Land of Bad megvolt már? Jó kis háborús film. Nem egy Bengázi, de szerintem van olyan jó mint egy Kandahar pl. Már a streames verziónak is igen jó hangja volt, de a BD asszem augusztusban jön.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1684
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
A Godzilla Minus One-t láttad már? Szerintem sokkal jobb mint a G vs K 2. A Hitman-t nem láttam, de a Szellemirtók is átlagos popcornmozi. Nekem a favorit most az Apple-n a Sötét Anyag.Alex_Aston írta: ↑2024.06.24., hétf. 07:40Na, kezdem behozni az utóbbi 5 hét lemaradását.
Godzilla vs Kong 2 -- Na, ezt minek? Semmit sem ad igazából hozzá az eddigiekhez, az ember végig nézi és annyi. Gondolom demó anyagnak jó lehet, bár szerintem túl művi az egész
Hit Man - kellemes kikapcsolódás, még egy kis (kiszámítható) csavar is belefért a végére. Teljesen rendben van.
Ghostbusters Frozen Empire. Hasonlóan a pár sorral fentebbihez, semmi értelme, nem ad hozzá semmit az eddig ismert dolgokhoz. Az előző Ghostbusters tök jól vitte át a régi örökséget, de ez a rész csak úgy van.
Samsung 65" QD-OLED
Onkyo Tx-NR905
Mission front+Kef center+Jamo dipol sorrundx4
Philips Bluray
ApplePhone
Zenbook
Onkyo Tx-NR905
Mission front+Kef center+Jamo dipol sorrundx4
Philips Bluray
ApplePhone
Zenbook
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3279
Na, kezdem behozni az utóbbi 5 hét lemaradását.
Godzilla vs Kong 2 -- Na, ezt minek? Semmit sem ad igazából hozzá az eddigiekhez, az ember végig nézi és annyi. Gondolom demó anyagnak jó lehet, bár szerintem túl művi az egész
Hit Man - kellemes kikapcsolódás, még egy kis (kiszámítható) csavar is belefért a végére. Teljesen rendben van.
Ghostbusters Frozen Empire. Hasonlóan a pár sorral fentebbihez, semmi értelme, nem ad hozzá semmit az eddig ismert dolgokhoz. Az előző Ghostbusters tök jól vitte át a régi örökséget, de ez a rész csak úgy van.
Csak a Marantz! :-D
MINISTRY OF UNGENTLEMANLY WARFARE
Becstelen Brigantik 2? Van áthallás a két film között. Nekem ez utóbbi tetszett jobban. A lényeg mindkét filmnél ugyanaz, elegáns, könnyed angol stílusban irtani a nácikat kissé mesebeli módon. Ennél a filmnél ez kifejezetten poénos, vígjátékos, annak ellenére, hogy a filmvászon alján is folyik a vér. Mesebeli harcjelenetek, a németek mindig kikapnak, az angolok mindig győznek. Jó a film stílusa, a hangokra se lehet panasz. A színészek is jók, nekem bejött a film. Akár egy Kingsman-előfilm is lehetne.
Becstelen Brigantik 2? Van áthallás a két film között. Nekem ez utóbbi tetszett jobban. A lényeg mindkét filmnél ugyanaz, elegáns, könnyed angol stílusban irtani a nácikat kissé mesebeli módon. Ennél a filmnél ez kifejezetten poénos, vígjátékos, annak ellenére, hogy a filmvászon alján is folyik a vér. Mesebeli harcjelenetek, a németek mindig kikapnak, az angolok mindig győznek. Jó a film stílusa, a hangokra se lehet panasz. A színészek is jók, nekem bejött a film. Akár egy Kingsman-előfilm is lehetne.
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV
- Alex_Aston
- V.I.P.
Legyen kicsit más téma is, mert gondolom sokaknak van itt gyereke.
Én az iker lányaimmal szoktam együtt nézni a meséket, mert sajna manapság már nem lehet tudni, milyen hülyeségeket készítenek, belecsempészve minden ma divatos PC dolgot...
Itt van két fantasztikusan szépen, és kedvesen megvalósított francia mese, amik felnőtteknek sem unalmasak, és nem akarnak semmiféle divatnak megfelelni, egyszerűen csak jók. Ugyanaz a rendező, ezért nagyon hasonló a képi világuk is.
Ernest és Célestine
https://www.imdb.com/title/tt1816518/?ref_=tt_mv_close
A csúnya gonosz róka és más mesék
https://www.imdb.com/title/tt5851904/?ref_=nm_knf_i_1
Én az iker lányaimmal szoktam együtt nézni a meséket, mert sajna manapság már nem lehet tudni, milyen hülyeségeket készítenek, belecsempészve minden ma divatos PC dolgot...
Itt van két fantasztikusan szépen, és kedvesen megvalósított francia mese, amik felnőtteknek sem unalmasak, és nem akarnak semmiféle divatnak megfelelni, egyszerűen csak jók. Ugyanaz a rendező, ezért nagyon hasonló a képi világuk is.
Ernest és Célestine
https://www.imdb.com/title/tt1816518/?ref_=tt_mv_close
A csúnya gonosz róka és más mesék
https://www.imdb.com/title/tt5851904/?ref_=nm_knf_i_1
Csak az elsőt. Könyvhű szinte szóról-szóra.
Ez volt a koncepció.
Készül a 2. könyv adaptációja is.
Ez volt a koncepció.
Készül a 2. könyv adaptációja is.
Szerintem!
Én inkább a kínait ajánlom, ha van időtök a 30 részre.Quetz írta: ↑2024.06.22., szomb. 09:41Misztikus halálesetek? - csekk
Sci-fi? - csekk
SW Acolyte? - nem, Netflix "3 body problem". Megéltük, hogy a Netflix maratoni köröket ver a Disney-re, pedig sosem hittem volna.
youtu.be/mogSbMD6EcY
Szerintem!
- Quetz
- Törzsvendég
- Értékelés: 732
Misztikus halálesetek? - csekk
Sci-fi? - csekk
SW Acolyte? - nem, Netflix "3 body problem". Megéltük, hogy a Netflix maratoni köröket ver a Disney-re, pedig sosem hittem volna.
youtu.be/mogSbMD6EcY
Sci-fi? - csekk
youtu.be/mogSbMD6EcY
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
- Nem vagyok robot
- Fórumlakó
- Értékelés: 148
Tegnap megnéztem az Ordinary Men című Netflix dokut, egész kevés kitöltőelem volt benne, s maga a téma is egész normálisan lett megfogva, bár szerintem az újrajátszások elég feleslegesek voltak, simán használhattak volna korabeli (ne adjisten fekete-fehér 4/3 arányú) filmrészleteket helyette. Azt feszegeti, hogy normális értelmes emberek aránylag könnyen váltak tömeggyilkossá, s meglepő módon vannak egymásnak némileg ellentmondó szakértők, illetve árnyalják a problémát, s nem sommás ítéletet mond (SPOILER: pl. arról, hogy következmény nélkül lehetett nemet mondani a kivégzésekre).
Red Eye: hát ez egy jó minőségű akciófilm semmi nagy extrával.
Red Eye: hát ez egy jó minőségű akciófilm semmi nagy extrával.
Jaja, közben vágom. Nem nyitottam meg a linket. DeLorean beszélt a Darkról is, meg a Dark Matterről is.
Meg mindenről is.
Meg mindenről is.

Szerintem!
- Alex_Aston
- V.I.P.
The Boys 4. évad
Ott folytatja, ahol a 3. abbahagyta, és ez így van jól. Véres, agyament, és továbbra is remek társadalom kritika.
Ott folytatja, ahol a 3. abbahagyta, és ez így van jól. Véres, agyament, és továbbra is remek társadalom kritika.
Akkor Godzilla nyert 0,1-el! :)
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 30
Oké, csak a címe ugyanaz ezért kérdeztem.-KP- írta: ↑2024.06.20., csüt. 21:11Dehogy van.Best írta: ↑2024.06.20., csüt. 21:07DeLorean írta: ↑2024.06.20., csüt. 15:44Dark Matter
Egy sorozat. Talán volt már róla szó. Vagyis biztosan.
Nekem nem jött be eleinte. A főszereplő szar színész és Jennifer Connely sem hozza a magas szintet, amit tőle elvárna az ember.
Azt írtam itt, hogy el kell fogadni rögtön, hogy ez párhuzamos univerziumokról szól. Akkor lehet érteni akár az első részt is. Később persze minden kiderül, vagy nem, de ez alap dolog.
Ahogy teltek az epizódok, úgy kedveltem meg a színészeket is. Most már teljesen "rendben vannak" - a sorozat izgalmas és élvezhető. A Dark a Top számomra, de mindig várom a következő részt.
Aki nem látta, annak tudom ajánlani. Nálam 8 pontos lett.
![]()
DM.jpg
A két sorozatnak van köze egymáshoz?
https://www.youtube.com/watch?v=_Scf9-udGuE
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1684
Dehogy van.Best írta: ↑2024.06.20., csüt. 21:07DeLorean írta: ↑2024.06.20., csüt. 15:44Dark Matter
Nekem nem jött be eleinte. A főszereplő szar színész és Jennifer Connely sem hozza a magas szintet, amit tőle elvárna az ember.
Azt írtam itt, hogy el kell fogadni rögtön, hogy ez párhuzamos univerziumokról szól. Akkor lehet érteni akár az első részt is. Később persze minden kiderül, vagy nem, de ez alap dolog.
Ahogy teltek az epizódok, úgy kedveltem meg a színészeket is. Most már teljesen "rendben vannak" - a sorozat izgalmas és élvezhető. A Dark a Top számomra, de mindig várom a következő részt.
![]()
DM.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=_Scf9-udGuE
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 30
DeLorean írta: ↑2024.06.20., csüt. 15:44Dark Matter
![]()
DM.jpg
www.youtube.com/watch?v=_Scf9-udGuE
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Best 2024.06.20., csüt. 21:12-kor.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5979
R.I.P. Donald Sutherland
Sokat elmond.a mai filmkultúráról, hogy a rengeteg zseniális alakítása mellett Index a címlapon a halálhare alá ezt a szöveget tudta biggyeszteni
Nagyon jó színész volt, béke poraira.

Sokat elmond.a mai filmkultúráról, hogy a rengeteg zseniális alakítása mellett Index a címlapon a halálhare alá ezt a szöveget tudta biggyeszteni
Ma este megnézem sokadjára a Kelly hőseit (1970) megemlékezésként, a tiszteletére.Az Éhezők viadala-filmek népszerű színésze 88 éves volt.
Nagyon jó színész volt, béke poraira.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
Úgyhogy DeLorean-nak igen nagy eséllyel nem fog tetszeni
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
Szerintem is nagyon jó!Nem vagyok robot írta: ↑2024.06.20., csüt. 17:03Nekem ez bejött anno, mikor a Darkot is toltamDeLorean írta: ↑2024.06.20., csüt. 16:38Akkor egy kérdés a filmesekhez.
A Dark Matter majdnem olyan, amit szeretek, de továbbra is a Dark német sorozat szintjét szeretném újra átélni.
Van ilyen sorozat másik?
Lemmy barátom ajánlotta a 12 Majom sorozatot. Azt sajnos csak én néztem - a családnak uncsi volt. Nekem az 10/10.
Milyen hasonló sorozatokat tudtok ajánlani megnézésre?
Van mostanában ilyesmi?
Úgyhogy DeLorean-nak igen nagy eséllyel nem fog tetszeni

- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
Hehe.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
Mert tetszett a hozzászólása, annak ellenére, hogy szeretem a Queent.
Hehe.
A Dark S01 az valóban kegyetlen jó volt, emlékeim szerint.
Bajban vagyok vele, mert a második évadot kéne elkezdenem, de homályosak az események. Újrázni meg nincs időm.
Nincs valahol egy jó összefoglaló az első évadról?
Bajban vagyok vele, mert a második évadot kéne elkezdenem, de homályosak az események. Újrázni meg nincs időm.
Nincs valahol egy jó összefoglaló az első évadról?
Szerintem!