No fent van ,persze csak ideiglenesen és hagytuk úgy,hogy nincs teljesen középen a lencse,de próbára hibátlan lesz..lógoba van egy megfelelő hdmi kábel is ami tudja kiszolgálni a vetítőt

ezt is elviselem a próba idejéig ..hétfőn megrendelem a kábelt ,ami mindent ki tud majd szolgálni bármilyen gép is lesz, majd felrakva..
Szóval ,boost üzemmódban ,elképesztő a hdr,csak lestem, viszont itt már komoly zúgó üzemmódba kapcsol, ha marad nehéz lesz megszoknom ezt az epson után, persze a képért mindent ,ugyi bár

standart módban is fényévekkel jobb képet és fényerőt tud a 9300 nál és a hangja itt megszokható,elviselehető szintre lép. sokkal lassab mint az epson, mármint a váltásokra gondolok,ezt is kicsit nehéz megszoknom, de pár nap múlva már nem lesz zavaró a dolog,úgy gondolom..
A színek frenetikusak,a fekete jobb mint az epsoné,ez érdekes,de valóban sokkal jobb..
A hdr itt már szembetűnő ,van értelme,nem lapos,nem sötét,szóval azt gondolom ez egy igen jó gépre sikeredett, még úgy is ,hogy erősen kompromosszimus, elhelyezés, hangos venti ,lasú váltások stb..
ja próbára egy csont új gépet kaptam

én bontottam ki az origi csomit..már 1.4h óra van benne
Holnap nagy teszt,zúzom, és etetem amivel csak tudom, próbálom zavarba hozni,és próbálom magamban helyre rakni a dolgokat mit kapok ezért a pénzért ,mik amik zavarók és mik amiért érdemes lenne rácsapni.. meglátjuk...