Én meg ezzel. A Vasember már eleve gyerekes, szinte mesefilm. Ezzel kapcsolatban film ívéről, szereplők kimagasló vagy jó alakításáról beszélni, hááát.DeLorean írta: ↑2021.12.06., hétf. 21:13Ezzel is vitatkoznék.
Hát a Rambo semmilyen téren nem rúghat labdába mondjuk az első Marvel film, a Vasember mellett sem. A többit nem említem.
A történet, a film íve, a fényképezés, trükkök, hangok, a színészek (ha egyáltalán Stallone-t lehet annak nevezni) között mindenképpen a Vasember a nyerő.
Manapság meg a Rambo, mint film nézhetetlen és nevetséges, a vasember most is tuti.
De ez SZVSZ csak.
Az meg, hogy jók benne a trükkök/fényképezés/hangok pusztán technikai tulajdonság.
Ha a '80-as években készült volna, mint a Rambo, ez most valóban annyira nevetséges lenne, hogy ajjaj.
"Manapság meg a Rambo, mint film nézhetetlen és nevetséges, a vasember most is tuti."
A fiatal, a "telefon hozzám nőtt és így élem mindennapjaim" ifjúság körében biztosan.
Abszolút nem a szokásos agyament "amcsi" akciófilm, sokkal inkább drámai elemekkel megtűzdelt film. Mikor elérhető lett a némileg feljavított verzió, akkor néztem projin, és eléggé kellemes volt a látvány. Az erdei részek, de szinte az egész sokkal látványosabb, érdekesebb, emészthetőbb, mint a Vasember ugri-bugri baromságai, hiába modernebb a megvalósítása.
Szerintem.
Más:
Az új Sorjonen/Bordertown rész, kissé hiányérzetem van, nem lett akkora durranás. Talán folyt köv. és beindul.