Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
OFFTOPIC:
Már kifejtettem korábban.
Érted Te, hogy mire gondoltunk, csak kötözködsz!
Nem a sztereó zenéhez kellenek ezek a dekóderek (nem DSP-kről van szó), hanem a sztereó v. ProLogic hangú filmekhez. És a DPLII(x) tényleg sokkal jobb, mint a régi DPL. Én már nem vennék házimozi erősítőt enélkül.
Tudom mihez kellenek, de nekem nem hiányoznának, ha hiszed ha nem.... :smile8:
Illetve egy elég lenne az összes közül, hogy örülj legyen az a dpl II
DSP-k meg kifejezetten idegíesítenek.
OFFTOPIC:
Nem a sztereó zenéhez kellenek ezek a dekóderek (nem DSP-kről van szó), hanem a sztereó v. ProLogic hangú filmekhez. És a DPLII(x) tényleg sokkal jobb, mint a régi DPL. Én már nem vennék házimozi erősítőt enélkül.
Na például ezért nem gondolkodtam régebbi használtban.
Anno kérdezted, hogy a Pio DVD-hez veszem-e. Igen ahhoz is, mert van jópár zenei DVD-m, amin nincs linear PCM hang, csak DTS, meg DD, és ezeket is szeretném jó minőségben meghallgatni.
Sajnos jópár DVD-n megjelent anayagot felejtenek el kiadni CD-n, vagy SACD-n
sajti
OFFTOPIC:
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
A DPL kódolású DD2.0 hangú filmeket meg nézitek direct pure stereoban.
OFFTOPIC:
A DPL kódolású DD2.0 hangú filmeket meg nézitek direct pure stereoban.
Engem sem érdekelnek a features-ek már. Az elején kipróbáltam őket. Szép és jó, de nem több!
Akkor csak attól a sorozattól van bass management, amibe a tiéd is tartozik?
Úgy van ahogy mondod, de ott sem a legkisebbtől, hanem a 4550-estől felfele. Ez a funkció nincs meg a közvetlen elötte lévő 500 végüekben sem, még a legnagyobb modellben sem. Amúgy a 7000-es hangja nagyon jó lehet, bár dpl II sincs még benne. Amennyiben valakinek minden csatornán teljesértékű nagy méretű hangfalai vannak, annak tökéletes választás. Szerintem.
a dplII abszolút nem érdekel, ahogy a dts neo, meg társai sem.
Annyira elkorcsosult már ez a házimozi téma...
Ha meg tudnám fizetni nem is vennék ilyen erölködőket, csak egy jó procit ami dd, meg dts-t tud, és körbepakolnám végfokokkal az egészet.
Kár hogy ez a modell nem tudja a bass managementet, ami valóban nagyon hasznos funkció.
Én is úgy gondolom, hogy korrekt hangú gép lehet, hatalmas kakakóval.
Aki tiszta, erőteljes mozihangot akar, nagy dobozokat pakol rá, és mindehez van egy hatalmas napalija, ahol mindez kifuthatja magát, annak best buy még bass management nélkül is. Szvsz.
Úgy van ahogy mondod, de ott sem a legkisebbtől, hanem a 4550-estől felfele. Ez a funkció nincs meg a közvetlen elötte lévő 500 végüekben sem, még a legnagyobb modellben sem. Amúgy a 7000-es hangja nagyon jó lehet, bár dpl II sincs még benne. Amennyiben valakinek minden csatornán teljesértékű nagy méretű hangfalai vannak, annak tökéletes választás. Szerintem.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Scart sincs rajta..., tudja ez a Pal-t?
Tudja, mert oda van írva, hogy most már PAL-ra és NTSC-re.
Amerikában nem dívik az Euroscart, meg 120 V-os trafó kell hozzá.
Jó lehet telerakni 400 db DVD-vel!
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 697
Próbáltam infót összeszedni a philips dvp 720ról, de szinte sehol nem találtam róla.tudásáról, hang, kép stb.még a google sem halmozott el vele, persze magyar nyelven
( nem a müszaki paramétereire gondoltam. )
van "tapasztalatotok" hozzá?
Hát senki...??
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/PaulPang/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
Hölgyek/Urak!
Nem vagyok szakember, sőt.
Segítségeteket szeretném kérni. Ha esetleg vásárolnék egy a mellékelt linken látható masinát az működne itthon az itthoni lemezekkel és TV-vel?
Köszönet a hozzáértő segítségért.
Üdv,
GT
http://www.jvb.nl/jvb.asp?cur=1&level=d ... &title=247
Elvileg a felsorolás szerint minden régióra jó. De a bibi szerintem azzal van, hogy ez 120 V-al működik, míg itthon a hálózat 230V-os. Meg elég sok lesz szerintem a szállítás és a VÁM, meg az ÁFA.
Scart sincs rajta..., tudja ez a Pal-t?
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Hölgyek/Urak!
Segítségeteket szeretném kérni. Ha esetleg vásárolnék egy a mellékelt linken látható masinát az működne itthon az itthoni lemezekkel és TV-vel?
Üdv,
GT
Elvileg a felsorolás szerint minden régióra jó. De a bibi szerintem azzal van, hogy ez 120 V-al működik, míg itthon a hálózat 230V-os. Meg elég sok lesz szerintem a szállítás és a VÁM, meg az ÁFA.
Hölgyek/Urak!
Üdv,
GT
Jó gép a 7000-es, de hiányzik belőle a bass management, amitől nagyon jól szóla a h/k házimozin.
Az mi is pontosan?
Az, hogy minden egyes csatornára külön-külön vágási frekit adhatsz meg!
Jó gép a 7000-es, de hiányzik belőle a bass management, amitől nagyon jól szóla a h/k házimozin.
Az mi is pontosan?
Ha amikor vettem a h/k-mat lett volna ez a gép, én se gondolkodok...
Hát elég impozáns darab Főleg a trafója! A kiszemelt Marantzban "csak" 600W-os van...
sajti
Én azt hittem már ebben is benne van...
Így akkor meggondolandó, mert tényleg nagyon hasznos funkció, és ha már h/k akkor mindenképpen olyat érdemes ami ezt is tudja.
Ha már h/k és nagy "vas", akkor ezt se hagynám ki.Igencsak best buy, ha nem kellenek a hüle dsp-k, és featureparádé.
"2005-05-21 | Tokár Zsolt | 06-70-948-6788 |
Eladó egy Harman Kardon AVR-7000-es high end házimozi rádióerősitő karcmentes hibátlan állapotban(DD,DTS,HDCD 5*200 4 Omn-on 1.2 KVA transzformátor és 25.8 kg súly)Fantasztikus hang és dinamika minden hangerőn zenén és filmen egyaránt még a hifisták szerint is.Ajándékba adok hozzá egy szintén Harman Kardon dvd-10 lejátszót.A kettő ára együtt 505.000 Ft volt.Csere is érdekel Yamaha házimozi erősitők előnyben! Irányár: 155000 Ft. "
Na igen ez egy k***a jó kis erősitő!!! Ha nem jött volna össze a HK430 olyan baráti áron amennyiért vettem tuti ezt vettem volna!!!
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Ha már h/k és nagy "vas", akkor ezt se hagynám ki.Igencsak best buy, ha nem kellenek a hüle dsp-k, és featureparádé.
Eladó egy Harman Kardon AVR-7000-es high end házimozi rádióerősitő karcmentes hibátlan állapotban(DD,DTS,HDCD 5*200 4 Omn-on 1.2 KVA transzformátor és 25.8 kg súly)Fantasztikus hang és dinamika minden hangerőn zenén és filmen egyaránt még a hifisták szerint is.Ajándékba adok hozzá egy szintén Harman Kardon dvd-10 lejátszót.A kettő ára együtt 505.000 Ft volt.Csere is érdekel Yamaha házimozi erősitők előnyben! Irányár: 155000 Ft. "
Na igen ez egy k***a jó kis erősitő!!! Ha nem jött volna össze a HK430 olyan baráti áron amennyiért vettem tuti ezt vettem volna!!!
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Sajti
Nem hiszem, hogy a PreOut-ok között olyan egetverő különbség lenne. Ahogy a gyártási logokát ismerem, kb ugyanazt az előfokot, kábelezést, csatlakozást kapja egy sorozat kisebb modelje, mint egy nagyobb. Inkább csak nagyobb/több végfok, táp, több csatlakozó, tanítható táv ami a lényegesebb eltérések. Esetleg egy-két ritkán használt szolgáltatás (HDCD, mp3 dekóder, dts 96/24...)
Én a h/K preoutjáról hajtottam a Canopusokat és nem volt különösebb gondom vele. Persze összehasonlítási alapom nincs mai összeállításhoz, mert azóta cserélődtek a hangsugárzók. (Celestion volt, aztán h/k ment, Celestion maradt gagyi passzív előfokkal (200 Ft-os poti), aztán Rega, majd aztán jött meg a CA előfok és a Rega ment).
Mondok egy eretneket: ha csak mozira kell a gép és zenére legfeljebb átmenetileg használod, akkor szvsz kár 250 eFt-ot elölteni rá. Egy 100 eFt-os Yamaha is hozza a moziélményt egy átlagos helyiségben. Ha kevés, akkor kicsit drágábban egy CA digitális AVreceiver. Ezek érzelem dús zenén ugye nincsenek otthon, de a kemény, dinamikus mozit hozzák.
Ha külön sztereó rendszered és sztereóban is hallgatsz zenét, akkor szerintem kár moziba enyi pénzt receiverre költeni. Inkább hangsugárzó, mélynyomó, megjelenítő, dvd lejátszó....
Valszeg igazad van Majd jól átgondolom még a dolgot, mielőtt a nagy zsetont elverem rá. Egyelőre zavar a csend, úgyhogy valami azért kell majd
sajti
Sajti
Nem hiszem, hogy a PreOut-ok között olyan egetverő különbség lenne. Ahogy a gyártási logokát ismerem, kb ugyanazt az előfokot, kábelezést, csatlakozást kapja egy sorozat kisebb modelje, mint egy nagyobb. Inkább csak nagyobb/több végfok, táp, több csatlakozó, tanítható táv ami a lényegesebb eltérések. Esetleg egy-két ritkán használt szolgáltatás (HDCD, mp3 dekóder, dts 96/24...)
Én a h/K preoutjáról hajtottam a Canopusokat és nem volt különösebb gondom vele. Persze összehasonlítási alapom nincs mai összeállításhoz, mert azóta cserélődtek a hangsugárzók. (Celestion volt, aztán h/k ment, Celestion maradt gagyi passzív előfokkal (200 Ft-os poti), aztán Rega, majd aztán jött meg a CA előfok és a Rega ment).
Mondok egy eretneket: ha csak mozira kell a gép és zenére legfeljebb átmenetileg használod, akkor szvsz kár 250 eFt-ot elölteni rá. Egy 100 eFt-os Yamaha is hozza a moziélményt egy átlagos helyiségben. Ha kevés, akkor kicsit drágábban egy CA digitális AVreceiver. Ezek érzelem dús zenén ugye nincsenek otthon, de a kemény, dinamikus mozit hozzák.
Ha külön sztereó rendszered és sztereóban is hallgatsz zenét, akkor szerintem kár moziba enyi pénzt receiverre költeni. Inkább hangsugárzó, mélynyomó, megjelenítő, dvd lejátszó....
gordon314.fw.hu
Ha már h/k és nagy "vas", akkor ezt se hagynám ki.
Igencsak best buy, ha nem kellenek a hüle dsp-k, és featureparádé.
Igen és a 7300as még jobb! :smile19:
Amúgy szerintem nem éri meg a majd 50-60e + pénzt a 630as... annyival nem nyújt többet na persze ha 250e ft-t szeretnék mindenáron elkölteni akkor én is a 630 vagy a 3805 denon között választanék...
Én is erre az árkategóriára javasoltam.
Amúgy a HK 430 nagyon jó kis gép.. nekem most épp ilyen van és csak ajánlani tudom..
A 630-as meg mégjobb!
Igen és a 7300as még jobb! :smile19:
Amúgy szerintem nem éri meg a majd 50-60e + pénzt a 630as... annyival nem nyújt többet na persze ha 250e ft-t szeretnék mindenáron elkölteni akkor én is a 630 vagy a 3805 denon között választanék...
A400, Dactilus, 575A, M12.2