Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Univerzális (tanítható) távirányítók
Asszem,benevezek egyre...Teszt:
http://www.trustedreviews.com/article.a ... &page=4808
vettél végül???
sztem a tudása mellett nagyon jól néz ki, olyan "minőséginek" tűnik, de a rendelése előtt azért szívesen hallanék valami személyes beszámolót :taps:
(az új tv-m távja valami rettenetes gagyi , tegyek fel róla egy képet? :kiraly: )
Vettem,épp ma hoztam el.Próbálgatom....Eddig tetszik,bár elsőre vagy félórát szívtam vele,amíg összerendezgettem a funkciókat...Meglepően könnyű,ez se utolsó szempont...Szép.Az nagyon tetszik,hogy bármilyen gombot bármire át lehet nevezni,tanítani...Mindjárt fel is cseréltem a VOLUME és a channel gombokat,nekem jobban kézreesik,ha jobboldalt van a VOL UP/DOWN..
Jó ez az Activities dolog,egy gombnyomás,és mindent beüzemel,bemenetre állít,proji,DVD,erősítő,AV input,proji input,stb...Még finomítgatom!!De eddig ajánlott a dolog...És nem is drága sztem,ezért a tudásért.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
...Még gyűröm tovább és majd leírom mire jutottam. Persze, ha kérdés van szóljatok. :taps:
Mennyibe fáj egy ilyen?
19- be volt. És kezdem teljesen átértékelni az eddig leírt negatívumokat. Megvan az a rész a beállításoknél amivel tényleg TELJESEN testre lehet szabni a távirányítót. Minden gombhoz olyan funkciót rendelek amit csak akarok, akár még közvetlen tanítással is.
Még a végén tényleg jó kis táv lesz ez... :kiraly:
Ez már bíztatóbban hangzik... Várjuk a fejleményeket!
A 19k meg nem is olyan húzós, ha tényleg ennyire testreszabható.
...Még gyűröm tovább és majd leírom mire jutottam. Persze, ha kérdés van szóljatok.
Mennyibe fáj egy ilyen?
19- be volt. És kezdem teljesen átértékelni az eddig leírt negatívumokat. Megvan az a rész a beállításoknél amivel tényleg TELJESEN testre lehet szabni a távirányítót. Minden gombhoz olyan funkciót rendelek amit csak akarok, akár még közvetlen tanítással is.
Még a végén tényleg jó kis táv lesz ez...
Párom meglepett névnapomra egy Sunwave SRC-3000 távirgányítóval! :kiraly: Persze előtte kapott némi indíttatást....
Ha majd komolyabban megismerkedtem vele, írok róla bővebben, hátha érdekel mást is.
Elsőre nagyon szimpi.
Klassz hölgy lehet, ha egy felületes ismerettség során is ilyen szép ajándékot vett Neked! Írj Róla ha "komolyabban megismerkedtél" Vele! :taps:
Azért a távról is írhatnál!
gordon314.fw.hu
...Még gyűröm tovább és majd leírom mire jutottam. Persze, ha kérdés van szóljatok.
Mennyibe fáj egy ilyen?
egy kicsit elbizonytalanítottál
tegnap vettem egy szintén logitech mx610-es egeret, amivel színtén szoftveres szívások vannak...
Azért még várjuk ki a végét. Lehet, hogy csak én bénázok. Most is ezt gyűröm és megtaláltam azt a helyet ahol bármilyen funkciót taníthatok neki. Úgyhogy mág akár jó dolog is kisülhet belőle. Abból indultam ki egyébként, hogy tesztjében azt írták, hogy sitty-sutty 5 perc alatt be lehet állígatni. Na ez azért nem igaz. De lehet, hogy csak nekem új ez az egész univerzális távírányítók világa...
Majd még jövök.
egy kicsit elbizonytalanítottál
tegnap vettem egy szintén logitech mx610-es egeret, amivel színtén szoftveres szívások vannak...
...
Na szóval tegnap elhoztam. Jó maszív csomagolása van. Meg kellett küzdeni a kibontással. Egy telepítő CD, soknyelvű leírás, 1 USB kábel és két (2x4) garnitúra AAA Duracell elem van benne. A leírás nem sokat ér bár magyar nyelv is van benne. De mikor a lényegre térne azzal a huszárvágással intízi el a dolgot, hogy kövessük a szoftver utasításait. A szoftver ill. a távirányító 4 nyelvű (angol, német, spanyol és francia) és külsőre tényleg tetszetős. Mivel különböző kialakítású gombjai vannak így más más a lenyomáskor tapasztalt feeling. Vannak gumi és műanyag gombok. A műanyagoknál megvan a kattanás érzet - jól használhatóak. A számoknál ami gumi, nem igazán van ilyan érzet, de azért jól nyomogatható. Aztán vannak olyan két felé billenthető széles gumi gombok - a képeken is jól látszanak - amiknek a nyomogatása kicsit kényelmetlen és kicsit talán nehezebb használni. A sima szóló gumi gomboknak megvan a 'kattanás' is és jól nyomogathatóak. Úgy általában elmondható, hogy jók a gombjai. Az USB csatlakozó gumitömítése sem túl szerencsés nem illeszkedik túl jól a lukban és mindig olyan kicsit kiesős állapotban van. Negatívum még, hogy maga a ház kicsit recsegős-ropogósra sikeredett. Olyan alsókategóriás műanyag mobil szerű feelingje van. Mindenesetre azért elmondható, hogy unblock szépre sikerült küllemileg.
Tegnap este egy gyors installálást csináltam. A szoftver kicsit lassan kommunikál mind a Logitech adatbázisával, mind a telóval. Elég sokmindent kell végig álligatni. Tényleg hatalmas az adatbázis, de így sem ismert fel 1-2 típust. Nagyon sok kategória van - még klíma is - szerintem lefed mindent amit csak el lehet képzelni, hogy távirányítsunk.
Mivel ez az első ilyes távirányítóm így kicsit körülményesnek tűnt a beállítgatás és nem is sikerült normálisan egyelőre. Még szerintem sokat kell gyűrnöm mire megfelelően beállítgatom. A tanítási funkciója is kicsit homályos. Olyat elsőre nem találtam, hogy kinevezek egy gombot és azt felokosítom valamilyen különleges funkcióra a másik táv segítségével. Tanul ő, de a saját logikája alapján, ha belefutok egy beállítási pontba akkor felkínál egy-két funkció megtanítását. Tehát elsőre kicsit bonyolult. Pl. az erősítőmnek - amit felismert simán típus szerint - a különböző funkcióit is csak úgy tudtam idáig elérni, hogy belemegyek a táv kijelzőjén egy almenübe és ott van 17 oldalnyi (oldalanként 4) különböző funkció egymás után felsorolva és csak egy csomó nyomogatás árán tudom elérni a kívántat. Én ezt valahogy úgy képzelem, hogy a kívánt funkciókat kiteszem a nekem tetsző valamelyik gombra és közvetlenül elérhetem.
Egyelőre ennyi. Lehete, hogy kicsit zavarosan fogalmaztam - bocsi. Még gyűröm tovább és majd leírom mire jutottam. Persze, ha kérdés van szóljatok.
Erre én is kíváncsi vagyok.
Még olyan dolgokra is, hogy milyen érzete van a gombok lenyomásának? Van-e egy határozott kattanás érzés, vagy nincs?
Én vettem egyet. Holnap hozom el a Nonstopshopból. Hát, nagyon kíváncsi vagyok...
grati
egy kis tesztet ha megvan írhatnál
...
Párom meglepett névnapomra egy Sunwave SRC-3000 távirgányítóval! :kiraly:
Boldog névnapot Robotk@!
Kösz!
Elsőre nagyon tuti, persze egész este nyomkodtam.
A beprogramozása nagyon egyszerű.
Nagyon kézreáll, és teljesen logikus a felépítése.
Ma este jönnek a makrók és kész is leszek. :taps:
vettél végül???
sztem a tudása mellett nagyon jól néz ki, olyan "minőséginek" tűnik, de a rendelése előtt azért szívesen hallanék valami személyes beszámolót :kiraly:
(az új tv-m távja valami rettenetes gagyi , tegyek fel róla egy képet? )
Én vettem egyet. Holnap hozom el a Nonstopshopból. Hát, nagyon kíváncsi vagyok...
vettél végül???
sztem a tudása mellett nagyon jól néz ki, olyan "minőséginek" tűnik, de a rendelése előtt azért szívesen hallanék valami személyes beszámolót :kiraly:
(az új tv-m távja valami rettenetes gagyi , tegyek fel róla egy képet? )
...
Párom meglepett névnapomra egy Sunwave SRC-3000 távirgányítóval!
Boldog névnapot Robotk@!
Párom meglepett névnapomra egy Sunwave SRC-3000 távirgányítóval!
Boldog névnapot Robotk@!
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Párom meglepett névnapomra egy Sunwave SRC-3000 távirgányítóval! :kiraly:
Persze előtte kapott némi indíttatást....
Ha majd komolyabban megismerkedtem vele, írok róla bővebben, hátha érdekel mást is.
Elsőre nagyon szimpi.
- balinyo
- Nincs visszaút
- Értékelés: 7
Melyik nagykerben érhető el?
Mi a Co-Run-ba vagyunk regsiztrálva, itt gyakorlatilag minden logitech cucc van (www.corun.hu), de szerintem Ingramban is kell legyen minden.
Üdv!Van valakinek esetleg Kameleon 6-hoz magyar nyelvű használati útmutatója?Most hozta a futár, nagyon tetszetős, de nincs magyar leírás.Az angol meg nekem kínai:-)
Ez jó? kaméleon 6
Tökéletes!Nagyon köszönöm!
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
Üdv!Van valakinek esetleg Kameleon 6-hoz magyar nyelvű használati útmutatója?Most hozta a futár, nagyon tetszetős, de nincs magyar leírás.Az angol meg nekem kínai:-)
Ez jó? kaméleon 6
Üdv!
Van valakinek esetleg Kameleon 6-hoz magyar nyelvű használati útmutatója?Most hozta a futár, nagyon tetszetős, de nincs magyar leírás.Az angol meg nekem kínai:-)
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Üdv!
Van valakinek esetleg Kameleon 6-hoz magyar nyelvű használati útmutatója?Most hozta a futár, nagyon tetszetős, de nincs magyar leírás.Az angol meg nekem kínai:-)
Heló Nektek!
Három napja a Pronto Neo-m menürendszerét építgetem
Csak a fantázia, meg a türelem szabja a határt, az ikonok igényes megrajzolása kicsit lassan halad.
Eddig minden tetszik, de a kijelzője háttérvilágítás nélkül kicsit sötét, a háttérvilágítást meg csak időnként használom, hogy ne szíjja. Van valakinek tapasztalata, hogy meddig birik az elemek?
zára: (128 $ + post)
hol került ennyibe? ... és mennyi a "post"
Harmony 885-ot most lattam Pecsett brutto 46eft-ert
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Csakhogy egy kis újdonság is legyen, már kapható nálkunk is a Logitech Harmony 525, kinézete szerintem nagyon korrekt, hát még az ára. Csak nagykerárat tudok, az 11.300.- Ft + áfa.
Én is ezzel szemezgetek, van valakinek már ilyen, hogy elmondja a tapasztalatait?
És azt tudja valaki, hogy hol lehet a nonstopshopon kívül kapni? Itt egyébként 18990Ft.