Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi Rozi Házi Mozija
Házi Rozi Házi Mozija
... Ha a Panának lenne digi-koax kimenete.
http://www.expertreviews.co.uk/blu-ray- ... dmp-bdt500
Ha tudod probalj ki egy ilyent,nagyon ott van hangban es kepben is.
Attól félek, hogyha egy ilyet ki is próbálok, az ott marad nálam orokre. Az még nem is volna nagy gond, de mit kezdjek még plussz 2 db bluray playerrel? Itt Angliában semmit sem lehet eladni a "méltó" áráért. Otthon meg nem nagyon van pénzuk az embereknek még arra sem, hogy tisztességesen egyenek... Na ezért szoktam én inkább csereberélni.
Lenni én kici Cunami-Cinema Cizellált Císztemem:
Tíví: Panasonic TX-P50U20B 50"Full HD DíVíDí: Panasonic A360 3D Blu-ray: Panasonic DMP-BDT500 Processor: Sherbourn PT-7020 Power Amp 5ch: Rotel RMB-1075 Front hangfalak: Klipsch RF-82 Center hangfal: Klipsch RC-62 Hátsó surround hangfalak: Klipsch RS-62 Subwoofer: Jamo Sub360 Készülék állvány: Atacama Equinox Tíví állvány: Atacama SL500 Surround hangfal állvány: Atacama SL300 Analóg IC kábelek:5 pár Siltech New York Subwoofer kábelek: 3db Siltech Stockholm + Y elosztó HDMI kábelek: 1db AudioQuest Chocholate + 3db QED New Reference Hangfalkábelek: Crystal Copper Special & Chord Carnival Silver Screen Hálózati kábelek: 1db Siltech SPO-18, 1db Siltech McIntosh, 4db Siltech SPX-20, 2db Siltech Berlin Hálózati elosztó: Siltech Octopus Gyilkológép: Sony PS3 Super Slim 12GB
Házi Rozi Házi Mozija
Eloszor is koszonom a segítséget mindenkinek. Jelenleg most úgy állok ezzel a kérdéssel, hogy nincs kedvem zsinórokat kihúzkodni, jó ez így ahogy van. A digi-zsinyeggel számomra tokeletes hangot produkciózik, majd egyszer ha lesz idom, akkor nekiugrok, mint Tóth az anyjának. Elég korulményes volt mindent a helyére bevarázsolni, úgyhogy elhalasztom a kísérletet.
Ettol fuggetlenul számomra továbbra is rejtély maradt, hogy miért nem szólaltak meg akkor a hátsó hangfalak minden esetben? Amit 555bubu irt, azt is kipróbáltam annó, és sem az oldalsók, sem a hátsók nem szólaltak meg a teszt alatt.
Megnéztem ezt a régebbi firmware update-t is, és tényleg azt írja, hogy a frissítés lehetové teszi a HD hang továbbítást a 7.1-es analóg kimeneten keresztul. Azt nem tudom, hogy lehetséges-e downgrade-lni, de lehet ezzel inkább nem kísérletezek. Amúgy is, elvileg minden újabb update elvileg "tartalmazza", vagy legalábbis támogatja az azt megelozoeket, nem?
Tíví: Panasonic TX-P50U20B 50"Full HD DíVíDí: Panasonic A360 3D Blu-ray: Panasonic DMP-BDT500 Processor: Sherbourn PT-7020 Power Amp 5ch: Rotel RMB-1075 Front hangfalak: Klipsch RF-82 Center hangfal: Klipsch RC-62 Hátsó surround hangfalak: Klipsch RS-62 Subwoofer: Jamo Sub360 Készülék állvány: Atacama Equinox Tíví állvány: Atacama SL500 Surround hangfal állvány: Atacama SL300 Analóg IC kábelek:5 pár Siltech New York Subwoofer kábelek: 3db Siltech Stockholm + Y elosztó HDMI kábelek: 1db AudioQuest Chocholate + 3db QED New Reference Hangfalkábelek: Crystal Copper Special & Chord Carnival Silver Screen Hálózati kábelek: 1db Siltech SPO-18, 1db Siltech McIntosh, 4db Siltech SPX-20, 2db Siltech Berlin Hálózati elosztó: Siltech Octopus Gyilkológép: Sony PS3 Super Slim 12GB
-
Vendég
Házi Rozi Házi Mozija
Nálam a "bitstream output only" alapból kizár mindenféle analógra dekódolást, hiszen a nevében is benne van hogy adatfolyam.... ha meg adatfolyam akkor csak digitális kimenet.
Ez volt és ezen változtattak az új szoftverrel, de a régivel is megy a Dolby TrueHD.
Az újjal pedig mindennek működnie kell analógon is.
De biztosan van ilyen lejátszó tulaj és tud segíteni.
Addig is ki kellene próbálni, amiket írtam.
Házi Rozi Házi Mozija
... Ha a Panának lenne digi-koax kimenete.
http://www.expertreviews.co.uk/blu-ray- ... dmp-bdt500
Ha tudod probalj ki egy ilyent,nagyon ott van hangban es kepben is.
Házi Rozi Házi Mozija
Hajrá Rozi, ne add fel!- csak közben igyál meg valamit.....
Házi Rozi Házi Mozija
DTS Digital Surround is the high-quality surround sound format for providing 5.1 channels of discrete digital audio. DTS-HD Master Audio (bitstream output only)
Nálam a "bitstream output only" alapból kizár mindenféle analógra dekódolást, hiszen a nevében is benne van hogy adatfolyam.... ha meg adatfolyam akkor csak digitális kimenet.
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
Házi Rozi Házi Mozija
Oké, megígérem, hogy állom a szavam. Íme a mai ebéd, terul-terulj asztalkám... Bár itt még nincs is minden menu az asztalon.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
-
Vendég
Házi Rozi Házi Mozija
Ezt hol találtad? Érdekelne... Tulajdonképpen engem is az aggasztott, hogy mindkét oldalról olvastam tapasztalatokat, írásokat. Amit belinkeltem angol szoveget lejjebb, az gyakorlatilag az eredeti leírásában szerepelt. Máshol meg azt olvastam, hogy simán visz minden HD hangot analógon.
Amit betettél egy régebbi tesztből való, mint a firmware frissítés SZVSZ.
Itt is irkálnak róla:
http://www.avforums.com/forums/blu-ray- ... mware.html
Szerintem a Pio-n 5.1-et kellene beállítani és megnézni a test tone hangok megszólalnak-e a hangfalakon.
Ha igen, akkor az már eredmény!
-
Vendég
Házi Rozi Házi Mozija
Biztos hogy nem, mert a Pio-t a "sima" surround-on kereszul kotottem ossze a Rotel procival. Tudom, hogy az az "elsodleges" ebben az esetben, de amúgy kipróbáltam a back surround-on keresztul is, és semmi...
A Rotel proci hátulján pedig nincs kulon back surround kimenet. Csak surround, és back center (CB1, CB2) kimenet van a háttérhangoknak a végerosítok felé. És ennél a back centernél be lehet állítani, hogy 1 vagy 2 hangfalon szólaljon meg a hang. Elég érdekes ez a számomra...
Azt kipróbáltad, hogy a Pio setupban teszthang az végigment az összes hangfalon, vagy akkor sem szóltak?
Házi Rozi Házi Mozija
Ahogy utánanéztem mindenképpen mennie kellene analógon a DTS HD-nak is. A régebbi firmware installálása megoldhatja a gondot.
Ezt hol találtad? Érdekelne... Tulajdonképpen engem is az aggasztott, hogy mindkét oldalról olvastam tapasztalatokat, írásokat. Amit belinkeltem angol szoveget lejjebb, az gyakorlatilag az eredeti leírásában szerepelt. Máshol meg azt olvastam, hogy simán visz minden HD hangot analógon.
Házi Rozi Házi Mozija
A másik problémádon gondolkodtam - nem volt háttér hang már a DVD-nél sem.
Véletlenül nem a back-et használtad a surround helyett?
5.1 csatornánál a surround a fő mindig. Ha van back surround, akkor az öt csatornát arra terjeszti ki.
Biztos hogy nem, mert a Pio-t a "sima" surround-on kereszul kotottem ossze a Rotel procival. Tudom, hogy az az "elsodleges" ebben az esetben, de amúgy kipróbáltam a back surround-on keresztul is, és semmi...
A Rotel proci hátulján pedig nincs kulon back surround kimenet. Csak surround, és back center (CB1, CB2) kimenet van a háttérhangoknak a végerosítok felé. És ennél a back centernél be lehet állítani, hogy 1 vagy 2 hangfalon szólaljon meg a hang. Elég érdekes ez a számomra...
-
Vendég
Házi Rozi Házi Mozija
Ahogy utánanéztem mindenképpen mennie kellene analógon a DTSHD-nak is. A régebbi firmware installálása megolhatja a gondot.
A másik problémádon gondolkodtam - nem volt háttér hang már a DVD-nél sem.
Véletlenül nem a back-et használtad a surround helyett?
5.1 csatornánál a surround a fő mindig. Ha van back surround, akkor az öt csatornát arra terjeszti ki.
Házi Rozi Házi Mozija
Három kábelnél többet tartalmazó képet szigorúan tilos feltenni az AVX-en H.Rozi külföldi lakosnak!
Oké, megígérem, hogy állom a szavam. Íme a mai ebéd, terul-terulj asztalkám... Bár itt még nincs is minden menu az asztalon.
Házi Rozi Házi Mozija
Ettol még jó gép a Pio-LX71, de HDMI-n tudja "kifutni" magát 100%-ig. Az egyetlen hátránya amit megemlítenék, hogy nagyon lassan olvassa be a lemezeket. Viszont kíváncsiság képpen csináltam egy osszehasonlító tesztet:
- A Pio LX71-es bluray-t rákotottem a TV HDMI1 bemenetére.
- A Panasonic DMP BDT120-as blurayt rákotottem a TV HDMI2 bemenetére.
- Mindkét gépet teljesen azonos márkájú, típusú, és hosszú HDMI-vel kotottem ossze (AQ csoki 1m).
- Mindkét csatornán teljesen azonos kép beállítasokat végeztem el.
- Mindket bluray lejátszóba teljesen egyforma kiadású Avatar bluray lemezt tettem be.
- Elindítottam mindkét filmet egyszerre, és csak a csatornákat váltogattam oda-vissza.
- Azonos idonél, szinte teljesen ugyan annál a filmkockánál megállítottam a filmet - mindkét lejátszónál.
Eredmény? Gyakorlatilag abszolút semmi kulonbséget nem láttam sem én, sem a családból senki sem.
A Panasonic teljesen megegyezo képet produkált az általam elvégzett teszt szerint. A Pio-nak nem volt jobb képe - de rosszabb sem.
Sot, a Panasonic menujében van jó pár beállítási lehetoség a képpel kapcsolatban - ami a Pionál nincs, és ezeket a beállításokat pl egy állókép esetén azonnal észre lehet venni - és volt olyan beállítás, ami sokkal jobban tetszett, mint a Pio "alap képe" Most akkor megint mi van? Egy 40eft-os lejátszó simán megállja a helyét a Pio LX71 mellett, sot még a lemezt is sokkal gyorsabban beolvassa? Kezdek egyre jobban osszezavarodni ezen a téren... Ha a Panának lenne digi-koax kimenete, akkor nem is gondolkodnék azon, hogy megtartsam, és csak akkor pályáznék egy OPPO-ra, ha a Pana bedoglik...
-
Vendég
Házi Rozi Házi Mozija
Ezt nem is tudtam!!
Nincs benne DTSHD dekóder.
A DTSHD csak HDMI-n megy át.
Viszont próbáld ki majd esetleg Dolby TrueHD és Dolby Digital Plus anyaggal. Annak szólnia kell analógon is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
192 kHz/24-bit D/A Converter Wolfson WM8740 x 4
Dolby Digital Decoder
Dolby Digital Plus
Dolby TrueHD
Built-in DTS Decoder
DTS CD Capability
DTS Digital Surround
DTS Digital Surround is the high-quality surround sound format for providing 5.1 channels of discrete digital audio. DTS-HD Master Audio (bitstream output only)
Még egy dolog, esetleg érdemes lenne rátenni egy régebbi firmware-t. A V1.32 firmware oldotta meg a DTSHD - analóg problémát.
Azzal kellene kezdeni talán. Szerintem működnie kellene.
Házi Rozi Házi Mozija
Folytatás:
Elotte még megnéztem, hogy mit hoz a frissítés, de nem találtam semmit a HD hangokról... http://www.pioneer.eu/files/support/BDP ... Ver174.pdf
Mindenesetre lépésrol-lépésre betartottam a letoltési útmutatót: http://www.pioneer.eu/files/support/BDP ... Ver174.pdf
és 100%-os sikerrel elvégeztem a frissítést, de a problémám nem változott semmit sem...
Tovább kutakodtam neten, és a kovetkezot találtam, ami megadta a választ az aggodalmaimra:
"You'll also find a set of 7.1-channel analogue outputs on the rear, which enable you to enjoy Dolby True HD and Dolby Digital Plus soundtracks in high-resolution on legacy amps without HDMI inputs. However you won't be able to enjoy decoded DTS HD Master Audio or DTS HD tracks from these analogue outputs - instead it extracts the regular DTS core. Although this isn't the end of the world, it is disappointing for a player at this price and means that you'll need a receiver with HDMI input to enjoy both hi-res DTS formats."
Nagyjából így fordítanám parasztosan:
"Te még találni fogsz egy 7.1-es analóg kimenetet a hátulján, ami képessé teszi neked, hogy élvezd a Dolby True HD és a Dolby Digital Plus hang trekkeket magas felbontásban HDMI inputtal nem rendelkezo erosítokon. Bárhogyan is, de nem leszel képes élvezni/kapni dekódolt DTS HD Master hangot vagy a DTS HD trekkeket ezekbol az analóg kimenetekbol"
A piros betus rész után roviden annyi, hogy ez még nem a világ vége, ha mindkét magasfelbontasú HD anyagot akarod hallgatni, akkor azt egy HDMI-is erosítovel megteheted...
Tehát a "hiba" a Pio Bluray lejátszóban van. Ki is húzkodtam az analóg kábeleket a pi***ba, nagyon ideges voltam ezután, aztán eszembe jutott még valami...
Mi lenne, ha a Pio-t nem 7.1-es analógon, hanem digitális coaxon keresztul kotném ossze? Ez meg is tortént, újból bedorrentettem, és húúúúúúú b@zdmeg volt a reakció... [ ] Az osszes DVD és az osszes Bluray film tokéletesen megszólalt minden hangfalon keresztul ahogy kell, és komolyan mondom, még dinamikusabban, mint analógon keresztul. Most akkor mi a rák van????????????????????????????????????????????? Mit hagytam ki, vagy mi van ilyenkor? Érti ezt valaki? Én nem, az biztos...
A lényeg, hogy ez a felállás már tetszik, elégedett is vagyok vele. A problémám mindossze annyi, hogy a Pio nem 3D-s lejátszó, és kb 70db 3D-s blurayem van, szóval mindenképp kell egy jó minoségu 3D-s lejátszó ami valamelyik OPPO lesz. Ráadásul az Multiplayer is, és így sokkal tobb múvit be tudnék szerezni az USA-ból - és olcsóbban! Ugyan van 3D-s bluray-em, de azon meg nincs digi-koax kimenet, csak digi optikai toshlink, 2ch analóg, és HDMI.
Házi Rozi Házi Mozija
Ezt kifejtenéd bővebben? Hogy érted, hogy nem megy át minden??
Megpróbálom. Kezdem az elejétol. Visszamegyek oda, hogy csere-bere-beszámításként hozzám kerult ez a ROTEL RSP1066 proci. Akkor még nem gondoltam volna, hogy valaha is a mozimban fog szolgálni, mivel akkoriban 2db Onkyo AV erosíto is a birtokomban volt, és azokkal úgy "elvoltam". Aztán Fodesztol megbartelkodtam a Pio LX-71 bluray lejátszóját, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy a kommersz kis Panasonic bluray lejátszóimhoz képest mivel tud elohozakodni, mert sokan dícsérték, és tényleg elég masszív kis porgettyunek bizonyult utólag. Idokozben - hála a sok fórumozásnak - valahogy ráhangoltam magam arra, hogy le kéne cserélni az AV erosítos HM rendszert, és osszekalapálni egy elo-végfok párost. Meg ugye mindenképp egy rendszeren akartam muzsikálni, és mozizni is. Szóval rovid idon belul már ossze is hoztam még egy bízniszt "gsmkawasaki" fórumtársunkkal, és hozzám kerult egy Rotel RB985MKI ami ugyan csak 5 csatornás erosíto volt, de elvileg minden komponens készen állt, hogy bedorrentsem a szinemát.
A Pio bluray-t a multi channel 7.1 analóg out-on keresztul analóg RCA kábelekkel osszekotottem a Rotel proci multi channel 7.1 analóg in-jével. Majd a Rotel procit pedig szintén analóg kábelekkel kotottem ossze (másképp nyilván nem is tudnám) a Rotel végfokkal. Igaz csak 5 csatornám volt, de elvégeztem a szukséges beállításokat mind a bluray-en, mind a procin egyaránt. Pl: engedélyeztem a blurayen a multi channel 7.1 analóg preout-ot, elsodleges kimeno hangként analógot állítottam be, st, stb.
Osszeállt a rendszer, minden a helyén, minden beállítva, és indult a próba teszt. Eloszor, a hatás érdekében egy DVD filmmel kezdtem, és akárhogyan is, de egyszeruen nem akartak megszólalni a surround hangfalak mogottem. Csak 2.0 illetve 3.0 ch stereo uzemmódban voltak képesek hangot produkálni, pedig mindent megpróbáltam, és vagy 100-szor le ellenoriztem. Erre a mai napig nincs válaszom, hogy miért tortent mindez. Ideges voltam nagyon, leszartam a DVD filmeket, betettem a Transformers 3-at bluray-en, és leesett az állam. Hatalmasat produkált, szinte 10 perc alatt megértettem - és meghallottam, hogy mi a kulonbség az AV erosítos, és az elo-végfok párossal rendelkezo HM rendszerek kozott. Megnyílt a tér, és bazi nagy dinamika fogadott - de most nem is errol akarok beszélni. Próbaképp elkezdtem cserélgetni a bluray filmeket, és sajnos az a kellemetlen meglepetés ért, hogy pár filmnél szintén ugyanazt tapasztaltam, amit a DVD filmeknél - nem szóltak a surroundok. Ismétlem, minden beállítást tobbszor átnéztem, a net ott volt elottem, a kézikonyvek pedig a kezemben, szóval minden segítség megvolt - de mégsem szólaltak meg. Amíg a DVD filmekkel próbálkoztam, addig teljesen az volt a meggyozodésem, hogy valószinu a procival lehet a gond, de ezt a félelmemet a Transformers 3 rogton eloszlatta. Mivel a Rotel proci menuje, és beállításai nagyon egyszeruek, a figyelmem kezdett a Pio bluray felé terelodni. Utána néztem neten, és tobb helyen szóba jott a Firmware frissités. Nekem egy régebbi volt, ha jól emléxem v1.72, és az új már v1.74. Tudtam hogy kockázatos, de nekiálltam a Pio website-ról letolteni: http://www.pioneer.eu/uk/support/softwa ... /page.html
Elotte még megnéztem, hogy mit hoz a frissítés, de nem találtam semmit a HD hangokról... http://www.pioneer.eu/files/support/BDP ... Ver174.pdf
Mindenesetre lépésrol-lépésre betartottam a letoltési útmutatót: http://www.pioneer.eu/files/support/BDP ... Ver174.pdf
és 100%-os sikerrel elvégeztem a frissítést, de a problémám nem változott semmit sem...
Tovább kutakodtam neten, és a kovetkezot találtam, ami megadta a választ az aggodalmaimra:
"You'll also find a set of 7.1-channel analogue outputs on the rear, which enable you to enjoy Dolby True HD and Dolby Digital Plus soundtracks in high-resolution on legacy amps without HDMI inputs. However you won't be able to enjoy decoded DTS HD Master Audio or DTS HD tracks from these analogue outputs - instead it extracts the regular DTS core. Although this isn't the end of the world, it is disappointing for a player at this price and means that you'll need a receiver with HDMI input to enjoy both hi-res DTS formats."
Nagyjából így fordítanám parasztosan:
"Te még találni fogsz egy 7.1-es analóg kimenetet a hátulján, ami képessé teszi neked, hogy élvezd a Dolby True HD és a Dolby Digital Plus hang trekkeket magas felbontásban HDMI inputtal nem rendelkezo erosítokon. Bárhogyan is, de nem leszel képes élvezni/kapni dekódolt DTS HD Master hangot vagy a DTS HD trekkeket ezekbol az analóg kimenetekbol"
A piros betus rész után roviden annyi, hogy ez még nem a világ vége, ha mindkét magasfelbontasú HD anyagot akarod hallgatni, akkor azt egy HDMI-is erosítovel megteheted...
Tehát a "hiba" a Pio Bluray lejátszóban van. Ki is húzkodtam az analóg kábeleket a pi***ba, nagyon ideges voltam ezután, aztán eszembe jutott még valami...
Mi lenne, ha a Pio-t nem 7.1-es analógon, hanem digitális coaxon keresztul kotném ossze? Ez meg is tortént, újból bedorrentettem, és húúúúúúú b@zdmeg volt a reakció... Az osszes DVD és az osszes Bluray film tokéletesen megszólalt minden hangfalon keresztul ahogy kell, és komolyan mondom, még dinamikusabban, mint analógon keresztul. Most akkor mi a rák van????????????????????????????????????????????? Mit hagytam ki, vagy mi van ilyenkor? Érti ezt valaki? Én nem, az biztos...
A lényeg, hogy ez a felállás már tetszik, elégedett is vagyok vele. A problémám mindossze annyi, hogy a Pio nem 3D-s lejátszó, és kb 70db 3D-s blurayem van, szóval mindenképp kell egy jó minoségu 3D-s lejátszó ami valamelyik OPPO lesz. Ráadásul az Multiplayer is, és így sokkal tobb múvit be tudnék szerezni az USA-ból - és olcsóbban! Ugyan van 3D-s bluray-em, de azon meg nincs digi-koax kimenet, csak digi optikai toshlink, 2ch analóg, és HDMI.
Házi Rozi Házi Mozija
Nem szép dolog irigykedni, de ez tényleg túlzás szerintem is!
Három kábelnél többet tartalmazó képet szigorúan tilos feltenni az AVX-en H.Rozi külföldi lakosnak!
Az .
De engem nem versz át Rozi, 12 madzagot látunk és 6 egységet soroltál fel. Szeretném látni az IEC aljzatos fogkefét, kávéfőzőt, porszívót, hajszárítót, etc.... Siltech madzaggal megtáplálva .
Látom fix kábeles Pájó sub sem menekülhetett előled és a 985-ős fixmadzagjának sem volt sok esélye .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
-
Vendég
Házi Rozi Házi Mozija
Na jól van mostmár... azt'"!%346/-˘°`˛˘°`ˇ34"/đĐŁß$¨˝´<> !
És a képek is szarok
Nem szép dolog irigykedni, de ez tényleg túlzás szerintem is!
-
Vendég
Házi Rozi Házi Mozija
Most már kezdek félni toled... Az idei tervben benne van egy OPPO 3D-s Bluray lejátszó is, viszont az RSP-1098 az egyenlore csak vágy szinten érdekel, és majd talan jovore.
- Siltech Stockholm 1m -------------------> Pioneer bluray és Rotel proci kozé (analógon nem megy át minden HD hang, ez tévedés, kipróbáltam!!!)
Nyugi, fekete mágiára ritkán használom a képességemet!
Ezt kifejtenéd bővebben? Hogy érted, hogy nem megy át minden??
A rendszerhez lesz pár mondatom majd, mert nem lehet szó nélkül hagyni!
Házi Rozi Házi Mozija
Na jól van mostmár... azt'"!%346/-˘°`˛˘°`ˇ34"/đĐŁß$¨˝´<> !
És a képek is szarok
Házi Rozi Házi Mozija
Itt pedig már minden kígyó lassan bekúszik szépen a helyére...
Házi Rozi Házi Mozija
Volt pár hangfal és tápkábelem, melyek színe eltért ettol a számomra gyonyoruen kék színtol, így rogton gondoskodtam róla, hogy ez a vizuális csorba kikuszobolodjon. Belebújtattam oket egy "looks like Siltech" kábelharisnyába, és így máris barátságosabb színharmónia elégítette ki szemeim szexuális vágyait...
Házi Rozi Házi Mozija
Mint már tobbszor is említettem, teljesen szét lett kapva a rendszer, mielott a "komuves" melónak neki álltam, így ismét nem tudtam kihagyni azt az alkalmat, hogy lojjek pár fotót a kábelekrol (is). Most szembesultem vele, hogy egészen megdobbento mennyiségu kék kabátos kígyó kúszott be a Házi Rozi háztartásba...
Házi Rozi Házi Mozija
A forrás készüléket még nem írtad, hogy milyen, de talán egy OPPO 93/95, esetleg Nuforce nem lenne rossz és akkor a HD hangok is mehetnének jó minőségben analógon.
Most már kezdek félni toled... Az idei tervben benne van egy OPPO 3D-s Bluray lejátszó is, viszont az RSP-1098 az egyenlore csak vágy szinten érdekel, és majd talan jovore.
Nem titok a teljes felállás sem:
Forrás(ok):
- Pioneer BDP LX71 Bluray lejátszó
- Panasonic DMP BDT120 3D Bluray lejátszó
- Panasonic A360 DVD lejátszó
Erosítés:
- Rotel RSP-1066 7.1 HM Processzor
- Rotel RB-1070 2CH Végfok (2 frontnak)
- Rotel RB-985MKI 5CH Végfok (4 surroundnak + center)
Hangfalak:
- Front ----------------> JBL L36 Decade Vintage Speakers
- Center --------------> JBL Studio 120
- Side Surround ----> Wharfedale Valdus 500
- Back Surround ---> Wharfedale Valdus 500
- Subwoofer ---------> Pioneer SW-110 Aktív
Állványok:
- Atacama Equinox keszulék állvány
- 1 pár Atacama SL500 - frontoknak
- 2 pár Atacama SL300 - surroundoknak
- 1 pár Atacama SL300 - készulék állványoknak
Tápkábelezés:
- Siltech Octopus hálózati elosztó (8db dugalj)
- Siltech SPX20 2m -------> Panasonic A360DVD-nek
- Siltech SPX20 1,5m -----> Rotel procinak
- Siltech SPX20 1m -------> Pio LX71-nek
- Siltech SPX20 1m -------> Laptopnak
- Siltech McIntosh 1,3m --> Rotel 2ch amp-nak
- Siltech SPO18 1,5m ----> TV-nek ( )
- Siltech New York 1,4m --> Panasonic bluraynek
- Belden 19364 1,5m------> Pio subládának
IC kábelek:
- Siltech Stockholm 1m -------------------> Pioneer bluray és Rotel proci kozé (analógon nem megy át minden HD hang, ez tévedés, kipróbáltam!!!)
- Siltech Stockholm 1m -------------------> Panasonic DVD és Rotel proci kozé -------->(hang)
- Siltech Stockholm 1m -------------------> Laptop és Rotel proci kozé ------------------->(hang)
- Siltech New York 1m 1pár --------------> Rotel proci és Rotel 2ch amp kozé --------->(hang)
- Siltech New York 1m 2,5pár -----------> Rotel proci és Rotel 5ch amp kozé ---------->(hang)
- Canare LV77S 2m Sub kábel ---------> Rotel proci és Pio subláda kozé ------------->(hang)
- QED Live optikai 1m --------------------> Panasonic bluray és Rotel proci kozé ------>(hang)
- AudioQuest Chocholate HDMI 1m ----> Pioneer bluray és a TV kozé ----------------->(kép)
- AudioQuest Chocholate HDMI 1m ----> Panasonic bluray és a TV kozé ------------->(kép)
- Profi Gold HDMI 2m ----------------------> Laptop és a TV kozé -------------------------->(kép)
- QED Signature SCART 1,5m ----------> Rotel proci és a TV kozé --------------------->(menu-kép)
Hangfalkábelek:
- Front ----------------> Crystal Copper Special 2x2m
- Center --------------> Crystal Copper Special 1,5m
- Side Surround ----> QED XT Evolution 2x7m
- Back Surround ----> QED XT Evolution 2x11m