Hogy rövid legyek:
Elsőre 1-et bontottunk ,vadonat új ,sosem használt db mind kettő, így rám hárúl a bejáratás hihetetlen "fáradságos" feladata, Micsoda kín ez.. Robosztus ,nagy dög ez kérem, egy hatalmas membránnal az elején,középen, 36kg nem apró tömeggel és nekem tetsző kinézettel ,de még is letisztult ,egyszerű és szép is egyben!
Mértünk, a malaccal, bemértük hangnyomásmérővel is az egész rendszert,malac egész jól tudja ezt, picit kellett csak igazítani a háttereken.. szóval zenéltünk, és mozidemoztunk, elkezdtük járatni, kiismerni, tologattuk ide oda,mire kb oda került ahova szokott minden sub.. de megbeszéltük, rászánunk majd egy napot amikor is valóban megfogjuk nézni a szobában hol a legjobb helye a subnak és majd kitalálom akkor mi lesz és azt hogyna oldom meg.. Most biztosan marad itt,itt már megszoktam és járatásig bőven jó helye lesz ott ,illetve szeretem ,ha ott figyel..

Az első 15 percben kiderül ,hogy nem kell 2db, Attila kérdezte,hogy azért kibontsuk a másikat,de mondtam ,hogy felesleges,ebben persze egyet is értettünk pláne amikor már túl voltunk kb 5-10 demo jeleneten..
Ez egy vadállat ,szó szerint remeg a levegő a szobában,a 12m -rel hátrébb lévő ajtó ha ki van nyitva ,táncot jár a kezemben, a még 5 méterrel arébb lévő kis wc-ben a bejárathoz közel remegnek a polcon lévő mososzeres flakonok ,, mozog minden a házban és ezt nem kitalálom,egyszerűen félemetes egy dög

Szóval az első találkozás nagyon jól sikerült, járatom sokat és mepróbálom belőni majd a végső hangerőt is a seggén, most fél alatt van 1 rublikável, de valószínű vissza kell majd venni belőle..
Ami nekem nagyon fontos,hogy most már tudom elég 1 láda és nem kell iszonyat pénzmagot tolnom 2re,ez egy baromi jó hír számomra, illetve nagyon tetszik amit nyújt,szóval még barátkozunk, izlelem és ráérek dönteni később is.. HMS azt mondta ha kell 1-2 hétig is maradhat és ráérek eldönteni,hogy viszem vagy sem.. Szívem szerint már ma megvenném

Iván javaslatára lenyomtam a ready player one autos jelenetét,azt mondta ha azt bírja akkor mindent bír!3x néztem újra

Megfogadtam,hogy ha jó lesz ,akkor sem fogom ajnározni,de egyszerűen,ezt hozta most ki belőlem,bocsánat... hogy tökéletes lenne? ,nem hiszem! ,hogy jobb lenne egy anthem,vagy arcam procival? valószínű igen! De szerelmes lettem belé,ha ennél jobbak amiket Iván linkelt,vagy amit én néztem ki elsőre,akkor azt kell mondjam eddig csak bohóckodtam sub terén, iszonyat jó cucc ez..érdemes bárkinek egy próbára,ha ilyesmiben gondolkozik!