Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1723

Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

TSanyi írta:
2021.09.26., vas. 20:17
Miért kell mindenbe politikát, sexizmust, stb. belemagyarázni, beleerőltetni????
Ezek azt gondolják úgy maradnak ki a "politikából" ha polkorrektek lesznek, aminek valami bugyuta szerint az a receptje ha nem kirekesztő... másik bugyuta szerint akkor nem lesz kirekesztő, ha befogadó, harmadik bugyuta szerint meg akkor befogadó ha minden filmben van faji, vallási és szexuális sokszínűség. A gyakorlatban pedig már lassan ott tartunk, hogy aki erre az őrül gyorsvonatra nem vágyik az lesz a szélsőséges és ellenség :D

Hogy kapcsolódva, de pici ontopic is legyen, letudtuk netflixen a szexoktatás 3. szériát... Bevallom ennyi meleg romantikát az én "szélsőséges" gyomrom nehezen bírt. Szóval óvatosan ;)
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 439

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

Sajnos kezdenek nagyon sok mindenben háttal ülni s mozinak! Valószínű hogy mostmár egy filmkészítés első mozzanata hogy mint sarokszámok leírják a nemek, bőrszínek, nemi identitások, nem változások , stb. számát majd utána kezdenek érdemben a filmmel foglalkozni.

Miért kell mindenbe politikát, sexizmust, stb. belemagyarázni, beleerőltetni????

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 10977
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Aszpirin írta:
2021.09.26., vas. 19:01
Ez azért kicsit erős, na. Miért is ne lenne fair többet várni tőle, ha már láttunk jobbat, és most tekintsük A gyűrűk urát akkor kivételnek, de ott van pl. a Game of Thrones, az Expanse, hogy csak a két említett műfaj keretei között illetve a sorozatoknál maradjunk. Pont az Alapítványtól ne lehetne többet várni, akár castingban, akár egyébben?
Sokfélék vagyunk sokféle elvárással, szempontokkal. Rengeteg filmet nézek, heti 4-5 biztosan műsorra kerül, de évente 2-3 olyan alkotással találkozom, amit csupa pozitív jelzővel tudok illetni. A többi vagy nézhető, vagy simán stoppolom pár perc után. A Trónok harcából egyetlen részt sem tudtam végig nézni, már a szereplők látványától is vihogni kezdek. Az Expanse-t átseggeltem, de nem maradt bennem belőle kb semmi, csak néhány érthetetlen jelenet. (Tudom, van itt néhány rajongó, nem szeretnék konfrontálódni velük.) Ezekhez viszonyítva számomra az Alapítvány sincs hátrébb az első két epizód alapján, de a Gyűrűk ura nyomába sem ér nálam egyik sem, így hát azt a fajta magasságot butaság lenne elvárnom a többi filmtől, mert akkor örök életemben csalódott lennék, az meg nem pálya.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1683

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Eddig lement a bevezető két rész. Szerintem várd meg a szezon felét legalább. De pl. az említett Expanse is olyan, ahol a 2. évad brutálisat fejlődik az elsőhöz képest.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5978

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

fapaci írta:
2021.09.26., vas. 18:48
De ismétlem, nem tartom fair viselkedésnek ennél többet várni tőle. Két marék lisztből nem lehet 1500 fős lakodalmat jóllakatni és ez nem a szakács hibája.
Ez azért kicsit erős, na. Miért is ne lenne fair többet várni tőle, ha már láttunk jobbat, és most tekintsük A gyűrűk urát akkor kivételnek, de ott van pl. a Game of Thrones, az Expanse, hogy csak a két említett műfaj keretei között illetve a sorozatoknál maradjunk. Pont az Alapítványtól ne lehetne többet várni, akár castingban, akár egyébben?
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Aszpirin írta:
2021.09.26., vas. 16:20
Nem a bőrszínen van a lényeg, talán félreérthető voltam.
Igen, kicsit elbeszéltünk egymás mellett. Meg is lepett, hogy miért olyan fontos számodra a bőrszín.
Aszpirin írta:
2021.09.26., vas. 16:20
Ne feledd, olyan műről van szó, amelyet igen meghatározó alapműnek tekintenek a műfajban, óriási rajongótáborral. Ha az alapmű annyira sikeres, akkor talán érdemes lehet minél jobban követni azt, és minél hűbben ábrázolni a karaktereit. Nem véletlenül hoztam fel a Gyűrűk ura filmtrilogiát, mint szerintem rendkívül jól sikerült adaptációt, párhuzamként. (ott is vannak eltérések a könyvtől, de azok az Alapítvány fsorozatban tapasztaltakhoz képest elenyésző mértékűek).
Vannak olyan nagy ívű, történetükben sok szálon futó, komplex irodalmi művek, amik megfilmesítése szerintem simán reménytelen. Ide sorolom az Alapítványt is. Igencsak meglepődtem, mikor hírét vettem, hogy mégis belevágnak. Azon már kevésbé akadtam fenn, hogy a hírhedten pénzéhes Apple lépi meg a lehetetlent. Az ilyen próbálkozások általában leverik a rajongók biztosítékait, de azért szépen termelik a pénzt, hiszen mindenki megnézi őket, akiket érdekel a műfaj.

A gyűrűk ura is ebbe a sorba tartozik nálam, egy petákot sem adtam volna érte, hogy a film megközelíti a könyv adta élményt. Tévedtem. Nem kicsit, nagyot. De vallom, hogy ez egy olyan kivétel volt, amiből évszázadonként egy van. Jackson zsenialitása, a remek casting és technikai munka, a megrendelő kitartása, türelme és persze hatalmas rakás pénze olyan együttállás volt, ami rendkívül ritkán valósul meg. Az Alapítványnál sem jött össze, tisztes iparos munkánál nem tűnik többnek, ami a rajongóknak szentségtörés, de a többség számára egy érdekes mozi. De ismétlem, nem tartom fair viselkedésnek ennél többet várni tőle. Két marék lisztből nem lehet 1500 fős lakodalmat jóllakatni és ez nem a szakács hibája.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

fapaci írta:
2021.09.26., vas. 09:34
Alex_Aston írta:
2021.09.26., vas. 08:25
Nem a minőség a fontos, hanem a PC.
Tehát a minőséget a fehér színészek jelentik? Na ebbe inkább ne is menjünk bele!
Nem a bőrszínen van a lényeg, talán félreérthető voltam.
Az első két részben 4 karaktert számoltam össze, akiknek a nemét is megváltoztatták. Van köztük az Alapítvány világában jelentéktelen (Lors Avakim), közepesen jelentős (Eto Demerzel, Gaal Dornick), és nagyon jelentős (Salvor Hardin) karakter is.
A dolog azért is fura, mert az Alapítványban van nagyon jelentős női karakter is (ld. pl. Bayta Darrell), vajon majd akkor ezek között lesz fordított “nemváltásos” is a filmben? (“költői” a kérdés).
Bár az ilyesmit már szóvá tenni is veszélyes, még a végén a szexizmus vádját sem tudom lemosni magamról.

Az, hogy mennyire jó egy adaptáció, bőven lehet, hogy ilyeneken múlik. Ne feledd, olyan műről van szó, amelyet igen meghatározó alapműnek tekintenek a műfajban, óriási rajongótáborral. Ha az alapmű annyira sikeres, akkor talán érdemes lehet minél jobban követni azt, és minél hűbben ábrázolni a karaktereit. Nem véletlenül hoztam fel a Gyűrűk ura filmtrilogiát, mint szerintem rendkívül jól sikerült adaptációt, párhuzamként. (ott is vannak eltérések a könyvtől, de azok az Alapítvány fsorozatban tapasztaltakhoz képest elenyésző mértékűek).

Továbbra is tartom viszont, hogy a színészi teljesítmény összességében nagyon gyenge, teljesen függetlenül attól, hogy milyen bőrszínű vagy nemű a színész. Amikor azt kell észrevennünk, hogy a legjobb karakterformálást egy hozzáköltött mellékszerepet (a császár öreg klónját, vagyis Alkonyat Testvért) játszó színész nyújtja, akkor már tényleg gyenge castingról beszélhetünk - szerintem. Ebben is nagy a kontraszt a Gyűrűk Urával.

Apropó “hozzáköltések”: utólag már az a véleményem, hogy az “imperial cloning” - amiről az eredeti műben szó sincs - igenis hozzáad a filmhez, akárcsak a perembolygók explicite megjelenített viszálya, a követek és viselkedésük, és nem utolsósorban a trantori katasztrófa - ugyanis ezek már látványos jelei a Birodalom hanyatlásának, amit érzékeltetni kell a “vásznon”, és teret adnak a kosztümösöknek és a nagyívű CGI-jeleneteknek is - amik ma (sajnos) kellenek egy sci-fi sikeréhez. Az emberevő hüllőszerű szörnyeteg és a császár túltolt kegyetlenkedései ugyanakkor már totál öncélúak és nem illenek sehol Asimov világába. Szerintem.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3265

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

fapaci írta:
2021.09.26., vas. 09:34
Alex_Aston írta:
Tehát a minőséget a fehér színészek jelentik? Na ebbe inkább ne is menjünk bele!
Na, sikerült félre érteni, látom.

SW esetében arra gondoltam, hogy eredeti ötlet helyett a VII rész gyakorlatag egy újra forgatott IV rész volt, színes személyiségekkel, semmi több. Ez utobbin volt a hangsúly láthatóan.

Nincs azzal semmi gond, ha a szereplők nem az árja faj tagjai kizárólag, sőt. Csak amikor látszólag kínosan erre ügyelnek, hogy meglegyen az egyensúly a film lényege helyett, na az szeirntem gáz.

Ha pl. az Erik a vikinget ma újra forgatnák, több lenne benne az arab, ázsiai es afrikai emberke, csak azért, mert nehogy azt higgyék, hogy rasszisták az alkotók. Pedig abban az időben Skandináviában még nem voltak bevándorlók, csak erről van szó. De manapság még ez is tabu.

De mondok egy fordított példát. Ott a Fekete párduc című DC film. Afrikában játszódik, egy mondhatni bennszülött országban. Érdekes módon mindenki fekete, és nincs egy európai, vagy Ázsiai, esetleg arab közöttük. Mert ugye ez volt a lényege, hogy ők egy zárt népcsoport évezredek óta, és ez így is volt jó a film szempontjából. Miért nem mentek tüntetni a fehérek, hogy rasszista film? Fordított esetben ez lett volna...

Szerintem ez a gáz is a mai (film) világgal.
Csak a Marantz! :-D

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 257

Hozzászólás Szerző: scaurus »

Kevés dologért lelkesedem.
Ezek közé tartozik Neil Gaiman Sandman képregénye.
Talán az egyik legjobb amerikai képregény - egy angoltól.

Netflix első betekintője a készülő sorozatba:

youtu.be/VBXqrBl6pEo

Aztán, meglátjuk, mert, mondjuk, az Amerikai istenek adaptáció, nekem legalábbis, csalódás volt.
Viszont, az Audible-ön elérhető Sandman hangjáték, legalábbis, ameddig eljutottam vele, remek.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Alex_Aston írta:

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Lemmy9.1 írta:
2021.09.24., pén. 07:21
Sajnos megöli a sok lelkizés.

Szvsz a zseniálistól messze van mint Zalaegerszeg Nyíregyházától.
A 9 részből 6-nál járok. Szerintem továbbra is qrva jó a film. Pont azért is jó, hogy nem csak agyatlan szeletelés folyik, hanem kicsit megismerjük a motivációkat is. Ettől lesz talán emberi.
És az imbd 8,3 csak nem véletlen.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

fapaci írta:
2021.09.26., vas. 01:37
Aszpirin írta:
2021.09.24., pén. 22:26
Megnéztem az Alapítvány első két részét...
Én kizártam a sok évtizeddel ezelőtti, amúgy is megkopott olvasmányos élményemet, anélkül néztem a mozit. A (főcím)zenét, kosztümöket, díszletet túltolták, de ez az egész műfajra jellemző. Ettől eltekintve szórakoztató, apró nyomokban Asimovi hangulatot és színészi játékot tartalmaz. Nem fogadnék rá, hogy az összes epizódot megnézem, de várom a harmadikat.

u.i.: Ha nem szólsz, nekem fel sem tűnik a sok színes bőrű színész.
A legujabb SW is ilyen volt, hogy több volt a "vegyes" szereplő, mint korábban az összes.
Ha nem így készül, gondolom szetszedi a sajtó, utána meg az internet népe, hogy nem PC a film.
Ilyen világot élünk. Nem a minőség a fontos, hanem a PC.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Aszpirin írta:
2021.09.24., pén. 22:26
Megnéztem az Alapítvány első két részét...
Én kizártam a sok évtizeddel ezelőtti, amúgy is megkopott olvasmányos élményemet, anélkül néztem a mozit. A (főcím)zenét, kosztümöket, díszletet túltolták, de ez az egész műfajra jellemző. Ettől eltekintve szórakoztató, apró nyomokban Asimovi hangulatot és színészi játékot tartalmaz. Nem fogadnék rá, hogy az összes epizódot megnézem, de várom a harmadikat.

u.i.: Ha nem szólsz, nekem fel sem tűnik a sok színes bőrű színész.

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

Az eredeti zseniális. Ez milyen lesz?

youtu.be/Yq2N-9EmedA
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 736

Hozzászólás Szerző: Lemmy9.1 »

Én csak az elsőt láttam, ez alapján nekem bejött.
Abban igazad van, hogy a könyv pörgősebb, ezért jobb is. (de maradjon is így)
Ez a nemcsere valóban szörnyű.

Elgépelted Asimovot.
Szerintem!

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Megnéztem az Alapítvány első két részét (egyelőre ennyi jelent meg). Összesen kicsit több, mint két óra.
Sírok, basszus.
De. Adok neki még esélyt. Felejtsük el a könyve(ke)t. Nyilvánvalóan annak
alapján
készült a sorozat. Nézzük csak a sorozatot, mint egy szórakoztatóipari terméket (képes leszek rá? nem tudom).

A látvány okés, de nem az a katarzis, amire a trailerek alapján számítani lehetett.
A főcím a leglátványosabb, az nagyon tetszik. A zene is, bár nagyon hajaz a Trónok Harca zenéjére. Stílusban.

A Star Wars-os siklót igazán kihagyhatták volna. Ez egy sci-fi (kellene legyen), nem egy sci-finek álcázott fantasy.
Klónozás? Őrülten gonosz uralkodó? Emberekre támadó hüllőszerű idegen lények (á lá Alien?) Még hány ilyen scifi-s klisét akarnak beletuszkolni, hogy “menő” sci-fi legyen?

Szerplők. Salvor Hardin egy fekete nő? Gaal Dornick egy fekete nő? Eto Demerzel nő? Ám legyen, ilyen PC világot élünk, most ez kell. De egyik alakítás sem meggyőző, olyan unottan játszanak… Még a Seldont alakító színész is…

De hogy kerül ebbe az időszeletbe Lewis Pirenne? (oké, felejtsük el a könyvet). Ja, és amikor ott az érzes, hogy a könyv pörgősebb, mint a film (bakker FEEJTSÜK EL a könyvet!) De: tényleg muszáj szexjelenetnek is lennie egy Asimov-adaptációban? De ha már igen, legalább el tudnák velünk hitetni, hogy szeretik, vagy csak kívánják egymást… De nem, csak úgy nekidőlnek a szimulált naplementében…
Még nem következett be ugyan, de vajon “megússzuk” meleg vonal nélkül? (a tippem: nem).

A jó dolog: a hiperűrhajó nagyon eredeti. A trailerben azt hittem, egy fekete lyukat látok.

Nézem tovább, ofcourse, mert nagyon kíváncsi, de egyelőre sajnos csalódott is vagyok.

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

Sajnos megöli a sok lelkizés.

Szvsz a zseniálistól messze van mint Zalaegerszeg Nyíregyházától.
Szerintem!

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Nyerd meg az életed

Egy zseniális koreai sorozat. Igaz, még csak az elején járok, de egyszerűen jó nézni, és tényleg odaszegez a székhez. A kimagasló értékeléseit így alá tudom támasztani, ami alapján elkezdtem nézni. Hamar be fogom fejezni, annyi szent.

https://m.imdb.com/title/tt10919420/

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó

Na, amin még pislogtam, hogy "ez mi ez", az Az utolsó és első emberek.

https://m.imdb.com/title/tt8015444/

Néztem egy darabig, nem történt semmi, bele-bele tekertem, nem történt semmi, a végére tekertem, nem történt semmi.

Jó, mondjuk, Olaf Stapledon regényét se tudtam, anno, többszöri nekifutásra sem elolvasni.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó

Megtekintettem a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása (Birds of Prey /and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn/) c. opuszt.
Izé.
Nem is tudom mit mondjak, EHHEZ KÉPEST a WW 1984 egy koherens és mély mondanivalójú film.
Mintha egy 109 perces, értelmetlen videoklipet néztem volna.
Mondjuk, a grand finale látványos és vicces.

A hölgyek jók, bár Margot Robbie mindenkit elhomályosít, a karakter is és a színésznő is.

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

Ha már van előfizetésetek, nézzetek valami rendeset is. :D

youtu.be/HM3hsVrBMA4
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

TSanyi írta:
2021.09.20., hétf. 20:34
Aszpirin írta:
2021.09.20., hétf. 16:48
Az puhakötésű régi "Galaktika Fantasztikus Könyvek" példányaim szó szerint darabokra hullottak még gyerekkoromban.
Az alapítvány pereme - nekem is meg van/volt olyan rózsaszínes-lilás színtónusú könyvre emlékszem, bár őszintén megvallva, sosem olvastam. De már annyiszor dicsérted, hogy egyszer elolvasom… valahol biztos megtalálom.
Az Alapítvány pereme zseniálisan jó lett (és a folytatása is), megkockáztatom, hogy jobb, mint az első trilógia harmadik könyve… mégis azt javasolnám, hogy az eredeti trilógia első könyvével kezdd, mert az abban történtekre aztán folyton visszautalnak, és ezen az utalások, illetve az egész helyzet jobb megértéséhez kell az, hogy a trilógia első. egyszerűen Alapítvány c. könyve legyen az első olvasmányod. Az egy nagyon “pörgős” könyv, az egyes fejezetei között évtizedek telnek el, és ha az nem szippant magába, akkor az Alapítvány univerzuma nem neked való… de erre kevés az esély…

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 439

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

Aszpirin írta:
2021.09.20., hétf. 16:48
Az puhakötésű régi "Galaktika Fantasztikus Könyvek" példányaim szó szerint darabokra hullottak még gyerekkoromban.
Az alapítvány pereme - nekem is meg van/volt olyan rózsaszínes-lilás színtónusú könyvre emlékszem, bár őszintén megvallva, sosem olvastam. De már annyiszor dicsérted, hogy egyszer elolvasom… valahol biztos megtalálom.

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

A Ted Lasso megvan, a múlt pénteki rész az nem volt semmi.
:D
Roy Kent a legnagyobb király.

See-t elkezdtem, egyelőre s01e2-nél vagyok, de kaszáláson gondolkodom.
A Senki volt ma soron, nagyon jól szórakoztunk.
Asszony betegállomány, én törött sarokkal szintúgy, a fiunk meg oviban. Mozimatiné, szex fagyi, rock&roll. :D
Szerintem!

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Lemmy9.1 írta:
2021.09.20., hétf. 18:52
Bátor húzás az Alapítványt "vászonra" vinni.
De a Gyűrűk ura is jól sült el.
Reménykedem.

Most fizettem elő az Apple Tv+-ra, egyelőre csalódás a havidíjas tartalommennyiség.
A gyerektartalom is plusz 900 Ft, és a legtöbb film is zsebbenyúlós.
Nem kenyérre kell, csak az elv.
A minőség viszont fullpull.
Amíg vársz az alapítványra, kezdd el a Ted Lasso-t, kíváncsi vagyok mit szólsz, de szerintem tetszeni fog.
De ha komoly hangvételű utópiákat szereted, a See is "must see", Jason Momoával a főszerepben - de az "ismeretlen" színászek is nagyokat alakítanak. Eslőre bugyutának tűnhet a történet alapja, mégis nagyon be tud szippantani. Nem is beszélve az elképesztően profi operatőri munkáról.
Ha pedig a misztikumért rajongsz, akkor "Lisey története" - kiváló minisorozat, A-kategóriás szereplőkkel.
Ja, és hábosrús kategóriában ki ne hagyd a "Greyhound"-ot Tom Hanks-szel.
Vagy, ha a természetfilmeket kedvelitek, akkor konkrétan bármelyiket - én végignéztem mindegyiket, zseniálisak.
Esetleg a "Hosszú motorozás" bármelyik részét...
Ezek mind benne vannak a havidíjas előfizuban.

A havidíjas tartalom valóban kevés - és csöpögtetik az epizódokat -, de ami van, az szinte mind nagyon minőségi cucc a maga műfajában, szerintem. Ebben nagyon különbözik a Netflixtől, amelyen a sok szemét között nagyítóval kell keresni a megbújó gyöngyszemeket.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”