Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bandi Mozifalodája
Bandi Mozifalodája
Boldog Szülinapot !
Bandi Mozifalodája
Elérted a Krisztusi Kort Akkor csapjál még hozzá 33 év zene hallgatást,33 év mozizást,ha ez kész,akkor a többit réd bízom
Bandi Mozifalodája
:happy bday:
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Bandi Mozifalodája
Boldog Születésnapot!
Bandi Mozifalodája
Isten éltessen sokáig Bandi!
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 8085
Bandi Mozifalodája
Isten éltessen!
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Bandi Mozifalodája
Boldog szülinapot Bandi!
Bandi Mozifalodája
Boldog szülinapot kivánok!
Bandi Mozifalodája
Isten éltessen sokáig!
Boldog szülinapot!
Kép:Sony VPL-VW50
ScreenLine Amleto 250x140 1.4Gain
CD-DVD:Sony DVP-S 7700
Erősítő:Yamaha RX-A 3030
Médialejátszó:HTPC+Bluesound Node 2i
Hangfalak:Clarus Titan front,Titan center,Rhea háttér
SUB: Focal Cobalt sw800
Kábelek:Neotech-Audioquest kábelek,Néhai tápelosztó
Bandi Mozifalodája
A keleti kényelemre visszatérve. Nekem maximálisan bevált a HTPC+NAS kombó XBMC-vel. Nem telepítettem fel rá semmi mást, csak a "téka klubtagságom" és egy két lejátszót az XBMC-n kívül. Kikölcsönzöm a filmet, majd 48 óra múlva vagy kicsit később, (mikor a tékás néni engedi), landol a filmes mappába. Majd XBMC médiatár frissítés, és már katalogizálva is van.
A win7-ben kikapcsoltam a frissítéseket is, minek az. Néha böngészek, ha úgy alakul. A rendszer így stabil marad.
Egyetlen probléma, hogy az XBMC-ben elég kényelmetlen a zene hallgatás. Legalábbis még nem jöttem rá, hogy kéne beállítani, hogy szimpatikus legyen. Azon gondolkodtam, felteszem a jrivert is, s az lesz a zenepléjer.
Igazából én tudom hogy a HTPC lenne a végleges megoldás. Viszont ismerem magam és tudom milyen igényeim lennének a megvalósításban hardveresen.
Ifjú számtech kocka koromban például sokat foglalkoztam a külsőségek és belsőségek átszabásával, finomhangolásával. Tökéletesen hangtalan gép, stb.
Ma már ez sokkal könnyebb megoldani, viszont sok pénzbe kerülne csak a hülye igényeimnek megfelelő ház, táp, és hűtés megoldás.
És akkor még ott vannak a belső fő alkotó elemek, és ugy a + funkciók (5-6 meghajtós rendszer, távvezérlés, stb). Nem állna meg 400k alatt....
A szoftveres rész nem jelentene szerintem problémát. Viszont ehhez bevallom már lusta vagyok és talán ki is öregedtem belőle egy kicsit...
Szóval ez nekem izgalmas téma marad, de építgetni én már nem fogok, csak biztosra menni. De az meg sok-sok magyar birodalmi egység nálam .
Talán a legkézenfekvőbb (kicsit szerelembe is estem amúgy) zenés kütyü nálam talán az Olive One lenne;
http://www.myoliveone.com/Ones
https://play.google.com/store/apps/deta ... .olive.one
Csak ez még megint nem az én árfekvésem, még .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
Bandi Mozifalodája
A keleti kényelemre visszatérve. Nekem maximálisan bevált a HTPC+NAS kombó XBMC-vel. Nem telepítettem fel rá semmi mást, csak a "téka klubtagságom" és egy két lejátszót az XBMC-n kívül. Kikölcsönzöm a filmet, majd 48 óra múlva vagy kicsit később, (mikor a tékás néni engedi), landol a filmes mappába. Majd XBMC médiatár frissítés, és már katalogizálva is van.
A win7-ben kikapcsoltam a frissítéseket is, minek az. Néha böngészek, ha úgy alakul. A rendszer így stabil marad.
Egyetlen probléma, hogy az XBMC-ben elég kényelmetlen a zene hallgatás. Legalábbis még nem jöttem rá, hogy kéne beállítani, hogy szimpatikus legyen. Azon gondolkodtam, felteszem a jrivert is, s az lesz a zenepléjer.
Bandi Mozifalodája
Sajnos hittem benne, hogy értelmes vége lesz. Nem lett... pedig a közepénél azt éreztem, hogy ez még jó is lehet.
Bandi Mozifalodája
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FRANK ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nagyon beteg film, csak erős idegzetűeknek.
Majdnem beszakadt az F8 billentyű a megtekintés után, de azt ne mond hogy te végig bírtad nézni? .
Elképzelhető,mert soknál meg nincs gond.
Mindenre van megoldás, utólagos külső felirat, stb. Ez legyen a legkevesebb .
De még nyúzom és tapogatom a gyenge pontjait, de csak brahiból ; vannak megkérdőjelezhetetlen érdemei amik mindent visznek.
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Bandi Mozifalodája
A NAS-on meg érdemes elgondolkozni, ma már óriási ziccer a nem hanyagolása.
Képzeld ha a tékából rögtön a lejátszóhoz kerül az anyag, és nem kell a tokkal - "lemezzel" bíbelődni, hmmmm a keleti kényelem .
Bandi Mozifalodája
Egyedül amit írtál az iso formátumokban tűnik el néha a felirat valahova, de ez lehet rls függő is.
Elképzelhető,mert soknál meg nincs gond.
Bandi Mozifalodája
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FRANK ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nagyon beteg film, csak erős idegzetűeknek.
Bandi Mozifalodája
Bandi nagyon rágerjedtél Noomi-ra úgy látom
Terítéken volt nálad rendesen! Még a Prometheus-t is nézd meg akkor!
Jó a beszámoló és tényleg érdemes kerülni az OBI-t,mert drága
Én a Prometheusban láttam először azt hiszem, ott azért ezekhez képest haloványka volt.
De tényleg egy kicsit sok volt a Noomi mostanában .
Én is megkínlódtam vele az elején,de már kezdem pedzeni a dolgokat
Még van 1-2 BD 25 aminek a feliratával van gondom,de lehet,hogy egy firmware frissítés megoldaná a dolgot:még a gyári van rajta ami majdnem egy éves...
A Jukebox dolog nagyon tetszik.Megéri a rászánt időt!
A 410-es eléggé ott van a szeren minőségben.Főleg ha az árát is nézzük.Bár most megemelték Nekije...
A NAS-on én is gondolkodom,de a számítástechnika nekem kimerül a tékából kölcsönzésben,és a fórumozásban.
De csak megtanulom majd...
Első dolgom volt pár anomália után hogy lefrissítettem, volt egy pár fura szokása. Repült is volna ha nem lett volna stabil.
Egyedül amit írtál az iso formátumokban tűnik el néha a felirat valahova, de ez lehet rls függő is.
Nálam alapkitétel volt a lehető legjobban használható Jukebox, eddig nagy haverok vagyunk .
A NAS-on meg érdemes elgondolkozni, ma már óriási ziccer a nem hanyagolása.
Képzeld ha a tékából rögtön a lejátszóhoz kerül az anyag, és nem kell a tokkal - "lemezzel" bíbelődni, hmmmm a keleti kényelem .
Bandi Mozifalodája
bingo.gif
Igen, A-410 lett a zenés fejegység végül .
NAS ugye már volt, egy jobb tablet még a keresőben, a Popcorn meg eddig veszi az elé gördített nem kicsi akadályokat.
Kicsit sokáig tart 5-600 film és sok zenei anyag átültetése egy új rendszerbe. De szerintem nagyon jó lesz ha kész lesz.
Maga a Popcorn fura egy öszvér jószág (de gondolom ezt már tudod ), érteni kell a nyelvét. De én szeretem a kihívásokat .
Én is megkínlódtam vele az elején,de már kezdem pedzeni a dolgokat
Még van 1-2 BD 25 aminek a feliratával van gondom,de lehet,hogy egy firmware frissítés megoldaná a dolgot:még a gyári van rajta ami majdnem egy éves...
A Jukebox dolog nagyon tetszik.Megéri a rászánt időt!
A 410-es eléggé ott van a szeren minőségben.Főleg ha az árát is nézzük.Bár most megemelték Nekije...
A NAS-on én is gondolkodom,de a számítástechnika nekem kimerül a tékából kölcsönzésben,és a fórumozásban.
De csak megtanulom majd...
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Bandi Mozifalodája
Bandi nagyon rágerjedtél Noomi-ra úgy látom
Terítéken volt nálad rendesen! Még a Prometheus-t is nézd meg akkor!
Jó a beszámoló és tényleg érdemes kerülni az OBI-t,mert drága
Bandi Mozifalodája
A fejlesztés A-410+tablet vezérlés+NAS lett?
Igen, A-410 lett a zenés fejegység végül .
NAS ugye már volt, egy jobb tablet még a keresőben, a Popcorn meg eddig veszi az elé gördített nem kicsi akadályokat.
Kicsit sokáig tart 5-600 film és sok zenei anyag átültetése egy új rendszerbe. De szerintem nagyon jó lesz ha kész lesz.
Maga a Popcorn fura egy öszvér jószág (de gondolom ezt már tudod ), érteni kell a nyelvét. De én szeretem a kihívásokat .
Bandi Mozifalodája
Köszönjük szépen az új listát!
A fejlesztés A-410+tablet vezérlés+NAS lett?