Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ilyet veszek...szerintetek O.K.?

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 706

Hozzászólás Szerző: GTomi »

szerintetek ilyet érdemes venni?YAMAHA CDX 660 vagy Kíberhómot cd lejáccásra

Kíbert vegyél.Zsír a cucc.

csak siess vele, bigi beírta valamelyik topikba, hogy be kellet fejezni a gyártását.
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

rea4
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Kíbert vegyél.Zsír a cucc.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A Szájberhóm nem rossz.

ahh, ha ilyen válaszok érdekelnének jósnőhöz mennék:)

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

A Szájberhóm nem rossz.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Vendég

szerintetek ilyet érdemes venni?
YAMAHA CDX 660 vagy Kíberhómot cd lejáccásra

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok!  
Segítséget kérnék! Abszolút amatőrként baráti tanácsra vettem egy Yamaha RX-V459 erősítőt és egy Yamaha DVD-S559MK2 lejátszót. Kiindulásként mindezt kizárólag zene hallgatásra. Karácsonykor két dolog történt, a számítógépemben meghalt a dvd, ugyanakkor kaptam egy Dell monitort DVI-D és USB porttal. Szeretném összehozni a két dolgot. Számtalan helyen (MédiaM, Conrad ...) jártam már ilyen kábelért, sehol nem találtam. Ez egy eleve halott gondolat? Valakinek van ötlete, kérem segítsen!

orsib

Egy jobbfajta, hosszú átalakító kábel árán vehetsz egy DVD-ROM-ot a számítógépedbe.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

ha ez a kulcs szó akkor így mondom: avr+dvd+monitor egységet szeretnék. Látot már valaki ilyet?  (dvi-rca kábelt vagy átalakítót vadászok)

ez értelmezhető?

ezt csak abban az esetben tudnád szvsz megoldani, ha a dvd képét az erősítőn keresztül vihetnéd és lenne kimenő, de ez ebben az esetben, ha jól tudom nem lehetséges.
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

orsib
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: orsib »

Sziasztok!  
Segítséget kérnék! Abszolút amato˝rként baráti tanácsra vettem egy Yamaha RX-V459 ero˝síto˝t és egy Yamaha DVD-S559MK2 lejátszót. Kiindulásként mindezt kizárólag zene hallgatásra.  Karácsonykor két dolog történt, a számítógépemben meghalt a dvd, ugyanakkor kaptam egy Dell monitort DVI-D és USB porttal. Szeretném összehozni a két dolgot. Számtalan helyen (MédiaM, Conrad ...) jártam már ilyen kábelért, sehol nem találtam. Ez egy eleve halott gondolat? Valakinek van ötlete, kérem segítsen!

orsib

Húú ez így kissé értelmetlen (értelmezhetetlen)
Kit mivel és miért akarsz összadugdosni?

Alapból:
A monitorhoz a számítógépbo˝l dvi kábellel csatlakozhatsz, ezt a monitorhoz illik gyárilag adni. De ehhez a videokártyádnak is kell ilyen kimenetének lennie.
Az USB csatlakozás a monitoron két okból is lehet, az egyik, hogy némi program és vezérlés céljából azon keresztül, a másik leheto˝ség egy sima USB hub ami csak arra jó, hogy ne kelljen a gép mögé mászni állandóan , aha pl a fényképezo˝gépet akarod csatlakoztatni.
És most hogy jön ide az ero˝síto˝ + dvd játszó???

Szvsz : avr+dvd+monitor egységet szeretne.

ha ez a kulcs szó akkor így mondom: avr+dvd+monitor egységet szeretnék.
Látot már valaki ilyet? (dvi-rca kábelt vagy átalakítót vadászok)

ez értelmezhető?

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok!  
Segítséget kérnék! Abszolút amato˝rként baráti tanácsra vettem egy Yamaha RX-V459 ero˝síto˝t és egy Yamaha DVD-S559MK2 lejátszót. Kiindulásként mindezt kizárólag zene hallgatásra.  Karácsonykor két dolog történt, a számítógépemben meghalt a dvd, ugyanakkor kaptam egy Dell monitort DVI-D és USB porttal. Szeretném összehozni a két dolgot. Számtalan helyen (MédiaM, Conrad ...) jártam már ilyen kábelért, sehol nem találtam. Ez egy eleve halott gondolat? Valakinek van ötlete, kérem segítsen!

orsib

Alapból:
A monitorhoz a számítógépbo˝l dvi kábellel csatlakozhatsz, ezt a monitorhoz illik gyárilag adni. De ehhez a videokártyádnak is kell ilyen kimenetének lennie.
Az USB csatlakozás a monitoron két okból is lehet, az egyik, hogy némi program és vezérlés céljából azon keresztül, a másik leheto˝ség egy sima USB hub ami csak arra jó, hogy ne kelljen a gép mögé mászni állandóan , aha pl a fényképezo˝gépet akarod csatlakoztatni.
És most hogy jön ide az ero˝síto˝ + dvd játszó???

Szvsz : avr+dvd+monitor egységet szeretne.

Vendég

Sziasztok!  
Segítséget kérnék! Abszolút amatőrként baráti tanácsra vettem egy Yamaha RX-V459 erősítőt és egy Yamaha DVD-S559MK2 lejátszót. Kiindulásként mindezt kizárólag zene hallgatásra. Karácsonykor két dolog történt, a számítógépemben meghalt a dvd, ugyanakkor kaptam egy Dell monitort DVI-D és USB porttal. Szeretném összehozni a két dolgot. Számtalan helyen (MédiaM, Conrad ...) jártam már ilyen kábelért, sehol nem találtam. Ez egy eleve halott gondolat? Valakinek van ötlete, kérem segítsen!

orsib

Alapból:
A monitorhoz a számítógépből dvi kábellel csatlakozhatsz, ezt a monitorhoz illik gyárilag adni. De ehhez a videokártyádnak is kell ilyen kimenetének lennie.
Az USB csatlakozás a monitoron két okból is lehet, az egyik, hogy némi program és vezérlés céljából azon keresztül, a másik lehetőség egy sima USB hub ami csak arra jó, hogy ne kelljen a gép mögé mászni állandóan , aha pl a fényképezőgépet akarod csatlakoztatni.
És most hogy jön ide az erősítő + dvd játszó???

Vendég

ez pénzben mennyit érhet?pioneer DV 717 DVD

Venni vagy eladni akarod?

cserélni tudnám cuccom erre:)
ez ezer áves, de elég komoly cd játékosnak tűnik meg lehet dvd ben se rossz.
bár én már nem tum megítélni, hogy valami fabadkát se ér vagy húdenagyonsokat:)

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

ez pénzben mennyit érhet?pioneer DV 717 DVD

Venni vagy eladni akarod?

orsib

Hozzászólás Szerző: orsib »

Sziasztok!

orsib

Vendég

ez pénzben mennyit érhet?
pioneer DV 717 DVD
http://bilder.minhembio.com/bild/index. ... =44048.jpg

Vendég

Ezek közül melyik lapot választjam ?
Hát, itt inkább házimozis témában szoktak kérdezni. De hátha megszán téged valaki ebben a témakörben is.

Elég furcsa aláírással kíváncsi a véleményetekre.

klepto
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: klepto »

1. Asus SAM2 M2N-MX/NVIDIA GeForce 6100/DDR2 800/667/533/PCI-Ex16/SATA
2. Asus SAM2 M2NPV-MX GeForce 6150 (C51PV)/DDR2/PCIex16/SATAIIRAID0,1,0+
3. Asus SAM2 M2NPV-VM AM2/GeForce 6150/DDR2/PCIe/SATAII RAID0,1,0+1,5
4. Asus SAM2 M2V
5. Asus SAM2 M2V-TVM
6. MSI SAM2 K9NGM2-FID/4DDR II/PCI-E/SATA/GBLAN/DVI/F-WIRE 1394
7. MSI SAM2 K9N NEO-F nF 550

Az MSI-nek volt pár szériája, amin elég vacak kondik voltak, és hamar haltak.
Az Asus-ok küzöl pdig azt válaszd, ami számodra megéri. Sebességre nincs köztük különbség, egyedül a felszereltség miatt változik az ár. Fölösleges olyan ficsőrökért pénzt adni, amit soha nem használnál ki.
Ajánlom tanulmányozásra a Socket AM2-es lapok tesztje - 1. rész, Socket AM2-es lapok tesztje - 2. rész, és a Socket AM2-es lapok tesztje - 3. rész tesztek elolvasását. Minden számítástechnikai kérdésre választ kaphatsz, ha jó helyen keresed

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

A legdrágábbat.

D-O-M-I
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 138

Hozzászólás Szerző: D-O-M-I »

Hát, itt inkább házimozis témában szoktak kérdezni. De hátha megszán téged valaki ebben a témakörben is.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon

littleNorbi

Hozzászólás Szerző: littleNorbi »

1. Asus SAM2 M2N-MX/NVIDIA GeForce 6100/DDR2 800/667/533/PCI-Ex16/SATA
2. Asus SAM2 M2NPV-MX GeForce 6150 (C51PV)/DDR2/PCIex16/SATAIIRAID0,1,0+
3. Asus SAM2 M2NPV-VM AM2/GeForce 6150/DDR2/PCIe/SATAII RAID0,1,0+1,5
4. Asus SAM2 M2V
5. Asus SAM2 M2V-TVM
6. MSI SAM2 K9NGM2-FID/4DDR II/PCI-E/SATA/GBLAN/DVI/F-WIRE 1394
7. MSI SAM2 K9N NEO-F nF 550

Üdv.: littleNorbi
A vélemény olyan mint a seggluk, mindenkinek van, de senki sem kiváncsi a máséra.

jankó31
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: jankó31 »

én pl. otthon tehetnék akármilyen jó és drága rendszert a szobába, egyszerűen a szar akusztika agyoncsapná azt.

Na ez a lényeg...

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11227
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Nem is az a lényeg szerintem, hogy most 60 ezres erősítő és 200 ezres hangfal, vagy fordítva, hanem az, hogy hogy szólnak együtt és mennyire passzolnak egymáshoz, vagyis mennyire alkotnak egységes rendszert.
Világos, de azért az árak valamennyire tükrözik a minőséget, ha nem is teljesen egyértelműen. Mivel a hangsugárzók messze a leggyengébb elemei a láncainknak, szerintem erre érdemes a legtöbbet költeni, hogy partiban legyenek a többi cuccal.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Nem is az a lényeg szerintem, hogy most 60 ezres erősítő és 200 ezres hangfal, vagy fordítva, hanem az, hogy hogy szólnak együtt és mennyire passzolnak egymáshoz, vagyis mennyire alkotnak egységes rendszert.
ez abszolút így van.
lehet egyik erősége "kisegíti" a másik gyengeségét.

én pl. otthon tehetnék akármilyen jó és drága rendszert a szobába, egyszerűen a szar akusztika agyoncsapná azt.

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

Vendég

akkor kénytelen leszek venni új falakat:)
de most szépen szólnak valahogy ezek, nem vágyom jobbakra.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11227
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Sokan - köztük én is - vallják azt, hogy egy rendszerben 20-30-50 %-os árarányban érdemes gondolkodni (lejátszó-erősítő-hangsugárzó). Szóval egy 100ezres dobozhoz nem vennék többszázezres erősítőt, inkább fordítva. De ez is csak egy tanács, nem kell megdobálni!

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”