Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1493

Hozzászólás Szerző: Cutler »

Bizományba beveszem a 9300-at, hm? :-)
Ááá, nem adja el. Kell neki, hogy nagyritkán bekapcsolja olyan remekművek miatt, mint a Fist Fight

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

Valami gond lehet a gépemmel ... 
A legidősebb ajánlásod 2003-as a legfiatalabb 2014-es és ahogy látom mindegyik SÉTÁLÓS termék. Ki a túrót érdekel, hogy egy rohadtul ráérő ember hegyet sétál, majd bele esik egy verembe. Meg is érdemli! Minek megy oda? És amúgy ezen a 2003-as tevékenységen, mit lehet annyira élvezni, hogy egy több milliós a minőségileg a végletekig agyon reszelt házimozi egységen, ismét végig nézi az ember? Komolyan nem értem. 
A legfiatalabb fimnél is tiszta izgi a :
 Cheryl fiatal, mégis úgy érzi, mindent elveszített. Az élete összeomlóban van (és ő is mindent elkövetett, hogy tovább omoljon), de lát kiutat. Csak nagyon hosszút. Bár életében nem kirándult, egy hirtelen ötlettől vezérelve vándorútra indul. Több mint 1500 kilométert gyalogol az Egyesül Államok nyugati partvonalán. Átkel a Mojave sivatagon, megmássza a Sierra Nevadát, végiggyalogol Kalifornián és Oregonon, kibírja a havat és a forróságot. És legfőképpen: a magányt. Hosszú útja során persze sok emberrel találkozik, köt barátságokat és túlél néhány ijesztő kalandot: de az igazi társaságát a múltjából meríti. Menet közben a régi, elrontott élete szereplői kísértik. [/size]
Mondjuk én az ilyen típusú filmek miatt a tv-t sem kapcsolnám be, nemhogy a komplett rendszert. Atmos - DTS X kompatibilis, tökéletesre csiszolt akusztikájú, drága cuccokkal teletömott szobát nem építenék nekik az biztos. Én azt látom, hogy annyira nincsenek mai jó filmek, hogy ennyire régi és "izgalmas" filmekre vagytok rákényszerülve és ráadásul annyira ráértek, hogy el kell ütni valamivel a rengeteg szabadidőt. A hobbi az amikor haladva a korral, hébe - hóba megnézel valami újat. A hóbort az, amikor annyira függő valaki, hogy szinte naponta képes 2003-as filmeket nézni. 

Anélkül, hogy az ízlés képbe kerüljön. 
A legidősebb ajánlásod 2003-as a legfiatalabb 2014-es és ahogy látom mindegyik SÉTÁLÓS termék. Ki a túrót érdekel, hogy egy rohadtul ráérő ember hegyet sétál, majd bele esik egy verembe. Meg is érdemli! Minek megy oda? És amúgy ezen a 2003-as tevékenységen, mit lehet annyira élvezni, hogy egy több milliós a minőségileg a végletekig agyon reszelt házimozi egységen, ismét végig nézi az ember? Komolyan nem értem. 
 Cheryl fiatal, mégis úgy érzi, mindent elveszített. Az élete összeomlóban van (és ő is mindent elkövetett, hogy tovább omoljon), de lát kiutat. Csak nagyon hosszút. Bár életében nem kirándult, egy hirtelen ötlettől vezérelve vándorútra indul. Több mint 1500 kilométert gyalogol az Egyesül Államok nyugati partvonalán. Átkel a Mojave sivatagon, megmássza a Sierra Nevadát, végiggyalogol Kalifornián és Oregonon, kibírja a havat és a forróságot. És legfőképpen: a magányt. Hosszú útja során persze sok emberrel találkozik, köt barátságokat és túlél néhány ijesztő kalandot: de az igazi társaságát a múltjából meríti. Menet közben a régi, elrontott élete szereplői kísértik. [/size]
Mondjuk én az ilyen típusú filmek miatt a tv-t sem kapcsolnám be, nemhogy a komplett rendszert. Atmos - DTS X kompatibilis, tökéletesre csiszolt akusztikájú, drága cuccokkal teletömott szobát nem építenék nekik az biztos. Én azt látom, hogy annyira nincsenek mai jó filmek, hogy ennyire régi és "izgalmas" filmekre vagytok rákényszerülve és ráadásul annyira ráértek, hogy el kell ütni valamivel a rengeteg szabadidőt. A hobbi az amikor haladva a korral, hébe - hóba megnézel valami újat. A hóbort az, amikor annyira függő valaki, hogy szinte naponta képes 2003-as filmeket nézni. 
Fogadd el, hogy különbözőek vagyunk. Szerencsére

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1437

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

A hobbi az amikor haladva a korral, hébe - hóba megnézel valami újat. A hóbort az, amikor annyira függő valaki, hogy szinte naponta képes 2003-as filmeket nézni.
Bizományba beveszem a 9300-at, hm? :-)

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3004

Hozzászólás Szerző: earforce »

Az ilyen beírásokat úgy konstatálom magamban, hogy ezentúl feherlaci filmajánlásai átlátszóan jelennek meg a képernyőmön.
Az előző posttal maximálisan egyetértve: van gond!
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

Sikerült megérteni a filmművészet lényegét, és megragadni értékének feltétlen fokmérőjét. Megy már egy ideje itt az ajánlóban, de ennyire vegytiszta formájában ritkán fordult még elő annak megfogalmazása, hogy "a jó film az, amihez az ember érdemesnek gondolja az alkotás minél tökéletesebb reprodukciójára képes technológia használatát." Jó messzire jutottunk Walterm Benjaminnak a technológia és művészet kapcsolatát kárhoztató, klasszikus gondolatmenetétől. Csak én gondolom, hogy van okunk némi szomorúságra?
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

Cheryl fiatal, mégis úgy érzi, mindent elveszített. Az élete összeomlóban van (és ő is mindent elkövetett, hogy tovább omoljon), de lát kiutat. Csak nagyon hosszút. Bár életében nem kirándult, egy hirtelen ötlettől vezérelve vándorútra indul. Több mint 1500 kilométert gyalogol az Egyesül Államok nyugati partvonalán. Átkel a Mojave sivatagon, megmássza a Sierra Nevadát, végiggyalogol Kalifornián és Oregonon, kibírja a havat és a forróságot. És legfőképpen: a magányt. Hosszú útja során persze sok emberrel találkozik, köt barátságokat és túlél néhány ijesztő kalandot: de az igazi társaságát a múltjából meríti. Menet közben a régi, elrontott élete szereplői kísértik. 
Mondjuk én az ilyen típusú filmek miatt a tv-t sem kapcsolnám be, nemhogy a komplett rendszert. Atmos - DTS X kompatibilis, tökéletesre csiszolt akusztikájú, drága cuccokkal teletömott szobát nem építenék nekik az biztos. Én azt látom, hogy annyira nincsenek mai jó filmek, hogy ennyire régi és "izgalmas" filmekre vagytok rákényszerülve és ráadásul annyira ráértek, hogy el kell ütni valamivel a rengeteg szabadidőt. A hobbi az amikor haladva a korral, hébe - hóba megnézel valami újat. A hóbort az, amikor annyira függő valaki, hogy szinte naponta képes 2003-as filmeket nézni.  Pont tegnap ajánlottam egyik kollégámnak.    A "Vadon" (Reese Witherspoon) sem rossz. https://www.themoviedb.org/movie/228970-wild   ..és ezekkel együtt a "127 óra"-t sem szabad kihagyni. https://www.themoviedb.org/movie/44115-127-hours   Na meg ott van a "Zuhanás a csendbe" https://www.themoviedb.org/movie/11194- ... g-the-void Igaz, ez már nem annyira hálivúdi.   S ha már ennyire rákaptál a túrázásra, akkor érdemes a "Vándorút"-al is tenni egy próbát: https://www.themoviedb.org/movie/59468-the-way    Tudtok még hasonlót? Anélkül, hogy az ízlés képbe kerüljön.  A legidősebb ajánlásod 2003-as a legfiatalabb 2014-es és ahogy látom mindegyik SÉTÁLÓS termék. Ki a túrót érdekel, hogy egy rohadtul ráérő ember hegyet sétál, majd bele esik egy verembe. Meg is érdemli! Minek megy oda? És amúgy ezen a 2003-as tevékenységen, mit lehet annyira élvezni, hogy egy több milliós a minőségileg a végletekig agyon reszelt házimozi egységen, ismét végig nézi az ember? Komolyan nem értem.  A legfiatalabb fimnél is tiszta izgi a :  Cheryl fiatal, mégis úgy érzi, mindent elveszített. Az élete összeomlóban van (és ő is mindent elkövetett, hogy tovább omoljon), de lát kiutat. Csak nagyon hosszút. Bár életében nem kirándult, egy hirtelen ötlettől vezérelve vándorútra indul. Több mint 1500 kilométert gyalogol az Egyesül Államok nyugati partvonalán. Átkel a Mojave sivatagon, megmássza a Sierra Nevadát, végiggyalogol Kalifornián és Oregonon, kibírja a havat és a forróságot. És legfőképpen: a magányt. Hosszú útja során persze sok emberrel találkozik, köt barátságokat és túlél néhány ijesztő kalandot: de az igazi társaságát a múltjából meríti. Menet közben a régi, elrontott élete szereplői kísértik.  Mondjuk én az ilyen típusú filmek miatt a tv-t sem kapcsolnám be, nemhogy a komplett rendszert. Atmos - DTS X kompatibilis, tökéletesre csiszolt akusztikájú, drága cuccokkal teletömott szobát nem építenék nekik az biztos. Én azt látom, hogy annyira nincsenek mai jó filmek, hogy ennyire régi és "izgalmas" filmekre vagytok rákényszerülve és ráadásul annyira ráértek, hogy el kell ütni valamivel a rengeteg szabadidőt. A hobbi az amikor haladva a korral, hébe - hóba megnézel valami újat. A hóbort az, amikor annyira függő valaki, hogy szinte naponta képes 2003-as filmeket nézni. 

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

.

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1534

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Pont tegnap ajánlottam egyik kollégámnak.

A "Vadon" (Reese Witherspoon) sem rossz.
https://www.themoviedb.org/movie/228970-wild

..és ezekkel együtt a "127 óra"-t sem szabad kihagyni.
https://www.themoviedb.org/movie/44115-127-hours

Na meg ott van a "Zuhanás a csendbe"
https://www.themoviedb.org/movie/11194- ... g-the-void
Igaz, ez már nem annyira hálivúdi.

S ha már ennyire rákaptál a túrázásra, akkor érdemes a "Vándorút"-al is tenni egy próbát:
https://www.themoviedb.org/movie/59468-the-way 

Tudtok még hasonlót?

Köszi, láttam ezeket is.

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

Megfogadtam, hogy nem írok ebbe a topikba, de a tegnapi élmény miatt mégis megteszem. Ez a film nem mai, lehet volt is már korábban róla szó, de aki nem látta (mint én is), annak érdekes lehet. Nálam ez a film 10/11. A történeten és a kiváló színészeken kívül ami nagyon komoly az az operatőri munka, a fényképezés, a zene. A film hosszú, de nem igazán lehet unni sosem (olvastam olyan kritikát, hogy lehetne félórával rövidebb...), mert vagy a képekben gyönyörködik az ember, vagy elmélkedik a film mondanivalóján... A rendező (Sean Penn) mindig ügyesen adagolja ezt a két dolgot.  Írhatnék még róla, de inkább nézzétek meg, de ha lehet minél jobb minőségben. Érdemes a kivetítőt is bekapcsolni érte.   
Ha ilyen jó filmeket ajánlasz, akkor kár lenne, ha nem írnál ide
Köszi a tippet, már rég láttam, újra leszedem

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Ez a film nem mai, lehet volt is már korábban róla szó, de aki nem látta (mint én is), annak érdekes lehet. 

Pont tegnap ajánlottam egyik kollégámnak.

A "Vadon" (Reese Witherspoon) sem rossz.
https://www.themoviedb.org/movie/228970-wild

..és ezekkel együtt a "127 óra"-t sem szabad kihagyni.
https://www.themoviedb.org/movie/44115-127-hours

Na meg ott van a "Zuhanás a csendbe"
https://www.themoviedb.org/movie/11194- ... g-the-void
Igaz, ez már nem annyira hálivúdi.

S ha már ennyire rákaptál a túrázásra, akkor érdemes a "Vándorút"-al is tenni egy próbát:
https://www.themoviedb.org/movie/59468-the-way 

Tudtok még hasonlót?

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1437

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Megfogadtam, hogy nem írok ebbe a topikba, de a tegnapi élmény miatt mégis megteszem. Ez a film nem mai, lehet volt is már korábban róla szó, de aki nem látta (mint én is), annak érdekes lehet. Nálam ez a film 10/11. 
Nálam azért kevesebb, de egyetértek. Maradandó alkotás. 

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1534

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Megfogadtam, hogy nem írok ebbe a topikba, de a tegnapi élmény miatt mégis megteszem. Ez a film nem mai, lehet volt is már korábban róla szó, de aki nem látta (mint én is), annak érdekes lehet. Nálam ez a film 10/11. A történeten és a kiváló színészeken kívül ami nagyon komoly az az operatőri munka, a fényképezés, a zene. A film hosszú, de nem igazán lehet unni sosem (olvastam olyan kritikát, hogy lehetne félórával rövidebb...), mert vagy a képekben gyönyörködik az ember, vagy elmélkedik a film mondanivalóján... A rendező (Sean Penn) mindig ügyesen adagolja ezt a két dolgot.  Írhatnék még róla, de inkább nézzétek meg, de ha lehet minél jobb minőségben. Érdemes a kivetítőt is bekapcsolni érte.    

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3004

Hozzászólás Szerző: earforce »

No igen! Az uristen@menny.hu!!!
Kb. 20x láttam, de még ennyiszer meg lehet nézni ezt a rövidfilmet. Zseniális!
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X

Dorian
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Ez egy elsőfilmes vizsgafilm kb. 0 forintból.Ennek fényében kell megítélni.A való életben pedig szinte mindig így alakul a történet, a "balfaszból" sajnos nem lesz szuperhős. Welcam to the Real Wolrd!

A mentegetőzések sosem érdekeltek (ugyanígy a szuperhős filmeknél sem érdekel, h "de itt a látvány a lényeg" - attól még mint film, nem ér egy fél fabatkát sem), az én időmből pont annyit vett el, mint egy színészóriásokkal dollármilliókból forgatott film. Csak az a kérdés jó vagy nem jó. Érdekes, a hasonlóan 0 kv-ből forgatott Úristen@menny.hu tudott jó lenni. Ez nem csak hogy nem jó, de még semmilyen is.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 508

Hozzászólás Szerző: MGMART »

Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan
Számomra az a furcsa és megmagyarázhatatlan, h ezt a filmet minek kellett? Műfaja legyen mondjuk "kis magyar proli-realizmus", ennek kb. megfelel, csak nem történik benne semmi. Nem nagy történéseket vártam el, de a főszereplő jellemfejlődésének a bemutatását legalább. De még ez sem történt benne, a végére a főszeplő pont ugyanolyan balfasz, mint volt
Kifejezetten idegesítő volt nézni a ...semmit.

Ez egy elsőfilmes vizsgafilm kb. 0 forintból.Ennek fényében kell megítélni.A való életben pedig szinte mindig így alakul a történet, a "balfaszból" sajnos nem lesz szuperhős. Welcam to the Real Wolrd!

Dorian
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan
Számomra az a furcsa és megmagyarázhatatlan, h ezt a filmet minek kellett? Műfaja legyen mondjuk "kis magyar proli-realizmus", ennek kb. megfelel, csak nem történik benne semmi. Nem nagy történéseket vártam el, de a főszereplő jellemfejlődésének a bemutatását legalább. De még ez sem történt benne, a végére a főszeplő pont ugyanolyan balfasz, mint volt
Kifejezetten idegesítő volt nézni a ...semmit.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 613

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

Egyik kedven reszem
En 10/7adtam ra .Nekem nagyon tetszet a moziban.

Nekem is. Jókat derültem rajta.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1723

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Az első részhez képest gyengébb volt,de azért nem ennyire

Pedig de.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A Pac man jelenet után azt mondtam - ki volt az az agyalágyult, aki ezt kitalálta??? 

Guardians-of-the-Galaxy.jpg

Egyik kedven reszem
En 10/7adtam ra .Nekem nagyon tetszet a moziban.

Dr Tony
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 29

Hozzászólás Szerző: Dr Tony »

Nem tudom,hogy ide betehetem-e,de elkészült én már töltöm.Azoknak akiknek anno tetszett Adywans Star Wars  New Hope munkája akkor most itt a folytatás hosszú évek után. 

https://swrevisited.wordpress.com/
felszámolva

Csutka

Hozzászólás Szerző: Csutka »

A Pac man jelenet után azt mondtam - ki volt az az agyalágyult, aki ezt kitalálta??? 

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Most vagyok túl ezen a filmen:

Guardians-of-the-Galaxy-Vol-2-Baby-Groot-Waving.jpg

Személy szerint nagyon vártam és az első része szuper volt.
A második?
Egészen elképesztően gyenge!
A humor és a látvány miatt - 3/10

Szerencsére Vin Diesel-nek sikerült megtanulnia a szövegét!

https://www.youtube.com/watch?v=-wHOgyS_Mx4

Csutka

Hozzászólás Szerző: Csutka »

Most vagyok túl ezen a filmen:

Személy szerint nagyon vártam és az első része szuper volt.
A második?
Egészen elképesztően gyenge!
A humor és a látvány miatt - 3/10

Szerencsére Vin Diesel-nek sikerült megtanulnia a szövegét! 

paler
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 418

Hozzászólás Szerző: paler »

Még ha ki is van sarkítva, de mennyire igaz ez a mai mozikban uralkodó állapotokra 

JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen  /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />  

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”