Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
david-x moziszobája
david-x moziszobája
Lehet, hogy csak a kép csal de a center most nincs középen a vászonhoz képest?
Ha nincs esetleg Véder nagyúr ha helyet cserél Clarus subbal nem tudna középne lenni?
david-x moziszobája
Érdekes, hogy a nem kicsi Emotiva végfok milyen picikének tűnik a hatalmas center + frontok + szub mellett.
Egész jól néz ki a front oldal!
Odaképzeltem a leendő (ezt csak gondolom) Klipsch hangfalakat és nem is tudom...
david-x moziszobája
Hangulatos szoba! Mindig is tetszettek a barnás árnyalatok. Ha nem bordó fekete, akkor tuti barna krém lett volna nálam is. Igen, az a konvektor marha rossz helyen van. Ha arrébb rakod, én még elgondolkodnék egy modern mintájú rácsos fa borításon. Sztem szebb lenne, mint simán lefestve, és árban sem vészes összehozni.
A surroundokat nem csodálom, hogy állványra raktad.
Kellemes mozizást a családnak!!!
david-x moziszobája
Mindig jó látni ahogyan összeáll 1 rendszer ez most se volt másképpen .
Nagyon sok jó mozizást kívánok .
Köszönöm és viszont kívánom:)
david-x moziszobája
Mindig jó látni ahogyan összeáll 1 rendszer ez most se volt másképpen .
Nagyon sok jó mozizást kívánok .
david-x moziszobája
Ez biztos?
Egyébként gratulálok! Így teljes a mozid.
Tudod te is, hogy 10% az nem sok, nagyjából 12 cm ennél a vászonméretnél. Inkább nem csavartam el, hogy ne legyen aberráció, így is tapasztalható kevés életlen rész a bal alsó szektorban, de csak igazán tesztábrán észlelhető.
Fényerő visszavételnél a Brillant Color-ra gondot, hogy lekapcsoltam.
Sokan meg vannak ijedve, hogy 1.4 gaines vászon, sok a Benq W1070-hez, itt is bebizonyosodott, hogy mozimódan olyan 600 lumenhez, amit tud a proji, simán megy hozzá ez a vászon is. Kb nálam ennyi lehet a fényerő a HW55-el 3m, 1,2 gaines vásznon. A Sony amúgy 950 lumen környékén teljesít eco, mozi módban.
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
david-x moziszobája
De köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat:)
david-x moziszobája
Igen igazad van a konvektorral kapcsolatban! A merőleges falra vagyis a sarokba átakarom rakatni! Szóval az lenne az igazi, meg ha feketére lefújnám:)
david-x moziszobája
Gratulálok a vászonhoz most már mehet a mozi ezerrel, nagy kép nagy jó hang
ez már igazi mozi, rögtön más az élmény az biztos....
Mégegyszer gratula.....;-)
"Az igazi barát szemből támad."
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
david-x moziszobája
Robi gratula,faxa lett minden A proji és a vászon nem kis lépés volt.
Pár hónap leforgása alatt jó sokat fejlődött a mozid.
david-x moziszobája
Nagyon király lett ,tetszik grat a nagy képhez is az a fránya konvektor ,hogy pont ott van ,talán egy kicsit tompítana a dolgon ha feketére lenne festve.. de mindent összevetve ,hangulatos ,jó kis szoba lett belőle!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
david-x moziszobája
Sorrund rész:)
Egy sötétebb kép és világosabb nagyobb fényben:)
Fogok jobb képeket is csinálni de sajnos telefonnal nem egyszerű....
david-x moziszobája
Ez biztos?
Ooo sorry van benne csak olyan mint ha nem is lenne szóval az édes kevés
david-x moziszobája
Frontoldal:)
- Red75
- V.I.P.
- Értékelés: 830
david-x moziszobája
nem volt egyszerű hiszen a benqw1070ben nincs lens shift...
Ez biztos?
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
david-x moziszobája
Gondoltam arra is hogy egy kèt képet elsütök hogy milyen volt a sima egyszerű vászon anyagon a kép és milyen a fix keretes vásznan, de fölöslegesnek tartottam, hisz ez garancia arra hogy a kép nagyon sokat javult!
david-x moziszobája
Megérkezett a vászon:) fix keretes Screenline Amleto 225x126 cm 16:9, 1.4 diamond!
Nagyon alapos csomagolásban érkezett, az összerakása sem egy nagy dolog, Szepinek szakmai tapasztalatával nyilván könnyen ment:)
Igazàn jó erős anyag, a keret is nagyon jó minőségű és esztétikus, elégedett vagyok vele!
A kép az nagyon sokat javult, élesebb kontrasztosabb lett, a színek is javultak, a projektor fényerejéből is vissza kellett venni, sokat jelent a vászon minősége!
Jöjjenek a képek:)
david-x moziszobája
Jött Szepi és profin belőtte a projit, nem volt egyszerű hiszen a benqw1070ben nincs lens shift...
Szóval a konzollal kellett pozicinálni!
A képet egy egyszerű fehérvászon anyagra vetítettük, hirtelen megoldásnak megfelelt!
Egy hét után meg is jött a vászon, szóval addig kibírtam, de már így is nagyon szuper volt hogy csak egy egyszerű anyagra ment a kép
david-x moziszobája
Hello Mindenki:)
Nem régiben itt járt a Szepi Vader úrfi és felszerelte a benq w1070 projit, tv ment projektor jött, ami számomra nagy lépés és egy nagy élmény, most már elmonthatom h tényleg mozi lett a szoba, egy nagy kép sokkal nagyobb hatással van az emberre! Teljes mértékben leköti az embert a filmezés, és ez a nagyképnek köszönhető! Persze nem árt ha a film is jó
Az első művelet a festés volt, világosak voltak a falak, így kitaláltam a színeket, mennyezet nyílfű lett az oldal fal pedig praliné, a helység másik fele az maradt a régi szín, a front oldal pedig úgyszintén nyílfű. Mind ez a vetítés miatt, sokat dobott a sötét szín a szobán. Lényegesen jobb lett,de kellemesen!
A frontokdalról leszedtem a lépésálló keretet ami a tvnek volt, szilikonnal volt felrakva ezért többször át kellett kennem a falat, mert átütött a festék alatt....De a végeredmény a lényeg!
david-x moziszobája
Egyébként a változás még fokytatodik...
david-x moziszobája
Igen ugyanabba a kimenetbe dugtam!
david-x moziszobája
Egy kis kábel tesztelés!
Nem gondoltam volna hogy ennyit jelent egy jobb minőségű hdmi kábel, 10m kacsa kce hh10, összekötő kábel pedig egy furutech hdmi kábel, az AVmaxban vásárolt, köszi a kedvezményt Szepi!
Hasonlítás: egy egyszerű hdmi kábel és a 10m kácsa kce hh10 és az összekötő furutech kábel között volt a párbaj! Látható különbség:)
A TV ugyanazon bemenetére kötötted a különböző hdmi kábeleket?
- Red75
- V.I.P.
- Értékelés: 830
david-x moziszobája
Jól néz ki minden, gratulálok!
Azok a mozis párnák, hú de tetszenek! Hol lehet ilyet beszerezni?
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
david-x moziszobája
Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat és az ösztönzést! gyere Fodesz van hazai pálesz aztán jó lesz, akkor már homorú lesz még a vászon is! A dunes dolgot a procival kiprobálom majd köszönöm! Egyébként abban igazat adok ha jó minden akkor miért válok meg a Clarusoktól? Még magam sem tudom hogy megakarok é vállni! Ha van érdeklődő akkor megfontolom! Majd kiderül....
david-x moziszobája
nekem is tetszik hangulatos , viszont ha minden fasza akkor a clarusoknak miért kell menniük és mit tervezel helyette?
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor