Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ceci(L)Nema

Vendég

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok.
Először is szeretném megköszönni Ceci(L)Nema kollégának,hogy vendégül láttak egy kis demózásra.
Nagyon szépen megtervezett és kivitelezett a házi-mozi szobájuk.Csak ámultam és bámultam.Régóta benne vagyok a házi-mozizásban,de sajnos tapasztalatok nélkül.Két dologra voltam nagyon kíváncsi.A hangfalakra és a projektorra.Mivel nem vagyok a nagy szavak embere,egyszóval jellemezném a Polkokat,nagyon betyárok, és ami nekem a gyengéim,a mélyek.Hát itt abban sem volt hiány.Nagggyon tetszettek amit a frontokból sztereón hallottam.Összességében,házi-mozin is kiváló a rendszer,és a sub is megremegteti a szobát rendesen,a szomszédok örömére .
A projektor képe fantasztikus.Még sosem láttam senkinél vetített képet,de ez a kis proji ár-értékben szuper.
Kerestem a szivárványokat,de kezdettől semmi hibát nem láttam a képen,meg a szememben sem,hála Istennek.
A 3D,hát az meg k...a jó.
Gratulálok a rendszerhez.És még egyszer köszönöm az élményt!!

Szívesen láttalak, sajnálom, hogy kicsit tömörre sikeredett a bemutató!
Remélem még a közel jövőben ha jársz erre kicsit több időnk lesz, viszont kötelező lesz elhoznod az oppo 95-öt (ezért én irigyellek nagyon)!

Vendég

Ceci(L)Nema

Assassin's Creed 4 nek néz ki  .
talált!

batman98
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3447

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: batman98 »

Melyik játék ez?

Assassin's Creed 4 nek néz ki  .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB

tigris
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 119

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: tigris »

Egy kis tegnap esti fáradt gőz kieresztés... természetesen csakis nagyképernyőn!
Melyik játék ez?
Sztereó: Parasound végfok,Origen S16T zenei HTPC, iPad Air 5, Topping D30 Pro DAC, Transparent Audio Hangsugárzó kábelezés, Paradigm Monitor SE3000.

Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.

Atléta
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 224

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Atléta »

Sziasztok.
Először is szeretném megköszönni Ceci(L)Nema kollégának,hogy vendégül láttak egy kis demózásra.
Nagyon szépen megtervezett és kivitelezett a házi-mozi szobájuk.Csak ámultam és bámultam.Régóta benne vagyok a házi-mozizásban,de sajnos tapasztalatok nélkül.Két dologra voltam nagyon kíváncsi.A hangfalakra és a projektorra.Mivel nem vagyok a nagy szavak embere,egyszóval jellemezném a Polkokat,nagyon betyárok, és ami nekem a gyengéim,a mélyek.Hát itt abban sem volt hiány.Nagggyon tetszettek amit a frontokból sztereón hallottam.Összességében,házi-mozin is kiváló a rendszer,és a sub is megremegteti a szobát rendesen,a szomszédok örömére .
A projektor képe fantasztikus.Még sosem láttam senkinél vetített képet,de ez a kis proji ár-értékben szuper.
Kerestem a szivárványokat,de kezdettől semmi hibát nem láttam a képen,meg a szememben sem,hála Istennek.
A 3D,hát az meg k...a jó.
Gratulálok a rendszerhez.És még egyszer köszönöm az élményt!!

koosimre70
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 85

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: koosimre70 »

Gratulálok, nagyon szép rendszer!
Bladelius thor mk2
Cambridge audio azur 851n
Falcon Acoustics ram studio 30
Power-R reference
Power-R Xlr
Furutech FP-314AG
SVS PB 2000

Vendég

Ceci(L)Nema

egy kis sub téma nálam is...

A REL T1-nek van speakon bemenete, és kábelt is adtak hozzá.
Ismeri valaki ezt? Olvasgattam róla a neten, símán az erősítő front kimenetére kell rákötni a hangfalkábel mellé, a subnak van saját keresztváltója, és elméletileg a frontra érkező jelek kapja és vágja magának a beállított értékek szerint...

Van valakinek esetleg tapasztalata ezzel? Érdemes kipróbálni?

probald ki aztan varjuk a beszamolot...nekem meg van umc1 ezert erdekel a tema

Vendég

Ceci(L)Nema

egy kis sub téma nálam is...

A REL T1-nek van speakon bemenete, és kábelt is adtak hozzá.
Ismeri valaki ezt? Olvasgattam róla a neten, símán az erősítő front kimenetére kell rákötni a hangfalkábel mellé, a subnak van saját keresztváltója, és elméletileg a frontra érkező jelek kapja és vágja magának a beállított értékek szerint...

Van valakinek esetleg tapasztalata ezzel? Érdemes kipróbálni?

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Én is gratulálok! Ha lesz kis időm átolvasom rendesen a topikod! Most csak a képekben gyönyörködtem. Jó ez a szürkés design!  

Vendég

Ceci(L)Nema

Gratula a rendszerhez. Nagyon jól néz ki. 
Már csak pár filmes ereklye kell, és kész a teljes mozis hangulat.

Remélem majd én is megcsodálhatom ismét élőben is az új rendszert. Kíváncsi vagyok milyen a Clarusok után.

Vendég

Ceci(L)Nema

Egy ilyet valakinek?

Találtam még egy eladót!

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7316

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Mi ez? Nagymamámék ruhásszekrénye? Pff

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Egy ilyet valakinek?

Mi ez? Nagymamámék ruhásszekrénye? Pff

Vendég

Ceci(L)Nema

Egy ilyet valakinek?

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Egy kis tegnap esti fáradt gőz kieresztés... természetesen csakis nagyképernyőn!

Mekkora játék!!!
Én is most tolom,tengerre kalóz(énekelve:-)jó játékot!

Atléta
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 224

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Atléta »

Nagyon tetszenek a projektoros képek!!Remélem sikerül összehozni a demózást!!Nagyon várom!!
Köszi a pü-t.

Vendég

Ceci(L)Nema

norbee48
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: norbee48 »

Gratulálok, nagyon szép és igényes kialakítás
...és mellesleg a képek is nagyon jól sikerültek!!
Aavik - Borresen - Ansuz

Vendég

Ceci(L)Nema

Ezt miért kérdezed? Monokrómban nyomod a gép előtt? .

Bikán-homogénen felerősíti a plexi a ledeket, akár a családi röntgen albumot is kiállíthatod .

A ? a kék színre vonatkozott... igazából türkiz, csak nem ugrott hírtelen be

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Fish »

Nagyon igényes és jó összeállítás, büszke lehetsz rá!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7316

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Kérésére a hangulatvilágítás

A vászon dobozolás front lapja plexi, mögé van beépítve egy RGB led szalag ami infrás távirányítóval kezelhető.
Képeken 3 szín találomra fehér/sárga/kék?

Hirtelen ez ugrott be...

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Ceci(L)Nema

Ezt miért kérdezed? Monokrómban nyomod a gép előtt? .

Bikán-homogénen felerősíti a plexi a ledeket, akár a családi röntgen albumot is kiállíthatod .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362

Vendég

Ceci(L)Nema

Kérésére a hangulatvilágítás

A vászon dobozolás front lapja plexi, mögé van beépítve egy RGB led szalag ami infrás távirányítóval kezelhető.

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Ceci(L)Nema

Na jó a te kedvedért egyszer kihámozom majd őket!

, vagy majd behámozod az enyémet összeugrasztani őket , járasd őket rendesen - kíváncsi vagyok rájuk.

Nagyon elkapott a gépszíj, hogy a center madzag is elkészülődött a frontokkal együtt .

Igen igen, Cecil kollégánk nagyon ízlésesen oldotta meg a feladatot, élőben még szebb. Hejjj a hangulatvilágítás bemutatásával mi lesz? .

Házi Rozi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 859

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Házi Rozi »

Srácok, meg kell néznetek élőben, a képek nem adják vissza az igazi látványt "sajnos".

Oké, mikor mehetunk?

Lenni én kici Cunami-Cinema Cizellált Císztemem:

Tíví: Panasonic TX-P50U20B 50"Full HD DíVíDí: Panasonic A360 3D Blu-ray: Panasonic DMP-BDT500 Processor: Sherbourn PT-7020 Power Amp 5ch: Rotel RMB-1075 Front hangfalak: Klipsch RF-82 Center hangfal: Klipsch RC-62 Hátsó surround hangfalak: Klipsch RS-62 Subwoofer: Jamo Sub360 Készülék állvány: Atacama Equinox Tíví állvány: Atacama SL500 Surround hangfal állvány: Atacama SL300 Analóg IC kábelek:5 pár Siltech New York Subwoofer kábelek: 3db Siltech Stockholm + Y elosztó HDMI kábelek: 1db AudioQuest Chocholate + 3db QED New Reference Hangfalkábelek: Crystal Copper Special & Chord Carnival Silver Screen Hálózati kábelek: 1db Siltech SPO-18, 1db Siltech McIntosh, 4db Siltech SPX-20, 2db Siltech Berlin Hálózati elosztó: Siltech Octopus Gyilkológép: Sony PS3 Super Slim 12GB

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”