Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ilyet veszek...szerintetek O.K.?

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 828

Hozzászólás Szerző: lacy »

kicsikét meg szörnyű hogy ráadásul mindenki az igazat - néha a maga igazát - írta le
őszintén...

Robertó77
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: Robertó77 »

Pedig most nem volt semmi durva,csak a szokásos apró ide-oda szurkálások amit szinte már észre sem veszünk
Szerintem meg bele lehet szarni az egészbe ha ennek ez a " normális" módja. Gyorsan ki lehetne pár dolgot emelni, hogy mire is gondolok, de nem teszem szarok rá. Jó szórakozást a mélyen tisztelt szakértőknek.

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

Bakker itt tényleg csak így lehet fórumozni? Normálisan nem lehet egymással, egymás kérdéseire válaszolva? Csak így? Ebben a lenéző, én vagyok a nagy megmondó és a tuti mindenkinél szebb és nagyobb pöcsű fasza gyerek. 
Pedig most nem volt semmi durva,csak a szokásos apró ide-oda szurkálások amit szinte már észre sem veszünk
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Robertó77
V.I.P.
V.I.P.

Bakker itt tényleg csak így lehet fórumozni? Normálisan nem lehet egymással, egymás kérdéseire válaszolva? Csak így? Ebben a lenéző, én vagyok a nagy megmondó és a tuti mindenkinél szebb és nagyobb pöcsű fasza gyerek. 

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 828

Hozzászólás Szerző: lacy »

Ez üzlet,nem tudunk mit tenni sajnos.Én sem vettem még 4K tv-t eddig mert nem láttam értelmét még 65"-nál sem,de nagyon nem izgat hogy így akarnak pénzt keresni.
téged nem izgat engem sem, de zavar
zavar mert uton útfélen beleütközök emberekbe akik megvannak győződve arról, hogy ez a tuti, a 4k meg az ívbe hajtott fos kéernyő
és baromi nehéz szinte lehetetlen meggyőzni ezeket, hogy ez marhaság az egész dolog nem jó irány.
Akinek már van azt azért, aki meg be van indulva rá azt meg azért.
És a szomszéd vagy haverfaktor is beleszól, mert ha nekik ilyen van akkor nekem is... ugye

A vásznam 270 cm széles, a fullHD projektorral vetítettem rá egy BD rippet, konkrétan a Legend of Jazz-t nagyon jó minőség a BD lemez, de az én fájlom "csak" 720P
nagyjából 25-ből 25 ember mondta kb 4 méterről nézve hogy ez bizony fullHD felvétel..
Volt meglepi hogy pedig NEM mert csak 720..
akkor meg hová a 4-6-8K ?? Minek, kinek?
Sasszem brigád bevonul tévézni?
lópikula
ez olyan mint az új Dolby Athmos
kell valami amitől a népek elmennek és a jól bevált már HD hangra képes erősítőjüket lecserélik, illetve és még vesznek 2-4 hangfalat is hadd legyen bevétel.
Mert ugye akinek meg van a  hangrendszere az ha elégedett nem fog újabb hangfalakat venni, tehát kell egy "kis" késztetés.
Ugyanez az elektronikával, és ugyanez a 4K-val és a többi
ja igen és hol is vannak a 4K LEGÁLIS !!!!!!!!! tartalmak?

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Ez üzlet,nem tudunk mit tenni sajnos.Én sem vettem még 4K tv-t eddig mert nem láttam értelmét még 65"-nál sem,de nagyon nem izgat hogy így akarnak pénzt keresni.
A laikusokat kihasználják, téged, engem nem tudnak. Pont ettől nevezhetem lehúzásnak. Biztos lesz majd 4K-s vagy több, tévém, de csak mert alapból járni fog. Ahogy kiveszem jövő biztosságot várnak ettől. Ezen picit mosolygok. Az nem baj, h maga a LED tévé önmaga halálra van ítélve, eleve elavult. Lehet bármilyen drága, a képe közel nem jó. Az OLED porig alázza, 2-3 év, és eltűnik lassan a LED akár a plazma.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Cseszheted a 4K-t vagy a 28K-t is egy 50" tévén. Ha nem érted miért, akkor magyarázni sincs értelme. A fotózásban nagyobb értelme van a nagy felbontásnak. Persze megfelelő technika alatt. Hiába mutatna meg egy hangyát a nagy felbontás ha egyszer nem látod, mert annyira pici. Zoom funkcióval lehetne kalandozni ilyen részleteken, egyéb haszna nincs, nézési távolságból. 4K lesz, sőt több is, ettől még értelmetlen marad. Az OLED-ben nagyobb fejlődés van, mégis a fostos 4K van előtérben.Ez üzlet,nem tudunk mit tenni sajnos.Én sem vettem még 4K tv-t eddig mert nem láttam értelmét még 65"-nál sem,de nagyon nem izgat hogy így akarnak pénzt keresni.

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Nincs keverve. A nézési távról volt szó. Ha az előirás szerint használod, akkor remek dolog! Menjünk vissza. Szerinted hányan néznek ma DVD-t, AVI-t, DiviX-et a Full HD tévén. Persze nincs már más szinte. Fingjuk sincs mivel kell etetni, honnan kell nezni. Felteszem a kérdést: ha kihozzák a 16K tv-t 50" méretben, akkor haladunk a korral, de már rossz irányba. A fogyasztói társadalom bugyrába, jó mélyen.Ez mindíg is így volt.Profitnak hívják azt a lehúzást.Ez nem is fog változni.Ezen miért kell annyira meglepődni?

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Fura hogy neked mindenről a gyártók lehúzása jut eszedbe!Van ahol létezik 4 K adás is.Ezt oda találták ki.Jövőre meg jönnek a 4K lemezek.Ne keverd a haladást a lehúzással.
Cseszheted a 4K-t vagy a 28K-t is egy 50" tévén. Ha nem érted miért, akkor magyarázni sincs értelme. A fotózásban nagyobb értelme van a nagy felbontásnak. Persze megfelelő technika alatt. Hiába mutatna meg egy hangyát a nagy felbontás ha egyszer nem látod, mert annyira pici. Zoom funkcióval lehetne kalandozni ilyen részleteken, egyéb haszna nincs, nézési távolságból. 4K lesz, sőt több is, ettől még értelmetlen marad. Az OLED-ben nagyobb fejlődés van, mégis a fostos 4K van előtérben.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Dorian
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Fura hogy neked mindenről a gyártók lehúzása jut eszedbe!Van ahol létezik 4 K adás is.Ezt oda találták ki.Jövőre meg jönnek a 4K lemezek.Ne keverd a haladást a lehúzással.

Azt gondolom, hogy járatos tévéméretek és nézési távolságok esetében nem a felbontásnövelés jelenti a fejlődést, mert ilyen szempontból már a full HD felbontás is több, mint sok.
A képminőségnek csak egyetlenegy jellemzője a felbontás, a többi dologban (fekete szint, kontraszt, mozgóképfelbontás, mozgásmegjelenítés, stb.) kellene fejlődni. Csakhogy ezekben nehezebb és kisebb a marketing értéke. Na ezért van erős lehúzás szaga.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Egyről beszélünk, tévé szempontjából felesleges a 4K, a gyártók éppen aktuális zsebelős technikája. 3m képátlónál 50cm-ről szuper dolog látni egy kontaktlencse mintáját. Hátrébb lépve egyet, már nem látszik, hát még nézési távolságból. 3m-ről beszélünk, nem mondjuk 50"-ról. 50" mennyire lehet kicsi ez az információ? Baromira.

Robertó77
V.I.P.
V.I.P.

Az döntsön, hogy melyik a legnagyobb, és mire van több garancia a kereteden belül.
Köszi!

Robertó77
V.I.P.
V.I.P.

Hello akkor legyen egy kis prax is, nekem egy felso kategories Full HD-es 47"Sony TV-em van amit ket meterrol nezek es rohadt kicsi a 3D-rol nem is beszelek mert az annyira kicsi es a Sony-nal meg befele megy a 3D mindha akvariumban nezned a kepet olyan az egesz viszont kristalytiszta tokeletes kep.
A kep minosegevel meg vagyok elegedve de en tuti 4K-at vennek ha tovabra terveznek de abbol jo nagyot amihez viszont a 300e forint nem eleg. A Sony-nal a 800 es feljebb a Samsungnal meg a 7000 es feljebb kategoria a jobb ja es neztem LG 3D-et es ott szornyu volt a 3D olyan plusz kepcsikok voltak minden sorban a kepernyon na az csunya volt.
a es meg annyit hogy ennel a felso kategorias Sony-mnal a Smart rendszert nem fogod hasznalni annyira lassu es a kezelese szornyu de egy HTPC-et rakotve tokeletes.
Es gorilla glass-os de lehet e kovetkezo TV-em Samsung lesz.
En ket honapig bujtam a netet mire erre esett a valasztas es azt is a penz hatarozta meg de kicsi es ez rogton kiderult az elso bekapcsolaskor mikor megjott a TV.

A 3D nekem lényegtelen dolog. Nem szeretem.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 946

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Hello akkor legyen egy kis prax is, nekem egy felso kategories Full HD-es 47"Sony TV-em van amit ket meterrol nezek es rohadt kicsi a 3D-rol nem is beszelek mert az annyira kicsi es a Sony-nal meg befele megy a 3D mindha akvariumban nezned a kepet olyan az egesz viszont kristalytiszta tokeletes kep.
A kep minosegevel meg vagyok elegedve de en tuti 4K-at vennek ha tovabra terveznek de abbol jo nagyot amihez viszont a 300e forint nem eleg. A Sony-nal a 800 es feljebb a Samsungnal meg a 7000 es feljebb kategoria a jobb ja es neztem LG 3D-et es ott szornyu volt a 3D olyan plusz kepcsikok voltak minden sorban a kepernyon na az csunya volt.
a es meg annyit hogy ennel a felso kategorias Sony-mnal a Smart rendszert nem fogod hasznalni annyira lassu es a kezelese szornyu de egy HTPC-et rakotve tokeletes.
Es gorilla glass-os de lehet e kovetkezo TV-em Samsung lesz.
En ket honapig bujtam a netet mire erre esett a valasztas es azt is a penz hatarozta meg de kicsi es ez rogton kiderult az elso bekapcsolaskor mikor megjott a TV.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Tonyka, nem viccből írtam! A full Hd- nál pl. 50"-on 2m. Tesztábrával látható, hol folynak össze a pixelsorok egy szürke masszává. Afelett baxhatod a full hd-t.
Egyről beszélünk, tévé szempontjából felesleges a 4K, a gyártók éppen aktuális zsebelős technikája. 3m képátlónál 50cm-ről szuper dolog látni egy kontaktlencse mintáját. Hátrébb lépve egyet, már nem látszik, hát még nézési távolságból. 3m-ről beszélünk, nem mondjuk 50"-ról. 50" mennyire lehet kicsi ez az információ? Baromira. 

Roli80
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 133

Hozzászólás Szerző: Roli80 »

Kezdjük a nézési távolságoddal. Ekkora képhez kb. 1-1,5 m a 4K nál! Ha távolabb ülsz nincs értelme. Mindjárt jön, hogy a 4K a holdról is szebb, egy AQ vodkával.
Minél újabb egy TV minél nagyobb a felbontás annál jobban járnak a garzon lakások tulajdonosai. Szóval ezek szerint kapjuk ölbe azt a TV-t.

Robertó77
V.I.P.
V.I.P.

Tonyka, nem viccből írtam! A full Hd- nál pl. 50"-on 2m. Tesztábrával látható, hol folynak össze a pixelsorok egy szürke masszává. Afelett baxhatod a full hd-t.
Tehát akkor mi a javaslat?

Robertó77
V.I.P.
V.I.P.

Kezdjük a nézési távolságoddal. Ekkora képhez kb. 1-1,5 m a 4K nál! Ha távolabb ülsz nincs értelme. Mindjárt jön, hogy a 4K a holdról is szebb, egy AQ vodkával.
3,5 m és nincs AQ vodka HDMI kábelem :-)

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Hát még az 1-1.5 is, annyira picik azok az információk részletek, már mikor lesznek, h egy tévénél az orrodnak kéne verni a képernyőt. És még ebben az esetben sem ártana egy nagyító.

Robertó77
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok!

TV vásárlás előtt állok és ehhez szeretnék pár jó tippet, ötletet kérni. 

" Elvárások"

50-55 col
4K
MM-ben kapható legyen ( ide szól az ajándék utalvány amit szeretnék felhasználni
Összeghatár max. 300.000Ft  ( tudom nem sok, de ekkora a keret amibe bele kell, hogy férjek és ez már a maxi-max )

Van pár kérdőjel a fejemben 

Android TV ? 
FUL HD de magasabb kategória vs 4K de akkor nyilván nem a  felső kategória lesz, de viszont ki tudja, hogy mikor jön majd jól ha tudja a 4K-t. Reményeim szerint nem 1-2 évre szeretnék TV-t vásárolni.

Ha esetleg valakinek konkrét negatív tapasztalata van és konkrét típustól óva intene akkor ezt is szívesen fogadom akár PÜ-be is.

Előre is köszi a segítséget.

Robi

kalmi22
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: kalmi22 »

Jó cucc,érdemes megvenni. Korábbi Hivox dachoz tudom hasonlítani, csodát nem tapasztaltam,kb.annyival jobb,amennyit a használt áraik közti különbsèg indokol. Usb-je koax-szal egyenértékű, nem csak dísz,mint sok másik dacon Mélyei hidegen nem olyan jòk,kell neki a bemelegedés. Füleserősítője használható,de nem ez az erőssége.Köszi a választ!Még rágódom rajta kicsit,avr-t használok zenére jelenleg,gondolom azért attól sokkal jobbnak kell lennie,ill remélem...:)Viszont arra lesz kötve a DAC,vagy a 7.1-es analóg bemenetre,vagy bekötöm sacd lejátszóként,így remélem a hang távirányítós szabályzásán kívül az avr másba nem nyúl bele,csak küldi tovább a hanganyagot a végfoknak....Ez az elgondolásom helytálló?

Dorian
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Sziasztok!

Gondolkodok egy Denon da-300usb DAC vásárlásán,az érdekelne igazából,hogy milyen ?Akinek volt esetleg írhatna 1-2 tapasztalatot...Elvileg jó kis Dac,de azért érdekelnének az esetleges tapasztalatok....

Jó cucc,érdemes megvenni. Korábbi Hivox dachoz tudom hasonlítani, csodát nem tapasztaltam,kb.annyival jobb,amennyit a használt áraik közti különbsèg indokol. Usb-je koax-szal egyenértékű, nem csak dísz,mint sok másik dacon Mélyei hidegen nem olyan jòk,kell neki a bemelegedés. Füleserősítője használható,de nem ez az erőssége.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

kalmi22
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: kalmi22 »

Sziasztok!

Gondolkodok egy Denon da-300usb DAC vásárlásán,az érdekelne igazából,hogy milyen ?Akinek volt esetleg írhatna 1-2 tapasztalatot...Elvileg jó kis Dac,de azért érdekelnének az esetleges tapasztalatok....

Robertó77
V.I.P.
V.I.P.

Mit érhet manapság egy Klipsch RW-12 SUB?

WP_2015110820151108_003.jpg

80-90ezer, de az nagyon megéri. Remek sub.

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Mit érhet manapság egy Klipsch RW-12 SUB?

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”