Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ilyet veszek...szerintetek O.K.?

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 343

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Sziasztok. 
Nem tudom hogy jó helyre írtam-e be, de majd kiderül. A kérdésem, mire való a hangfalak hátulján
a két bemenet (4 db), mire lehet használni, gondolom ezt hívják kettôs kábelezhetôségnek. Mire jó ez, mit lehet rákötni? Konkrétan, egy Wharfedale Pi40-rôl, és egy Sony STR-DB 940-es erôsítôrôl van szó.

Én úgy hallottam, lehet hülyeség, hogy az erôsítô A kimenetét rákötöm az egyikre, a B kimenetét a másikra, és az erôsítôn a kapcsolót A+B-re rakom.

Elôre is köszi a válaszokat.

Jól hallottad, ez is egy megoldás.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Zsata
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Zsata »

Sziasztok.

Nem tudom hogy jó helyre írtam-e be, de majd kiderül. A kérdésem, mire való a hangfalak hátulján
a két bemenet (4 db), mire lehet használni, gondolom ezt hívják kettôs kábelezhetôségnek. Mire jó ez, mit lehet rákötni? Konkrétan, egy Wharfedale Pi40-rôl, és egy Sony STR-DB 940-es erôsítôrôl van szó.

Én úgy hallottam, lehet hülyeség, hogy az erôsítô A kimenetét rákötöm az egyikre, a B kimenetét a másikra, és az erôsítôn a kapcsolót A+B-re rakom.

Elôre is köszi a válaszokat.
TV: Panasonic TH42-PV60EH, Panasonic TX-28PS11, DVD: Panasonic S47, Panasonic S295, Sony DVP-S 725D ERÔSÍTÔ: Sony STR-DB 940 QS CD: Harman Kardon HD750 + Ipod Photo + Universal Dock FRONT: Wharfedale Pi40 SUB: Magnat Motion 30-as CENTER, SURROUND: Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 8.1 Hangfalkábel: Audiolink

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

HELP
Ez mindenkinél nehéz döntés, hogy azonos minőségnél az újabb és többet tudó vagy a régebbi de olcsóbb készüléket válassza-e. Nézd meg a többletszolgáltatásokat és döntsd el, hogy szükséged van-e rájuk. Ha igen, akkor az 1906-ost vedd meg, ha nincs, akkor az 1905-öst.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

HELP

Vendég

Hi

Segítségeteket szeretném kérni hogy az 1905 vagy az 1906-os denont válasszam?
Vajon annyival jobb az új denon mint az elődje?Az ár különbség 20000Ft körül van.
Akinek megadatott esetleg mindkét erősítő meg hallgatása,szólhatna néhány szót az esetleges előnyökröl vagy hátrányokról.

Ui:sajnos még nem sikerült meghallgatnom egyik játékost sem.Várom a mi elöbbi válaszokat./SEGÍTSETEK!/

Thx.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 691

Hozzászólás Szerző: GTomi »

NEM veszek :kiraly: , de ma ilyet összeállítást láttam MMben :  
H/K 130 , H/K dvd 22(?)

JBL balboa 5.1 rendszer, egyben 339.990.-

Újabb JBL hangfalakkal bôvült az MM kinálata :
JBL E széria (E80 : 139.990.- E20 : 59.990.- SUB E : 149.990.- barna színben,

illetve

H/K 230 : 149.000.-

Mint mondták, új forgalmazója van a JBLnek, de ezt tudtuk
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Nofene...ezeket a márkákat még nem nagyon láttam az MM-ben.  :kiraly:

Ronda fekete mindegyik

Színét sem láttam.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Nagyobb. A 72-es 4:3 az a 92-es 16:9 magasságának felel meg
Nem magasságra, hanem területre gondoltam.

Vendég

Nofene...ezeket a márkákat még nem nagyon láttam az MM-ben. :kiraly:

Ronda fekete mindegyik

Vendég

Az még igen távoli jövő, addigra a most tervezett tévé is megérik a cserére.
A 4:3-as tévéadás elég bénán néz ki 16:9-es tévén. 90% tévéadáshoz meg a DVD filmek 10-20%-át kitevő 4:3-as filmekhez totál felesleges a 16:9-es tévé. Egyébként a 72 cm-es 4:3-asnak kb. ugyanakkora a képernyő felülete, mint a 82 cm-es 16:9-esnek, úgyhogy még a méret sem számít választáskor.

Nagyobb. A 72-es 4:3 az a 92-es 16:9 magasságának felel meg

Vendég

Nem vagyok biztos benne, de ha jól emlékszem, a Szondi utcában van egy magnat shop, ott egyszer meghallgattam őket. Szerintem nem rossz, az ára meg baráti.

Ott nem a Hifi barlang van??

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

NEM veszek :kiraly: , de ma ilyet összeállítást láttam MMben :  
H/K 130 , H/K dvd 22(?)

Nofene...ezeket a márkákat még nem nagyon láttam az MM-ben.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

NEM veszek , de ma ilyet összeállítást láttam MMben :

H/K 130 , H/K dvd 22(?)

Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Anyyira talán nem, mert a legjobb tudomásom szerint a köv. foci vébét a "németektôl" 16:9 ben fogják adni.....
Ez igaz, de akkor is nagyon kicsi lesz a 16:9-es műsorok adása. Attól tartok, hogy a jogosult magyar adó 4:3-ban fogja leadni a VB-t.

Vendég

Elvileg a 16/9 EU szabvány lett, csak nem azonnal vezetődik be mindenhol, de pl. már a nagy magyar köz M1 is szinte mindent 16/9-ben ad, még az egyszerű studióbeszélgetéseket is, pedig...volna máshol neki felzárkózni, de azzel a legönnyebb valószinű

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Ido˝vel a tv adások is 16:9-esek lesznek. Vagy az még arrébb van?
anyyira talán nem, mert a legjobb tudomásom szerint a köv. foci vébét a "németektôl" 16:9 ben fogják adni.....

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

ggrig: körbenéztem, vannak jelöltjeim. (Nekem is Panám van )Leva: Azért, mert gondolom nem ez a jövő. Az MM-ben is már alig látni 4:3-as tvket. Idővel a tv adások is 16:9-esek lesznek. Vagy az még arrébb van?

Az még igen távoli jövő, addigra a most tervezett tévé is megérik a cserére.
A 4:3-as tévéadás elég bénán néz ki 16:9-es tévén. 90% tévéadáshoz meg a DVD filmek 10-20%-át kitevő 4:3-as filmekhez totál felesleges a 16:9-es tévé. Egyébként a 72 cm-es 4:3-asnak kb. ugyanakkora a képernyő felülete, mint a 82 cm-es 16:9-esnek, úgyhogy még a méret sem számít választáskor.

Fredo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Fredo »

Amit én gondolok: a 4:3-as crt felejtős. A 32"-es crt 16:9-esek jó vételnek tünnek, bár régebben nagyobb választék volt (ugy látszik leépítik ezt a vonalat). A projektoros tv-k képminőségben  nem veszik fel a versenyt semmi mással. A plazma és az lcd 400e forintnál kezdődik ebben a méretben, amit erősnek érzek tvnézésre. Úgyhogy én jelenleg a crt-t javasolnám, akinek van valami ötlete vagy cáfolata azt megköszönöm.

Miért lenne felejtős 4:3 ha 90 %-ban csak TV-t néznének?
Milyen távolról néznék?

ggrig: körbenéztem, vannak jelöltjeim. (Nekem is Panám van )
Leva: Azért, mert gondolom nem ez a jövő. Az MM-ben is már alig látni 4:3-as tvket. Idővel a tv adások is 16:9-esek lesznek. Vagy az még arrébb van?
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo

Vendég

Amit én gondolok: a 4:3-as crt felejtős. A 32"-es crt 16:9-esek jó vételnek tünnek, bár régebben nagyobb választék volt (ugy látszik leépítik ezt a vonalat). A projektoros tv-k képminőségben nem veszik fel a versenyt semmi mással. A plazma és az lcd 400e forintnál kezdődik ebben a méretben, amit erősnek érzek tvnézésre. Úgyhogy én jelenleg a crt-t javasolnám, akinek van valami ötlete vagy cáfolata azt megköszönöm.

Miért lenne felejtős 4:3 ha 90 %-ban csak TV-t néznének?
Milyen távolról néznék?

qqriq
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 133

Hozzászólás Szerző: qqriq »

Szerintem nézz körbe a Panasonic oldalán. Csak 1 ötlet.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg.   Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)

Fredo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Fredo »

Sziasztok!
A szüleim szeretnének venni képmegjelenítőt, kerestem neki topikot hogy hova írjam, végül ezt találtam a legmegfelelőbbnek. A nappaliba kéne nekik, hely van, méretben 32" körül gondolják. 90%-ban tv nézésre használnák. Mostanában (kb. 1 éve) nem nézegettem a műszaki újdonságokat (most igyekszem pótolni) és így dillemmában vagyok hogy mit ajáljak nekik. A választék(szerintem):
1. CRT képcsöves tv
2. Projektoros tv
3. Plazma
4. Lcd

Amit én gondolok: a 4:3-as crt felejtős. A 32"-es crt 16:9-esek jó vételnek tünnek, bár régebben nagyobb választék volt (ugy látszik leépítik ezt a vonalat). A projektoros tv-k képminőségben nem veszik fel a versenyt semmi mással. A plazma és az lcd 400e forintnál kezdődik ebben a méretben, amit erősnek érzek tvnézésre.
Úgyhogy én jelenleg a crt-t javasolnám, akinek van valami ötlete vagy cáfolata azt megköszönöm.
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok. Pana S 35 -t mennyiért érdemes venni most? Mi lehet az ára használtan? Jó készülék az??

láttam már használtan kitéve 9900.- ért...

Vendég

Sziasztok.
Pana S 35 -t mennyiért érdemes venni most? Mi lehet az ára használtan? Jó készülék az??

Vendég

Hi mi a cÍme a westproductnak/internet/
K-val és hu-val.

Vendég

Hi mi a cÍme a westproductnak/internet/
Polk.....sohasem hallottam róluk,de ha így megemlíted akkor nem lehet rossz hangfal.
Gondolom az ára se az Én keretemhez passzol./max100.000ft...rendszer/

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”