Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi erősítők, processzorok

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3192
Kapcsolat:

Házimozi erősítők,processzorok

Hozzászólás Szerző: alto »

Na ebben teljesen egyetértünk, én is így gondolom. De ettől függetlenül továbbra is azt gondolom, hogy minden egyes gyártónak a jelenlegi termékpalettáján vannak csúcs AVR-ek. És tuti hogy vannak nem kevesen akik ezeket a gépeket favorizálják még egy proci/végfok kombóval szemben is. Szerintem az új árakat figyelembe véve, nem gondolom hogy annyira nagy különbség lenne a kombó javára, ha egyáltalán ennyiért tudna is új proci/végfokot venni is. Az új ár vs használt árnál természetesen más lenne a felállás. De ha nézzük pl. a Denon csúcsgép használt árát és korát egy ugyanolyan értékű és korú provi-végfokkal összehasonlítva, akkor megint nem biztos hogy az AVR áráért annyival jobb hangot kapna.

A proci/végfok kombónak van egy nagy előnye a csúcs AVR-ekkel szemben, ez pedig az, hogy olyan szabvány változás esetén, amit nem lehet szoftveres frissítéssel lekövetni(mostanság példa erre a 4K UHD-s HDMI), nem kell az egész cuccot lecserélni, "csak" a procit.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

paler
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 416

Hozzászólás Szerző: paler »

Teljesen félre értetted.Robi nagyfiú el tudja dönteni,hogy mit akar.
Na ebben teljesen egyetértünk, én is így gondolom. De ettől függetlenül továbbra is azt gondolom, hogy minden egyes gyártónak a jelenlegi termékpalettáján vannak csúcs AVR-ek. És tuti hogy vannak nem kevesen akik ezeket a gépeket favorizálják még egy proci/végfok kombóval szemben is. Szerintem az új árakat figyelembe véve, nem gondolom hogy annyira nagy különbség lenne a kombó javára, ha egyáltalán ennyiért tudna is új proci/végfokot venni is. Az új ár vs használt árnál természetesen más lenne a felállás. De ha nézzük pl. a Denon csúcsgép használt árát és korát egy ugyanolyan értékű és korú provi-végfokkal összehasonlítva, akkor megint nem biztos hogy az AVR áráért annyival jobb hangot kapna.

JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen  /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />  

Csutka

Hozzászólás Szerző: Csutka »

Ok tanar ur!

Szívesen tanítalak és oktatlak máskor is! Ezeket is végigvehetjük újra!

Repetitio est mater studiorum.

komarfamily
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1067

Hozzászólás Szerző: komarfamily »

De lehet, csak olvasd el pontosan, hogy a másik mit ír!

Ok tanar ur!

Csutka

Miert szemelyeskedsz? Inkabb hagyjuk normalis hangon latom nem lehet beszelgetni.

De lehet, csak olvasd el pontosan, hogy a másik mit ír!

komarfamily
V.I.P.
V.I.P.

Valaki írt ilyet? Kezdesz elfelejteni már magyarul? Félreolvasol dolgokat.
Miert szemelyeskedsz? Inkabb hagyjuk normalis hangon latom nem lehet beszelgetni.

Csutka

Nem hallottal z11 de a hangja kivalo?
Nem mondom, hogy rossz de azert nem kell ajnarozni mert 25kg es mert a regiek csak jobbak lehetnek.

Valaki írt ilyet? Kezdesz elfelejteni már magyarul? Félreolvasol dolgokat.

Robertó77
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: Robertó77 »

komarfamily
V.I.P.
V.I.P.

Nem hallottal z11 de a hangja kivalo?
Nem mondom, hogy rossz de azert nem kell ajnarozni mert 25kg es mert a regiek csak jobbak lehetnek.

Csutka

Volt centerem is meg subom is. Ettol fuggetlenul hasznaltan nagyon jo vetel es nem fair osszehasonlitani az ujabb foleg procikkal csak leirtam, hogy kezeljuk helyen a dolgokat. Ezek a regi nagy vasak is olyanok mint az emlekek idovel megszepulnek.

Az összehasonlítás mindig fair, de csak adott rendszeren és szobán belül.

Én Z11-et nem hallottam még, de Z7-et igen és már az is egy nagyon jó hangú gépezet, simán össze lehet hasonlítani a maiakkal.
Nem tudom, hogy mit szeretnél helyén kezelni, de nem a szolgáltatásokat akarom összehasonlítani, hanem a hangminőséget.
OK, a DTS Play-Fi-t nem tudnak, Spotifi-t sem de a hangjuk kiváló és az a lényeg!

komarfamily
V.I.P.
V.I.P.

Kell hozzá center hangfal és szub, de inkább szubok.
Néha érzek nálad zavart az erőben!

De a lényeg, hogy ilyen nagy dögöket ezek a cégek nem készítenek.
Régebben ebben a kategóriában is versenyeztek, hogy kié lesz a legnagyobb, de elmúlt.

Volt centerem is meg subom is. Ettol fuggetlenul hasznaltan nagyon jo vetel es nem fair osszehasonlitani az ujabb foleg procikkal csak leirtam, hogy kezeljuk helyen a dolgokat. Ezek a regi nagy vasak is olyanok mint az emlekek idovel megszepulnek.

Csutka

Denon AVC-A1XV már megbocsáss...

Annyi betű van benne, hogy összekevertem.

OK, de XVA. 
Az XV egy nem túl jól sikerült darab, sok vele a gond.

Csutka

Hat nem tudom engem nem nyugozott le a z11. Sztem a mai olcsobb procik is jobbak.

Kell hozzá center hangfal és szub, de inkább szubok.
Néha érzek nálad zavart az erőben!

De a lényeg, hogy ilyen nagy dögöket ezek a cégek nem készítenek.
Régebben ebben a kategóriában is versenyeztek, hogy kié lesz a legnagyobb, de elmúlt.

komarfamily
V.I.P.
V.I.P.

Denon A1VXA - micsoda gép! A Pioneer AX10Ai is!
De a Pioneer LX90, Yamaha Z11 és Denon AVC-A1HDA sem piskóta.

Sajnálom, hogy ilyeneket atmos verzióban nem gyártanak.

Hat nem tudom engem nem nyugozott le a z11. Sztem a mai olcsobb procik is jobbak.

Csutka

Pontosan így gondoltam egyébként.A régi csúcs gépek megszűntek.Egy Yamaha A1 mennyibe is került,vagy a nagy Denon?Közel húsz éve egy millióba,az mennyi lenne most?

Denon A1VXA - micsoda gép! A Pioneer AX10Ai is!
De a Pioneer LX90, Yamaha Z11 és Denon AVC-A1HDA sem piskóta.

Sajnálom, hogy ilyeneket atmos verzióban nem gyártanak.

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Szerintem teljesen félreértetted.

Manapság ezek a cégen nem gyártanak igazán "csúcs" AVR-t, mint régen
A kínálatuk csúcsán proci-végfok áll.
Pontosan így gondoltam egyébként.A régi csúcs gépek megszűntek.Egy Yamaha A1 mennyibe is került,vagy a nagy Denon?Közel húsz éve egy millióba,az mennyi lenne most?

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Lehet hogy megint én értelmezzem rosszul, de számomra ez a kijelentés megint azt sugallja burkoltan, hogy ha valaki még is csak ilyen csúcs AVR-re ruház be, az csak hülye lehet mivel ott van az elő-végfok kombó.
Szegény thxfan, jól gondol meg hogy tényleg megakarod-e venni a Denon/Marantz csúcs AVR-t, mert könnyen rádagadtják a "this stupid" jelzőt
Teljesen félre értetted.Robi nagyfiú el tudja dönteni,hogy mit akar.Csupán megemlítettem,hogy van más alternatíva is.

Csutka

De rendesen azt irta 300e atvetelkor es meg 200e egy honappal kesobb;)

Majdnem jó már - 225 ezer forint.
Összesen az 525 ezer forint.

komarfamily
V.I.P.
V.I.P.

Azt írta itt vót. De itt nem vót.
Valamit benézett.
De rendesen azt irta 300e atvetelkor es meg 200e egy honappal kesobb;)

Csutka

Köszi mindenkinek,de házimozi erősítőt akarok venni,nem akarok procit,meg stb..

Valaki írta, hogy vegyél azt? Teljesen más dolog kapcsán merült föl a proci-végfok dolog.

Komarfamily írta, hogy 300 ezer forint a Denon X7200WA - esetleg keresd meg őt. Annyit nagyon megér!

panda maci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 72

Hozzászólás Szerző: panda maci »

Köszi mindenkinek,de házimozi erősítőt akarok venni,nem akarok procit,meg stb..

Csutka

Lehet hogy megint én értelmezzem rosszul, de számomra ez a kijelentés megint azt sugallja burkoltan, hogy ha valaki még is csak ilyen csúcs AVR-re ruház be, az csak hülye lehet  mivel ott van az elő-végfok kombó. 
Szegény thxfan, jól gondol meg hogy tényleg megakarod-e venni a Denon/Marantz csúcs AVR-t, mert könnyen rádagadtják a "this stupid" jelzőt    

Szerintem teljesen félreértetted.

Manapság ezek a cégen nem gyártanak igazán "csúcs" AVR-t, mint régen
A kínálatuk csúcsán proci-végfok áll.

komarfamily
V.I.P.
V.I.P.

Igen ezzel en sem teljesen ertek egyet mivel ezek a csucs avr-ek azert altalaban tobb szolgaltatast nyujtanak mint egyes procik es van akinek ez a fontos.

paler
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 416

Hozzászólás Szerző: paler »

Aki ilyet akar az megveszi az elő-végfok párost és kész.
Lehet hogy megint én értelmezzem rosszul, de számomra ez a kijelentés megint azt sugallja burkoltan, hogy ha valaki még is csak ilyen csúcs AVR-re ruház be, az csak hülye lehet  mivel ott van az elő-végfok kombó. 
Szegény thxfan, jól gondol meg hogy tényleg megakarod-e venni a Denon/Marantz csúcs AVR-t, mert könnyen rádagadtják a "this stupid" jelzőt    

JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen  /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />  

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Azokat a csúcs gépeket a Denon, Marantz, Yamaha, Onkyo, Pioneer meghagyja másoknak.
Ráadásul ez az öt cég már csak három.
Rájöttek, hogy fölösleges - nem az ő terepük.

Ezek inkább voltak presztiz gépek.A márka hírnevét öregbítették.Aki ilyet akar az megveszi az elő-végfok párost és kész.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”