Pampika írta: ↑2018.07.04., szer. 22:15
Le én ,nem bîrtam magammal. :)De ha tudnàd mennyi tortúra volt mire meglett a megfelelő lap,ram és ugye a vàlogatott proci. Ààà..
Bàr madvr-hez szinte édes mindegy mennyire tuningbaràt. De a lelkemnek. :)
Utólag ha tudom,hogy îgy leesnek mostanra a vga àrak talàn màsképp csinàltam volna.
Tàp kérdés tovàbbra is kérdéses. HD Plex ha minőségben nem hoz annyit akkor felesleges annyit ràtolni a mostanira.
OS + szoftver. Mire gondolsz itt? Mi hozott ilyen kellemes javulàst ?
Tudod mit hasznàlok valamiről lemaradtam?
Egyértelműen nem hoz annyit, mivel egy nagyon jó kapcsid van. A hibrid táp tehát nem minőségi előrelépés, hanem az eredeti kérdésedre válaszként: kis helyen elfér, azaz mehetsz összébb (egyedül a panel van házon belül). Esetleg panel + külső kocka olcsóbban, de a kocka 200W+ kell legyen, hogy biztosan elbírjon 100-150W terhelést. Szóval én nem cserélnék ebben a formában. A rendszeredben az analóg táplálás jelenthetne valódi értéket, ha már kukáztad a VGA-t.
1803 és hivatalos RR driver nagyon fontos AMD-nek, új BE audio renderer és teljesen átírt audió dekódoló/LAV mehet mindenből nightly. Van hozzá némi közöm, hogy bizonyos AVR/procikban pontosabb és folyamatosabb a bitstrem, nincs többé DTS HD
HRA bug, azaz nem halk DTS a végeredmény, hanem, valódi bit-perfect HRA. Szintén AVR előre-hátra ugrás némulás hibák javítva és sorolhatnám...
GeForce tulajok is örülhetnek új drivernek, már nem alapértelmezett 5 perc/drop a tipikus Nvidia 23Hz kadencia, hanem 13 perc körüli, bravó mérnökök.