Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
mivel a pio 575 nem tud feliratot kezelni, vennék egy XORO HSD400PROT használ ilyet valaki?
Amit tudok róla, hogy a vga kimenetén sokkal jobb a kép mint a kompoziton vagy scarton.
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Nekem van 1 440-esem 60k-ért odaadom.Titán, makulátlan minden szempontból, megvan hozzá az összes tartozék.
Február végi.
Gondolom budapesti vagy?
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Én is erősítőt szeretnék venni, amiből választhatók:Yamaha:
RX-V450 (85.000)
HTR 5630 (60.000)
esetleg: RXV 550 (90.000) vagy RXV 440DS (90.000)
Panasonic SA-HE 75 65.000
Kenwood KRF-V5070 (75.000)
Denon AVR1604 (75000)
Nekem van 1 440-esem 60k-ért odaadom.
Titán, makulátlan minden szempontból, megvan hozzá az összes tartozék.
Február végi.
Én is erősítőt szeretnék venni, amiből választhatók:Yamaha:
RX-V450 (85.000)
HTR 5630 (60.000)
Denon AVR1604 (75000)
Mindenképpen jó lenne tudni, hogy milyen hangfalaid vannak. A Yamaha 50-es sorozatáról elég jó kritikákat olvastam. Nekem a 440-es sem rossz (sokat lágyult a hangja a régebbiekhez képest), de szerintem az 50-es szériánál elég sokat javult a hangzás.
A Denonból nekem a legkisebb sorozat nemigen jött be.
Amiket felsoroltál, abból az RXV-550-es a legjobb - szerintem. De ha tudsz leárazva 740-est (kifutó széria), akkor talán az lenne a legjobb (a legutóbbi Digitális Házimozi számban van a tesztje 6 másik típussal együtt - ajánlott olvasmány)
sajti
Én is erősítőt szeretnék venni, amiből választhatók:
Yamaha:
RX-V450 (85.000)
HTR 5630 (60.000)
Denon AVR1604 (75000)
Sziasztok!
Sikerült beszereznem 1 Pio DV-575ös lejátszót. Sajnos ez még csak az első "alkatrész", ami megvan 1 moziszetthez. A jövőben szeretnék venni 1 erősítőt is. Kinéztem magamnak 1 Yamaha RXV-550RDS típusút. Mi a vélemény róla, jó ez az erősítő?
Én továbbra is a Denon AVR-1604-est ajánlom, ami most nagyon jó áron van..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Sziasztok!
Sikerült beszereznem 1 Pio DV-575ös lejátszót. Sajnos ez még csak az első "alkatrész", ami megvan 1 moziszetthez. A jövőben szeretnék venni 1 erősítőt is. Kinéztem magamnak 1 Yamaha RXV-550RDS típusút. Mi a vélemény róla, jó ez az erősítő?
ha csak mozizáshoz kell akkor szerintem jo vétel. Ha zenét is akarsz rajta hallgatni akkor én nem ajánlom. ezzel az oldalával én nagyon elégedetlen vagyok. nincs semmi élet benne, kopogos, nyers hangja van. legalábbis a 440-esnek, de valoszinüleg az 550-es sem lett annyival jobb. Sokaknak viszont tetszik a yamaha zenei hangja is. legjobb ha meghallgatod.
Sziasztok!
Nem azt mondtam, hogy nem lehet ott kifogni esetleg olyat ami megérné, csak bizonyos dolgokról érdekes elképzelése van a fickónak.
Nagy HiFi rajongó lehet, de hiába volt jó egy hangfal ezelött 10-15-20 évvel ha azóta nem cseréltek benne hangszórót sz*rt sem ér.
Na voltam a boltban, az eladó srác alig jött oda, amikor mondtam, neki, hogy 40-ért elviszem, nem szólt semmit, csak annyit mondott, hogy atulajdonos nem akarja lejebb árazni őket, nyilván a srác is tudta, hogy irreális az ár.....
A Király utcai boltot ismerem, de nevetséges árakat kér a faszi, pl. alap 15 éves Cd lejátszókért 15-25, egyszerűen komolytalan, csak azért mert az amikor kijött jónak számított. De ha az ember jókat akar szórakoznoi érdemes elmenni oda
A flekkent nem szeretem, a Csillag sokkal jobb, Egy Csillag tál és egy üveg jófajta vörösbor.....de a babgulyás is isteni!
még semmit nem vettem a Király utcaiban, de jó, hogy szólsz,
az a baj, hogy Pécsett nincs több ilyen bolt.
Csillag is király, de nem munkaebédnek
system
Na voltam a boltban, az eladó srác alig jött oda, amikor mondtam, neki, hogy 40-ért elviszem, nem szólt semmit, csak annyit mondott, hogy atulajdonos nem akarja lejebb árazni őket, nyilván a srác is tudta, hogy irreális az ár.....
A Király utcai boltot ismerem, de nevetséges árakat kér a faszi, pl. alap 15 éves Cd lejátszókért 15-25, egyszerűen komolytalan, csak azért mert az amikor kijött jónak számított. De ha az ember jókat akar szórakoznoi érdemes elmenni oda
A flekkent nem szeretem, a Csillag sokkal jobb, Egy Csillag tál és egy üveg jófajta vörösbor.....de a babgulyás is isteni!
Holnap úgyis megyek Pécsre majd megnézem.(...)
Pécsen a (na milyen utca az a Kórház Tér és a petőfi utca között?) szóval az ott lévő bizományikat ismerem. (rájöttrem Hungária utca)
Van még valahol ahová érdemes benézni?
ott én is szemeztem gépekkel, (ex)Cat el is mondta mire érdemes figyelni
(csak tudnám melyik topic volt)
Árkádban: MediaMarkt, a Konzum aljában Euronics (nem igazán hifi+van még egy boltjuk ahol több cucc van {volt régebben} a nyugati felüljáró déli végének keleti oldalán), meg ugye Nyugaton a tesco-metro-electroword hármas.
ami talán a legjobb: a Király utca végén, a Búza tér felé van egy "Electro88" de lehet "55" bolt. a figura lassan 20 éve tartja a boltot, RENGETEG jó cucc van, hifi-múzeum daraboktól (uher) AV erősítőkig. A kirakatban levő lemezjáccót lécci ne vedd meg, flörtölök vele.
Hungária = leánykori nevén Dr. Doktor Sándor utca (komoly!)
azelőtt Szigeti országút, amit aztán átszámoztak
ha ott vagy, kajálni a Flekkenbe menj!
ja és mindez Pécsett, bocs
system
Nem akarom megvenni őket, csak furcsálottam a boltot.
Azért nemsokára visszamegyek (tegnap nem jött oda hozzám senki...) és megkérdezem öket :vazeg:
Ja azt nem mondtam, hogy ezek újak!
Egyébként azt hiszem 120-ról árazták le....
pjotr, az általam ajánlott Denon-on gondolkodj el..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Sejtettem, hogy gond van a boltban, mert tele vannak ősrégi erősítőkkel, meg nem is találtam az ott lévő tipusokat egy online árlistában sem....Ma visszamegyek és megkérdezem, hogy odaadnák-e 40.000-ért
Van egy másik pana is ameliyk tetszik a tipusát nem tudom, de nagy mutatós műszerek vannak rajt, (az a "kis" gond van vele, hogy csak prologic-ot tud...) de az is 100.000 körül van.
Jól vagy?????
Az 40-ért is sok!!!!!!!!!!!!!!!
Denon AVR-1604 DVD
• DVD-Audio és SACD fogadására alkalmas készülék
• Beépített Dolby Digital/DTS dekóder
• Beépített Dolby Digital-EX/DTS-ES/DTS-ES dekóder
• DTS-ES Discrate 6.1/DTS-ES Matrix 6.1/DTS Neo:6 dekóder
• Beépített Dolby Pro-Logic II dekóder
• 5 csatornás sztereó üzemmód
• 24 bites DSP csip, 7 analóg bemenet
• Személyi surround memória "plusz" funkció
• Digitális RDS AM/FM tuner, 40 memóriahely
• 6x75 Watt teljesítmény (8 Ohm)
• Optikai és koax digitális bemenetek
• 5.1 csatornás bemenet, S-Video csatlakozók
• Többfunkciós, programozott távvezérlő
és csak 69990,-
Jó vétel!
Sejtettem, hogy gond van a boltban, mert tele vannak ősrégi erősítőkkel, meg nem is találtam az ott lévő tipusokat egy online árlistában sem....
Ma visszamegyek és megkérdezem, hogy odaadnák-e 40.000-ért
Van egy másik pana is ameliyk tetszik a tipusát nem tudom, de nagy mutatós műszerek vannak rajt, (az a "kis" gond van vele, hogy csak prologic-ot tud...) de az is 100.000 körül van.
Ne viccelj már!
TX-SV545 - 100e??? Ez leárazás??? Hiszen az még DD5.1-et se tud, csak ProLogic-os, és kb. 5 éves (majdnem alap) modell! Ennyiért ilyen rossz választást el se tudnék képzelni!
Vagy a tipust írtad el..
De ha már Onkyo, ezért már kapsz egy TX-SR501-est biztos. Még újonnan is.
A panát szintén érdemes elfelejteni ennyiért.... Akkor inkább egy Yamaha 440, 450, vagy egyel nagyobb, azt is meg lehet újonnan venni 70-ért biztosan..
Holnap úgyis megyek Pécsre majd megnézem.
Csak jobban szeretnék Kaposváron venni, egyszerübb lenne a garanciális ügyintézés.
Az a baj, hogy nagyon gyanusak nekem ezek az akciók, ezért szerettem volna megtudni, hogy máshol mennyibe kerülnek, csak nem találtam őket sehol.
A Panasonic EH75-öt találtam csak az akció nélkül 62.800 Ft, csak tudnám, hogy mi (ha egyáltalán van) a különbség.
Pécsen a (na milyen utca az a Kórház Tér és a petőfi utca között?) szóval az ott lévő bizományikat ismerem. (rájöttrem Hungária utca)
Van még valahol ahová érdemes benézni?
Van itt nálunk (Kaposvár) két leárazott erősítő:Panasonic SA-EH7 80.000 és ONKYO TX-SV545 100.000 semmit nem találtam róluk (árak máshol) Jó ár ez?
ha el tudsz idáig vetődni:
pécsi MediaMarktban ezek is, mások is vannak olcsóbban.
system
Most a Netdepo-nál elég sok akciós Denon erősítő van, érdemes megnézni azokat is..
Van itt nálunk (Kaposvár) két leárazott erősítő:Panasonic SA-EH7 80.000 és ONKYO TX-SV545 100.000 semmit nem találtam róluk (árak máshol) Jó ár ez?
Szerintem nagyon drága! Sőt nagyon nagyon drága... Ennyi pénzért már kapsz jót is.
Az Onkyo-ról ezt találtam így hirtelen (igaz csak Németül)
Der Onkyo TX-SV 545 Dolby Surround Prologic Receiver ist ein wahrer 5.1 Bolide. Das Gerät verfügt über Anschlüsse für Phono, CD, Tape 1, Tape 2, Video 1, Video 2, Video 3, Multi Source Pre Out, Multi Channel Input, Subwoofer Preout, front Main Speaker, Center Channel, Surround Speaker und Front Remote Speaker. Möglichkeiten ohne Ende und eine feine Ausstattung mit Dolby Surround Pro Logic, ReEQ, HD DSP, MRX und RDS. Optisch in gutem Zustand mit nur ganz geringen Gebrauchsspuren und technisch top in Form mit einer enormen Leistung durch 5 Endstufen, 2 x 110 W bei 8 Ohm oder 100W/Kanal an 6 Ohm Min.,1 kHz (Stereo); 95W x 3 sowie 35W je Surround-Lautsprecher.
Van itt nálunk (Kaposvár) két leárazott erősítő:
Panasonic SA-EH7 80.000 és ONKYO TX-SV545 100.000 semmit nem találtam róluk (árak máshol) Jó ár ez?
Helloka!
Az érdekelne, hogy kinek mi a véleménye arról, hogy
érdemes-e még Philips Q50 DVD lejátszót megvenni és mennyit érhet.
(elsősorban használtan)
Akinek van, vagy találkozott vele az elmondhatná, hogy mi a tapasztalata vele.
Érdemes, mert gyönyörű. Csak használtan tudsz.
Mv3-nak van ilyen készüléke!
Ha le tudsz mondani, az új készülékek által nyújtott, sokszor felesleges szolgáltatásokról, akkor érdemes gondolkodni benne!
gordon314.fw.hu
Helloka!
Az érdekelne, hogy kinek mi a véleménye arról, hogy
érdemes-e még Philips Q50 DVD lejátszót megvenni és mennyit érhet.
(elsősorban használtan)
Akinek van, vagy találkozott vele az elmondhatná, hogy mi a tapasztalata vele.