiak szerintem,ez a lényeg.A műszaki "felállás" elég príma lesz,szóval nem lehet gond.

Általában a hangsugárzók a körülményes láncszemek a házimozi gépezetben.
Biztos,hogy a nyers,bejáratás nélküli hangsugárzó egészen mást fog produkálni, mint  amiben már benne van jó sok film és demó...
És ebben nincs semmi "előre"magyarázkodás.
Új cuccal nekifutni egy ilyen szintű "megmérettetésnek",ahol mindenki a maximumra vágyik elég nagy falat,nem vitás.
Lacinál ezt tapasztaltam én is,szóval viszonylag rövid idő alatt is sokat változott hangminőségben pozitív irányban az RP család és a szubok is!!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

AV Trend & Hifi show

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Első kiállítás, nyers hangcuccal (ilyet kapunk, ezt kell vinni) csak remélni tudom, hogy nem lesz nagyon szar.

Elmondom, nem szégyellem, hogy félek kicsit, hogy sikerül a kiállítás. Tapasztalat szerzésnek jó lesz és a legközelebbi kiállításra, okosabbak leszünk.

Álommozi? Az szubjektív,nem ez lesz a fő vonzerő,ahogy majd a végeredmény is az lesz sokak számára,ki mit gondol álommozinak.
Sokan kíváncsiak szerintem,ez a lényeg.A műszaki "felállás" elég príma lesz,szóval nem lehet gond.

Az is biztos hogy nem a Yamaha lesz a gyenge láncszem.

Általában a hangsugárzók a körülményes láncszemek a házimozi gépezetben.
Biztos,hogy a nyers,bejáratás nélküli hangsugárzó egészen mást fog produkálni, mint  amiben már benne van jó sok film és demó...
És ebben nincs semmi "előre"magyarázkodás.
Új cuccal nekifutni egy ilyen szintű "megmérettetésnek",ahol mindenki a maximumra vágyik elég nagy falat,nem vitás.
Lacinál ezt tapasztaltam én is,szóval viszonylag rövid idő alatt is sokat változott hangminőségben pozitív irányban az RP család és a szubok is!!

komarfamily
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1101

AV Trend & Hifi show

Hozzászólás Szerző: komarfamily »

Igen, jól látják egy páran.
A hang olyan lesz, amilyen a képben biztos vagyok, hogy nem lesz rossz. Legalább is nem szól bele a szoba környezete túlságosan.
Nem rég kaptuk az információt, hogy a Sony-tól a VW520-ast és a HW65-öt kapjuk a kiállításra.
Az 520-as lesz a fő vetítő, nem tudom, hogy a HW65-öt beállítjuk-e. Az biztos, hogy lesz HDR bemutató, nem tudom milyen lesz, mert még nem láttam.ű
Elmondom, nem szégyellem, hogy félek kicsit, hogy sikerül a kiállítás. Tapasztalat szerzésnek jó lesz és a legközelebbi kiállításra, okosabbak leszünk.

Azert tobb millio forintos elektronikarol/hangsugarzokrol/projektorrol beszelunk az fura lenne ha a kapott eredmeny rossz lenne. Lehet, hogy nem idealisak a korulmenyek de ennyiert illik minimum jonak lennie.

Nem tudom kinek mit jelent az alom mozi de szerintem sokan orulnenek ennek a yamaha parosnak is ami azert 1,5 millio korul mozog szoval szerintem a nagytobbsegnek csak alom kategoria marad.

Sajnalom, hogy pont lemaradok a kiallitasrol de azert varom az elmenybeszamolokat.

Sok sikert
udv
Laci

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

AV Trend & Hifi show

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Nem rég kaptuk az információt, hogy a Sony-tól a VW520-ast és a HW65-öt kapjuk a kiállításra.
Az 520-as lesz a fő vetítő, nem tudom, hogy a HW65-öt beállítjuk-e. Az biztos, hogy lesz HDR bemutató, nem tudom milyen lesz, mert még nem láttam.ű

Sokak számára már ez is egy álommozi!
Az is biztos hogy nem a Yamaha lesz a gyenge láncszem.

szepi0808
Őslakos
Őslakos

AV Trend & Hifi show

Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

AV Trend & Hifi show

Hozzászólás Szerző: Fish »

Remélem nem haragszol meg, de úgy tűnik, mintha már előre mentegetőznél a leendő hang miatt.
Kicsit olyan déjá vu érzésem van, arra emlékeztet, mikor a korábbi kiállításokon a Clarusosok mindig magyarázkodtak a silány hangzás miatt, a rossz akusztikára, a kevés beállításra kapott időre hivatkozva.
A Klipsh forgalmazói miért nem veszik a fáradságot és a kiállítás előtt 1-2héttel elkezdhetnék járatni a hangfal szettet a kábelekkel együtt. 100-150 órát nem tart olyan sokáig kihajtani belőlük és akkor már nem kell parázni, hogy túl merevek még.
Azt tudom, hogy a Dreamcinemások, a Genelec forgalmazójánál összeállítják a kiállításra szánt cuccokat és csinálnak egy főpróbát velük. Így talán élesben is hozzák a valódi tudásukat.

Sztem Szepi arra gondolt, hogy még nem csináltak ilyet, új minden  szitu + az eszközök is.. bele kell ebbe is rázkódni, nem hiszem ,hogy olyan könnyű neki ,nekik! egy pici toleranciát sztem mindenki megérdemel.. ha ez a 2.-ik ,sokadik kiállítás lenne akkor azt mondanám én is ,hogy de...
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

mezzo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 103

AV Trend & Hifi show

Hozzászólás Szerző: mezzo »

Azt tudom, hogy a Dreamcinemások, a Genelec forgalmazójánál összeállítják a kiállításra szánt cuccokat és csinálnak egy főpróbát velük. Így talán élesben is hozzák a valódi tudásukat.

A kettőt nem biztos, hogy összehasonlítanám. Egész más a célközönség. A Genelec stúdió motyói tényleg álom marad sokaknak. Itt nem engedhető meg semmilyen porszem a gépezetben, mert mindenki arra van kihegyezve, hogy valami gikszer csak lesz és lehet azt mondani, hogy túlértékelt az egész és csak a lehúzásról szól.

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 835

AV Trend & Hifi show

Hozzászólás Szerző: G-Gabi »

Remélem nem haragszol meg, de úgy tűnik, mintha már előre mentegetőznél a leendő hang miatt.
Kicsit olyan déjá vu érzésem van, arra emlékeztet, mikor a korábbi kiállításokon a Clarusosok mindig magyarázkodtak a silány hangzás miatt, a rossz akusztikára, a kevés beállításra kapott időre hivatkozva.
A Klipsh forgalmazói miért nem veszik a fáradságot és a kiállítás előtt 1-2héttel elkezdhetnék járatni a hangfal szettet a kábelekkel együtt. 100-150 órát nem tart olyan sokáig kihajtani belőlük és akkor már nem kell parázni, hogy túl merevek még.

Szerintem  nem mentegetőzik egyszerűen a főnökök vaskalaposak .
Ez kb olyan mintha a Kentaki derbin sánta lóval indulna.

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1493

AV Trend & Hifi show

Hozzászólás Szerző: Cutler »

A hangrendszer új lesz, kábelek is nem tudom hogy fog sikerülni, majd kiderül. Amúgy nem èn találtam ki, hogy állítsunk ki, èn mèg vártam volna vele.Remélem nem haragszol meg, de úgy tűnik, mintha már előre mentegetőznél a leendő hang miatt. Kicsit olyan déjá vu érzésem van, arra emlékeztet, mikor a korábbi kiállításokon a Clarusosok mindig magyarázkodtak a silány hangzás miatt, a rossz akusztikára, a kevés beállításra kapott időre hivatkozva.

szepi0808
Őslakos
Őslakos

AV Trend & Hifi show

Ha már te is feltűntél itt, akkor berakom az Avmax kiálításon bemutatásra kerülő rendszerét is. Tudom, hogy már régóta látható a kereskedői fórumotokban, de itt egy helyen lehet jobban szem előtt lesz.

Projektor: Sony 4K (valószínű VW1100)

Vetítővászon: Screenline Amleto 1,4 Diamond, 300cm, 16:9 fix keretes.

AV processzor: Yamaha AVENTAGE CX-A5100

Végerősítő: Yamaha AVENTAGE MX-A5000

Hangfalszett: Klipsch 7,2

front:
1 pár RP-280F
1 db RP-450C

surr:
1 pár R-28F
1 pár RP-160M

2db R-115SW

Kábelek:

HDMI, Nordost

Sub, Supra

Hangfal, AQ

A lejátszó egyébbként valami 4K-s lesz, ha már a Sony vetítőnél kiemelted ezt a képességét?
A lejátszó Oppo lesz a Sony-hoz demó 4K lejátszó lesz, amiről megnèzünk egy pár anyagot.A hangrendszer új lesz, kábelek is nem tudom hogy fog sikerülni, majd kiderül. Amúgy nem èn találtam ki, hogy állítsunk ki, èn mèg vártam volna vele. De ha ez a feladat, akkor teljesíteni kell.
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000

Lezárt

Vissza: “Házimozi”