Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bandi Mozifalodája
Bandi Mozifalodája
Ígérem a hét folyamán legördül itt is .
Igen-igen, csak gondoltam pár rövid ismertetővel még megörvendeztetlek titeket amíg eljutok az aláírásomig.
Kíváncsian várom én is a fejleményeket!
Ha esetleg a változásokat folyamatosan adagolod, megköszönöm, ha leírod, hogy miért változtattál.
Mi volt az indok, mi nem tetszett és mi lett az eredmény.
Esetleg azt is, hogyan sikerült meggyőznöd a "környezetedet" a változtatás fontosságáról!
Azután kielemezzük...
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Bandi Mozifalodája
Igen-igen, csak gondoltam pár rövid ismertetővel még megörvendeztetlek titeket amíg eljutok az aláírásomig.
Jól van elnézést kell kérnem,figyelmetlen voltam.
Bandi Mozifalodája
Egyébként jó képek! Szép,kellemes hangulatú egyszerű szoba. Az arányokat nézve idővel akár egy vászon is legördülhet majd a TV elé
Az aláirásában , van egy Epson és egy Projekta?........
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
Bandi Mozifalodája
A részemről is gratula a topik nyitásához,láttam hogy olvasod az én topikomat is, igérem, hogy részemről is ez lesz.....
Köszi neked is, folyamatosan követ(t)em természetesen, és nem mellesleg az exfrontjaim ikertestvérével mozizol a mai napig .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Bandi Mozifalodája
Egyébként jó képek! Szép,kellemes hangulatú egyszerű szoba. Az arányokat nézve idővel akár egy vászon is legördülhet majd a TV elé
Az aláirásában , van egy Epson és egy Projekta?........
- fodesz
- V.I.P.
Bandi Mozifalodája
De persze, feltöltöm majd külön valahova. Próbáltam kímélni a fórummotort a sok képpel, +jön majd még bőven a régi cuccokról.
Az aktuális rendszerről már nem fog megmenekülni .
Bandi Mozifalodája
A részemről is gratula a topik nyitásához,láttam hogy olvasod az én topikomat is, igérem, hogy részemről is ez lesz.....
Bandi Mozifalodája
Nem lehetne a fotókat úgy folyamatosan tallózni hogy ne kelljen külön a kis képeket kinagyítani?
De persze, feltöltöm majd külön valahova. Próbáltam kímélni a fórummotort a sok képpel, +jön majd még bőven a régi cuccokról.
Az aktuális rendszerről már nem fog megmenekülni .
- fodesz
- V.I.P.
Bandi Mozifalodája
Üdv Batman!
Grat a topikhoz! Nem lehetne a fotókat úgy folyamatosan tallózni hogy ne kelljen külön a kis képeket kinagyítani?
Bandi Mozifalodája
Üdv minden Fórumlakónak!
Én a saját „egyszobás” megoldásomat szeretném bemutatni nektek.
Egy komplett szoba-/lakásfelújítás után igyekeztem magamnak és a meglévő rendszeremnek a lehető legésszerűbb kompromisszumokkal létrehozni egy olyan mindennapi élhető lakóteret,
ahol pihenni, mozizni, zenélni, és néhanapján játszani (pc-konzol) lehet.
/Ez talán elsőre furán hangzik, de ha mindig sebtében hozzáillesztünk egy meglévő felálláshoz valamit, annak valahol sosem lesz megfelelő eredménye./
A fő irányvonal a kialakításnál akkor még csak a mozi 5.1+tv, és a számítógép elhelyezése volt, mivel sajnos akkoriban nagyon sokat játszottam online (css) és a meglévő „koros” mozim tulajdonképpen háttérbe szorult.
Pár kép a régi, számomra most már retró felállásról:
És a munkálatokról:
És az egy évvel ezelőtti végeredményről:
Nálam a fő szempont a funkcionalitás és letisztult/egyszerű sallangmentes dizájn, ami szerintem az én igényeimhez mérten egész jól sikerült.
Olyannyira megváltozott a hangzás és vele együtt a filmnézés élménye, hogy újra elkezdtem komolyabban érdeklődni a régi mozis hobbim után.
Ezt a rendszert még ifjú titán koromban szedtem össze 2002-03 környékén, akkor erre futotta, és akkoriban elégedett voltam vele.
Elkezdtem körbeszaglászni szalonokban, bemutatótermekben, hogy merre jár a mostani technológia, milyen formában létezik az a hangzás napjainkban - amit régen is szerettem volna összehozni, de sajnos nem volt rá bővebb anyagi lehetőségem. Bár nagyon érdekel a technika is, de én a filmeket szeretem nézni, műfajtól függetlenül elfogyasztok mindent, ha a szabadidőm engedi; minden mennyiségben.
Én sosem voltam híve a másodkezes vagy használt cuccoknak, de itt és a „testvér” oldalon is sok elméleti tapasztalat és „emberi” pozitívum tapadt rám, úgyhogy gondoltam belevágok, relatíve minimális büdzséből megpróbálok jópár szintet ugrani, és elkezdem kergetni az „alaphangzást”, amit kerestem anno…
/folyt. köv./
Egyelőre mára ennyi. Köszönöm a figyelmeteket.
H.András