Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Univerzális (tanítható) távirányítók
Nagyon megbántam, hogy megvettem ezt a gagyi 525-öst.Az anyagminőség valami katasztrófális, recseg ropog.
A gombok nagyon kicsik, alig lehet őket sötétben megtalálni.
Az újjad majd kitörik olyan erősen kell némelyiket nyomni, hogy reagáljon, közben recsegnek-ropognak.
Rettenetesen lassan reagál minden gombnyomásra.
A számgombok az irányító alján vannak amiket valami borzasztóan kényelmetlen egykézzel kezelni.
Ami legfőkképpen bosszant, hogy a Videoton Tv-met nem kezeli, nincs benne a Logitech adatbázisban. Próbáltam tanítani, de egyáltalán nem tanítható az eredeti távírányítómról. Bad infrared detected, try again üzenetet kapok mindíg.
Már háromszor írtam a supportnak ezzel kapcsolatban, de semmiféle visszajelzést nem kaptam a mai napig.
Úgyhogy az értékelésem a távírányítóról : 0, Support: 0
Óva intek mindenkit a megvásárlásától. Biztos hogy csalódni fog benne.
Sajnálatos, hogy neked nem jött be. Akkor te leszel a kivétel aki erősíti a szabályt.
Szerintem majdnem mindent tud, csak rájönni a fifikára......Most amin szívok: activity esetén a thomson erősítőn vagy működik a bekapcsolás és a kikapcsolás, de akkor nem kapcsol át optikai bemenetre, vagy átkapcsol, de akkor nem hajlandó kikapcsolni (csak külön gombnyomásra)! Mágikus.....
Próbálj a két léps közé - ha lehet - beszúrni egy harmadikat. Illetve ha nem lehet beszúrni, akkor több lépésben megoldani a dolgot.. persze ez már amolyan fából vaskarika dolog...
Különben ez szerintem Thomson specifikus dolog. Valahogy ezek a gépek olyan extra módon vnnak felépítve, hogy csak a saját távirányítójukkal hajlandóak korrektül működni
A leírás nem lenne hülyeség. Bár ezt korrektül megfogalmazni nem az én türelmemnek való feladat, az biztos
Kivétel Thomsonok azért vannak. Mint korábban is írtam a videót elsőre szuperul kezelte.
Muszáj beletenni a távhoz csomagolt elemeket? Nem jó, ami eredetileg benne volt?
Én az eleve benne levő elemeket hagytam benne első nekifutással és kb. 2 hónapot bírta mire megérett arra, hogy a hozzá adott másik 4 elemet tegyem bele. Szerintem nem rossz.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11000
- Kapcsolat:
Tegnap kaptam ajándékba magamtól egy Sunwave SRC-3000b vezénylőt.
A mellékelt angol leírás erősen hiányos, de a cucc klassz darab. Kicsit nagy, súlyos kütyü, de legalább kellően nagyok a "gombok". A gyárilag besütött kódokkal nem mentem semmire, egyik cuccomat sem ismerte fel, de a meglévő távirányítókat hamar kitanulta (az első bénázásokat nem számítva összesen kb. 30 percet tököltem vele a konfigurálással együtt). Azóta tökéletesen működik.
Minden készüléknek külön oldal(aka)t lehet készíteni rengeteg gombot felpakolva, sőt az is megoldható, amire vágytam, hogy a rendszer legfontosabb parancsai (erősítő hangereje/bemenetválasztás, CD-DVD Play/Stop/FF/RW/nyelvválasztás gombjai, TV-n csatornaváltás) egy oldalra rakhatóak, a ritkábban használtak pedig aloldalakon érhetőek el. Végre nem kell 3-4 bizb*sszal a kezemben bohóckodnom.
A kijelző mozdításra feléled, a háttérvilágítás alkalmazkodik a fényviszonyokhoz. Sajnos csak előre elkészített, kicsit szűkös mennyiségű gombfelíratokból, ikonokból lehet választani, újat nem lehet létrehozni.
Összességében nekem bejön, tudom ajánlani.
Tudja valaki esetleg,hogy egy Kameleon 6-ot,hogyan lehet szét szedni?Ugyanis a középső három gomb felett lévő műanyag borítás alá bement valami dzsuva és elég hülyén néz ki.
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
Sziasztok!
Tudom, hogy nem éppen az a kategória amiről ti írtok itt a fórumban, de azért úgy gondolom hogy említést érdemel.
Kb 2 hete vettem a LIDL-ben egy UNIVERSAL 8 in 1 nevű távirányítót.
Jellemzői:
- Mérete jó, pont kézbe illik
- 8 készülék kezelése
- Kódok alapján programozható és tanulni is tud
- Háttérvilágításos LCD kijelző (Óra és a működéssel, beállításokkal kapcsolatos információk kijelzésére)
- All off funkció
- Makró funció
- Egy nagyon hasznos dolog. A hangerőszabályozó fixen rögzíthető, így mindig az erősítőn állítja a hangot.
Hátránya:
- Jó lenne ha lenne háttérvilágítása a gomboknak.
Az ára 1700 Ft volt. Szerintem ennyit simán megért.
Üdv
Tomec
Szia Tomek!
Én is vettem egy 8 in 1 távirányítót a Lidl-ben, nagyon klassz, de karácsonykor a sok csomagolóanyaggal együtt véletlenül kidobtuk a használati utasítását. Megtennéd, hogy átnyomod a gnemety@index.hu email címre?Nagyon nagy segítség lenne. Köszi NG.
Több hét (3?) után megjött az 525-ösöm. Ma délután megyek el érte. Róla az itt olvasottak alapján előre látom magam előtt az éjszakát.
Szerintem majdnem mindent tud, csak rájönni a fifikára......Most amin szívok: activity esetén a thomson erősítőn vagy működik a bekapcsolás és a kikapcsolás, de akkor nem kapcsol át optikai bemenetre, vagy átkapcsol, de akkor nem hajlandó kikapcsolni (csak külön gombnyomásra)! Mágikus.....
Próbálj a két léps közé - ha lehet - beszúrni egy harmadikat. Illetve ha nem lehet beszúrni, akkor több lépésben megoldani a dolgot.. persze ez már amolyan fából vaskarika dolog...
Különben ez szerintem Thomson specifikus dolog. Valahogy ezek a gépek olyan extra módon vnnak felépítve, hogy csak a saját távirányítójukkal hajlandóak korrektül működni
A leírás nem lenne hülyeség. Bár ezt korrektül megfogalmazni nem az én türelmemnek való feladat, az biztos
Köszi, közben a sok próba közben ezt is kipróbáltam és most mindent úgy csinál, ahogy szeretném! Remélem legközelebb is!
A megoldás az volt, hogy beraktam egy 5 másodperces szünetet s újra kiadtam az optikai bemenet jelet. Kikapcsoláskor pedig mégegyszer kiadtam a kikapcsolás jelet (szünet nélkül).
Nagyon megbántam, hogy megvettem ezt a gagyi 525-öst.Az anyagminőség valami katasztrófális, recseg ropog.
Az újjad majd kitörik olyan erősen kell némelyiket nyomni, hogy reagáljon, közben recsegnek-ropognak.
A számgombok az irányító alján vannak amiket valami borzasztóan kényelmetlen egykézzel kezelni.
Ami legfőkképpen bosszant, hogy a Videoton Tv-met nem kezeli, nincs benne a Logitech adatbázisban. Próbáltam tanítani, de egyáltalán nem tanítható az eredeti távírányítómról. Bad infrared detected, try again üzenetet kapok mindíg.
Már háromszor írtam a supportnak ezzel kapcsolatban, de semmiféle visszajelzést nem kaptam a mai napig.
Mindettől függetlenül én mégis megrendeltem. Azonban itt náluk mindent szívás megvenni, már lassan három hete várom. Elvileg 7végére már megjött volna, most keddre ígérik, tehát ergo kb. szerda lesz belőle.
A Te hozzászólásod az első, ami így lehúzza ezt a hardware-t.
Igazad van, elfelejtettem ismét kikapcsolni a tűzfalat. Most végigment, de azt írta ki a szoftver, hogy: Error during phase: Upgrading 525 Application firmware to version 2.1.0 (20051019_125439)
A táv: Upgrade success
Ui.: A szoftver volt a hülye, felment a 2.1-es firm rendesen.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
Megpróbáltam én is a friisítést és tényleg nem akart menni.
Aztán kikapcsoltam a gépem és be , majd kikapcsoltam a tűzfalat és utána szépen megcsinálta frissítést.
Próbáld meg így!
Üdv
Kicseréltem az elemeket, de így sem csinál semmit, áll 0%-on. Szerviz lesz ebből
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
http://members.harmonyremote.com/EasyZa ... upport.asp
a lap alján van a DOWNLOADS Firmware.
Ott megcsinálja a frissitést.
Köszönöm a linket, de itt is megáll 0%-nál és nem lép tovább. Első alkalommal ennyi idő alatt már 100%-on volt. És most ki sem írja a táv, hogy firmware upgrade is in progress.
Muszáj beletenni a távhoz csomagolt elemeket? Nem jó, ami eredetileg benne volt?
http://members.harmonyremote.com/EasyZa ... upport.asp
a lap alján van a DOWNLOADS Firmware.
Ott megcsinálja a frissitést.
A problémám a következő. szenvedések árán végre felismert e a szoftver a Harmony 525-ösömet. Ugye frissíteni kell a firmware-jét, de azt írta ki, hogy nem sikerült. Azóta ugyanennél a lépésnél nem csinál semmit. Valakinek van ötlete?
logitech harmony 885: meg lehet valahogy változtani az activity-ben automatikusan felvett tevékenységeket (pl. TV be, DVD be, TV input X, DVD input X)? Ott ahol hozzá lehet adni új dolgokat, az eredetieket nem engedi változtatni (pl. TV input X nem kell, de nem tudom eltávolítani, csak mást hozzáadni)
Sajnos nem lehet. (illetve én nem jöttem rá hogyan, ha mégis). Ez amúgy számomra is érthetetlen dolog, mert sok esetben kiad olyan parancsokat is, amit én nem akarok. (pl. ezért jobb a síma makrózás, mert ott ugye azt és olyan sorrendben tanítassz neki, ahogy akarod)
Mondjuk nekem ebből a szempontból mázlim van, mert nem ad ki semmi olyan parancsot, ami zavaró lenne a működésre. (bár én speciel a DVD ON-t is kihagynám, hiszen a Play úgyis bekapcsolja a készüléket.. no mindegy. Ez sajna ilyen ...)
Neked mi a véleményed a lassúságáról?
Egyébként megszerethető a gyengeségeivel együtt is. Főként mert tényleg kézreálló, korrektül működő távirányító. (Ha nem lenne ilyen lassú, akkor a legjobbnak mondanám, amivel eddig dolgom volt.)
Engem nem zavar a lassúság, szerintem megszokható (főleg, hogy én még nem is állítottam a reakcióidőn). Nekem is tetszik, csak az zavar, hogy baromi nehéz rájönni a beállításokra (arra gondoltam, hogy össze kellene dobni a tapasztalatok alapján egy használati útmutatót).
Szerintem majdnem mindent tud, csak rájönni a fifikára......
Most amin szívok: activity esetén a thomson erősítőn vagy működik a bekapcsolás és a kikapcsolás, de akkor nem kapcsol át optikai bemenetre, vagy átkapcsol, de akkor nem hajlandó kikapcsolni (csak külön gombnyomásra)! Mágikus.....
Tegnap este hozzám is betoppant egy 525-ös, és a gagyi felépítésével kapcsolatban egyáltalán enm osztom KSam véleményét.
Más: Nektek is volt már benne elem, mikor kibontottátok? És még adtak hozzá négyet.
logitech harmony 885: meg lehet valahogy változtani az activity-ben automatikusan felvett tevékenységeket (pl. TV be, DVD be, TV input X, DVD input X)? Ott ahol hozzá lehet adni új dolgokat, az eredetieket nem engedi változtatni (pl. TV input X nem kell, de nem tudom eltávolítani, csak mást hozzáadni)
Sajnos nem lehet. (illetve én nem jöttem rá hogyan, ha mégis). Ez amúgy számomra is érthetetlen dolog, mert sok esetben kiad olyan parancsokat is, amit én nem akarok. (pl. ezért jobb a síma makrózás, mert ott ugye azt és olyan sorrendben tanítassz neki, ahogy akarod)
Mondjuk nekem ebből a szempontból mázlim van, mert nem ad ki semmi olyan parancsot, ami zavaró lenne a működésre. (bár én speciel a DVD ON-t is kihagynám, hiszen a Play úgyis bekapcsolja a készüléket.. no mindegy. Ez sajna ilyen ...)
Neked mi a véleményed a lassúságáról?
Egyébként megszerethető a gyengeségeivel együtt is. Főként mert tényleg kézreálló, korrektül működő távirányító. (Ha nem lenne ilyen lassú, akkor a legjobbnak mondanám, amivel eddig dolgom volt.)
logitech harmony 885: meg lehet valahogy változtani az activity-ben automatikusan felvett tevékenységeket (pl. TV be, DVD be, TV input X, DVD input X)?
Ott ahol hozzá lehet adni új dolgokat, az eredetieket nem engedi változtatni (pl. TV input X nem kell, de nem tudom eltávolítani, csak mást hozzáadni)
Nagyon megbántam, hogy megvettem ezt a gagyi 525-öst.
Az anyagminőség valami katasztrófális, recseg ropog.
Heló!Két napja vettem egy logitech harmony 885-öst. Nagyjából sikerült beüzemelni, de:
-Az megy, hogy bekapcsolja a megadott eszközöket, de hogyan kapcsolom ki egyszerre mindet (a középső off-nak kellene,de nem kapcsol ki mindent)? Arra már rájöttem, hogy kétfajta kikapcsolás van (pwr off és toggle) de tovább nem jutottam.
-Csak az előre megadott dolgokat tudja (bekapcsol mindent, átkapcsol az inputra), vagy esetleg lehet mást is megadni (pl. mint máshol a makró)?
Köszi.
Ha jól van felprogramozva, azaz a power OFF tényleg ki is kapcsolja a készüléket, ill, az ON pedig be, akkor ha készítessz egy Activity-t, az ilyen módon elindított készülékeket a középső OFF gomb egyszerre kikapcsolja.
Mindent rá lehet programozni. Ha kicsit visszaolvasol, én is pont ezt kérdeztem és meg is kaptam rá a választ, hogy hogyan.
Köszi! Visszaolvastam és bár nem pont úgy van, ahogy le van írva, azért segített!
Heló!Két napja vettem egy logitech harmony 885-öst. Nagyjából sikerült beüzemelni, de:
-Az megy, hogy bekapcsolja a megadott eszközöket, de hogyan kapcsolom ki egyszerre mindet (a középső off-nak kellene,de nem kapcsol ki mindent)? Arra már rájöttem, hogy kétfajta kikapcsolás van (pwr off és toggle) de tovább nem jutottam.
-Csak az előre megadott dolgokat tudja (bekapcsol mindent, átkapcsol az inputra), vagy esetleg lehet mást is megadni (pl. mint máshol a makró)?
Köszi.
Ha jól van felprogramozva, azaz a power OFF tényleg ki is kapcsolja a készüléket, ill, az ON pedig be, akkor ha készítessz egy Activity-t, az ilyen módon elindított készülékeket a középső OFF gomb egyszerre kikapcsolja.
Mindent rá lehet programozni. Ha kicsit visszaolvasol, én is pont ezt kérdeztem és meg is kaptam rá a választ, hogy hogyan.
Heló!
Két napja vettem egy logitech harmony 885-öst. Nagyjából sikerült beüzemelni, de:
Köszi.