Gyere, gyere!
U are olvéjz velkám!!!

Köszönöm, köszönöm!

Gyere, gyere!
Pont a harmadik na az erdekelne igazanMorph írta: ↑2020.01.15., szer. 20:34Agyoncsillapított szoba, eszméletlen energiákat kérne be, minden forrásoldalról. felesleges és iszonyat energiapazarló volna.
Ez az egyik.A másik, meg, hogy megőrülnél benne hosszabb ideig ücsörögni.A harmadik...
Agyoncsillapított szoba, eszméletlen energiákat kérne be, minden forrásoldalról. felesleges és iszonyat energiapazarló volna.motorgyilkos írta: ↑2020.01.15., szer. 20:20Basszus pont reszletekre lettem volna kivancsiMorph írta: ↑2020.01.15., szer. 07:27Csak addig sláger, amíg új!motorgyilkos írta: ↑2020.01.14., kedd 21:26Nagyon tetszik ez a szoba mert funkcionalis es nem a design uralkodik. Ha egyszer en is eljutok ebbe a fazisba vagy frazisba![]()
Csakis korom fekete minden reflexiotol mentes szobat fogok csinalni . Mivel ez most a slager topikmegkerdeznem akusztikailag egy "suketszoba" nem mukodik? Mindenkeppen kell hagyni hangvisszavero feluleteket is?
![]()
Nem jó a "süketszoba". Nem részletezem ,több szempontból sem.![]()
Basszus pont reszletekre lettem volna kivancsiMorph írta: ↑2020.01.15., szer. 07:27Csak addig sláger, amíg új!motorgyilkos írta: ↑2020.01.14., kedd 21:26Nagyon tetszik ez a szoba mert funkcionalis es nem a design uralkodik. Ha egyszer en is eljutok ebbe a fazisba vagy frazisba![]()
Csakis korom fekete minden reflexiotol mentes szobat fogok csinalni . Mivel ez most a slager topikmegkerdeznem akusztikailag egy "suketszoba" nem mukodik? Mindenkeppen kell hagyni hangvisszavero feluleteket is?
![]()
Nem jó a "süketszoba". Nem részletezem ,több szempontból sem.
Csak addig sláger, amíg új!motorgyilkos írta: ↑2020.01.14., kedd 21:26Nagyon tetszik ez a szoba mert funkcionalis es nem a design uralkodik. Ha egyszer en is eljutok ebbe a fazisba vagy frazisba![]()
Nem mersz! Messze lakok én Tőled!
Ha építesz és kell cső maradt egy csomó a 10 méterből, mert ugye azt meg kellett vennem. Elraktam, adott estben postázhatok is belőle. Valahogy megoldom.
Igen, a pinyó szőnyegezésből maradt egy csomó, abból is a vastagabb verzió. Azt hiszem 1cm vastag.
Maradt persze. Néha muszáj szívni. Igaziból az új radeon 5700-as szoftver gáz. Ezt sajnos a saját bőrömön kellett megtapasztalnom. Későn jött az infó. Ez van.
Iszom a szavaid mester ! Koppintom is az ötletet. Lehet hogy el kellene mennem megnézni közelebbről ezt a megoldást !Morph írta: ↑2020.01.14., kedd 19:12Na akkor nézzük, hogy néz ki az F35. Jó nagy dög gép és nem is annyira könnyű. Azért váltottam az f22-ről, mert annak nincs vízszintes lenshiftje, és ez ugye natív 2560X1600 felbontású, tehát észrevehetően kisebbbek a pixelek. Jó időbe telt, mire sikerült EN 43-as rövid vetítési távolságú fluorit lencsét vadásznom hozzá, mert a gyári EN 41 nekem nem jó. A 43-as vetít 1.2-1.7-es aránnyal. Mivel elég közel van a vetítő a vászonhoz ez jöhetett szóba. Innentől lehet majd nagyobb vásznam is egy kicsivel, ennek a cseréje is folyamatban van. A gép viszonylag hangoska, ha nem lenne boxban, lehet megőrülnék az amúgy csendes szobában. A meleg levegő kivezetést, megtudtam oldani egy légtechnikai elemmel. Nekem olyan kellett, ami négyzetes és körben végződik. Ugye a kivezetése a vetítőnek négyzetes, a cső, amit használok, pedig kerek. Ez ugye hangszigetelt, ami megint csak fontos a halkításhoz. A fő célpont az F50-es lett volna, de arról lemaradtam, ami nagyon jó árban volt. Annak van gyári halkító szettje, amire a cső egyből felszerelhető.
Ilyennel oldottam meg: https://ventilatorbolt.hu/termek/lapos- ... om-90-fok/
Ezt melegítettem hőlégfúvóval, mert elég rideg és törne, utána meg bevagdostam lemezvágó ollóval és felhajlítottam, meg lefelé. Így létrejött a szükséges perem , ami mentén rá tudtam "power tapezni " a seggére az f35-nek.Akkor azt hiszem itt vannak erről is a szükséges dokumentációk.
Egyébiránt elb@szott nagy a lencséje az F35-nek, ez a képeken is látszik.
IMG_20191201_152727.jpg
IMG_20191201_145318.jpg
IMG_20191201_142158.jpg
IMG_20191201_141409.jpg
Az alsó hangfalakra írta.