Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

pégyé mozija

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 782

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: phyton71 »

Össze jön az,csak türelem.
Köszi a biztatást!
Egyébként én is a két tábor között lebegek jelenleg,minőségi kábelek avagy reál vagy,hogy fogalmazzak.Néha kihallom néha meg a gagyi madzag is tökéletesen megfelel,abban viszont biztos vagyok a mai tudomány állása szerint,inkább költöm jobb berendezésre a fejlesztésre szánt plusszot mint kábelre.
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

Szerintem meg volt egy kis öröme, pozitív élménye, amit megosztott. Már tényleg ott tartunk, hogy a negatív hozzáállásoktól, már nincs is kedve senkinek beszámolni a fejlesztésekről, előrelépésekről, már már ciki is valamit venni amivel jobbá tehetjük ezt a hobbit. Hol vannak azok az idők, mikor örültünk együtt, akár egy madzagnak is, hogy pozitívan befolyásolta rendszerünk képét hangját.
Mindenkinek meg van a véleménye és meg vannak erre a megfelelő topikok is. Nem azt mondom, hogy csontig be kell nyalni, topik gazdának, de lehetne egy kis együttérzéssel is írni a topikjába, nem csak mindig a negatívan hozzáállni. 

"A télapó létezik és ennek nagyon örülök!"
Főleg egy nyílt fórumon illik, vagy illő volna a téveszméket helyre tenni. Érezze magát cikin az, aki több év tapasztalat és fórumozás után is olyat állít, ami nem létezhet.
Gyűlölöm a hitet, meg tennék érte mindent, hogy örökre eltüntessem. A mérhető, újra és újra megismételhető, bizonyítható materiális tudást viszont kedvelem és tisztelem! Pégyé (is) örüljön, legyen boldog, hogy kinyitottuk vagy legalább is próbáljuk kinyitni a szemét! 
Neonak sem volt kellemes élmény az ébredés, miután a piros pirulát bevette ...

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Számmra 2-féle rendszer létezik,vagy jó vagy hallgathatatlan árkategóriától függetlenül. Jelen rendszerem hallgathatatlan kategóriába sorolom.Egyszerűen ott állok,hogy egy nagy káosz uralkodik az egész rendszeren,eddig zenére volt használhatatlan,de most a mozi sem akar összejönni.
Össze jön az,csak türelem.

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég

pégyé mozija

Számmra 2-féle rendszer létezik,vagy jó vagy hallgathatatlan árkategóriától függetlenül. Jelen rendszerem hallgathatatlan kategóriába sorolom.Egyszerűen ott állok,hogy egy nagy káosz uralkodik az egész rendszeren,eddig zenére volt használhatatlan,de most a mozi sem akar összejönni.
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1199

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: thxfan »

Bocsáss meg de nálad nem fordult még elő, hogy feleslegessé vált egy kábel? Vagy cseréltél egy komponenst és éppen nem illik a régi kábel a hangképbe?
Légyszi mond meg melyik a világ legjobb hdmi kábele? 

Jogos , a feleslegessé vált kábeleket én is eladom. Annó a drágább kábeleimet többször összehallgattam jóval olcsóbbal és azokat is megfelelőnek találtam, jóval kevesebb volt (ha volt egyáltalán) a hangbeli előrelépés, mint a többszörös árcédula takart. Sztereónál zenén még csak-csak ki lehet valamit hallani, de egy zúzós mozin semmit. Továbbra is azt vallom, hogy hangban sokkal többet hoz a rendszer egyéb komponenseinek cseréje, mint kábelekre elszórni rengeteg pénzt, ezért mára már nincs semmilyen drága kábelem, nem is lesz. Volt olyan időszakom, amikor egy kisebb rendszer ára állt kábelekben, de azóta megtérítettek .

Az apróban megtalálod a legjobbat, legalábbis ezt írták a drágakőről elnevezett kábelről.
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 932

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

És a világ legjobb HDMI kábelét miért akarja valaki eladni, mert ilyen is volt az apróban nem olyan régen , attól mi lehet jobb?

Bocsáss meg de nálad nem fordult még elő, hogy feleslegessé vált egy kábel? Vagy cseréltél egy komponenst és éppen nem illik a régi kábel a hangképbe?
Légyszi mond meg melyik a világ legjobb hdmi kábele? 

A válaszom benne van a következő mondatban. Szerencsére nem csak én hallottam, amikor ezt mondták a szemembe egy olyan hdmi kábel "tesztecskénél" ahol nem láttunk változást: De én hinni akarok benne!

Laci te még az analóg tápkábel cseréjében se hittél csak akkor amikor otthon kipróbáltad a rendszeredben    
Neked aztán teljesen mindegy, hogy milyen kábel van a rendszeredben mert  úgysem használod ki arra a havi 1 filmre amit megnézel projin a hang meg úgyis referencia hangerőn 
fog dübörögni oda meg úgysem kell minőség....

Kedves pégyé még egyszer bocsi az off-ért 
"Az igazi barát szemből támad."

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég

pégyé mozija

Ááá dehogy,csak járatom a klaviatúrát.

pégyé
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 413

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: pégyé »

Mivel ez egy nyílt fórum-tpoik,még szép természetes,hogy leírja az ember a véleményét,meglátását.Szerintem teljesen emberi reagálások hangzottak itt el,mindenki első felindulásában azt írta le amit gondol a témáról,mint ahogy én is tettem,mert érdekelt ez a téma,és a többiek észérvekkel válaszoltak.
Ha egyszer sikerül olyan szintre hoznom a mozimat,hogy nyithatok egy topikot én is,de megkérek mindenkit,hogy ne rejtse véka alá a véleményét és tabuk nélkül megteheti.
Bocsánat az off miatt
A hozzászólásaid alapján,te sem vagy kezdő a házimoziban,a te mozid biztosan toppon van, az én próbalkozásaim,€pitgetésem,sok mindenben elmarad a szuper moziktól,de ezt hoztam össze,ezt tudom.Nyissad a topikot!

pégyé
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 413

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: pégyé »

Te jó ég uraim,mig én szétturtam a mozimat,most délután-este,addig itt ölre megyünk a hdmi kábelem miatt,nem kell törölni ezen részt a topikból,véleményszabadság van...
De ahogy végigolvastam,lényeg:az olcsóbb is olyan jó, mint a drága.
De,Ivánék veboldalát nézve,a galériájukban lévő ,elkészült 10-vagy még több-milliós moziknál ők vajon milyen kábeleket épitenek be?- 10ezer forintosat vagy drága ,nem noném,márkás kábelt? S ha olyat amilyet, mivel indokolják?
Szepi,nem sértődtem meg semmiért,de köszönöm hozzászólásod.

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég

pégyé mozija

Mivel ez egy nyílt fórum-tpoik,még szép természetes,hogy leírja az ember a véleményét,meglátását.Szerintem teljesen emberi reagálások hangzottak itt el,mindenki első felindulásában azt írta le amit gondol a témáról,mint ahogy én is tettem,mert érdekelt ez a téma,és a többiek észérvekkel válaszoltak.
Ha egyszer sikerül olyan szintre hoznom a mozimat,hogy nyithatok egy topikot én is,de megkérek mindenkit,hogy ne rejtse véka alá a véleményét és tabuk nélkül megteheti.

Bocsánat az off miatt

Csutka

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: Csutka »

Szepi en tok igazat adok Neked abban, h egy fikaaradat utan mindenki 2x is meggondolja mit ir ide le.
Viszont szerintem vannak olyan dolgok, amik tok hiheto modon befolyasoljak az osszkepet: egy uj erosito, egy uj projektor, uj hangfalkabel, uj hangszigetelo anyag stb.
De vannak olyan teruletek, amik nagyon nagyon ketes forrasokra tamaszkodnak, soha sehol egyetlen egzakt mert adat nincs rola, csak a "jobbnak hallom/latom, meg a haverom is". Ez szokta felrevinni a beszelgeteseket, vitakka. Peldaul ha van egy cd felvetel es annak a digitalis jelei vesztesegek nelkul bejutnak egy DAC-ba, majd ugyanabba a DAC-ba ugyanazok a vesztesegmentes jelek eljutnak csak most halozati audio lejatszorol, akkor deklaraljak, h maskeppen kell szolnia hisz mas a forras, mas a jelut stb. Kozben az esszeru kerdes pedig pontosan az, h egyaltalan miert kene masnak lennie?!? A DAC-ba ugyanaz megy be, nem tud mas bemenni, utana meg ugyanaz szol, ergo nem hallhatunk mast.
Szerintem valami ilyen felindultsagbol indult el ez a HDMI mizeria is (sajnalom h nem voltam kepben, szivesen elmentem volna). Mitol lenne mas a kep? 1-esek es nullak szaladnak egymas utan. Ha rossz a sorrend, a rendszer eldobja es ujra kuldi a jot. Ez nem analog eszkoz. Ha egy uveg vagy muanyag lencse kepe kozott kulonbseget lat valaki, na az igen, valos kerdes! De egy digitalis jelkabel? Hat... vallas.

Nem ez a probléma!

Nyugodtan le lehetne írni a véleményeket bárhol.
Igen, ez idegen tipik, de a gazda kéri a törlést és meg fog történni.

Hol van ilyenkor az a rengeteg ember, aki megveszi a méregdrága HDMI kábeleket az apróban?
Hol vannak azok a kereskedők, akik HDMI kábelt árulnak?
Kácsa akciókor rohannak HDMI kábelt venni az emberek. Ők hol vannak?

Én mindig három fórumos véleményét olvasom az egyik tábor részéről és három fórumos véleményét a másik tábor részéről.
Max 10 fórumos összesen!!!!

Miért kellene meggondolni, hogy ki mit ír le? Félni kell valakitől, vagy valamitől?

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2102

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

A topik gazdának épp pénzt takarítunk meg, persze csak akkor, ha hagyja. Ha nem akkor ...  
Szerintem meg volt egy kis öröme, pozitív élménye, amit megosztott. Már tényleg ott tartunk, hogy a negatív hozzáállásoktól, már nincs is kedve senkinek beszámolni a fejlesztésekről, előrelépésekről, már már ciki is valamit venni amivel jobbá tehetjük ezt a hobbit. Hol vannak azok az idők, mikor örültünk együtt, akár egy madzagnak is, hogy pozitívan befolyásolta rendszerünk képét hangját.
Mindenkinek meg van a véleménye és meg vannak erre a megfelelő topikok is. Nem azt mondom, hogy csontig be kell nyalni, topik gazdának, de lehetne egy kis együttérzéssel is írni a topikjába, nem csak mindig a negatívan hozzáállni. 
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1199

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: thxfan »

Csak egy rövid kérdés szerinted vajon miért veszi meg a sok ember az adásvételi topic-ban a drága hdmi kábelokat mert vakok ők is? Ennyi ember nem tévedhet.....

És a világ legjobb HDMI kábelét miért akarja valaki eladni, mert ilyen is volt az apróban nem olyan régen , attól mi lehet jobb?
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

pégyé mozija

A válaszom benne van a következő mondatban. Szerencsére nem csak én hallottam, amikor ezt mondták a szemembe egy olyan hdmi kábel "tesztecskénél" ahol nem láttunk változást: De én hinni akarok benne!

Muszáj szétb@szni ezt a topikot is?
A topik gazdának épp pénzt takarítunk meg, persze csak akkor, ha hagyja. Ha nem akkor ...  

Részemről befejezve a téma, többet nem szólok hozzá    

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

pégyé mozija

Csak egy rövid kérdés szerinted vajon miért veszi meg a sok ember az adásvételi topic-ban a drága hdmi kábelokat mert vakok ők is? Ennyi ember nem tévedhet.....

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2102

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

Jegkrem
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: Jegkrem »

A gyári filmek bitrate témához annyit fűznék hozzá, hogy a gyári lemezek között régiónként/kiadónként is elég nagy különbség lehet képben (lehet, hogy hangban is):

https://caps-a-holic.com/

Ezek tipikusan nem csak a tömörítés mértékében (bitrate), hanem sokszor a színek, kontraszt, stb. jellemzőkben is eléggé eltérőek szoktak lenni. Felmerül a kérdés, hogy mit lehet ilyenkor referenciának tekinteni?

Ti mit gondoltok? Mozis kópia színezése, vagy mondjuk tipikusan Hollywoodi filmeknél az amerikai kiadás a mérvadó inkább?

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

pégyé mozija

Hangban annal inkabb hallok, igy nem is mezei kabel megy a prociba. A HDD vs lemezhez van kozom, azt, h ott ti mit firkaltatok arra nagyivben teszek. Azt, h en mit hallok a sajat rendszeremben az az en dolgom. Ne masok akarjak eldonteni egy teljesen mas kornyezetben mas technikaval. Felvetes volt, nincs bizonyitasi kenyszerem, az masnak van, volt. Aki akarja osszeveti ha van valami haj de jo, ha nincs semmi az sem baj. Engem nem befolyasol, felhivtam a lehetosegre a figyelmet, ennyi nem tobb. De mennyire imadjatok ezt a temat, nem unjatok meg soha az tisztan latszik.
Igazad van, innen indult ki a vita! Ezért is lett volna jó, ha ott vagy és bizonyítod, hogy tényleg van különbség hdd és lemez között. Hozhattad volna a saját lejátszódat is Iván felhasználta volna a teszt alatt. A tesztet elvégezve én is úgy véltem, hogy hallok némi különbséget hdd és lemez között, bár az annyira csekély volt, hogy, azért a pinduri változás miatt, teljesen értelmetlennek tarom a pénz elköltését lemezre. A változást nem minőségi változásnak éltem meg, csak nagyon-nagyon apró eltérésnek, valahol a felső középtartományban. Mivel jelentéktelenül apró volt az eltérés (ha egyáltalán jól hallottam), a ténye teljesen hidegen hagy. 
Találtam egy jó szöveget (ez illik a hit-re is):
 "Állításom szerint a Föld és a Mars között valahol az űrben egy teáskanna lebeg, Nap körüli pályán. Ha nem tudsz egyértelmű bizonyítékot hozni ami cáfolná ezt, akkor nincs jogod vitatni ezt a tényt."
Mint akkoriban írtam-írtuk, Nemtomm legalább kipróbálta magát, te viszont távol tartottad magad. Nem szégyen az, ha tévedsz vagy nem tudod bizonyítani az állításodat vagy hitedet. Ha az otthonodban szinte cirkuszi szintű begyakorlás után tudnád csak megmondani, hogy hdd vagy lemezről megy a műsor, számomra azt mutatja, hogy nem sok értelme van a lemezhez ragaszkodni.    

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

pégyé mozija

biztos lehetsz benne,hogy nem sok milliós kábeleket... 

Hdmi kábelnál nics is milliós de abban is, hogy nem noname kábelekkel van tele a rendszer ....

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2204

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: Fish »

Érdekes ha elmentek pl a Házimozistudióba akkor mindenki úgy oda van a képért  meg a hangért, de meg lehetne kérdezni pl hogy ott milyen hdmi összekötöt használnak hát biztos nem nonamet!

biztos lehetsz benne,hogy nem sok milliós kábeleket... 
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 732

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: Quetz »

HDMI témánál maradva,hangra gyakorolt hatása az van-e neki,mnőségi= jobb hang?
A DC-s teszten a hangot is pontoztuk, elég random eredmény született... Szerintem annyira drága kábelt kell venni, hogy adott hosszon az adatátvitel stabil maradjon, ennél drágább csak az eladók pénztárcájára van jótékony hatással.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Pontosítsunk! A 3000 Ft-os dróton SEMMILYEN kép nem jött át. Eltelt kb. 20 perc mire Iván rájött, hogy a kábel annyira gagyi, hogy nem megy át rajta a jel. Tehát a hdmi-n vagy átmegy a digitális jel vagy nem. Ekkor hoztak egy kb. 5000 Ft-os drótot amin keresztül már átment a digitális jel. Na, innentől kezdve SENKI nem tudta megmondani, hogy a két drót közül melyik van bekötve a rendszerbe. Sőt még azt sem, hogy drót sem volt. Ha jól emléxem, én csak a középértékre ixeltem.
50 volt a kiindulópont, ettől 50-50 egységre lehetett eltérni, ha valaki észlelt valamiféle változást. Matematikailag az 50 egység eltérés 100%-os változást jelentett volna, tehát, ha valaki kevesebb színt látott(volna) akkor a -50 totális fekete-fehéret jelentett volna. A + 50-nél a fene tudja mit kellett volna látnunk. Árulkodni fogok. Teszt lap szerint volt, hogy nemtomm +25%-os eltérést észlelt a drága hdmi javára! Legalább is azt hitte az van bekötve, pedig akkor ... drót sem volt a jelátvitelben!
Most egy picit genyó leszek ...
A teszt Tonykának volt köszönhető, aki nélkül a teszt ötlete lehet, hogy meg sem születik. Kár, hogy pont Ő nem jött el ...

azt hiszem valami 100-150e körüli kábel
Ezt ugye meg kell szorozni kettővel, hiszen két olcsó és két drága hdmi volt sorba kötve.
A levegő feszültség tartalma igen magas volt, bár ezt szerintem semmilyen műszerrel nem tudtuk volna kimutatni!
Nem vagy genyo. A HDMI kep teszthez semmi kozom, leirtam mar tobbszor en nem latok kepben kulonbseget. Mivel nem latok egetverot igy nem is foglalkoztam vele sosem. Egyszer neztem egy draga Nordost, es a sajat projektorba meno tizenparezres Kramer kozti kulonbseget, nem lattam semmit. Azota nem foglalkoztam a kerdessel, ennek mar vagy 6 eve. Hangban annal inkabb hallok, igy nem is mezei kabel megy a prociba. A HDD vs lemezhez van kozom, azt, h ott ti mit firkaltatok arra nagyivben teszek. Azt, h en mit hallok a sajat rendszeremben az az en dolgom. Ne masok akarjak eldonteni egy teljesen mas kornyezetben mas technikaval. Felvetes volt, nincs bizonyitasi kenyszerem, az masnak van, volt. Aki akarja osszeveti ha van valami haj de jo, ha nincs semmi az sem baj. Engem nem befolyasol, felhivtam a lehetosegre a figyelmet, ennyi nem tobb. De mennyire imadjatok ezt a temat, nem unjatok meg soha az tisztan latszik.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég

pégyé mozija

HDMI témánál maradva,hangra gyakorolt hatása az van-e neki,mnőségi= jobb hang?

Csutka

pégyé mozija

Hozzászólás Szerző: Csutka »

Kéccázé most kelt el egy hét alatt egy AQ Diamond HDMI.

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

pégyé mozija

Pontosítsunk! A 3000 Ft-os dróton SEMMILYEN kép nem jött át. Eltelt kb. 20 perc mire Iván rájött, hogy a kábel annyira gagyi, hogy nem megy át rajta a jel. Tehát a hdmi-n vagy átmegy a digitális jel vagy nem. Ekkor hoztak egy kb. 5000 Ft-os drótot amin keresztül már átment a digitális jel. Na, innentől kezdve SENKI nem tudta megmondani, hogy a két drót közül melyik van bekötve a rendszerbe. Sőt még azt sem, hogy drót sem volt. Ha jól emléxem, én csak a középértékre ixeltem. 
50 volt a kiindulópont, ettől 50-50 egységre lehetett eltérni, ha valaki észlelt valamiféle változást. Matematikailag az 50 egység eltérés 100%-os változást jelentett volna, tehát, ha valaki kevesebb színt látott(volna) akkor a -50 totális fekete-fehéret jelentett volna. A + 50-nél a fene tudja mit kellett volna látnunk.  Árulkodni fogok.    Teszt lap szerint volt, hogy nemtomm +25%-os eltérést észlelt a drága hdmi javára! Legalább is azt hitte az van bekötve, pedig akkor ... drót sem volt a jelátvitelben!
Most egy picit genyó leszek ... 
A teszt Tonykának volt köszönhető, aki nélkül a teszt ötlete lehet, hogy meg sem születik. Kár, hogy pont Ő nem jött el ... 

azt hiszem valami 100-150e körüli kábel 
Ezt ugye meg kell szorozni kettővel, hiszen két olcsó és két drága hdmi volt sorba kötve. 
A levegő feszültség tartalma igen magas volt, bár ezt szerintem semmilyen műszerrel nem tudtuk volna kimutatni!   

Laci!
Már megint túlzásba estél , mint az előbb írtam nem volt igazán lényegi eltérés a drótok között hdmi ide hdmi oda. A nagy % eltéréssel csak bosszantani akartalak titeket, mert tudtam a végét.
Hdmi kábel nem így szoktam tesztelni de ez már nem is írom le.
 Érdekes ha elmentek pl a Házimozistudióba akkor mindenki úgy oda van a képért  meg a hangért, de meg lehetne kérdezni pl hogy ott milyen hdmi összekötöt használnak hát biztos nem nonamet!
Akkor mindenki azt használná, egyébként akkor a Nordost kábele volt a gyenge pont mert nem tért el igazán a noname kábeltól.

Lezárt

Vissza: “Házimozi”