Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
fodesz moziszobája
fodesz moziszobája
Ez qrva jó.Igen kókuszból vannak ezek a lábtörlők.Tök egyszerű,csak a Welcome felirat nem kéne rá.Egyébként biztosan jó hangelnyelő elem válna belőlük.Az ötleted nagyon jó,mondjuk kötésre rakva a falon el tudnám képzelni.
Be is lehet keretezni egyenként. Biztos lehet kapni jópofi felirat nélkül is.
Aki nem lép egyszerre
Nem illik a rendszerbe
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
fodesz moziszobája
Látom elkészült a center sugárzó...
Igen,elkészült.Jó méretes és súlyos darab.Még az állvány felső polclapja cserélődik majd.A sub előlapja is új színt kapott.
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
Az afro- fílinghez lehet, hogy passzolna valami ilyesmi, nem tudom miből van, talán kókuszból...
(persze nem ennyi, és barom felirat nélkül)
Ez qrva jó.Igen kókuszból vannak ezek a lábtörlők.Tök egyszerű,csak a Welcome felirat nem kéne rá.Egyébként biztosan jó hangelnyelő elem válna belőlük.Az ötleted nagyon jó,mondjuk kötésre rakva a falon el tudnám képzelni.
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
Nálunk ilyenek vannak.
Ebből két darab elvileg elég igaz?
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 6946
fodesz moziszobája
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
fodesz moziszobája
Köszi a jótanácsot.Igen én is gondoltam már rá.Ezért is kérdeztem Kalmit valamelyik nap,mik azok a négyzet alakú lapok a falon a frontjai mögött.Valami olyasmi kellene.
Az afro- fílinghez lehet, hogy passzolna valami ilyesmi, nem tudom miből van, talán kókuszból...
(persze nem ennyi, és barom felirat nélkül)
Aki nem lép egyszerre
Nem illik a rendszerbe
fodesz moziszobája
Köszi a jótanácsot.Igen én is gondoltam már rá.Ezért is kérdeztem Kalmit valamelyik nap,mik azok a négyzet alakú lapok a falon a frontjai mögött.Valami olyasmi kellene.
Nálunk ilyenek vannak.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
Azon a subon mindig le vagyok hűlve mekkora nagy állat
Igen,jó nagy dög.Szigorúan kétemberes.
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
Kellemes környezet! Igényes kialakítás. Kéretik a háttérsugárzókról is feltenni képet!
Üdv,
NL
Köszi!Ha visszaolvasol megjegyeztem,hogy gyártás alatt vannak. Bár a hozzá való konzolokkal már elkészültem,csak fújni kell...
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
A frontok mögé szerintem rakj valamit.
fodesz moziszobája
Kellemes környezet! Igényes kialakítás. Kéretik a háttérsugárzókról is feltenni képet!
Üdv,
NL
fodesz moziszobája
Frontoldal:A surround hangfalaim még gyártás alatt vannak,ezért kénytelen leszek még egy kis időre beérni a 3.1-el.
A frontok mögé szerintem rakj valamit.
Webáruház:
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
Szép szoba..
Köszönöm Tigris!
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
DVD-im.Lassan beruházok majd egy mediaplayerre,de ezt a gyűjteményt melyet hosszú évek alatt zsákmányoltam be,mindenképp megtartom és még gyarapítom is.
fodesz moziszobája
Szép szoba..
Ide írom, elfér...Van dvd bőven nálad is ahogy elnézem
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
:thatslife:
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
Frontoldal:A surround hangfalaim még gyártás alatt vannak,ezért kénytelen leszek még egy kis időre beérni a 3.1-el.
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
A készülékek megfelelő áramellátásához ezt a kiválló szintén Valhalla ACVI elosztót választottam.
Lemaradt a sorrend.Balról jobbra: 1.CuIII+(receiver)2.CuIII+(subwoofer)3.AgIIIn-ezüst(DVD/SACD)Az két hagyományos "giliszta kábelecskék" a beltérihez és a tv-hez vezetnek
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
A készülékek megfelelő áramellátásához ezt a kiválló szintén Valhalla ACVI elosztót választottam.
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
Készítettem pár képet a jelenlegi állapotról.A festéssel tegnap lettem kész... Innen jön az energy egy Valhalla CuIII+ anakondán keresztül
- fodesz
- V.I.P.
fodesz moziszobája
Sziasztok,üdv minden fórumozónak!
Az elmúlt időszakban sok változás történt a házimozim fejlesztésében(hangdobozok cseréje,készülékek,kábelek,stb) és ez arra késztetett,hogy nyissak egy saját topikot.Nem akarom teleszemetelni a fórum különböző oldalait a képeimmel(Clarus topik,Saját képek...)Így akit esetleg érdekel,itt megtekinthetőek az újdonságaim,alakításaim és cseveghetünk a témáról.Sajnos az anyagi lehetőségeim és a lakásom kialakítása miatt egyenlőre nem tudok egy igazán megfelelő helyiséget a hobbimra szánni,így egy szoba áll a rendelkezésemre amit berendeztem a saját elképzeléseim szerint.Az akusztikai szempontokat figyelembe véve törekszem a legjobb csillapító anyagokat alkalmazni és illeszteni a berendezéshez úgy,hogy beleolvadjon az enteriőrbe és a lehető legjobb hatást érjem el vele.A jövőben ha változás történik a rendszeremben ez a topik jó lesz,hogy itt megmutathassam a frissen beszerzett portékáim,mégha nem is High-end cuccok.Ezt a lehetőséget a megbeszéltek alapján köszönöm ATC-nek!