Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Ha ilyen fingó winis, akkor szerintem én is passzolom.Nem Micimackó itt a lényeg.A történet arról a fiáról szól és természetesen Micimackó születéséről.Ha valaki leragad ennél,akkor nehéz lesz elvonatkoztatni.Anélkül pedig hogy végignéznéd a története sem fog összeállni.Nem mondom hogy mindenkinek tetszeni fog,nekem bejött pedig nem bírom Micimackó bugyuta figuráját.

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1421

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Kerüld el messzire!
Ha ilyen fingó winis, akkor szerintem én is passzolom.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 429

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Ízlésekről nem vitazkozok...
Azért nem lépett le, mert a zsaruk tudták, hogy 3-an vannak (már várták őket)...illetve ha a két másik agyas társa rendőröket öl, akkor rá is súlyosabb bünti várt volna, illetve - bár bűnözésből élt - neki voltak elvei...

Ez is csak vicc ugye ...

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 402

Hozzászólás Szerző: nadtom »

"nagyon jó film (9/10), a mostanában látott filmek egyik legjobbika"
Ez csak vicc, ugye?
Áruld el, mi volt benne a kimagasló? Pl.Vicc Vón kopaszra nyíratta magát + leadott 20 kilót vagy csak azért, mert durvák a jelenetek?
Azt sem értem, az elején miért adta fel magát a zsaruknak??? Lazán megléphetett volna!!! Ja, akkor nem lett volna maga a film.
A legszigorúbban őrzött börtönben tizenéves hurkalevek az őrök, na persze és még sorolhatnám...
Szerintem a zs kategória alja.
Ízlésekről nem vitazkozok...Azért nem lépett le, mert a zsaruk tudták, hogy 3-an vannak (már várták őket)...illetve ha a két másik agyas társa rendőröket öl, akkor rá is súlyosabb bünti várt volna, illetve - bár bűnözésből élt - neki voltak elvei...
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 429

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Mai mozi: Brawl in cell block 99, nagyon jó film (9/10), a mostanában látott filmek egyik legjobbika.
Viszont csak erős idegzetűeknek! Gyerekekkel NE nézzétek, mert brutális jelenetek vannak benne!

"nagyon jó film (9/10), a mostanában látott filmek egyik legjobbika"
Ez csak vicc, ugye?
Áruld el, mi volt benne a kimagasló? Pl.Vicc Vón kopaszra nyíratta magát + leadott 20 kilót vagy csak azért, mert durvák a jelenetek?
Azt sem értem, az elején miért adta fel magát a zsaruknak??? Lazán megléphetett volna!!! Ja, akkor nem lett volna maga a film.
A legszigorúbban őrzött börtönben tizenéves hurkalevek az őrök, na persze és még sorolhatnám...
Szerintem a zs kategória alja.

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 501

Hozzászólás Szerző: MGMART »

Ez még bennem maradt:
Ahhoz mit szóltok, hogy rendben, hogy félmeztelenkedik ez a szerencsétlen Mici, na de alul!
Tök beteg az egész.

Persze ha pl. Monica Belucci félmeztelenkedne pláne alul azt nem tartanád betegesnek

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

A Micimackós később kerekedik ki,inkább a kétharmadtól.
Tegnap este óta sokat felejtettem a fimből (vissza nézni már nem tudom mert már nincs a gépen), de sokkal hamarabb kiderül miről akar szólni a film. 
Ha megtörtént esetekről szóló filmeknél tartunk, a The Founder (Az alapító) ajánlott! A micis maci szerintem túl gyermeteg, de volt benne két rész ami megmaradt bennem! 
1. Amikor a kis gyerek neki ütközik az apjának. Na ott, a hirtelen tranzienstől, majdnem infraktust kaptam!
2. Az egyetlen értelmes mondat ez volt: " ... a tehén is tud elleni!"
A film, a meséhez hűen, meseszerű zagyvaság volt.  

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Ez a mentálisan sérült Micimackó, (a világból ki lehet üldözni eme barmokkal) és szintén sérült bandája előtérbe kerül a filmben? Vagy szimplán dráma? Vagy mi ez? Potencionális Micimackó üldöző,
útáló és elpusztítóként megnézzem?
Kerüld el messzire!

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Tegnap este néztem meg a szokásos módon. Nem néztem utána, hogy miről szól, csak elindítottam. A 35. percnél mondtam a hátam mögött dolgozó asszonykámnak: lesz ebből valami? Mert, ha nem megállítom és törlöm úgy, hogy ezt sem néztem végig (előtte volt valami keresztre feszítős, japános megkínzós, vallásos szar. Biztos tudod miről beszélek! A sztarwarszos, hosszúhajú, langaléta lézerkardos is szerepelt benne, akit még a Baljós árnyakban szeleteltek fel ... ). Aztán megvilágosodtunk, hogy miről is szól az amit nézünk. Amikor vége lett azt beszéltük, hogy biztosan fog tetszeni valakinek ... És lám, nem is akárhogyan. A Micimackós később kerekedik ki,inkább a kétharmadtól.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Kábé egy időben adtuk fel.

Akkor én tőled is rosszabb voltam. : ) A párom elmondta miről szól, így már neki sem ültem

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

15 percet bírtam én is, de nem csak Qui-Gon Jinn mester volt benne, hanem az a undorító, elálló fülű nemistudomhogyválogathatnakilyenpöcsfejembertfilmbe Kylo Ren.
Kábé egy időben adtuk fel. Voltak abban többen is akiket nem akartam felsorolni. De most gondolj bele, ha náluk lett volna a zizegő-suhogójuk! A japcsik szarba lettek volna a Katana-jukkal!   Tegnap előtt bele kezdtem egy Amerikai rögbis filmbe. Ebben meg a csavaros samu szórta a keresztességet. A hitével együtt átvittem volna a japcsis filmbe, hogy főzzék ki belőle is a rajongást. 

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2097

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Tegnap este néztem meg a szokásos módon. Nem néztem utána, hogy miről szól, csak elindítottam. A 35. percnél mondtam a hátam mögött dolgozó asszonykámnak: lesz ebből valami? Mert, ha nem megállítom és törlöm úgy, hogy ezt sem néztem végig (előtte volt valami keresztre feszítős, japános megkínzós, vallásos szar. Biztos tudod miről beszélek! A sztarwarszos, hosszúhajú, langaléta lézerkardos is szerepelt benne, akit még a Baljós árnyakban szeleteltek fel ... ). Aztán megvilágosodtunk, hogy miről is szól az amit nézünk. Amikor vége lett azt beszéltük, hogy biztosan fog tetszeni valakinek ...   És lám, nem is akárhogyan.   
15 percet bírtam én is, de nem csak Qui-Gon Jinn mester volt benne, hanem az a undorító, elálló fülű nemistudomhogyválogathatnakilyenpöcsfejembertfilmbe Kylo Ren.
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Ez a mentálisan sérült Micimackó, (a világból ki lehet üldözni eme barmokkal) és szintén sérült bandája előtérbe kerül a filmben? Vagy szimplán dráma? Vagy mi ez? Potencionális Micimackó üldöző,
útáló és elpusztítóként megnézzem?

Tegnap este néztem meg a szokásos módon. Nem néztem utána, hogy miről szól, csak elindítottam. A 35. percnél mondtam a hátam mögött dolgozó asszonykámnak: lesz ebből valami? Mert, ha nem megállítom és törlöm úgy, hogy ezt sem néztem végig (előtte volt valami keresztre feszítős, japános megkínzós, vallásos szar. Biztos tudod miről beszélek! A sztarwarszos, hosszúhajú, langaléta lézerkardos is szerepelt benne, akit még a Baljós árnyakban szeleteltek fel ... ). Aztán megvilágosodtunk, hogy miről is szól az amit nézünk. Amikor vége lett azt beszéltük, hogy biztosan fog tetszeni valakinek ...   És lám, nem is akárhogyan.   

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Inkább ennek érdemes nekiülni:
Goodbye,Christopher Robin most megy a moziban,de már kölcsönözhető!
Megpróbáljuk. :-)

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Nekiültünk, mert ajánlottátok. Igaz, csak 1x, de most úgy érzem, ennyiszer is kár. 
Inkább ennek érdemes nekiülni:
Goodbye,Christopher Robin most megy a moziban,de már kölcsönözhető!

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

Kártyavár-nézős estéket rendezünk mostanában, jobb híján, és azon kívül, hogy az jár a fejemben, hogy milyen átkozottul jó színész Kevin Spacey, és mennyire jól meg van csinálva (bár az orosz részeknél valahogy semmi sem stimmel), hogy mennyire - bocs, nem tudok jobb szót rá - ki van az ember téve mindenfélének. Ez alatt azt értem, hogy nem csak mennyi mindenhez fér hozzá, hanem hogy mennyire sebezhető a hozzáférések révén, az őket érő hatások tekintetében, meg hogy hogyan válik elérhetővé mások számára. Tudtok olyan filmet, ami erről szól és jó? Legyen mondjuk fiatalabb, mint A hálózat csapdájában, és jobb, mint az A kör (ami regénynek is olyen didaktikus, de jól van megírva).
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Flatliners
Nekiültünk, mert ajánlottátok. Igaz, csak 1x, de most úgy érzem, ennyiszer is kár. 

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Star Wars Nekem nagyon tetszett,szerintem jobb volt,mint az előző vagy csak olyan hangulatban kapott el.Nem kezdtem semmit a régihez hasonlítgatni,csak egyszerüen beültem és néztem.Lehet,hogy a reggeli Goodbye,Christopher Robin megadta az alaphangulatot.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 667

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Az iMdb pontozás 

régen irányadóbb volt, mostanában nagyon mellé lőnek,illetve a rajongók.

van film, amit még be sem mutattak, és volt, hogy 25.000 szavazatot kapott 9,3-on állt   

no persze aztán helyére billent idővel.

a rotten az egyik legjobb most ebből a szempontból.
Rega Io / amp4you / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Flatliners

Az iMdb pontozás kicsit alulértékelte ezt a filmet,én olyan 6 pontot adnék rá.

Nem mondom,hogy újra meg fogom nézni,de egyszer azért érdemes.

Az eredetihez nem érdemes viszonyítani,mert abban azért szerepel néhány klasszis.

Ami zavaró volt,hogy erőszakosan nyomták a horrorisztikus vonalat,ami nem tudta jól átadni ahogy a vétkeink kísértenek. Túltolták kicsit.

Mai mozi a Viszlát,Christopher Robin lesz

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 402

Hozzászólás Szerző: nadtom »

Mai mozi: Brawl in cell block 99, nagyon jó film (9/10), a mostanában látott filmek egyik legjobbika.
Viszont csak erős idegzetűeknek! Gyerekekkel NE nézzétek, mert brutális jelenetek vannak benne!

Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó

Stranger things-et láttad?? Csuklóból hozza a 80-as, 90-es évek mozis hangulatát.  
Az első évad megvolt, tetszett.

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

A 90-es években kamaszként láttam az 

Stranger things-et láttad?? Csuklóból hozza a 80-as, 90-es évek mozis hangulatát.  

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó

"AZ"  2017

A 90-es években kamaszként láttam az 1990-ben készített adaptációt szigorúan videótékából kikölcsönözve.

Vannak filmek amikből mára már csak a hangulat, atmoszféra maradt meg bennem kb. ilyen az Az is.Direkt nem néztem újra a régit, kíváncsi voltam, hogy hogyan hat az új a régiből megmaradt érzés tükrében.Nekem hiányérzet nélkül átjött ugyanaz az érzés mint sráckoromban.Tudtam szeretni az esetlen kamaszokat, tudtam szurkolni nekik , végig megvolt a korhangulat, rendbe volt a zene is és mint horror hozott feszültséget és villantott jó elemeket.Várom a folytatást! 10/9

Ui.A feleségem a végén megkérdezte, hogy ez mi a szar volt? Na  erre mondják , hogy ízlések és pofonok

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

Esténként nagy, hosszú filmre most nincs kapacitás, úgyhogy a Black Mirror-t nézzük mostanában. A különböző történetek 3/4-e nagyon jó, elgondolkodtató, tetszik, hogy azonos téma köré teljesen különböző sztorik vannak szőve.
Hát talán az S01E01 kilóg... A nem tudunk a hercegnő nélkül élni életérzés(cél) elég agyfelbaszó. Meg az alapmotívum, az állattal, hát biztos mozgat valakit, de nem illik a sorba. A többi zsír. Nem láttam még ilyen direktben a jelenre reflektáló kisfilmet (S01E02), de szükség van az ilyenre. Nem mintha bármi is változna tőle.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”