Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ceci(L)Nema

Atléta
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 217

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Atléta »

Gyönyörű a rendszer.Már alig van ismerős alkatrész benne, mióta demóztunk.
Remélem egyszer meghallgathatom az új felállást is!!
Gratulálok hozzá!!

norbee48
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: norbee48 »

Gratula ismét!!
A képek alapján nekem rögtön az tűnik fel, hogy a hangfalak nagyon passzolnak a lakás-dizájnhoz.
Kíváncsi leszek a hangjukra is.

Az utolsó front kép alapján úgy tűnik(nekem), mintha a center mélyhangszórója nagyobb lenne mint a fronté, ez lehet?
Aavik - Borresen - Ansuz

Vendég

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A subok mar a szekrény vonalában vannak, a kép korábban készült!
Mindent megteszek hogy minél gyorsabban be legyenek jaratva! kb 2-3 hét meg szerintem mire nagyjából beállnak! De mar most is nagyon tetszik ami összejött itt!

Vendég

Ceci(L)Nema

Itt is gratula a szetthez.
Nagyon durván néznek ki így fekete-fehérben. 

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Fish »

grat nagyon igényes szép rendszer  a 2 sub-t nem akarod előrébb hozni az álványig, olyan mintha rejtegetnéd szegényeket  kiváncsi lennék nagyon a hangjukra, mikor fognak vajon bejáratódni? Ütős cuccokat válogattál össze, nagyon remélem ,hogy minden frankón be is válik, és boldog leszel velük!  Még 1x nagy grat hozzá!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Robertó77
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Robertó77 »

Nagyon csini, gratula. Nagyon penge :-)

Vendég

Ceci(L)Nema

lemaradt...

Vendég

Ceci(L)Nema

egyben...

Vendég

Ceci(L)Nema

külön...

Vendég

Ceci(L)Nema

Na akkor csapjunk bele

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2104

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Hú Cecil! Eldugtad azt a sok szép készüléket? Nálam és még sok helyen a szoba díszei ezek. De te tudod.
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

iBrumi
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 70

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: iBrumi »

Készítettem egy egyedi fali elosztót is 3 db furutech FI-E30G aljzattal is a konnektor helyére a falra, hogy a szekrény mögött a tápkábeleket könnyebb legyen bedugni és álljanak ki a falból merőleges helyet foglalva, most a fallal párhuzamosan állnak a konnektorok

Sikerült a tápkábelek terén is fejlesztenem egy kicsit, bekerült a rendszerbe 2 ValhallA tápkábel: CuAg Xn + Cu-X III.

Ag tápkábelt még keresek ha esetleg valaki tud eladót, ne habozzon szólin!

Ezt a tippet lenyúlnám!

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

nagyon ízléses

Vendég

Ceci(L)Nema

Várjuk majd a képeket.

Gratula az eddigi mindenhez!

Promethus
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 66

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Promethus »

Arra a subokra marha kíváncsi vagyok még mindig.

Vendég

Ceci(L)Nema

Fish:

Köszönöm, igen elég nagy árok van az 1 évvel ezelőtti felállás és a mostani között!
Nem hiszem hogy gond lenne a melegedéssel, az előző szekrény is szinte zárt volt, a kábelek miatt volt 6-7cm-re elhúzva a faltól, akkor is max kézmelegek voltak az egységek.
A végfok picit jobban melegszik ezért a fölött nincs is semmi, hogy tudjon szellőzni. ha esetleg mégis melegedést észlelnék, van tervem arra is, ventillátor lesz beépítve a szellőző rácsok alá ami majd tolja ki a meleg levegőt...
Gondolkoztam azon is hogy valami sötétített plexi legyen az előlap (mivel egyedi méret, üvegből elég drága lett volna megcsináltatni a frontot), de engem zavar a sok világító led mozizás közben, sajna nem kikapcsolható mindegyik készüléken, leragasztgatni meg nem akartam.
Egyébként elsődleges cél volt a minél alacsonyabb szekrény (a center is elég magas ami lesz) hogy a vászon minél lejjebb tudjon jönni.

Fodesz:

Köszi neked is a dícsérő szavakat!
Elsősorban mint már sokszor írtam nálam ez egy nappaliban "megtűrt" házimozi, ezért elsődleges szempont az is, hogy a nappali hangulatába, koncepciójába minél harmónikusabban élhetőbben tudjam beleilleszteni a hobbym, de ne menjen egyik se a másik rovására.
Én sem szeretem a kitülemkedő kábelrengeteget, illetve van egy cuki cicánk is aki előszeretettel akart mindig rendet rakni a kábelek között a szekrény mögött!

Egyébként a falra tervezek a tv 2 oldalára és fölé valami akusztikai elemet is, mert nagyon csupasz a falfelület, de még nem sikerült kitalálnom, hogyan és miként, hogy harmonizáljon a nappalival, és nem akarom eltakarni/összefurkálni a látszóbeton falat se, nagy álmom volt, imádom, de drága mulatság és nem lehet javítgatni sajna.

ui:: Ha minden igaz itt lesznek holnap a hangfalak is, kaptam kölcsön egy tükörreflexes gépet is csinálok majd jobb fotókat az összeállt rendszerről!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Viktor gratulálok az állványhoz,szép letisztult lett! A képek alapján azonnal lejön mennyire szeretsz foglalkozni a design-al és a lakáskúltúrával.
Nem akarsz mozissá varázsolni mindent az biztos.Nem akarod hogy uralkodjanak,feszítsenek a készülékek minden oldalról átlátható állványon.

Néha találkozom olyan szobákkal ahol nem szemben vannak a készülékek a frontoldalon ,hanem oldalt a szobában belépve és a kábeldzsungel szinte "kitüremkedik" látványosan odatapassza az ember szemét hogy ott "rumli" van. Én nem szeretem ha látszódnak a kábelek és szerintem sokan vagyunk így ezzel. Azt látom te sem szereted ha szem előtt vannak.

Frankó lett!

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Fish »

Hello!

Jó lett ,de sztem. az előző pofásabb volt ,ez is szép  és praktikusabb is, de én nem dugnám el azokat a szép készülékeket,persze ez csak az én véleményem.. látom hogy  a szellőzés is megoldott, de biztosan elég lesz ez?  Nehogy megfőzd a procit meg a végfokot.. amúgy a tőled megszokott módon izléses, igényes és a frontokkal szépen összeál majd  a system! Gratula hozzá, iszonyat nagyot ugrottál előre rövid időn belül..
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Robertó77
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: Robertó77 »

Gratula!

Nem semmi átépítést eszközöltél, máris sikerült lopnom néhány ötletet a médiatárolóval kapcsolatban, hozzám a héten jön az asztalos és valami hasonló megoldásban gondolkodom mint amit Te készíttettél. 

Nem semmik lesznek az új hangfalaid sem   

Még 1X gratula és jó mozizást  :film:

Robi

Vendég

Ceci(L)Nema

Sörre vagy csokira

De ez rád nem vonatkozik, mert kép nélkül felsorolod fejből a kábeleimet!!!

batman98
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3447

Ceci(L)Nema

Hozzászólás Szerző: batman98 »

aki a 2. képen meg tud nevezni minél több kábelt, meghívóm valamire!

Ez egy tisztességtelen ajánlat .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB

Vendég

Ceci(L)Nema

És az új szekrény a helyén, és beköltözve

( a subok is kaptak új speakon kábelt a gyári helyett, Audioquest Rocket 33-ból készítve, és egy jobb tápkábelt )

a középső szellőző rács még ki lesz vágva, ott jön majd ki a center hf kábele

Vendég

Ceci(L)Nema

kép a szétszedett front szekcióról és kábelekről amik bekerülnek a szekrény mögé:

aki a 2. képen meg tud nevezni minél több kábelt, meghívóm valamire!

Vendég

Ceci(L)Nema

Készítettem egy egyedi fali elosztót is 3 db furutech FI-E30G aljzattal is a konnektor helyére a falra, hogy a szekrény mögött a tápkábeleket könnyebb legyen bedugni és álljanak ki a falból merőleges helyet foglalva, most a fallal párhuzamosan állnak a konnektorok

Sikerült a tápkábelek terén is fejlesztenem egy kicsit, bekerült a rendszerbe 2 ValhallA tápkábel: CuAg Xn + Cu-X III.

Ag tápkábelt még keresek ha esetleg valaki tud eladót, ne habozzon szólin!

Vendég

Ceci(L)Nema

Hát én örülnék a legjobban ha már beszámolhatnék az új rendszerről, de sajna a szállító cégnek köszönhetően, nem értek ide az új hangfalak, remélhetőleg majd holnap!

Na de hogy addig se maradjatok üres kézzel, azért nem unatkoztam a hosszú hétvégén:

- elkészítettem az új média szekrényt, ami elég macerás lett a végére, a bútorlapokat asztalossal méretre vágattam és ABS-eztettem, de az összeszerelés más rám hárult, ami egyszerübbnek hangzik mint valójában...

A belső váz maradék itthon lévő wenge bútorlapból készült, 3x 50cm széles belső egységek, magassága nettó 35cm a váznak.
Külső borítás pedig a régin is lévő Sonoma tölgy szín lett, a lefelé nyíló ajtó pedig magasfényű fehér.
Azért lett dupla felépítésű, hogy elég merev legyen és teherbíró, mivel maga a végfok csak 36kg.
Felső részébe 3 szellőző került mivel rá van tolva teljesen a falra, mivel szeretett macsám előszeretettel akart a régi mögé mindig bemászni
oldalára 1-1db kábelkivezető lett beépítve, itt jönnek ki a sub és hangfalkábelek.
Mivel a teljes front zárt, így mozizás közben nincsenek zavaró ledek, de a vezérlés is meg kellett oldani a zárt szekrényen belül, hogy ne kelljen állandóan kinyitogatni. Most minden 1 ipaddel vezérelhető a szekrény zárt állapotában is! Erről majd írok részletesen késöbb!

Ime néhány kép a munkállatokról:

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”