Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
hmm, hmm. A Denont nagyon ne?
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
-
Vendég
Pio 2850 23990,-
Tök ugyanaz, mint a 380, csak más külsővel.
Eztet még nem láttam. Nekem a 380 baromira tetszik, kár hogy nem általános hifi komponens
De gyönyörü
-
Vendég
Nem véletlen ezt a két típust írtam. Olyan 20-on párezer fornitig mennék el...
Pio 380 24.800
Pio 2850 23990,-
Tök ugyanaz, mint a 380, csak más külsővel.
-
Vendég
Pio 380 24.800
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
-
Vendég
Megbízható működés, folyamatos zoom, minimális lemezolvasási gondok, sok szolgáltatás, jó minőség, 2 év gari.
A pio-ra meg 3 év!
És az is megbízható!
Egyébként abból a árszegmensből néztem, mint ahol a többi van!
Üdv emberek!
Szeretnék venni egy "normálisabb" DVD lejátszót. Szerintetek Denon DVD 1710 vagy Pana S29? a régi megmarad (yamada 6600) és mellé szeretnék egy komolyabbat.
Én inkább egy belépő Pio-ra szavaznék pl. 2850/380
Én meg a Panára.
Megbízható működés, folyamatos zoom, minimális lemezolvasási gondok, sok szolgáltatás, jó minőség, 2 év gari.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Nem tom! Nekem egy megbízható DVD lejátszó kellene és ennyi. A DivX nem lényeg a másik lejátszó miatt...
A Pio szerintem is jó választás. Kérdés, hogy mennyit tudsz áldozni a dologra...
sajti
Nem tom! Nekem egy megbízható DVD lejátszó kellene és ennyi. A DivX nem lényeg a másik lejátszó miatt...
JmLab-ot inkább ne!
Miért is ne?
-
Vendég
Üdv emberek!
Szeretnék venni egy "normálisabb" DVD lejátszót. Szerintetek Denon DVD 1710 vagy Pana S29? a régi megmarad (yamada 6600) és mellé szeretnék egy komolyabbat.
Én inkább egy belépő Pio-ra szavaznék pl. 2850/380
Üdv emberek!
-
Vendég
aham ... akkor jmlab kilőve, de mit javasoltok helyete?
Nehéz kérdés, mert építeni sokkal könnyebb lenne, mint ilyen zenékre olcsón jót találni.
-
Vendég
Ilyet veszek (sztereo zenehallgatásra) ... szerintetek OK? 230E Ft. környékén.
HARMAN/KARDON HK3470 rádióserősítő
HARMAN/KARDON HD 750 CD lejátszó
JMLAB CHORUS 714 S hangfal
JmLab-ot inkább ne!
A többiről nem tudok nyilatkozni!
aham ... akkor jmlab kilőve, de mit javasoltok helyete?
-
Vendég
remélem az AX7-et :taps:
Hát ha hang, akkor az SA AX 7
Takeh kondik, meg VGCA hangerőszabályzás, mint a drága sztereo SU-SV elő-végfokpárnál...
köszi!Akkor azt veszem!
-
Vendég
remélem az AX7-et :taps:
Hát ha hang, akkor az SA AX 7
Takeh kondik, meg VGCA hangerőszabályzás, mint a drága sztereo SU-SV elő-végfokpárnál...
-
Vendég
köszi!
Még annyi (ami most a legaktuálisabb), hogy egy Technics SA-AX7 és egy DA-10 közt kéne döntenem.Melyiket vesgen?(a dekóder nem lényeg, inkább a hang, és az egyéb tudás)
Állványokat hol tudnék nézni?(elsősorban üvegpolcosat)
Esetleg Galgahang
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
-
Vendég
Azért ezekre a régi vitézekre mennyire hasonlítanak az ujak... :taps:
Itt a fórumon is van eladó.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
-
Vendég
Én is az 1000-esre tippelnék...
-
Vendég
c1000:
egyéblént szerintem is ez a jobb, a másikat nemm hallottam, az régebbi ("81-es), de az "adatai" jobbak.