Igen, az orosz ember analizálja a stream-eket Davinci Resolve-al, én pedig segítek neki olyan eszközökről is capture-t készíteni ami náluk nem elérhető, plusz forráskód szinten szoktam elemezni a firmware-eket.ZolaBA írta: ↑2024.01.05., pén. 09:19Vicces a hang alámondásNiCE írta: ↑2024.01.05., pén. 08:40Érdemes ránézni a csatornánkra: https://www.youtube.com/@dmdreview/videos![]()
Ha jól értem valamilyen csapat jelleggel benne vagytok ezekben a dolgokban - és ahogy néztem a szemlélet is a számomra szimpatikus. Sőt ha jól látom a shiled tv-vel is sokat foglalkoztok.![]()
Kérdezhetek?![]()
Shiled tv pro-m van, a 2019-es legutolsó verzió. A lejátszó brutál sokat megy nálunk, be se merem vallani...
Egy ideje elkezdett akadozni, hamar kitaláltam, hogy melegszik. Szétszedtem, kitakarítottam és a venti fordulatot feljebb vettem, most oké, de lehet, hogy újra kéne pasztázni. Csináltatok már ilyet? szétszedhető, kenhető paszta vagy valami ragasztás és csak elcseszem ha nekiesek? Kerestem a neten de nem találtam jó választ. Kerestem venti cserét/upgrade-et de azt se találtam sajnos.
Másik kérdés. Mikor jön el az ideje a cserének és mire? Új shield-ről sajna még nem tudni. Htpc kizárt. Túlárazott, túlhype-olt de amúgy ötöd akkora teljesítményű soc-os kamugépek szintén kizártak...
kösz![]()
A Shield-del kapcsolatban sajnos nem tudok segíteni, még nem szedtünk szét ilyent, de úgy tudom a legújabb firmware-ekkel valami nem jó, elég bugosak, az is okozhat akadozást (én nem nagyon használom a red push miatt, SDR-re, HDR-re pedig jobb az Amlogic).
Ha streaming is kell, akkor az Amlogic alapú Homatics boxok jónak ígérkeznek, ha elkészül hozzájuk a stabil ATV12, ha csak médialejátszás, akkor már most is jók CoreELEC-kel.