Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi erősítők, processzorok
Na ebben teljesen egyetértünk, én is így gondolom. De ettől függetlenül továbbra is azt gondolom, hogy minden egyes gyártónak a jelenlegi termékpalettáján vannak csúcs AVR-ek. És tuti hogy vannak nem kevesen akik ezeket a gépeket favorizálják még egy proci/végfok kombóval szemben is. Szerintem az új árakat figyelembe véve, nem gondolom hogy annyira nagy különbség lenne a kombó javára, ha egyáltalán ennyiért tudna is új proci/végfokot venni is. Az új ár vs használt árnál természetesen más lenne a felállás. De ha nézzük pl. a Denon csúcsgép használt árát és korát egy ugyanolyan értékű és korú provi-végfokkal összehasonlítva, akkor megint nem biztos hogy az AVR áráért annyival jobb hangot kapna.
A proci/végfok kombónak van egy nagy előnye a csúcs AVR-ekkel szemben, ez pedig az, hogy olyan szabvány változás esetén, amit nem lehet szoftveres frissítéssel lekövetni(mostanság példa erre a 4K UHD-s HDMI), nem kell az egész cuccot lecserélni, "csak" a procit.
Házimozi erősítők,processzorok
Na ebben teljesen egyetértünk, én is így gondolom. De ettől függetlenül továbbra is azt gondolom, hogy minden egyes gyártónak a jelenlegi termékpalettáján vannak csúcs AVR-ek. És tuti hogy vannak nem kevesen akik ezeket a gépeket favorizálják még egy proci/végfok kombóval szemben is. Szerintem az új árakat figyelembe véve, nem gondolom hogy annyira nagy különbség lenne a kombó javára, ha egyáltalán ennyiért tudna is új proci/végfokot venni is. Az új ár vs használt árnál természetesen más lenne a felállás. De ha nézzük pl. a Denon csúcsgép használt árát és korát egy ugyanolyan értékű és korú provi-végfokkal összehasonlítva, akkor megint nem biztos hogy az AVR áráért annyival jobb hangot kapna.
A proci/végfok kombónak van egy nagy előnye a csúcs AVR-ekkel szemben, ez pedig az, hogy olyan szabvány változás esetén, amit nem lehet szoftveres frissítéssel lekövetni(mostanság példa erre a 4K UHD-s HDMI), nem kell az egész cuccot lecserélni, "csak" a procit.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Teljesen félre értetted.Robi nagyfiú el tudja dönteni,hogy mit akar.
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />
Ok tanar ur!
Szívesen tanítalak és oktatlak máskor is! Ezeket is végigvehetjük újra!
Repetitio est mater studiorum.
- komarfamily
- V.I.P.
- Értékelés: 1067
De lehet, csak olvasd el pontosan, hogy a másik mit ír!
Ok tanar ur!
Miert szemelyeskedsz? Inkabb hagyjuk normalis hangon latom nem lehet beszelgetni.
De lehet, csak olvasd el pontosan, hogy a másik mit ír!
- komarfamily
- V.I.P.
Valaki írt ilyet? Kezdesz elfelejteni már magyarul? Félreolvasol dolgokat.
Miert szemelyeskedsz? Inkabb hagyjuk normalis hangon latom nem lehet beszelgetni.
Nem hallottal z11 de a hangja kivalo?
Nem mondom, hogy rossz de azert nem kell ajnarozni mert 25kg es mert a regiek csak jobbak lehetnek.
Valaki írt ilyet? Kezdesz elfelejteni már magyarul? Félreolvasol dolgokat.
- komarfamily
- V.I.P.
Nem hallottal z11 de a hangja kivalo?
Nem mondom, hogy rossz de azert nem kell ajnarozni mert 25kg es mert a regiek csak jobbak lehetnek.
Volt centerem is meg subom is. Ettol fuggetlenul hasznaltan nagyon jo vetel es nem fair osszehasonlitani az ujabb foleg procikkal csak leirtam, hogy kezeljuk helyen a dolgokat. Ezek a regi nagy vasak is olyanok mint az emlekek idovel megszepulnek.
Az összehasonlítás mindig fair, de csak adott rendszeren és szobán belül.
Én Z11-et nem hallottam még, de Z7-et igen és már az is egy nagyon jó hangú gépezet, simán össze lehet hasonlítani a maiakkal.
Nem tudom, hogy mit szeretnél helyén kezelni, de nem a szolgáltatásokat akarom összehasonlítani, hanem a hangminőséget.
OK, a DTS Play-Fi-t nem tudnak, Spotifi-t sem de a hangjuk kiváló és az a lényeg!
- komarfamily
- V.I.P.
Kell hozzá center hangfal és szub, de inkább szubok.
Néha érzek nálad zavart az erőben!
De a lényeg, hogy ilyen nagy dögöket ezek a cégek nem készítenek.
Régebben ebben a kategóriában is versenyeztek, hogy kié lesz a legnagyobb, de elmúlt.
Volt centerem is meg subom is. Ettol fuggetlenul hasznaltan nagyon jo vetel es nem fair osszehasonlitani az ujabb foleg procikkal csak leirtam, hogy kezeljuk helyen a dolgokat. Ezek a regi nagy vasak is olyanok mint az emlekek idovel megszepulnek.
Denon AVC-A1XV már megbocsáss...
Annyi betű van benne, hogy összekevertem.
OK, de XVA.
Az XV egy nem túl jól sikerült darab, sok vele a gond.
Hat nem tudom engem nem nyugozott le a z11. Sztem a mai olcsobb procik is jobbak.
Kell hozzá center hangfal és szub, de inkább szubok.
Néha érzek nálad zavart az erőben!
De a lényeg, hogy ilyen nagy dögöket ezek a cégek nem készítenek.
Régebben ebben a kategóriában is versenyeztek, hogy kié lesz a legnagyobb, de elmúlt.
- komarfamily
- V.I.P.
Denon A1VXA - micsoda gép! A Pioneer AX10Ai is!
De a Pioneer LX90, Yamaha Z11 és Denon AVC-A1HDA sem piskóta.
Sajnálom, hogy ilyeneket atmos verzióban nem gyártanak.
Hat nem tudom engem nem nyugozott le a z11. Sztem a mai olcsobb procik is jobbak.
Pontosan így gondoltam egyébként.A régi csúcs gépek megszűntek.Egy Yamaha A1 mennyibe is került,vagy a nagy Denon?Közel húsz éve egy millióba,az mennyi lenne most?
Denon A1VXA - micsoda gép! A Pioneer AX10Ai is!
De a Pioneer LX90, Yamaha Z11 és Denon AVC-A1HDA sem piskóta.
Sajnálom, hogy ilyeneket atmos verzióban nem gyártanak.
Szerintem teljesen félreértetted.
Manapság ezek a cégen nem gyártanak igazán "csúcs" AVR-t, mint régen
A kínálatuk csúcsán proci-végfok áll.
Pontosan így gondoltam egyébként.A régi csúcs gépek megszűntek.Egy Yamaha A1 mennyibe is került,vagy a nagy Denon?Közel húsz éve egy millióba,az mennyi lenne most?
Lehet hogy megint én értelmezzem rosszul, de számomra ez a kijelentés megint azt sugallja burkoltan, hogy ha valaki még is csak ilyen csúcs AVR-re ruház be, az csak hülye lehet mivel ott van az elő-végfok kombó.
Szegény thxfan, jól gondol meg hogy tényleg megakarod-e venni a Denon/Marantz csúcs AVR-t, mert könnyen rádagadtják a "this stupid" jelzőt
Teljesen félre értetted.Robi nagyfiú el tudja dönteni,hogy mit akar.Csupán megemlítettem,hogy van más alternatíva is.
De rendesen azt irta 300e atvetelkor es meg 200e egy honappal kesobb;)
Majdnem jó már - 225 ezer forint.
Összesen az 525 ezer forint.
- komarfamily
- V.I.P.
Azt írta itt vót. De itt nem vót.
Valamit benézett.
De rendesen azt irta 300e atvetelkor es meg 200e egy honappal kesobb;)
Köszi mindenkinek,de házimozi erősítőt akarok venni,nem akarok procit,meg stb..
Valaki írta, hogy vegyél azt? Teljesen más dolog kapcsán merült föl a proci-végfok dolog.
Komarfamily írta, hogy 300 ezer forint a Denon X7200WA - esetleg keresd meg őt. Annyit nagyon megér!
- panda maci
- Törzsvendég
- Értékelés: 72
Köszi mindenkinek,de házimozi erősítőt akarok venni,nem akarok procit,meg stb..
Lehet hogy megint én értelmezzem rosszul, de számomra ez a kijelentés megint azt sugallja burkoltan, hogy ha valaki még is csak ilyen csúcs AVR-re ruház be, az csak hülye lehet mivel ott van az elő-végfok kombó.
Szegény thxfan, jól gondol meg hogy tényleg megakarod-e venni a Denon/Marantz csúcs AVR-t, mert könnyen rádagadtják a "this stupid" jelzőt
Szerintem teljesen félreértetted.
Manapság ezek a cégen nem gyártanak igazán "csúcs" AVR-t, mint régen
A kínálatuk csúcsán proci-végfok áll.
- komarfamily
- V.I.P.
Igen ezzel en sem teljesen ertek egyet mivel ezek a csucs avr-ek azert altalaban tobb szolgaltatast nyujtanak mint egyes procik es van akinek ez a fontos.
Aki ilyet akar az megveszi az elő-végfok párost és kész.
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />
Azokat a csúcs gépeket a Denon, Marantz, Yamaha, Onkyo, Pioneer meghagyja másoknak.
Ráadásul ez az öt cég már csak három.
Rájöttek, hogy fölösleges - nem az ő terepük.
Ezek inkább voltak presztiz gépek.A márka hírnevét öregbítették.Aki ilyet akar az megveszi az elő-végfok párost és kész.