Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Leone média kuckója

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 643

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: leoneottiz »

Köszönöm, Te adtad anno az inspirációt! 

"Az Anthem tapasztalatok talán megérnének hosszabb kifejtést is, de majd visszatérek rá a későbbiekben.

Sajnos a kapott erősítővel problémák voltak. A centerből időnként sistergés hallatszott. Kicsit nehézkesen sikerül kicseréltetnem egy hibátlan példányra, de a körülmények miatt (említettem, ha valami nem klappol azonnal, akkor már nehezen tudok megbarátkozni vele) már nem akartam megtartani.

Az ARC rendszer és az erősítő hangminősége nagyon bejött. Kicsit erőtlen volt és úgy éreztem végfokkal lenne az igazi, de annyi pénzt nem akartam áldozni rá.

Amikor eladtam, kaptam egy Pioneer LX81-et. 

Nagyon szép és nagyon jó erősítőnek ismertem meg. Ha őszinte akarok lenni, valahogy nem foglalkoztatott igazán. Kipróbáltam, tudom ajánlani, de nekem nem jött be teljesen.

Még egy kis pénzt szerettem volna kivenni a rendszerből és mivel a hatalmas Dali Mentor centert egy kisebb, de a System Audio Ranger hangfalakhoz jobban passzoló kicsike Dynaudio Excite X22C hangfalra cseréltem. Sok helyen érdeklődtem a Ranger-hez passzoló center után, de csak brutális áron tudták volna beszerezni, így az egyelőre elmaradt.

Ez volt:

Ez lett:

"

Osu no seishin!

Atléta
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 224

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: Atléta »

Gratulálok!!
Legyen benne sok-sok örömöd!!
Majd esetleg ha össze áll az egész,szívesen látnék egy összképet.
És természetesen egy beszámolót a hallottakról.
Boldog Karácsonyt és Üdvözlöm a Jézuskát!!

Vendég

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Igen, az nem egy állvány, hanem maga a Mentor center!! 

Gratulálok!! Szuper lesz! A megépítettsége már simán high-end kategória és gyönyörű is!!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Köszi és remélem, a "hal a szatyorban"-t nem vetted személyeskedésnek!!! 
Osu no seishin!

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: Fish »

Grat uram sok oromet hozza,nagyon szep ajándék
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Nem vártam ilyen hamar a Jézuskát és talán meg sem érdemeltem, mégis olyan gyorsan pörögtek, pörögnek az események, hogy magam is csak pislogok, mint - stilszerűen - hal a szatyorban. 
Kezdődött a Mentor Vokal Centerrel, amin sokat törtem a fejem, de valamiért úgy érzem, nagy-nagy öröm lesz belőle. Ami durva, a mérete összehasonlítva az Ikon Centerrel!

Aztán szombaton beütött!!! Már hetek óta néztem az eladás topicot, pedig 0 esélyt fűztem ahhoz, hogy felkerüljön egy Ikon6, főleg fekete színben... Szépen lassan teltek az évek és én már belenyugodtam, hogy ilyenem bíz sosem lesz...és aztán...
12.XX- perckor egyszer csak Háth Izsák fórumtárs agyából kipattant a szikra, hogy eljött az idő, fel kell tenni az eladás topicba a két gyönyörűséget, ráadásul emberi áron (megmondom őszintén, magasról lesajnálom, hogy ő 170-ért vette, legyen ennyi haszna rajta, nem érdekel, úgyis két kilóig lőttem be az árat, amit hajlandó lennék áldozni). Szóval telefonálás, jegesítés, majd 15.55-kor már az autóban landoltak olyan állapotban, mint ha nem is Ő, hanem én hoztam volna el a Toshiba Shopból. Szerelés, beállítás, idétlen vigyorgás, és ez utóbbi azóta is tart... hát megvannak végre!!!!

Remélem, este folyt. köv.!!!
Osu no seishin!

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 835

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: G-Gabi »

Mai napig én is elmegyek moziba .nem mint ha nem tölthetném le,de 1 az a hangulat és nem utolsó sorban a filmgyártóknak is meg kell élni valamiből.
Régen volt 1 haverom ,aki először letöltötte az Üvegtigris 2-tőt majd elment a moziba megvette a jegyet és kidobta .
Mondata ez volt" Ez az a film volt ami megérte a pénzét"

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Moziünnep alkalmából a Sugár Moziban megnéztük Denzel Washingtonnal a főszerepben a "Védelemző" című filmet és azt kell, hogy mondjam... ajánlott kategória! Nekem visszaidézte a '80-as évek mozi hangulatát a napjainkra jellemző vér mennyiséggel és látványvilággal. Denzel egy amúgy meglehetősen alap sztorit is fel tud turbózni a játékával, elképesztő karakter színész szerintem! Kálid Artúrral nagyon jól sikerült a magyar szinkron, pedig én döntően eredeti nyelven nézem a filmeket.
Nem tudom, hogy mikor lesz "kölcsönözhető", de várom nagyon!
A történet:
Robert McCall-ról (Denzel Washington), a nyugodt életet élő bostoni állampolgárról senki sem gondolná, hogy egy visszavonult volt kommandós. De a saját halálát megjátszó ügynök újraéled önálló száműzetéséből, hogy megmentsen egy fiatal lányt (Chloe Grace Moretz) az erőszakos orosz gengszterektől. De a bosszúhadjárat nem csak a bosszúról szól, hanem folyamatosan felfedi, hogy a törvény néha nem elég és át kell lépni a határokat. Ha valaki bajba kerül és nincs hová fordulnia, McCall-ra biztosan számíthat, ő a tehetetlenek védelmezője.

http://www.port.hu/pls/me/media.print_m ... _id=665206

Osu no seishin!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Köszönöm Lacy, erre nem is gondoltam...de tényleg élvezhető! :-D (Hála Neked!)
Osu no seishin!

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 819

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: lacy »

A HFK lényege pont az, hogy a két forrás között tudsz váltani, mármint a HM és a sztereó erősítő között, melyikről jöjjön a hang. Amennyiben bekapcsolva marad a HM, hiába rakom a sztereóra, ott a két front szólal meg, de valamilyen okból kifolyólag a center és a surround ugyancsak szól. Azt gondoltam, hogy ilyenkor a forrás - jelen esetben a DUNE - csak a front hangfallal összekötött erősítőre küldi a jelet. Magyarul olyan, mintha dupla erősítésem lenne, kvázi leveszi a HM erősítőről a frontok vonatkozásában a terhet, olyan, mintha hídban lenne a két erősítő. Összességében így királyság!
Ahogy látom Dune max-od van
Nem tudom milyen bekötéssel üzemel, de
Ha a HM erősítőbe hdmi-n megy a hang, akkor ugye az fog dekódolni.
De ettől még a Dune a sztereo kimenetén kiadja a sztereo jelet.
Csakhogy ebben az esetben ez kissé becsapós, nem az eredeti hangteret kapod mivel a sztereo kimeneten az 5.1 hang lekeverve szólal meg.
Ez ugye  azért fontos, mert ha pl egy 5.1-es filmnél a beszéd pl a centerből jön, akkor a sztereo kimenet esetén ha csak a frontok jelét adná ki, semmi mást nem hallanál így a beszédeket sem. sőt a subokra jutó mélyfrekiket sem.
Amúgy ez a tulajdonság minden dekóderes és anélküli DVD és BD játszóra is igaz.
Tehát ha így hallgatod, akkor a centeren és a háttereken valamint a subon a saját neki szóló hangok jönnek, a frontokon viszont lekeverve az egész műsor, tehát a centertől a subig minden.
Így kissé becsapós a dolog bár akár még élvezhető is lehet.

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

A HFK lényege pont az, hogy a két forrás között tudsz váltani, mármint a HM és a sztereó erősítő között, melyikről jöjjön a hang. Amennyiben bekapcsolva marad a HM, hiába rakom a sztereóra, ott a két front szólal meg, de valamilyen okból kifolyólag a center és a surround ugyancsak szól. Azt gondoltam, hogy ilyenkor a forrás - jelen esetben a DUNE - csak a front hangfallal összekötött erősítőre küldi a jelet. Magyarul olyan, mintha dupla erősítésem lenne, kvázi leveszi a HM erősítőről a frontok vonatkozásában a terhet, olyan, mintha hídban lenne a két erősítő. Összességében így királyság!
Osu no seishin!

Vendég

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ma egy érdekes anomáliáját használtam ki a HFK-nak, ugyanis ha a sztereóra van kapcsolva, mégis kijönnek a HM erősítőn a center és surround hangok. Így hallgattam az alábbiakat:

Ezt nem értem! Mi történik pontosan?

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Ma egy érdekes anomáliáját használtam ki a HFK-nak, ugyanis ha a sztereóra van kapcsolva, mégis kijönnek a HM erősítőn a center és surround hangok. Így hallgattam az alábbiakat:

http://www.youtube.com/watch?v=JpCfAi0ZSts

Az utolsó, ami egy dts-hd audio anyag, elképesztő volt Roy Orbison és Simon and Garfunekel, de nagyon bejött a Heart Alone című számának akusztikus feldolgozása is. Nagyon jó mostanában zenét hallgatni!!! :-D
Osu no seishin!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Boldog szülinapot Leone!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltatok rám!!!

Osu no seishin!

batman98
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3447

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: batman98 »

Huu, tényleg. Happy XXXX Leone! 

kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Boldog születésnapot,szép kerek szám,ráadásul a legjobb évjáratból!

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Osu no seishin!

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

, de azért az Eredet-et nézd meg!!!

Nem ! Elég volt 3x-4x Jó film nagyon, de még jobb lenne Leo nélkül    .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

, de azért az Eredet-et nézd meg!!!
Osu no seishin!

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Andris, ha van lehetőséged rá és többször meg tudod nézni - csak hogy lehessen értelmezni -, az Eredet nagyon-nagyon jól sikerült filmje (operatőr és rendező egyaránt domborított!). A Tégla nekem bejött, de spéci a Vasálarcos, Aviator, Part nálam sem a kedvencek a tékában... Az azért érdekes volt, amit tegnap a Fókuszban feszegettek, jelesül, hogy annyira hitelesen adja elő a züllött, kissé bomlott karaktert, hogy az ember hajlamos azt gondolni, a magánéletében is vannak ilyen jellegű allűrjei... Mondjuk ez olyan, hogy én személy szerint nagyon nem csípem a homoszexuálisokat, ezzel együtt George Michael zenéjét nagyon szeretem és szívesen hallgatom, pedig nem is titkolja, hogy voltak pasik, akiket nem rúgott ki az ágyából...

Nemtudni lassan hollywoodban ki a gay és ki nem, manapság nagy divat ez odaát . De nem is lényeg, De pl Benny Hill meg Stephen Fry és Alföldi Robi után meg végképp nem. Elton és Freddy után meg főleg.

Régi munkatársam és mozis cimbim meg majdnem hiteles hasonmása, és a beceneve is Leo :D Innen tőlem az "Isteni Leo" jelző.

Najó elég ebből nem a szívem csücske, de sajnos több bénább színészt tudok felsorolni mint jobbat, úgyhogy valóban  .

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Andris, ha van lehetőséged rá és többször meg tudod nézni - csak hogy lehessen értelmezni -, az Eredet nagyon-nagyon jól sikerült filmje (operatőr és rendező egyaránt domborított!). A Tégla nekem bejött, de spéci a Vasálarcos, Aviator, Part nálam sem a kedvencek a tékában... Az azért érdekes volt, amit tegnap a Fókuszban feszegettek, jelesül, hogy annyira hitelesen adja elő a züllött, kissé bomlott karaktert, hogy az ember hajlamos azt gondolni, a magánéletében is vannak ilyen jellegű allűrjei... Mondjuk ez olyan, hogy én személy szerint nagyon nem csípem a homoszexuálisokat, ezzel együtt George Michael zenéjét nagyon szeretem és szívesen hallgatom, pedig nem is titkolja, hogy voltak pasik, akiket nem rúgott ki az ágyából...
Osu no seishin!

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Én sajnos a Gilbert Grape -et láttam elsőre, azóta nagy vágyam hogy lapáttal kergessem meg az isteni Leo-t , csak olaj volt volt a tűzre a Tianic, Vasálarcos, A Part, az Aviátor meg a Tégla is.... .

De a Viharsziget, J. Edgar, Gatsby, Django már nagyon jó volt tőle. Remélem ha Scorsese elengedi a kezét akkor ezt így folytatja tovább  .

Viszont DiCaprio jelenség elég gázos, n+1 másolat feltűnt már a képernyőn és ehh....

Van ott még jó, pl a Véres gyémánt, nagyon kíváncsi vagyok az új tőzsdés filmjére is.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Leone média kuckója

Én sajnos a Gilbert Grape -et láttam elsőre, azóta nagy vágyam hogy lapáttal kergessem meg az isteni Leo-t , csak olaj volt volt a tűzre a Tianic, Vasálarcos, A Part, az Aviátor meg a Tégla is.... .

De a Viharsziget, J. Edgar, Gatsby, Django már nagyon jó volt tőle. Remélem ha Scorsese elengedi a kezét akkor ezt így folytatja tovább  .

Viszont DiCaprio jelenség elég gázos, n+1 másolat feltűnt már a képernyőn és ehh....

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Leone média kuckója

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Az tényleg nagyon nagy filmje volt neki, de állítólag az "Egy kosaras naplója" is nagyon jó, pedig az első filmjei közül való. Én sem láttam, de ennek a megnézése is tervbe van véve nálam.
Ezt még én sem láttam,holnap du lehet megnézem hátha van tk-ba...kösz a tippet,film megjelenésben most pangás van,jöhet 1-2 régi:-) remélem 5.1-es

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”