Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
kimi házimozi szobája
kimi házimozi szobája
1 hétig nálam volt még a CA is mikor jött a Denon.
Első hallásra azt mondtam , hogy ez a Denon sokkal jobb mint a CA. De ahogy teltek a napok és kötözgettem őket már nem is volt nagy különbség. Sőt zenére nekem jobban bejött a CA.
Tudom sokan szidták a CA-t , hogy nem jó magasai vannak meg , hogy torzít. Én ezt egyáltalán nem tapasztaltam.
A Denon nagy előnye volt a sok szolgáltatás és a bemérőrendszere , ezért is maradt egy darabig. Én D.Eq-val használtam , mert ha kikapcsoltam akkor hiányérzetem támadt a CA-hoz képest , pedig abba nem volt semmi ilyen.
Valahogy dinamikátlannak éreztem a mozit vagy úgy is mondhatnám , hogy laposnak.
Vagy inkább úgy mondom , hogy számomra túl lágy hangzása volt a Denon-nak.
Persze ezzel nem azt akarom mondani , hogy nem jó gép de nekem más hangzásvilág jön be , nem a Denoné.
kimi házimozi szobája
Ismét erősítő cserén törtem a fejem, nem mintha a CA erősítővel nem lettem volna elégedett.
De hát tudjuk , hogy a bogarak mozognak elég rendesen
Gondoltam ha már cserélek akkor csapjunk a lecsóba.
Mivel még Denon erősítőm úgyse volt hát itt az alkalom.
kimi házimozi szobája
Na , akkor jöhet a folytatás.
Jöhet a Denon gránát .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
kimi házimozi szobája
Na , akkor jöhet a folytatás.
kimi házimozi szobája
Még 1x bocsánat.. valóban rád nem mondhatom ,hogy ezt forszíroztad volna.. a fogalmazás rosszul sikerült ..elnézést..
Semmi gond , és nem is volt
kimi házimozi szobája
Még 1x bocsánat.. valóban rád nem mondhatom ,hogy ezt forszíroztad volna.. a fogalmazás rosszul sikerült ..elnézést..
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
kimi házimozi szobája
és keresem Kimitől ezeket a szavakat amiket a fejéhez vágsz de nem találom őket .
Nagyon jól látod.
kimi házimozi szobája
semennyire nem érdekel hogyan szól másnál. A hibátlan működés, és külső ami ilyen esetben érdekel. Így volt ez a sajátom vásárlásánál is. Nem mérvadó, h, hogyan szól másnál. Egy részt benne van az ő világa, ami akár tök más lehet az én világomhoz képest.
Teljesen egyetértek ezzel a gondolatoddal.
Ezért is hoztam el a Velot is és a Klipschet is.
kimi házimozi szobája
már megint a régi nóta..
kimi: ezt már 100x leírtam:
mikor itt voltál és megvetted én láttam ,hogy neked nem tetszik, kb 10x kértelek ne vidd el mert látom ,hogy nem jön be.. mondtam nem kell megvenni 10 en állnak sorba érte, sőt olyna is volt aki többet akar érte adni.. nem te elviszed mert majd nálad biztosan jobb lesz,, azt is mondtam ,hogy hozzád lehet még 2 is kevés lenne.. ennek ellenére elvitted.. saját magadnak köszönheted,, tényleg nem bántásból de hülyeség ellen nincs orvosság.. ha tudom magamról .hogy nem ezt a hangot keresem akkor nem veszem meg még akkor sem ha 1-200km-ert utazok érte..
de azt elértük evvel , évek óta megy a fosozás felőletek, hogy ez milyen szar.. laci meg ezt egyenesen élvezi is.. amúgy meg pont ő a legnagyobb hangadó ,hogy milyen nagy hype ment a velo val kapcsolatban csak hogy drágáért el lehessen adni, pont ő amikor évekig csak az onkyo istenítése ment az írásai 99% ból.. hagyjuk ezt srácok, élvezzétek amitek van és örüljetek ,hogy nem kell ilyen szar eszközökkel filmet néznetek..
nekem nem szívügyem a velo, de ez azért érint szarul mert én tőlem vetted , és ez úgy jöhet le ,hogy én átvertelek, pedig szinte könyörögtem, hogy ne vidd el, nem neked való volt ennyi, az első percben látszott rajtad.. na mindegy.. kicsit még szarozzátok aztán lépjetek tovább, unalmas ezt már 500x -ra végig olvasni...
Fodesz,Tony,jómagam és még sok más fórumtárs is biztosan idióta ,hogy ilyen ládával filmeztek jó ideig anno és sokáig megelégedve használtuk.
Komolyan mondom nem értelek.
Semmi rosszat nem mondtam erre engem ér a támadás.
Amit nálad hallottam az egy dolog , hogy ott , hogy szólt más erősítő más beállítások , más környezetbe.
Egy szóval se mondtam soha , hogy te átvertél engem , az egy dolog , hogy nálad hogy szólt , attól még nálam lehetett volna nagyon jó is.
Én egyáltalán nem hibáztattalak téged , az én döntésem volt.
Mikor a Klipsch subot hoztam el akkor ott abba a környezetbe , erősítővel és beállításokkal nagyon nem mutatta meg a tudását , mégis elhoztam. Nem volt olyan mint nálad a Velo sub.
Itthon egész mást produkált , más beállítások , erősitő , környezet stb...
kimi házimozi szobája
Na , vagyok.
Uhhh , látom felpörgött a topik
kimi házimozi szobája
A legtöbb komoly gyártó pont annyira kamuzik mint a kicsi olcsó vackokat gyártó.
Nem mennék bele ebbe de a neten rengeteg teszt és mérés mind mást mutat a gyártók legtöbbször megadott paramétereihez.Mindegy hogy Jamo C vagy Velodyne vagy SVS vagy ChingYang vagy heco vagy magnat.
Kimi bocs az offért.
Egy Jamo C szettnél nncs kamu, mint ahogy a komoly cégek többségénél.
kimi házimozi szobája
akkor ezek szerint csak en nem ertettem, hogy mirol/kirol van szo
mar irni akartam, hogy x,y,z mar tul magas es hagyjuk a matekot
igen cecil mindneki tudja, hogy szar volt a rendszered es ezert adtad el...mit is vartal a jamo concert 11tol? komolyan...
szegeny kimi egy jo nagy takaritas rafer erre a topikra is.
most mar mindenki jol kibeszelte magabol igy folytathatjuk az olvasast latszik, hogy tel van mindenki csak bent punnyad es no a feszko...na de majd nyaron halott lesz minden
Senki nem ìrta,hogy szar lenne Cecil rendszere!Azért az Emotiva Jamo Concert szett nagyon jó lehetett! Itt egyedül azért hoztam fel a sztorit kinek mit jelent az otthoni MOZIZÀS! Aki szereti a nagy bummot nem biztos,hogy a téves irànyba halad!
kimi házimozi szobája
Jézusom... A Kimi felrak képeket/emlékeket a volt rendszereiről -> eljut az ominózus Velo sub-hoz -ból hogy a frászkarikába jutottatok el az én Jamo szettemhez és annak egy vevőjelölt általi meghallgatás/"nem tetszéséhez"-hez és ebből burkoltan az egymás seggének nyalásához/bratyizáshoz???
Ha ennyire izgi a téma fáradjatok át az én topicomba ha már úgyis mindenkinek nyilvánvaló (nem is értem mire volt jó egy a köntörfalazás itt C meg Y személyekkel ) hogy megint én kerültem egyesek/egyes körök látószögébe és folytassátok ott ezt az eszmecserét Kimit meg hagyjátok ki belőle! Itt nem kívánok hozzászólni ebben a témában de lenne mit mondanom, ott lehet...
akkor ezek szerint csak en nem ertettem, hogy mirol/kirol van szo
mar irni akartam, hogy x,y,z mar tul magas es hagyjuk a matekot
igen cecil mindneki tudja, hogy szar volt a rendszered es ezert adtad el...mit is vartal a jamo concert 11tol? komolyan...
szegeny kimi egy jo nagy takaritas rafer erre a topikra is.
most mar mindenki jol kibeszelte magabol igy folytathatjuk az olvasast latszik, hogy tel van mindenki csak bent punnyad es no a feszko...na de majd nyaron halott lesz minden
kimi házimozi szobája
Ja... irgumburgum... ez lemaradt

Jézusom... A Kimi felrak képeket/emlékeket a volt rendszereiről -> eljut az ominózus Velo sub-hoz -ból hogy a frászkarikába jutottatok el az én Jamo szettemhez és annak egy vevőjelölt általi meghallgatás/"nem tetszéséhez"-hez és ebből burkoltan az egymás seggének nyalásához/bratyizáshoz???
Ha ennyire izgi a téma fáradjatok át az én topicomba ha már úgyis mindenkinek nyilvánvaló (nem is értem mire volt jó egy a köntörfalazás itt C meg Y személyekkel ) hogy megint én kerültem egyesek/egyes körök látószögébe és folytassátok ott ezt az eszmecserét Kimit meg hagyjátok ki belőle! Itt nem kívánok hozzászólni ebben a témában de lenne mit mondanom, ott lehet...
kimi házimozi szobája
kimi házimozi szobája
Egy Jamo C szettnél nncs kamu, mint ahogy a komoly cégek többségénél.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
kimi házimozi szobája
Beszarás hova jutunk el egy olyan hozzászólásom után,hogy kinek mi a mozi hangerő!Mert itt 90%-nak nem kell ,hogy a gatyaszár lobogjon!Melyik részét nem érted?Előzményt is elolvastad vagy csak gondoltad itt a lehetőség okoskodhatok? Lassan a Prohardveren érzem magam ,mert ott van ez!Valaki hozzászól és nem nekik tetszőt ír egyből jön a falka bevédeni! Szánalmas!
Tonyka: Valaki csak teszteket olvas róla és abból azt következteti le,igen ez nekem kell ez a csúcs!Nincs lehetősége meghallgatni, végre van az apróban ilyen hangfal,elmegy tesztre utána kiderül ez így kevés akkor is hozza el talán nála jobb lesz?Mert ugye mind a két helyen Emotivára lenne kötve!Ugye ezt nem mondod komolyan ennek tudatában te elhoznád?
Gondoltam, hogy nem ismered a mondást.
kimi házimozi szobája
Micsoda adatok http://m.lg.com/hu/hazimozi-rendszer/lg ... i-rendszer induljak is érte?Vagy van egy pàr gyàrtó aki nagyot kamuzik(Heco,Magnatt és még sorolhatnàm). Te adatok alapjàn vetted a rendszered?
Ne vicceljünk kérem, vannak annak a szerencsétlen doboznak adatai. A minimum, h életem vágyának az adatait kívülről fújom. Ezért tisztában vagyok a képességeivel. Na már most ha valaki halkabban tolja, attól még nem hiszem el, h ez csak ennyit tud. Arról nem beszélve, h komoly vételi szándék esetén, hifis körökben elterjedt, és nem kifogásolható a letét ellenében otthon kipróbálás. Én azt mondom rizsa rizsa rizsa...
Easy Rider srácok!
A személyes ellentéteket kérem a továbbiakban privát üzenet formájában rendezzétek!
Kimi kérésére kitakarítok, de ezt a döntést rá bízom!
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8925
kimi házimozi szobája
Easy Rider srácok!
A személyes ellentéteket kérem a továbbiakban privát üzenet formájában rendezzétek!
Kimi kérésére kitakarítok, de ezt a döntést rá bízom!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
kimi házimozi szobája
Szintaktikailag egy másik fórumtársnak írt válaszra írtál hozzászólást, majd válaszoltam rá. Lehet ez értelmezési paradoxon .
Amúgy srácok ha már itt tartunk, akkor mi az a "Mozi hatás"?
Egy meghatározott égi tünemény? Ki határozta ezt meg? Mikor és Miért? - ne vicceljünk már .
----------------------------------
Véleménye mindenkinek lehet és mindenkié ugyan annyit is ér ha van konkrét alapja. Nem tetszett, mást keres, semmi probléma, haladjunk.
Hagyjuk már ezeket a körmön szőtt és unalmas kitalált marhaságokat pls azért mert valakit valamikor valahol "vélt" sérelem ért. És mindezt sokadik kézből, nevetséges valahol.
Valahogy ide kanyarodott a téma Kimi Velodyne megemlékezéséről....
Merő jóindulatból és tök véletlenül ugye .
Jelentem a mozi hatas az amikor bemegyek a moziba es minden hangosan szol csak nem olyan jol mint otthon
es eddig meg a gatyaszaram csak nalad rezgett
persze sok emberhez nem is jutottam meg el:)
kimi házimozi szobája
Beszarás hova jutunk el egy olyan hozzászólásom után,hogy kinek mi a mozi hangerő!Mert itt 90%-nak nem kell ,hogy a gatyaszár lobogjon!Melyik részét nem érted?Előzményt is elolvastad vagy csak gondoltad itt a lehetőség okoskodhatok? Lassan a Prohardveren érzem magam ,mert ott van ez!Valaki hozzászól és nem nekik tetszőt ír egyből jön a falka bevédeni! Szánalmas!
Tonyka: Valaki csak teszteket olvas róla és abból azt következteti le,igen ez nekem kell ez a csúcs!Nincs lehetősége meghallgatni, végre van az apróban ilyen hangfal,elmegy tesztre utána kiderül ez így kevés akkor is hozza el talán nála jobb lesz?Mert ugye mind a két helyen Emotivára lenne kötve!Ugye ezt nem mondod komolyan ennek tudatában te elhoznád?
Ne vicceljünk kérem, vannak annak a szerencsétlen doboznak adatai. A minimum, h életem vágyának az adatait kívülről fújom. Ezért tisztában vagyok a képességeivel. Na már most ha valaki halkabban tolja, attól még nem hiszem el, h ez csak ennyit tud. Arról nem beszélve, h komoly vételi szándék esetén, hifis körökben elterjedt, és nem kifogásolható a letét ellenében otthon kipróbálás. Én azt mondom rizsa rizsa rizsa...
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
kimi házimozi szobája
Lehet rosszul értelmezem de,miért is vagyok rosszindulatú és nevetséges? Leírtam egy sztorit ezzel beálltam a másik mögé?Az nekem bőven elég volt viszonyítási alapnak,hogy az Emotiva hangereje 40-45-re volt tekerve!Még mindig ott tartunk ,hogy nem volt meg a mozi hatás és ezért nem hozta el a hangfalszettet!!Azt látom nem veszed észre amit leírtál pont rád illik!
Szintaktikailag egy másik fórumtársnak írt válaszra írtál hozzászólást, majd válaszoltam rá. Lehet ez értelmezési paradoxon .
Amúgy srácok ha már itt tartunk, akkor mi az a "Mozi hatás"?
Egy meghatározott égi tünemény? Ki határozta ezt meg? Mikor és Miért? - ne vicceljünk már .
----------------------------------
Véleménye mindenkinek lehet és mindenkié ugyan annyit is ér ha van konkrét alapja. Nem tetszett, mást keres, semmi probléma, haladjunk.
Hagyjuk már ezeket a körmön szőtt és unalmas kitalált marhaságokat pls azért mert valakit valamikor valahol "vélt" sérelem ért. És mindezt sokadik kézből, nevetséges valahol.
Valahogy ide kanyarodott a téma Kimi Velodyne megemlékezéséről....
Merő jóindulatból és tök véletlenül ugye .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
kimi házimozi szobája
Tudod az a legnagyobb probléma, hogy hallomás alapján sztorizgatsz és veléményt mondasz. Mondd neked az a mondás valamit, hogy: "kibicnek semmi se drága"? Nah, az itt tökéletesen ül.
kimi házimozi szobája
Fodesz lesz munkád, Kimi sorry!
Uramisten mekkora rizsázás. Már ne is haragudj, ha én álmaim hangfaláért megyek, semennyire nem érdekel hogyan szól másnál. A hibátlan működés, és külső ami ilyen esetben érdekel. Így volt ez a sajátom vásárlásánál is. Nem mérvadó, h, hogyan szól másnál. Egy részt benne van az ő világa, ami akár tök más lehet az én világomhoz képest. De csak azért otthagyni életem lehetőségét, mert nem volt elég hangos. Ezt nem tudom elhinni. A minőség, és egy hangfal hangjának megítéléséhez elég a normál hangerő. A minőségnek ugyanazt kell jelentenie kis, és nagy hangerőn is. Jól néznénk ki, ha csak magas hangerőn lennének egyes dobozok megfelelőek. Azt gondolom nem C vesztett, hanem az aki otthagyta másnak élete nagy lehetőségét.
kimi házimozi szobája
Lehet rosszul értelmezem de,miért is vagyok rosszindulatú és nevetséges? Leírtam egy sztorit ezzel beálltam a másik mögé?Az nekem bőven elég volt viszonyítási alapnak,hogy az Emotiva hangereje 40-45-re volt tekerve!Még mindig ott tartunk ,hogy nem volt meg a mozi hatás és ezért nem hozta el a hangfalszettet!!Azt látom nem veszed észre amit leírtál pont rád illik!
Tudod az a legnagyobb probléma, hogy hallomás alapján sztorizgatsz és veléményt mondasz. Mondd neked az a mondás valamit, hogy: "kibicnek semmi se drága"? Nah, az itt tökéletesen ül.