Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ceci(L)Nema
-
Vendég
Ceci(L)Nema
Sziasztok.
Először is szeretném megköszönni Ceci(L)Nema kollégának,hogy vendégül láttak egy kis demózásra.
Nagyon szépen megtervezett és kivitelezett a házi-mozi szobájuk.Csak ámultam és bámultam.Régóta benne vagyok a házi-mozizásban,de sajnos tapasztalatok nélkül.Két dologra voltam nagyon kíváncsi.A hangfalakra és a projektorra.Mivel nem vagyok a nagy szavak embere,egyszóval jellemezném a Polkokat,nagyon betyárok, és ami nekem a gyengéim,a mélyek.Hát itt abban sem volt hiány.Nagggyon tetszettek amit a frontokból sztereón hallottam.Összességében,házi-mozin is kiváló a rendszer,és a sub is megremegteti a szobát rendesen,a szomszédok örömére .
A projektor képe fantasztikus.Még sosem láttam senkinél vetített képet,de ez a kis proji ár-értékben szuper.
Kerestem a szivárványokat,de kezdettől semmi hibát nem láttam a képen,meg a szememben sem,hála Istennek.
A 3D,hát az meg k...a jó.
Gratulálok a rendszerhez.És még egyszer köszönöm az élményt!!
Szívesen láttalak, sajnálom, hogy kicsit tömörre sikeredett a bemutató!
Remélem még a közel jövőben ha jársz erre kicsit több időnk lesz, viszont kötelező lesz elhoznod az oppo 95-öt (ezért én irigyellek nagyon)!
Ceci(L)Nema
Melyik játék ez?
Assassin's Creed 4 nek néz ki .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
Ceci(L)Nema
Egy kis tegnap esti fáradt gőz kieresztés... természetesen csakis nagyképernyőn!
Melyik játék ez?
Sztereó: Parasound végfok,Origen S16T zenei HTPC, iPad Air 5, Topping D30 Pro DAC, Transparent Audio Hangsugárzó kábelezés, Paradigm Monitor SE3000.
Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.
Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.
Ceci(L)Nema
Sziasztok.
Először is szeretném megköszönni Ceci(L)Nema kollégának,hogy vendégül láttak egy kis demózásra.
Nagyon szépen megtervezett és kivitelezett a házi-mozi szobájuk.Csak ámultam és bámultam.Régóta benne vagyok a házi-mozizásban,de sajnos tapasztalatok nélkül.Két dologra voltam nagyon kíváncsi.A hangfalakra és a projektorra.Mivel nem vagyok a nagy szavak embere,egyszóval jellemezném a Polkokat,nagyon betyárok, és ami nekem a gyengéim,a mélyek.Hát itt abban sem volt hiány.Nagggyon tetszettek amit a frontokból sztereón hallottam.Összességében,házi-mozin is kiváló a rendszer,és a sub is megremegteti a szobát rendesen,a szomszédok örömére .
A projektor képe fantasztikus.Még sosem láttam senkinél vetített képet,de ez a kis proji ár-értékben szuper.
Kerestem a szivárványokat,de kezdettől semmi hibát nem láttam a képen,meg a szememben sem,hála Istennek.
A 3D,hát az meg k...a jó.
Gratulálok a rendszerhez.És még egyszer köszönöm az élményt!!
- koosimre70
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 85
Ceci(L)Nema
Gratulálok, nagyon szép rendszer!
Bladelius thor mk2
Cambridge audio azur 851n
Falcon Acoustics ram studio 30
Power-R reference
Power-R Xlr
Furutech FP-314AG
SVS PB 2000
Cambridge audio azur 851n
Falcon Acoustics ram studio 30
Power-R reference
Power-R Xlr
Furutech FP-314AG
SVS PB 2000
-
Vendég
Ceci(L)Nema
egy kis sub téma nálam is...
A REL T1-nek van speakon bemenete, és kábelt is adtak hozzá.
Ismeri valaki ezt? Olvasgattam róla a neten, símán az erősítő front kimenetére kell rákötni a hangfalkábel mellé, a subnak van saját keresztváltója, és elméletileg a frontra érkező jelek kapja és vágja magának a beállított értékek szerint...
Van valakinek esetleg tapasztalata ezzel? Érdemes kipróbálni?
probald ki aztan varjuk a beszamolot...nekem meg van umc1 ezert erdekel a tema
-
Vendég
Ceci(L)Nema
egy kis sub téma nálam is...
A REL T1-nek van speakon bemenete, és kábelt is adtak hozzá.
Ismeri valaki ezt? Olvasgattam róla a neten, símán az erősítő front kimenetére kell rákötni a hangfalkábel mellé, a subnak van saját keresztváltója, és elméletileg a frontra érkező jelek kapja és vágja magának a beállított értékek szerint...
Van valakinek esetleg tapasztalata ezzel? Érdemes kipróbálni?
Ceci(L)Nema
Én is gratulálok! Ha lesz kis időm átolvasom rendesen a topikod! Most csak a képekben gyönyörködtem. Jó ez a szürkés design!
-
Vendég
Ceci(L)Nema
Gratula a rendszerhez. Nagyon jól néz ki.
Már csak pár filmes ereklye kell, és kész a teljes mozis hangulat.
Remélem majd én is megcsodálhatom ismét élőben is az új rendszert. Kíváncsi vagyok milyen a Clarusok után.
Mi ez? Nagymamámék ruhásszekrénye? Pff
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7316
Ceci(L)Nema
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Ceci(L)Nema
Egy ilyet valakinek?
Ceci(L)Nema
Egy kis tegnap esti fáradt gőz kieresztés... természetesen csakis nagyképernyőn!
Mekkora játék!!!
Én is most tolom,tengerre kalóz(énekelve:-)jó játékot!
Ceci(L)Nema
Nagyon tetszenek a projektoros képek!!Remélem sikerül összehozni a demózást!!Nagyon várom!!
Köszi a pü-t.
-
Vendég
Ceci(L)Nema
Ceci(L)Nema
Gratulálok, nagyon szép és igényes kialakítás
...és mellesleg a képek is nagyon jól sikerültek!!
Aavik - Borresen - Ansuz
-
Vendég
Ceci(L)Nema
Ezt miért kérdezed? Monokrómban nyomod a gép előtt? .
Bikán-homogénen felerősíti a plexi a ledeket, akár a családi röntgen albumot is kiállíthatod .
A ? a kék színre vonatkozott... igazából türkiz, csak nem ugrott hírtelen be
Ceci(L)Nema
Nagyon igényes és jó összeállítás, büszke lehetsz rá!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Kérésére a hangulatvilágítás
A vászon dobozolás front lapja plexi, mögé van beépítve egy RGB led szalag ami infrás távirányítóval kezelhető.
Képeken 3 szín találomra fehér/sárga/kék?
Hirtelen ez ugrott be...
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7316
Ceci(L)Nema
A vászon dobozolás front lapja plexi, mögé van beépítve egy RGB led szalag ami infrás távirányítóval kezelhető.
Hirtelen ez ugrott be...
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Ceci(L)Nema
Ezt miért kérdezed? Monokrómban nyomod a gép előtt? .
Bikán-homogénen felerősíti a plexi a ledeket, akár a családi röntgen albumot is kiállíthatod .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
-
Vendég
Ceci(L)Nema
Ceci(L)Nema
Na jó a te kedvedért egyszer kihámozom majd őket!
, vagy majd behámozod az enyémet összeugrasztani őket , járasd őket rendesen - kíváncsi vagyok rájuk.
Nagyon elkapott a gépszíj, hogy a center madzag is elkészülődött a frontokkal együtt .
Igen igen, Cecil kollégánk nagyon ízlésesen oldotta meg a feladatot, élőben még szebb. Hejjj a hangulatvilágítás bemutatásával mi lesz? .
Ceci(L)Nema
Srácok, meg kell néznetek élőben, a képek nem adják vissza az igazi látványt "sajnos".
Oké, mikor mehetunk?
Lenni én kici Cunami-Cinema Cizellált Císztemem:
Tíví: Panasonic TX-P50U20B 50"Full HD DíVíDí: Panasonic A360 3D Blu-ray: Panasonic DMP-BDT500 Processor: Sherbourn PT-7020 Power Amp 5ch: Rotel RMB-1075 Front hangfalak: Klipsch RF-82 Center hangfal: Klipsch RC-62 Hátsó surround hangfalak: Klipsch RS-62 Subwoofer: Jamo Sub360 Készülék állvány: Atacama Equinox Tíví állvány: Atacama SL500 Surround hangfal állvány: Atacama SL300 Analóg IC kábelek:5 pár Siltech New York Subwoofer kábelek: 3db Siltech Stockholm + Y elosztó HDMI kábelek: 1db AudioQuest Chocholate + 3db QED New Reference Hangfalkábelek: Crystal Copper Special & Chord Carnival Silver Screen Hálózati kábelek: 1db Siltech SPO-18, 1db Siltech McIntosh, 4db Siltech SPX-20, 2db Siltech Berlin Hálózati elosztó: Siltech Octopus Gyilkológép: Sony PS3 Super Slim 12GB