Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Moziszoba építés

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Moziszoba építés

Hozzászólás Szerző: fodesz »

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Moziszoba építés

Hogy ne legyen túlzottan OFF a topik,ápoljuk tovább jó "kis" rendszerekkel!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Moziszoba építés

A hátsó sorokban ülők lábait,az előttük ülők masszírozzák?Nehéz elképzelnem hogy ez mennyire lehet kényelmes egy Ben-Hur hosszúságú film nézése során...

Jóvammá'! Te má' könnyen vagy Puccos mozis garnítúra már otthon figyel a helyén beállítva!

Még egy ilyen szettel kiegészíted és már hátra is dőlhetsz! :rolleyes:

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Moziszoba építés

raklapbol-butor-divatos-de-nem-veszelytelen.jpg

Azért mindennek van határa. Ez már borzalom szerintem.A TV mögötti megoldás. Én ezeket a raklapos barkács dolgokat inkább kertekben,kerti ülők,hinta stb tudom elképzelni.

Firekiller
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 352

Moziszoba építés

Hozzászólás Szerző: Firekiller »

Rég jártam erre. Találtam egy spéci és nagyon ötletes ülőalkalmatosságot melyet normál EUR szabványos raklapokból építettek. A kialakítását nézve simán el lehet egy ekkora "bútort" képzelni egy méretes moziszobában ha valaki kisebb pénzből gazdálkodik.Szerintem nagyon pofás biztosan kényelmes is és jó sokan elférnek rajta.

ülőalkalmatosság.jpg

A hátsó sorokban ülők lábait,az előttük ülők masszírozzák?Nehéz elképzelnem hogy ez mennyire lehet kényelmes egy Ben-Hur hosszúságú film nézése során...

Goblin
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 84

Moziszoba építés

Hozzászólás Szerző: Goblin »

raklapbol-butor-divatos-de-nem-veszelytelen.jpg

Imádom a stílust, háttérben a DIY kőfallal

batman98
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3447

Moziszoba építés

Hozzászólás Szerző: batman98 »

kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Moziszoba építés

Rég jártam erre. Találtam egy spéci és nagyon ötletes ülőalkalmatosságot melyet normál EUR szabványos raklapokból építettek. A kialakítását nézve simán el lehet egy ekkora "bútort" képzelni egy méretes moziszobában ha valaki kisebb pénzből gazdálkodik.Szerintem nagyon pofás biztosan kényelmes is és jó sokan elférnek rajta.

robert99
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4971

Moziszoba építés

Hozzászólás Szerző: robert99 »

.

Muszklismick
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Moziszoba építés

Hozzászólás Szerző: Muszklismick »

Egy Norvég DIY házimoziszoba
http://www.htforum.nl/yabbse/index.php?topic=113997.0

Goblin
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Moziszoba építés

Szia!

Még a végén egy predator maszk-al rukkolok elő   Hát kéne hozzá jó vastag XPS hogy formázni lehessen. A festés és az árnyalatok kivitelezése már nem volna vészes annyira.. Tény hogy nagy kedvencem a film és a figura is és valóban elfogadnám a szoba falán komoly méretben.. :smile32:

Na igen... Annó vettem egy makettet, úgy 30 cm-es Predator volt, lándzsával, gyönyörűen kivitelezett. Sajnos a test festését elrontottam ezért sosem lett összerakva. Lehet, hogy előbányászom valamikor, hátha még meg lehet csinálni.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Moziszoba építés

Fodesz, már megismerkedtél, a polistirol formázásának rejtelmeivel. Itt az ideje a tovább lépésnek.  Sajnos a linket nem találom, de annak idején láttam egy életnagyságú Warhammer 40K-s orkot elkészülni belőlle mellszoborként (azt már nem tudom, hogy a lába elkészült-e később. Nem semmi meló lehetett. Azt tudom, hogy több hónapon keresztül tartott a project. De én is csináltam már belőlle pl életnagyságú és élethű koponya másolatot is. szike, smirgli és festék ami kell hozzá, meg pva glue.

Harcra és munkára fel :D

aztán persze mi is láthassuk az elkészült művet

Szia!

Még a végén egy predator maszk-al rukkolok elő   Hát kéne hozzá jó vastag XPS hogy formázni lehessen. A festés és az árnyalatok kivitelezése már nem volna vészes annyira.. Tény hogy nagy kedvencem a film és a figura is és valóban elfogadnám a szoba falán komoly méretben.. :smile32:

Goblin
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Moziszoba építés

Az a baj hogy engem ezek a kis színes csecsebecsés figurák nem hoznak lázban annyira.Néhányuk messziről olyan mint a fiam játékai .Inkább a komolyabb modellek amik viszont írtó drágák.Pl Predator fej ,Alien,Terminator fej stb ezek is nagy méretben és élethűen nem műanyagból egybe kiöntve.

Pl egy ilyen maszk a falon durva lenne :  

Fodesz, már megismerkedtél, a polistirol formázásának rejtelmeivel. Itt az ideje a tovább lépésnek.  Sajnos a linket nem találom, de annak idején láttam egy életnagyságú Warhammer 40K-s orkot elkészülni belőlle mellszoborként (azt már nem tudom, hogy a lába elkészült-e később. Nem semmi meló lehetett. Azt tudom, hogy több hónapon keresztül tartott a project. De én is csináltam már belőlle pl életnagyságú és élethű koponya másolatot is. szike, smirgli és festék ami kell hozzá, meg pva glue.

Harcra és munkára fel :D

aztán persze mi is láthassuk az elkészült művet

András78
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 68

Moziszoba építés

Hozzászólás Szerző: András78 »

Az a baj hogy engem ezek a kis színes csecsebecsés figurák nem hoznak lázban annyira.Néhányuk messziről olyan mint a fiam játékai .Inkább a komolyabb modellek amik viszont írtó drágák.Pl Predator fej ,Alien,Terminator fej stb ezek is nagy méretben és élethűen nem műanyagból egybe kiöntve.

Vagy egy ilyen:

Ezek nekem is bejönnek,de tényleg marha drágák:)  

Projektor: Epson EH-TW6100W 3D

Vászon: Grandview 120' CNV motoros

Televízió: Sony 60'

-----------------------------------------

Jamo 7.1 X8 Full

Front : Jamo X870

Háttér: Jamo X850

Háttér Back: Jamo X830

Center: Jamo X 8 Cen

Sub: Jamo X8 Sub

Kábelek: Van Den Hul

Erősítő: Sony ES

Blu Ray: Samsung BD-F7500 3D

gumibotsaska
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 3

Moziszoba építés

Hozzászólás Szerző: gumibotsaska »

Nem tudom miben különbözik a szorítóköpenyes RCA a simától, de végül is megoldódott :-)
Egyszerűen csak túl óvatos voltam. Ahogy próbáltam bedugni a csatlakozót, 2-3 milivel azelőtt koppant, hogy a *köpeny* hozzáért volna a sub csatlakozójához. Kissé erőltetve a dolgot egyszer csak frankón a helyére ugrott. Olyan volt, mintha belül ezzel benyomott volna egy kapcsolót is. De ez csak egy feltételezés.
Szóval ránézésre egy sima RCA, meg egy kis bátorság kellett hozzá.

Köszi a segítséget!

A Jack aljzathoz hasonlít bár az 6,5mm Elképzelhető hogy szorító köpenyes RCA csatlakozó kellene és miután bedugod a kábelt ha rögzítve van már nem lötyög.Kérdés hogy biztosan jó-e? Azaz lesz-e megfelelő kontaktus.Gőzöm sincs nekem egy sub-omon sem volt ilyen ha jól emlékszem.

Firekiller
V.I.P.
V.I.P.

Moziszoba építés

Ezek tényleg nagyon komolyak Fodesz,landolhatnának nálam is a falon.Persze az áraik biztos nagyon húzósak...
Saca kiárusításában is nagyon jók a figurák,megkérdezem majd tőle mennyire taksálja,már ha megválna tőlük.
Jason,Freddy vagy Hannibal egész mutatós...
Ja és legyünk stílszerűek ha már egy kis kedves baráti társaságról van szó,még ha nincs is karácsony:

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Moziszoba építés

A Jack aljzathoz hasonlít bár az 6,5mm Elképzelhető hogy szorító köpenyes RCA csatlakozó kellene és miután bedugod a kábelt ha rögzítve van már nem lötyög.Kérdés hogy biztosan jó-e? Azaz lesz-e megfelelő kontaktus.Gőzöm sincs nekem egy sub-omon sem volt ilyen ha jól emlékszem.

gumibotsaska
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 3

Moziszoba építés

Hozzászólás Szerző: gumibotsaska »

OFF

Emberek! Miféle csatlakozó ez? A sub hátulján van pár ilyen alacsony szintű bemenetnek.

Először azt  hittem RCA lesz, de az egyszerűen lötyög benne. Akkor?
(Teljesen készen vagyok! Miért kellett még egy típus?)

Köszi!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Moziszoba építés

Vagy egy ilyen:

batman98
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3447

Moziszoba építés

Hozzászólás Szerző: batman98 »

Sideshow Collectibles     Itt van pár jó minőségű modell is, igazi pénztárca ürítő darabok .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB

Goblin
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Moziszoba építés

Szívesen tallóznék mozis relikviák közt,amik nagy részletességgel vannak kidolgozva,nem nagyon találtam olyan oldalt ahol minőségi figurák/bábok lettek volna.
Valaki esetleg legalább egy linket dobhatna...

Pl
http://www.holdfenyteam.hu/
Most nem tudok linkelni, de itt vannak jó dolgok es drágák is

Firekiller
V.I.P.
V.I.P.

Moziszoba építés

Szívesen tallóznék mozis relikviák közt,amik nagy részletességgel vannak kidolgozva,nem nagyon találtam olyan oldalt ahol minőségi figurák/bábok lettek volna.
Valaki esetleg legalább egy linket dobhatna...

Goblin
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Moziszoba építés

Ilyen heves vérmérsékletű a magyar. Szuvenír nélkül ki nem tennéd onnan a lábad, jól mondom? Akkor sem ha semmit nem adnának mondjuk gesztusból sem.
Neem igazán vagyok az a suveir gyűjtő fajtából, de onnan azért tudnék mit hozni persze. Viszont a galléros reklám pólókért teljesen oda vagyok ez biztos valami fetisizmus lehet nálam . Egy B&W-ért meg mint mondtam ölni is tudnék

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Moziszoba építés

.... a rakodó munkás pólójáért is ölni tudnék

Ilyen heves vérmérsékletű a magyar.   Szuvenír nélkül ki nem tennéd onnan a lábad, jól mondom?   Akkor sem ha semmit nem adnának mondjuk gesztusból sem.   

pégyé
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 413

Moziszoba építés

Hozzászólás Szerző: pégyé »

Még egy utólsót, ez is egy hangfal::::

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”