Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
fodesz moziszobája
fodesz moziszobája
Új helyen a topik.
A galériába inkább csak képeket rakunk.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
fodesz moziszobája
Új helyen a topik.
- fodesz
- V.I.P.

fodesz moziszobája
Tesztanyag! Nekem is megvan, nagy kedvenc a banda..
Igen zenei BD anyagokat is jó lenne begyűjteni többet. Sógoromék (Scribe) Szegeden laknak,ami nincs közel,ezért ritkán tudunk tesztelni együtt.De ha "haza" jönnek...
Igc az ötlet a topikkal kapcsolatban jó! Sok infót be lehetne gyűjteni!
fodesz moziszobája
Tesztanyag! Nekem is megvan, nagy kedvenc a banda..
Király cucc! Nyáron teszteljük, viszem hozzá a beígért lemezt!:
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- fodesz
- V.I.P.

fodesz moziszobája
Gratula Fodesz! Nagyon szép darab, korábban én is gondolkodtam egy ilyenben (proci-végfok), sőt majdnem meg is vettem..., kicsit meg is bántam!
Használd egészséggel!! Jó mozizást és várunk egy bővebb beszámolót!
Köszi Norbi! De te magad most is Roteleket használsz sztereóra,látom az aláírásodban.Gondolom jól zenélnek.
fodesz moziszobája
Mivel hely már nincs az állványon a center alatt,no meg a padlóra nem tehetem,így készítettem neki egy "zsámolyt" hogy tisztességes körülmények között "fogyaszthassa majd az áramot" A zsámoly vastag tölgy fából és körben alul 20mm-es bútorlapból készült belül csillapító anyaggal kitöltve,hogy véletlenül se "szóljon bele" az akusztikában, alulról pedig zárva.Négy 100mm átmérőjű aluminium lábon áll, magában is kb 12 kiló.Az alsó keret festése passzol a Clarus hangfalak előlapjához,így jobban illeszkedik a frontoldalon.
Gratula Fodesz! Nagyon szép darab, korábban én is gondolkodtam egy ilyenben (proci-végfok), sőt majdnem meg is vettem..., kicsit meg is bántam! !36_7_11.gif
Használd egészséggel!! Jó mozizást és várunk egy bővebb beszámolót!
Aavik - Borresen - Ansuz
fodesz moziszobája
Hátha kedvet kapsz az öt csatornához!
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
- fodesz
- V.I.P.

fodesz moziszobája
Ez egy nagyon jó koncert, ajánlom meghallgatásra és tekintésre.
Fodesznek pedig gratula, sok örömöt és időt hozzá, úgy látom a kábelt se bíztad a véletlenre!
Köszi Gyuszmo! Igen igyekszem a lehetőségekhez és a kategóriához mérten igényes kábeleket integrálni a rendszerben.
- fodesz
- V.I.P.

fodesz moziszobája
Szép darab!
Sok jó zenét és filmet kívánok hozzá!
Az lesz bőven Ákos! Hétvégén teszt? Hátha kedvet kapsz az öt csatornához!
fodesz moziszobája
Ez egy nagyon jó koncert, ajánlom meghallgatásra és tekintésre.
Fodesznek pedig gratula, sok örömöt és időt hozzá, úgy látom a kábelt se bíztad a véletlenre!
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7628
fodesz moziszobája
Minőségi darab mint minden ROTEL cucc!
Szép darab!
Sok jó zenét és filmet kívánok hozzá!
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- fodesz
- V.I.P.

fodesz moziszobája
Kösz sógor! Persze,ha jöttök mindenképp tesztelünk! :drivin:
- fodesz
- V.I.P.

fodesz moziszobája
Fodesz barátom végre megérkezett a Rotel!
Nagyon sok örömöd legyen benne és kedves családodnak is !
Csak egy Hello Kitty logó kell rá!!!
Köszi Zsolio! Úgy lesz,
Most már közelit a rendszered az elit kategóriához.
Nagy gratula!
Köszi Laci! Csak egy óra melegítés után egy "finom" próbát toltam,nem bírtam ki. Annyi részlet jött elő és a tér sokkal nagyobb.A dinamika bődületes és eszméletlen a DTS HD master is pl Az Éli könyvében... A tesztelés java még persze hátra van,hétvégén részletesebb leírással jövök majd...
fodesz moziszobája
System:
BC Acoustique 332.2\Elac Debut F6
BC Acoustique 332.2\Elac Debut F6
-
Vendég
fodesz moziszobája
Most már közelit a rendszered az elit kategóriához.
Nagy gratula!
-
Vendég
fodesz moziszobája
Fodesz barátom végre megérkezett a Rotel!
Nagyon sok örömöd legyen benne és kedves családodnak is !
Csak egy Hello Kitty logó kell rá!!!
- fodesz
- V.I.P.

fodesz moziszobája
Köszi mindenkinek! Mindenképp lesz beszámoló!Hétvégén több idő jut majd demózni. Tesztanyagok vannak bőven.
fodesz moziszobája
Király gép !
Várjuk a beszámolót.
fodesz moziszobája
NAGY Holnap meglesem
fodesz moziszobája
Gratulálok! Várjuk a beszámolót a hangjáról.
- fodesz
- V.I.P.

fodesz moziszobája
Gratula a Rotel Rmb-1075 -höz! Azt hiszem nagyon sokak álma egy ilyen gépeszet, köztük nekem is!
Nagyon komoly, és Brutálisan szép!
Köszönöm Zsola! Igen korábban nekem is csak álom volt.A Házimozi magazin oldalain nézve csak legyintettem ,hogy sosem lesz ilyen vasam.De csak eljött az idő Az Onkyo előerősítőként dolgozik majd tovább,kíváncsi vagyok a fejleményekre hogy milyen lesz a változás majd.
fodesz moziszobája
Gratula a Rotel Rmb-1075 -höz! Azt hiszem nagyon sokak álma egy ilyen gépeszet, köztük nekem is!
Nagyon komoly, és Brutálisan szép!
Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás.
-Alber Einstein-
- fodesz
- V.I.P.

fodesz moziszobája
Nem maradhat annyiban a dolog,így minőségi kábelezésre is szükség van,mint a többi készülék esetében. Ákos barátom igen komoly kábelei közül analóg összekötőként 5 db Ezüst hibrid kábel lesz majd amiből két darab már itthon is van. A tápkábele is természetesen nem a borotva készülékhez mellékelt féle lesz,hanem minőségi Valhalla!
- fodesz
- V.I.P.

fodesz moziszobája
Mivel hely már nincs az állványon a center alatt,no meg a padlóra nem tehetem,így készítettem neki egy "zsámolyt" hogy tisztességes körülmények között "fogyaszthassa majd az áramot" A zsámoly vastag tölgy fából és körben alul 20mm-es bútorlapból készült belül csillapító anyaggal kitöltve,hogy véletlenül se "szóljon bele" az akusztikában, alulról pedig zárva.Négy 100mm átmérőjű aluminium lábon áll, magában is kb 12 kiló.Az alsó keret festése passzol a Clarus hangfalak előlapjához,így jobban illeszkedik a frontoldalon.