Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Htpc (Home Theatre PC)
Htpc (Home Theatre PC)
A rádiós egérrel (USB csatlakozás) miért nem tudom altatásból ébreszteni a gépet?
ha ez megnyugtat en tudom.
Megtennéd, hogy ennyivel is csökkented tudatlanságomat?
Ezt megint félreértettem!
Szóval neked hogy sikerült?
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Htpc (Home Theatre PC)
- lehet rosszul emlekeznek az xml kiterjesztesre?
Megeshet.
A rádiós egérrel (USB csatlakozás) miért nem tudom altatásból ébreszteni a gépet?
ha ez megnyugtat en tudom.
Htpc (Home Theatre PC)
Megeshet.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Htpc (Home Theatre PC)
- ha jol remlik minden cumojat a progi konyvtaraba ment ki.. Van itt minden, de .xml nincs. Miután beállítottam a külső fájlba mentést, készített egy .zpl fájlt és még vagy 3-at aminek a kitrjesztésére már nem emlékszem. Figyeltem a keletkezés dátumát és minden leállítás után felülírta ezeket a fájlokat.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Htpc (Home Theatre PC)
- ha jol remlik minden cumojat a progi konyvtaraba ment ki..
Van itt minden, de .xml nincs. Miután beállítottam a külső fájlba mentést, készített egy .zpl fájlt és még vagy 3-at aminek a kitrjesztésére már nem emlékszem. Figyeltem a keletkezés dátumát és minden leállítás után felülírta ezeket a fájlokat.
Htpc (Home Theatre PC)
lajos: registryben vagy külső fájlban, te állitod be! Beállítottam, hogy külső fájlba mentse, de nem találom a Tami által említett .xml fájlt. Hol keressem?
- ha jol remlik minden cumojat a progi konyvtaraba ment ki..
T A M I . H U
Htpc (Home Theatre PC)
lajos: registryben vagy külső fájlban, te állitod be!
Beállítottam, hogy külső fájlba mentse, de nem találom a Tami által említett .xml fájlt. Hol keressem?
Htpc (Home Theatre PC)
Mindegyik támogatja a tunert, csak az enyémet nem.
Szerintem ezeknek inkább majd DVB tuner kell, azt biztos jobban eszik meg.
Eddig egyik lejátszót sem konfiguráltam, mindegyik működött jól... szal ez is korrekt.
Htpc-t meg el kell dugni egy szomszéd szobába, falon keresztül áthúzni 3-4 kábelt, utána meg akár vargáné és társa táp is zúghat benne, úgyse hallod.
Htpc (Home Theatre PC)
lajos001: 10ezerért komolyabbat hirdetnek itt az AVX-en ...
Mostmár mindegy.
Htpc (Home Theatre PC)
Gondoltam... Akkor marad a kmplayer+mplayer kombo.
Azért egy geexboxos, vagy mediaportalos 700 mhz körüli vackon töröm a fejem. Sorozatot nézni pont jó.
sorozatra vegyél egy xboxot a céljaidnak pont megfelel és még játszhanál is rajta
Volt, de valahogy útáltam.
360 persze lehet hogy jó, de az se tetszik, mert nem túl HD kompatibilis.
xbox360 htpc célra alkalmatlanabb, mint egy GameBoy. (miért utáltad? xbmc volt fent?)
amugy meedio támogat tunert? én ugy emlékszem nem támogatott, de akkor mitől jobb a zoomplayernél? kb erre a konkluziora jutottam: semmivel, hiszen kevésbé konfigurálhato
lajos001: 10ezerért komolyabbat hirdetnek itt az AVX-en ...
scott: hogy hozol ki 14600 ftból egy delta tápos szebb házat? én anno 15ért SEMMIT nem találtam, ami HTPC-nek nézett volna ki (nemhogy táppal...)
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Htpc (Home Theatre PC)
Hát a sesam tv, a mediaportal, meg a meedio is szó nélkül viszi a HD-ket,
szóval most örülök. Elég nagyképű ez így távirányítóval. Nagyon feeling.
Tök jó interaktívvá varázsolja magát ez a meedio.
Htpc (Home Theatre PC)
Arty, Tami, köszönöm!Közben végigpróbáltam az összes deinterlace lehetőséget és szerintem a linear blending lett a legjobb.
Esetleg Avisynth alapokon is próbálozhatsz:
LeakKernelDeint(order=1, threshold =5, sharp=true, twoway=true, forceCPU=0)
vagy
tdeint(mtnmode=3, type=2, mthreshL=20, mthreshC=20, link=0, slow=1, sharp=true)
A beállításkkal lehet még szórakozni.
Projector: Mitsubishi HC-3000; Forrás: HTPC
Htpc (Home Theatre PC)
Arty!
Holnap egy ilyet tesztelek. Remélem elvisz legalább 3m-re, különben mérges leszek.
Htpc (Home Theatre PC)
Lehet belőle menteni egy .reg konfig file-t. Ha arra kettőt rákattintasz akkor betölti a teljes elmentett konfigurációt.
Export all settings (az OK gomb mellett)
Köszi, megkeresem!
Htpc (Home Theatre PC)
És az ffdshow melyik fájlban tárolja a beállításait?
Lehet belőle menteni egy .reg konfig file-t. Ha arra kettőt rákattintasz akkor betölti a teljes elmentett konfigurációt.
Export all settings (az OK gomb mellett)
Htpc (Home Theatre PC)
Arty, Tami, köszönöm!
Közben végigpróbáltam az összes deinterlace lehetőséget és szerintem a linear blending lett a legjobb.
És az ffdshow melyik fájlban tárolja a beállításait?
Htpc (Home Theatre PC)
Csak azt nem értem miért tartott majd egy évig, hogy erre rágyere? Szerintem itt szinte mindenki csak ripeket tölt.
Mer én egy csökönyös fafejű vagyok De általában tanulok a hibáimból, de ahogy öregszem egyre több van
Htpc (Home Theatre PC)
Skacok ! Leszedtem a Hellboy 720p x264 DVD9-es verzióját, amit a Blu-ray-ből kódoltak újra. Egy kis ffdshow-val király képet hozam ki, így be kell látnom, most már semmi értelme leszedni az eredeti BR- HD DVD-ket. Végre lesz helyem
Csak azt nem értem miért tartott majd egy évig, hogy erre rágyere? Szerintem itt szinte mindenki csak ripeket tölt.
Htpc (Home Theatre PC)
Azért egy geexboxos, vagy mediaportalos 700 mhz körüli vackon töröm a fejem. Sorozatot nézni pont jó.
sorozatra vegyél egy xboxot a céljaidnak pont megfelel és még játszhanál is rajta
Volt, de valahogy útáltam.
360 persze lehet hogy jó, de az se tetszik, mert nem túl HD kompatibilis.
Htpc (Home Theatre PC)
Skacok ! Leszedtem a Hellboy 720p x264 DVD9-es verzióját, amit a Blu-ray-ből kódoltak újra. Egy kis ffdshow-val király képet hozam ki, így be kell látnom, most már semmi értelme leszedni az eredeti BR- HD DVD-ket. Végre lesz helyem
Htpc (Home Theatre PC)
Érdekes...
HTPC-nekhttp://prohardver.hu/cikkek/2007-08-09/asu...c_reszkessetek/
Alap kiszerelésben szerintem belépő szintű HTPC-nek abszolút megfelel (zene, divx, dvd háttértárról). Komolyabb procival és több memóriával meg már a HD is szaladhat rajta akár.
Ugyanaz az alaplap van benne, ami nekem van: ASUS M2A-VM HDMI, ami mellesleg 15ezer bruttó. Belerakták egy gagyi házba, kapott egy egyszerű tápot és így lett 30ezer. A lapon kívűl plusz 15-ből szebb házat ki lehet hozni.
Htpc (Home Theatre PC)
Érdekes...
HTPC-nekhttp://prohardver.hu/cikkek/2007-08-09/asu...c_reszkessetek/
Alap kiszerelésben szerintem belépő szintű HTPC-nek abszolút megfelel (zene, divx, dvd háttértárról). Komolyabb procival és több memóriával meg már a HD is szaladhat rajta akár.
TV: LG 65" OLED Media Player: Dune AVR: Denon x4400h Front: Quadral QLX-205 Center: Quadral QLX Base MkII Surround: Quadral QLX-120
Htpc (Home Theatre PC)
Még egy kérdés, a zoomplayer hol tárolja el a beállításokat? Hátha beüt valami gubanc és újra kell telepíteni .
- egy xml allomanyban...
T A M I . H U
Htpc (Home Theatre PC)
lajos: registryben vagy külső fájlban, te állitod be!
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Htpc (Home Theatre PC)
Nem része az ffdshow-nak?
Közben megtaláltam a választ.
Így továbbra is marad a kérdés, melyik deinterlacer lehetőséget válasszam az ffdshow-n belül?
Még egy kérdés, a zoomplayer hol tárolja el a beállításokat? Hátha beüt valami gubanc és újra kell telepíteni .