Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Univerzális (tanítható) távirányítók

Joco1114
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Joco1114 »

Kíváncsi vagyok, mennyire sikerült gyorsítani az új Logitech távot?

Logitech Harmony 1000

Joc

lajos001
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: lajos001 »

lajos ! Mégegyszer köszi a felajánlást, a jövőben ha esetleg törlődne a Sunwave memója élnék a lehetőséggel
Nincs mit, máskor is!
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000

Scott
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Scott »

Nekem 1050-es van az RSP 1066-hoz, ha megveszed a távot nálam megtaníthatod.
Köszönöm a lehetőséget, de pontot tettem az ügy végére:
Megvettem a Sunwave 3000-t, a szervízben volt egy működő Rotel RR-1050-es, azt kölcsönkértem ( letét ellenében ) így sikerült mindent beprogramozni
A Sunwave zokszó nélkül "megette" az összes rotel jelet. Tetszik ez a táv, szerintem praktikusabb is, mint az eredeti
lajos ! Mégegyszer köszi a felajánlást, a jövőben ha esetleg törlődne a Sunwave memója élnék a lehetőséggel

lajos001
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: lajos001 »

Igen , ezzel tisztában vagyok. Utána néztem, Rotel kódot egyáltalán nem ismer. A problémásabb az lesz, hogy szerezzek kölcsön valakitől egy Rotel távot, hogy be tudjam tanítani. A Satsystem forgalmaz Rotel-eket, megkérem őket, hogy ott helyben hagy végezzem el a műveletet Meglátom hogyan állnak hozzá..
Nekem 1050-es van az RSP 1066-hoz, ha megveszed a távot nálam megtaníthatod.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000

cro
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: cro »

Sziasztok ! Segítségre lenne szükségem. Sajnos megadta magát a Rotel erősítőm RR-969-s távirányítója. Elvittem szervízbe, azt mondták nem javítható, vegyek újat. Jahh, csak 40 ezer egy ilyen táv, annyit ugyebár meg nem vagyok hajlandó adni egy irányítóért. A lényeg, hogy kinéztem Sunwave SRC-3000-t. Mi a vélemény, esetleg tapasztalat erről ?

a 3000 -el az a bajom nekem szemely szerint, hogy csak erintokijelzon vanak gombok,sotetbe vakon nem lehet elerni rola az alapfunkciokat, csak ha felkapcsolodik a backlight, engem ez zavar, a 3820-asomon van 7-8 gumi gomb is, ami az alapfunciok eleresere tokeletes, play stop volume,csatornavaltas....stb, izlesek, es pofonok, de akivel eddig beszeltem mindenki felhozta a 3000-es ezen hatranyat, amugy jo kis vezerlo, semivel sem gyengebb a versenytarsaknal, sot szerintem a teljesitmeny/ar erteke kimagaslo ebben a kategoriaban(20000 alatt), amire oda kell meg figyelni szerintem az hogy a kulonbozo egysegek 1 gomnyomasra elerhetoek legyenek, sok elvileg markasabb, fejletebb taviranyitonal 1 gombal lehet az egysegek kozott valtani, mig a sunwaveknel minden 1seg kulon gombot kap....szerintem mindenkeppen fontold meg a gumigombos valtozatot is, rendkivul konnyen ra lehet szokni, konnyen programozhato, gyors(nincs delay), de a tanitasnal oda kel figyelni, hogy eleg hosszan nyomd neki a tanitando kodot, uj elemmel szinte barhonnan iranyithatoak az egysegek, akar mandinerbol is falrol, de a vezerlo jelet, 1ebbkent is igen nagy szorasban nyomja, ezert nem kell vele celozgatni:), en minden eszkozomhoz ezt hasznalom, az eredeti tavok becsomagolva pihenek 1 fiok melyen:)
Erősítő: Cambridge Audio 540R + Cambridge Audio P500, CD/DVD: Cambridge Audio DVD-89, Phono Stage: Cambridge Audio 640P, Lp: Akai AP100C, Front: Aucustic Research S40, Center: Wharfedale Valdus Center, Sourround: Jamo Studio180

qqriq
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 130

Hozzászólás Szerző: qqriq »

Igen , ezzel tisztában vagyok. Utána néztem, Rotel kódot egyáltalán nem ismer. A problémásabb az lesz, hogy szerezzek kölcsön valakitől egy Rotel távot, hogy be tudjam tanítani. A Satsystem forgalmaz Rotel-eket, megkérem őket, hogy ott helyben hagy végezzem el a műveletet Meglátom hogyan állnak hozzá..
Talán a 1050-ről is tanítható? ITT
Vagy ez jó helyette?
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg.   Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)

Scott
Fórumlakó
Fórumlakó

Maga a táv jó, csak a kódtáblázatból ha megadod a Rotelt (nem tudom, benne van-e), nem biztos, hogy az erősítő minden funkcióját eléred majd. Lehetőleg ezért kell 1 eredeti táv is, amiről betaníthatod.

qqriq
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 130

Hozzászólás Szerző: qqriq »

A lényeg, hogy kinéztem Sunwave SRC-3000-t. Mi a vélemény, esetleg tapasztalat erről ?
Maga a táv jó, csak a kódtáblázatból ha megadod a Rotelt (nem tudom, benne van-e), nem biztos, hogy az erősítő minden funkcióját eléred majd. Lehetőleg ezért kell 1 eredeti táv is, amiről betaníthatod.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg.   Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)

Scott
Fórumlakó
Fórumlakó

Sziasztok ! Segítségre lenne szükségem. Sajnos megadta magát a Rotel erősítőm RR-969-s távirányítója. Elvittem szervízbe, azt mondták nem javítható, vegyek újat. Jahh, csak 40 ezer egy ilyen táv, annyit ugyebár meg nem vagyok hajlandó adni egy irányítóért.
A lényeg, hogy kinéztem Sunwave SRC-3000-t. Mi a vélemény, esetleg tapasztalat erről ?

cro
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: cro »

Azóta változott a véleményed a Sunwave SRC 3820-ról? Ja, és miben különbözik a 3810-estől?- hangerőt jól lehet vele állítani
- lehet a tévézés/DVD-zés BE mellett KI-t is? tehát kikapcsolok mindent egy gombnyomással
- jól olvasható-e az LCD
- nem szokott-e lefagyni

Bocsánat, de egy darabig nem jártam a környéken.

Sunwave SRC 3820

-A hangerőt tökéletesen lehet állítani.
-Persze be lehet programozni az egy gombbal ki mindent is.
-Szerintem jól olvasható az LCD és még soha nem fagyott le.
Azt nem tudom mi lehet a különbség a 3810 és 3820 között.

Azért itt is döccen a dolog, például van úgy, hogy egy beprogramozott sorból rapszódikusan kihagy egy elemet. Fogalmam sincs miért.
Aztán pld. a video időzített felvétel beállításához előveszem az eredetit.
Előfordult már, hogy véletlenül ráfeküdt valaki és az éjszaka közepén mindent bekapcsolt.

Szóval arra használom, hogy ha mozizunk, egy gombbal tuner/dvd, erősítő, projector bekapcs, egy másik gombbal kikapcs. TV-t ki-be, csatornaváltás + hangerő le/fel keménygombokkal.

Azt azért nem mondanám, hogy megtaláltam életem távirányítóját...

Ha erdekel meg valakit a Sunwave src 3810-esnel ha felveszed es a fenyviszonyok olyanok(tehat sotet van) a backlight is felkapcsolodik, ennek a parameteret persze tudod allitani, erthetetlen okokbol ez a 3820-asbol kihagytak... egyebbkent nkem 1 dologtol fuggetlenul tokeletesen mukodik es az osszes eszkozomet tokeletesen tudom iranyitani, arrol nem beszelve, hogy mixed oldalakat is tudtam letrehozni, ha esetleg 1*re tobb eszkozt is hasznalok, pl a dvd-iranyitasanal, az erositot hanerejet is tudom szabalyozni...az 1etlen dolog ami nem tetszett hogy a masodlagos funkciok a tavon a muanyagra lettek feliratozva, es ezek kezdenek lekopni...ha ezt tudom lefoliaztam volna oket es kesz...de a magam reszerol csak ajanlani tudom ezt a vezerlot...
Erősítő: Cambridge Audio 540R + Cambridge Audio P500, CD/DVD: Cambridge Audio DVD-89, Phono Stage: Cambridge Audio 640P, Lp: Akai AP100C, Front: Aucustic Research S40, Center: Wharfedale Valdus Center, Sourround: Jamo Studio180

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A logitech távirányítóiról van valakinek tapasztalata? Elsősorban a 895-ös érdekelne. 
Joc

Ha visszaolvasol egy kicsit, a 885-ről több írást is találsz. pl. nekem is ilyen van. A 895 uaz, csak rádiós is.

Egyébként alapvetően lassú, baromi nyűgösen konfigolható, de ha egyszer mindent beállítgattál és nem zavar, hogy relatív lassan reagálnak a készülékeid, akkor tök jó.

Köszi, visszaolvastam. Azért úgy gondolom, hogy ebben az árkategóriában lehetne egy gyorsabb eszközt is készíteni. Érdekes, hogy csak a Logitech-nél olvastam ilyen lassulásokat. Pedig olyan jónak tűnt.

Joc

Akira
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: Akira »

A logitech távirányítóiról van valakinek tapasztalata? Elsősorban a 895-ös érdekelne. 
Joc

Ha visszaolvasol egy kicsit, a 885-ről több írást is találsz. pl. nekem is ilyen van. A 895 uaz, csak rádiós is.

Egyébként alapvetően lassú, baromi nyűgösen konfigolható, de ha egyszer mindent beállítgattál és nem zavar, hogy relatív lassan reagálnak a készülékeid, akkor tök jó.

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 190

Hozzászólás Szerző: cisco »

Egy olyan kérdésem lenne, hogy az onkyo erősítőm távjára kéne rátanítani a cd playeremet, de nincs a manuálban erre vonatkozóan tanítható kód, de egyáltalán semmilyen cd lejátszóhoz, ilyenkor mi a helyzet, foghatom és szembweállítással megtaníthatom neki mind a 40 gombot? Nincs vmi "kis kapu"?

Joco1114
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Joco1114 »

Joc

Turbo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 90

Hozzászólás Szerző: Turbo »

Üdv! 
Kellene egy kis segítség. Keresek DENON PMA 1080R erősítőhöz távirányítót, vagy ha van valakinek akkor egy felprogramozás erejéig, vagy ha bármilyen hifi DENON erősítő távja, vagy univerzális aminek a listáján van DENON AMP. Bármilyen megoldás érdekel.

Plíz help!
Légyszi-légyszi!!!!

Nekem tán van...Írj privit.

Privi ment!

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Üdv! 
Kellene egy kis segítség. Keresek DENON PMA 1080R erősítőhöz távirányítót, vagy ha van valakinek akkor egy felprogramozás erejéig, vagy ha bármilyen hifi DENON erősítő távja, vagy univerzális aminek a listáján van DENON AMP. Bármilyen megoldás érdekel.

Plíz help!
Légyszi-légyszi!!!!

Nekem tán van...Írj privit.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Turbo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 90

Hozzászólás Szerző: Turbo »

Üdv!

Plíz help!
Légyszi-légyszi!!!!

angyisz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: angyisz »

Nekem Sunwave távrecsegtetőm van, nagyon tetszik eddig főleg az, hogy Én választhatom ki mely gombok legyenek láthatók és azokon milyen felirat legyen, így nem kell vesződnöm az aáltalános univ. távirányítók gombrengetegében.
8 készüléket lehet vele írányítani, ügyes beállítás esetén 16-ot.
Ami egy kicsit nem tetszik, hogy a hangot nem tudom vele folyamatosan le illetve fel állítani csak ha a gombot nyomkodom egyesével.

Imuthesz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Imuthesz »

a hazi-mozi.hu -n volt egy régebbi teszt egy szintén iszonyatosan brutál táv.i.-ról, meg próbálom előkotorászni onnan, az nekem nagyon meg tetszett!

Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510

AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle

WiZARD
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: WiZARD »

kameleon kezd megtetszeni, lehet hogy mégis marad.

viszont onkyo távirányítóról a joystick funkcióit képtelen vagyok rátanítani. onkyo kód alapján fő funkciók működnek, de joystick nem. irlearn-t is próbáltam, látszólag megtanulja, érzékeli a jelet, de mégse jó

házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)

WiZARD
Nincs visszaút
Nincs visszaút

asszem nem nekem valók ezek az univerzális távok.
a kameleon volt ami igazán tetszett, de nem jött be.

adás-vételbe már meg is hirdettem

házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)

orange
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: orange »

Azóta változott a véleményed a Sunwave SRC 3820-ról? Ja, és miben különbözik a 3810-estől?- hangerőt jól lehet vele állítani
- lehet a tévézés/DVD-zés BE mellett KI-t is? tehát kikapcsolok mindent egy gombnyomással
- jól olvasható-e az LCD
- nem szokott-e lefagyni

Bocsánat, de egy darabig nem jártam a környéken.

Sunwave SRC 3820

-A hangerőt tökéletesen lehet állítani.
-Persze be lehet programozni az egy gombbal ki mindent is.
-Szerintem jól olvasható az LCD és még soha nem fagyott le.
Azt nem tudom mi lehet a különbség a 3810 és 3820 között.

Azért itt is döccen a dolog, például van úgy, hogy egy beprogramozott sorból rapszódikusan kihagy egy elemet. Fogalmam sincs miért.
Aztán pld. a video időzített felvétel beállításához előveszem az eredetit.
Előfordult már, hogy véletlenül ráfeküdt valaki és az éjszaka közepén mindent bekapcsolt.

Szóval arra használom, hogy ha mozizunk, egy gombbal tuner/dvd, erősítő, projector bekapcs, egy másik gombbal kikapcs. TV-t ki-be, csatornaváltás + hangerő le/fel keménygombokkal.

Azt azért nem mondanám, hogy megtaláltam életem távirányítóját...

WiZARD
Nincs visszaút
Nincs visszaút

na megjött a kameleon.
egyelőre barátkozok vele, és kapásból rohadtul zavar, hogy a denonnak és az onkyonak a gyári távirányítóján külön van az ON és az OFF gomb. na kameleonon 1 db "kikapcs" gomb van. gratula, éljen a kompatibilitás a világ összes készülékével

házimozi:

dugesz

Hozzászólás Szerző: dugesz »

Én is jártam a héten MM-ben.Néztem ezt a Thomsont is nagyon szép élőben,de nagy huza-vona után végűl ez lett belőle:
ROC 850(utána olvasva,ugyan azt tudja mint az új 8505,csak más a design)
Kényelmes,gyors,minden vitt elsőre.Tetszik,hogy dupla képernyős.

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: tsc »

Még pár szó a Thomson-ról:

- Nagyon egyben van, semmi recsegés, ropogás, amit a Logitech 525-ről nem tudnék elmondani, amit a MM-ban tapizgattam (ő lett volna a másik jelölt esetleg)

- Ergonómia nagyon rendben van, bár lehet,hogy a design alapján nem tűnik egyértelműnek De tényleg, a gombokat egykézzel is meg lehet nyomkodni, jó a kiosztás.

- Van "All Off" funkció

- Van makró (de nem próbáltam)

- Kb. 2 perc alatt megérthető a programozás (kódok és learn alapján is), eléggé magától értetődő minden.

Ujjlenyomatok, zsír meglátszik rajta, viszont kvázi vízállónak tűnik a billentyűzet maga.

Továbbra is jónak tűnik. Univerzális táv. letudva.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”