Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Htpc (Home Theatre PC)
Htpc (Home Theatre PC)
Hello Mindenki!Nem tom hova irjam (melyik topic-ba) talán itt tudtok valami 5-letet...
Szóval van egy ilyen konfigom: Asus NB: Asus N3M 1400x1050 pixeles LCD-je van.
Video: Intel 82852/82855 Internal:
Plazma TV: Panasonic TH-42PA20 , 852x480 pixellel (még nem számoltam meg az osszeset, de ezt irja a kézikonyv )
Kérdés: A TV-hez VGA-n kersztül tudok csatlakozni, de milyen felbontásba állítsam a noti-t?
Illetve most nem választató 852x480-as mert gondolaom kellene hozzá egy .inf file v. valami, hogy az Intel tudja, h. van ilyan felbontású eszköz. Amúgy ha mind a kettő él, Noti+TV akkor be lehet állítani akár 2xxx x 1xxxx felbontást is , meg 1920x 1080-at tehát az Intel-nek OK lenne, csak ez a 852x480 szivat, mert a minimum 800x600.
Tehát kinek van 5-lete??
PowerStrip
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Htpc (Home Theatre PC)
Hello Mindenki!
Nem tom hova irjam (melyik topic-ba) talán itt tudtok valami 5-letet...
Szóval van egy ilyen konfigom: Asus NB: Asus N3M 1400x1050 pixeles LCD-je van.
Video: Intel 82852/82855 Internal:
Plazma TV: Panasonic TH-42PA20 , 852x480 pixellel (még nem számoltam meg az osszeset, de ezt irja a kézikonyv )
Kérdés: A TV-hez VGA-n kersztül tudok csatlakozni, de milyen felbontásba állítsam a noti-t?
Illetve most nem választató 852x480-as mert gondolaom kellene hozzá egy .inf file v. valami, hogy az Intel tudja, h. van ilyan felbontású eszköz. Amúgy ha mind a kettő él, Noti+TV akkor be lehet állítani akár 2xxx x 1xxxx felbontást is , meg 1920x 1080-at tehát az Intel-nek OK lenne, csak ez a 852x480 szivat, mert a minimum 800x600.
Tehát kinek van 5-lete??
Plazmák : Panasonic TH42PZ-8, TH42PA-20 , Projektor:Sony HS50, motoros vászonnal, Player: Denon3910, Recorder:Panasonic DMR-RH52 , Receiver: Marantz SR7300, Végfokok: 5 monoblokk:2db Marantz MA700 - Frontokra,3 db MA500 center+surroundra, Hangfalak: Von Schweikert VR4 JRII Klipsch Epic CF-4, RC-35, RS-35, Kábel : Monster M Biwire, Kácsa komponens 15m, HDMI 15m....stb
Htpc (Home Theatre PC)
ConvertXtoDvd ezzel a progival elfár 4,5 film is 1 dvdn amit minden asztali gond nélkül visz.
Htpc (Home Theatre PC)
Gandalf minek töröd magadat?
szórakozásból
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Htpc (Home Theatre PC)
Ezt nem lehet megválaszolni, akárhányszor olvassuk el, és akármilyen jószándékkal próbálunk válaszolni.
Úgyértem konkrétan: igen, nem. Valószínűségeket persze lehet mondani
Htpc (Home Theatre PC)
Gandalf minek töröd magadat? ez nem barchoba topik
majd ha aurum fordit 0.5 mp nél több időt a kérdése megfogalmazására, talán érdemben törődik is vele vki addig csak röhögünk, mert poénnak nem volt rossz
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Htpc (Home Theatre PC)
Megpróbálkozom lefordítani, de nem lesz tökéletes az biztos.
A gyerekek VHS videón néztek filmeket a napköziben. Lenne jó pár film ami a htpc-n van valamilyen formátumban. Ezen filmeket felírva dvd-re 4-5 is elfér egy lemezen (persze ha kétretegű akkor több is).
A kérdés szerintem arra vonatkozott, hogy az így felirt avi vagy más formatumú fájlokat viszi-e majd a dvd a lejátszó a napköziben. Már ha van dvd lejátszó a napköziben.
Szóval ha jól értelmeztem a kérdést akkor a válasz az, hogy attól függ. Amennyiben a napköziben a dvd lejátszó divx kompatibilis akkor van esély arra, hogy a kiírt filmeket meg tudják nézni a gyerekek.
A feltételek a következőek:
-nem hd felbontású a film (nagyon kevés dvd player viszi a hd felbontásokat)
-divx, xvid kódolású (még nem garancia a sikerre)
Ha ezek teljesölnek, jó eséllyel le fogja tudni játszani a lejátszó a napköziben.
Mondjuk ilyen rippelt anyagot napközibe vinni nem túl okos dolog, mert erősen törvényellenes.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Htpc (Home Theatre PC)
penteken napkoziben a kolokek videot neznek, ami visznek. nekiis van par filmje amit vinne de azok a htpc-n vannak. ha egy dvd-re kiirom a filmeket sztem 4..5 is rafer akkor az le tudja majd jatszani a jatekos?
Ezt megkérdeznéd mégegyszer?
nem. olvasd el 2x.
Ezt nem lehet megválaszolni, akárhányszor olvassuk el, és akármilyen jószándékkal próbálunk válaszolni.
Htpc (Home Theatre PC)
penteken napkoziben a kolokek videot neznek, ami visznek. nekiis van par filmje amit vinne de azok a htpc-n vannak. ha egy dvd-re kiirom a filmeket sztem 4..5 is rafer akkor az le tudja majd jatszani a jatekos?
nem. olvasd el 2x.
Htpc (Home Theatre PC)
LOL
Htpc (Home Theatre PC)
Htpc (Home Theatre PC)
Tudja vki lehet mo-n valahol Pico PSU-t kapni?
Htpc (Home Theatre PC)
Htpc (Home Theatre PC)
tami: a vékony kliens házuk valami csodaszép... csak nagyon spec, kis alaplap kell neki és azt sem hiszem h elmegy benne bármi passzivan - filozom, hogy vegyek-e valami htpc-szeru gepet... ez pl. tetszik.. árak?
- nemtom, annyira nem neztem meg utanna, nincs sok idom most
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Htpc (Home Theatre PC)
Ez engem is érdekelne, két napja nem megy. Kezdek aggódni, mi lesz így velünk
Feléledni látszik!
Htpc (Home Theatre PC)
tudja valaki miert nem elerheto a hdbits?
Ez engem is érdekelne, két napja nem megy. Kezdek aggódni, mi lesz így velünk
Htpc (Home Theatre PC)
tami: a vékony kliens házuk valami csodaszép... csak nagyon spec, kis alaplap kell neki és azt sem hiszem h elmegy benne bármi passzivan
- filozom, hogy vegyek-e valami htpc-szeru gepet... ez pl. tetszik..
árak?
Jó volt itt.
Htpc (Home Theatre PC)
tami: a vékony kliens házuk valami csodaszép... csak nagyon spec, kis alaplap kell neki és azt sem hiszem h elmegy benne bármi passzivan
- filozom, hogy vegyek-e valami htpc-szeru gepet... ez pl. tetszik..
T A M I . H U
Htpc (Home Theatre PC)
aurum: nem (peer2peer topikban vannak/leszenk ugyis részletek, ha vmi kiderül)
Jó volt itt.
Htpc (Home Theatre PC)
Htpc (Home Theatre PC)
- A-Tech HeatSync 6000 HTPC haziko
T A M I . H U
Htpc (Home Theatre PC)
köszönet érte! (bár ha belegondolok, h egy ifoedit is mekkora melo volt, mire használhato author prg lett... sztem br/hddvdre sose lesz kész egy ilyen egyszerű prg ami mindenféle képpel és hanggal elboldogul )
Jó volt itt.
Htpc (Home Theatre PC)
A hétvégén újabb kis lépést tettünk a Blu-ray lemezek magyarosítához vezető úton.
Az xport új verziója már feliratot is demuxol, a SUPread pedig már kezeli ezt a felirat típust is.
xport
SUPread
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Htpc (Home Theatre PC)
MPC-ben lejátszhatóak lesznek a MOV-ok, Haali Media splitter legyen fent és még http://free-codecs.net/download/QuickTi ... e_Lite.htm <- ez is
Balha: nekem Batman Begins 1080p ESiR volt a mélypont, ott lila megfolyások is jöttek a képbe CoreAVC-vel de főleg csak nagyban, vetitve lesz zavaro
Jó volt itt.
Htpc (Home Theatre PC)
Ezt tudtam fenn is van DE nem szeretem.(utálom)
ezen kívül?más?
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)