Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
Én is nézegettem múlthéten a Vaterán ezt!Csak én nagyobbakat szoktam venni ez az MX-50 35ezret megér aki ilyent akar venni de többet én se adnák érte.Nekem pár évvel régebbi M-85 vannak azok az M-es széria legnagyobbjai ezek már dupla trafósak 1700Watt 23kilósak és Aosztályban is mükszenek 30Wattig.MX-50 az majdnem a legkisebb az MX szériában MX-35öt nem is emlittem mert az egy fos.MX-1000 az már elég jó az egy kategoria az M-85el.
Hát ezrest az e-bay-en 1000€-ért láttam, az egy "kicsit" túllő a budget-men
Viszont azt még had kérdezzem meg, hogy szerinted a 657-es végfokaihoz (csak front) képest jobb hangot kapnék, ha ezeket az mx-50-eseket bepaszíroznám még a láncba? Nem mintha nem lennék elégedett, csak hát ugye a vadászösztön... Mindig kell egy új zsákmány
Mindenképpen jobb lenne! Én is igy kezdtem nekem is RX-V657 volt aztán volt pár felesleges integráltam azokat rákötöttem már jobb volt aztán jöttek a végfokok.
Én is nézegettem múlthéten a Vaterán ezt!Csak én nagyobbakat szoktam venni ez az MX-50 35ezret megér aki ilyent akar venni de többet én se adnák érte.Nekem pár évvel régebbi M-85 vannak azok az M-es széria legnagyobbjai ezek már dupla trafósak 1700Watt 23kilósak és Aosztályban is mükszenek 30Wattig.MX-50 az majdnem a legkisebb az MX szériában MX-35öt nem is emlittem mert az egy fos.MX-1000 az már elég jó az egy kategoria az M-85el.
Hát ezrest az e-bay-en 1000€-ért láttam, az egy "kicsit" túllő a budget-men
Viszont azt még had kérdezzem meg, hogy szerinted a 657-es végfokaihoz (csak front) képest jobb hangot kapnék, ha ezeket az mx-50-eseket bepaszíroznám még a láncba? Nem mintha nem lennék elégedett, csak hát ugye a vadászösztön... Mindig kell egy új zsákmány
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
Múltkor volt egy M-65 is az jobban megérte volna az jobb gép!Az MX-50 az a M-45 el azonos csak a design más!
Szerintetek mennyit lenne érdemes adni egy Yamaha MX-50-es végfokért?
Egy-két adat róla (hirtelen nem találtam belinkelhető manual-t):
20Hz-20kHz@8Ohm, 0,003%THD: 125W
Damping factor, 1kHz@8Ohm: 70
Bemeneti érzékenység: 1,14V/60kOhm
Frekvenciaátvitel (20Hz-20kHz): +0, -0,2dB
Kakaófelvétel: 650W
Tömeg: 13kg
Itt egy kép:
Én is nézegettem múlthéten a Vaterán ezt!Csak én nagyobbakat szoktam venni ez az MX-50 35ezret megér aki ilyent akar venni de többet én se adnák érte.Nekem pár évvel régebbi M-85 vannak azok az M-es széria legnagyobbjai ezek már dupla trafósak 1700Watt 23kilósak és Aosztályban is mükszenek 30Wattig.
MX-50 az majdnem a legkisebb az MX szériában MX-35öt nem is emlittem mert az egy fos.MX-1000 az már elég jó az egy kategoria az M-85el.
Csak megjegyzem az én volt onkyo 601(12,8 kg)-emben 12000uF kondik voltak.
A mostani 606 és ha jól tudom 605-ben is 10000uf ra csökkent.
Pedig az enyém 6.1 volt ezek meg már 7.1-esek.
Ahogy elnézve a tápja is csökkent a súlyukon kívül.
De attól még biztosan jobban szólnak mint a 601 csak legfeljebb nem tud annyit maxban, dehát azt meg általában úgysem éri el az ember.
az még nem vészes sokszor 5-6 kg van ezek között
Tény, h ekkora különbség nincs. Bár szerintem még ennyinek sem lenne szabad lennie. Ki tudja, h milyen osztályú végfok van bennük - de ebben én nem vagyok kompetens.
hát azért egy széria ugrás van a kettőben, régen sokkal nagyobb különbségek voltak
Tény, h ekkora különbség nincs. Bár szerintem még ennyinek sem lenne szabad lennie. Ki tudja, h milyen osztályú végfok van bennük - de ebben én nem vagyok kompetens.
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
mondjuk méretre és súlyre a 606 ugyan akkora mint a 701 amin meglepődtem
Biztos? Az előbb megkerestem mindkettő manualját, és a 606 könnyebb volt kb 1kg-mal.
mondjuk méretre és súlyre a 606 ugyan akkora mint a 701 amin meglepődtem
Biztos? Az előbb megkerestem mindkettő manualját, és a 606 könnyebb volt kb 1kg-mal.
Ha jól látom decibel kijelzője is van, nekem ez nagyon tetszik.Az ilyenek valahogy mindig felcsigáznak még ha nem is hajszál pontos értéket mutatnak, de azért kivezérlés szempontjából mindenképpen jól jöhet
Ismerős a "betegség", én is bukok rájuk Annak idején ezt sajnáltam a legjobban az Orion erősítőmben, bár annak Deprez-műszere volt, de az is gyönyörű volt. Nekem igazából a pontossága nem számít, egyszerűen csak tetszik
Ha a potik és a kapcsolók nem kontakthibásak akkro mindenképpen megéri az árát.
Na ezt nem tudom, de a tulaj állítása szerint tökéletes az állapota, egy-két kisebb karc van rajta.
onkyo 701e készüléket mire lenne érdemes cserélni, ha olyat keresek ami már tudja az új 7.1 hd mókákat, rea most ajánlotta a 606 ot aminek az ára nagyon jó, de azt nem tudom hogy az új 600as széria hogy viszonyul a régi 700ashoz, tehát nem lenne visszalépés minőségben?
inkább egy 705 vagy 706 kellene nekem helyette?
ide senki?
Az areadvd tesztje szerint a németeknek bejött a gép. Itt a teszt. Engem kicsit aggaszt, h könnyebb, és nagyobb teljesítmény mellett (6*25W+110W=+260W) ugyanakkora a felvett teljesítménye. Bár lehet, h csak én nézem ilyen földhöz ragadtan a dolgokat Meg kellene... :vazeg: (Bár pont egy olyan ember próbál Téged kimozdítani a holtpontból, akit abszolút hidegen hagynak a HD-s nyalókák. )
: Neked továbbra is meg kellene maradni a 700-as sorozatnál. Belegondoltam, h mi lenne ha lecserélném a sajátomat ugyanolyan, csak újabb, és egyel kisebb, pl. rx-v563-as vasra. Már virtuálisan is gyorsan kiábrándultam: Pár hónapja hallottam egy 663-ast szólni, és annak sem tetszett a hangja --> az 563-asé biztos nem tetszene. De Te tudod...
mondjuk méretre és súlyre a 606 ugyan akkora mint a 701
amin meglepődtem
onkyo 701e készüléket mire lenne érdemes cserélni, ha olyat keresek ami már tudja az új 7.1 hd mókákat, rea most ajánlotta a 606 ot aminek az ára nagyon jó, de azt nem tudom hogy az új 600as széria hogy viszonyul a régi 700ashoz, tehát nem lenne visszalépés minőségben?
ide senki?
Az areadvd tesztje szerint a németeknek bejött a gép. Itt a teszt. Engem kicsit aggaszt, h könnyebb, és nagyobb teljesítmény mellett (6*25W+110W=+260W) ugyanakkora a felvett teljesítménye. Bár lehet, h csak én nézem ilyen földhöz ragadtan a dolgokat Meg kellene... (Bár pont egy olyan ember próbál Téged kimozdítani a holtpontból, akit abszolút hidegen hagynak a HD-s nyalókák. )
: Neked továbbra is meg kellene maradni a 700-as sorozatnál. Belegondoltam, h mi lenne ha lecserélném a sajátomat ugyanolyan, csak újabb, és egyel kisebb, pl. rx-v563-as vasra. Már virtuálisan is gyorsan kiábrándultam: Pár hónapja hallottam egy 663-ast szólni, és annak sem tetszett a hangja --> az 563-asé biztos nem tetszene. De Te tudod...
ide senki?
Ha a potik és a kapcsolók nem kontakthibásak akkro mindenképpen megéri az árát.
Ha jól látom decibel kijelzője is van, nekem ez nagyon tetszik.
Az ilyenek valahogy mindig felcsigáznak még ha nem is hajszál pontos értéket mutatnak, de azért kivezérlés szempontjából mindenképpen jól jöhet
20E ft ot azonnal adnék érte Most komolyan taán 40-50E ft közötti a piaci értéke szerintem.
De lehet tóbbet is megér, elég komoly gépnek néz ki
Hát min. 35e-ret kellene érte adnom. De szállítással.
Azt mondod megéri.
Nézegettem e-bay-en is, de ott "csak" egy 70-est találtam 500€-ért. Ennek nagyobb a teljesítménye, és 3 pár hangfalat kezel. Ebből kiindulva megéri a fenti összeget, de abból, h az egyel kisebb, 35-ös (2x40W, meg 3 kg) 20e körül van... Lehet, h így is. Nem is tudom. Gondolkodom régóta egy külön végfokon, de most, h itt a lehetőség, tök tanácstalan vagyok.
Itt egy kép:
20E ft ot azonnal adnék érte
Most komolyan taán 40-50E ft közötti a piaci értéke szerintem.
De lehet tóbbet is megér, elég komoly gépnek néz ki
Mint azt finoman sejtetni próbáltam, nem az a fontos, hogy Neked életszerű-e vagy sem. Ebben nem kértem tanácsot. Csak technikai jellegű segítségre lenne szükségem.De ha már a technikánál tarunk: ha azt gondolod, hogy jó hangfelvételt csak száj elé tartott mikrofonnal lehet készíteni, akkor rosszul gondolod.
Lehet távoli karakterisztikájú mikrofonnal is, de akkor zárj ki minden háttérzajt.
A felvevő készüléken legyen kézi felvételi jelszint, mert az automatikus megint zajos lesz.
Mint azt finoman sejtetni próbáltam, nem az a fontos, hogy Neked életszerű-e vagy sem. Ebben nem kértem tanácsot. Csak technikai jellegű segítségre lenne szükségem.De ha már a technikánál tarunk: ha azt gondolod, hogy jó hangfelvételt csak száj elé tartott mikrofonnal lehet készíteni, akkor rosszul gondolod.
Lehet távoli karakterisztikájú mikrofonnal is, de akkor zárj ki minden háttérzajt.
A felvevő készüléken legyen kézi felvételi jelszint, mert az automatikus megint zajos lesz.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Csak azt mondd meg, hogy egy viszonylag keveset beszélő gyereknél hogyan csinálsz folyamatos és jó minőségű (közelről mikrofonozott) hangfelvételt? Mert ugye a hanganyagban nem lehetnek 30-40 másodperces szünetek, fél napokat folyamatosan a szája elé kell tartani a mikrofont, hogy abból összevágj egy fél órás anyagot. Számomra nem tűnik túl életszerűnek a dolog.
Mint azt finoman sejtetni próbáltam, nem az a fontos, hogy Neked életszerű-e vagy sem. Ebben nem kértem tanácsot. Csak technikai jellegű segítségre lenne szükségem.
De ha már a technikánál tarunk: ha azt gondolod, hogy jó hangfelvételt csak száj elé tartott mikrofonnal lehet készíteni, akkor rosszul gondolod.
Itt egy kép:
Nem vitatom a video jelentőségét, természetesen használjuk is, de ettől függetlenül szeretném a hangfelvételt is megoldani. Ezzel el lehet kapni olyan "pillanatokat", amit videóval soha sem fogsz rögzíteni. De nem is az a lényeg, hogy melyik a jobb, a kérdésem sem erre irányult. Nekem technikai segítség kellene, inkább arról irj, ha értesz a témához.
Az a Tascam interface nagyon izgatja a fantáziámat.
Csak azt mondd meg, hogy egy viszonylag keveset beszélő gyereknél hogyan csinálsz folyamatos és jó minőségű (közelről mikrofonozott) hangfelvételt? Mert ugye a hanganyagban nem lehetnek 30-40 másodperces szünetek, fél napokat folyamatosan a szája elé kell tartani a mikrofont, hogy abból összevágj egy fél órás anyagot. Számomra nem tűnik túl életszerűnek a dolog.
Nem vitatom a video jelentőségét, természetesen használjuk is, de ettől függetlenül szeretném a hangfelvételt is megoldani. Ezzel el lehet kapni olyan "pillanatokat", amit videóval soha sem fogsz rögzíteni. De nem is az a lényeg, hogy melyik a jobb, a kérdésem sem erre irányult. Nekem technikai segítség kellene, inkább arról irj, ha értesz a témához.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
A 60-as években apám a hangomat vette fel orsós magnóra. Én már videóra vettem a gyerekemet egy kamerával. Hidd el, a családban mindenki szívesebben nézi a kamerás felvételeket, minthogy pár perc gügyögést hallgasson bármilyen adathordozón ill. minőségben.
A videón akkor is érdekes, hogy mit csinál, amikor éppen nem beszél folyamatosan.
A régi felvételeid gondolom azért voltak zajosak, mert amikor két szó között csend volt, akkor az automatikus felvételi jelszint hasznos jel hiányában a háttérzajt erősítette fel a beállított középértékre.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Ismét oszlatás, no nem könnygázzal, bár én néha sírni tudnék annyi mindent tudtok itt összemondani A legjobb lejáccók bezony nemritkán vannak DVD futóművel szerelve.
A mögötte levő elektronika az, ami számottevően megkülönbözteti a dolgokat.
Míg egy kommersz DVD játszóban egy árva csipben van integrálva a kép és a hang jelfeldolgozó áramköre, úgy, hogy a sima LPCM-től a DD-n kersesztül a dts-ig mindent az csinál.
A CD játszóknál ez egy kizárólag a hangra készített csipp egy highend közeliben meg több is. külön táppal meg órajellel meg minden földi jóval.
Ezért van az, hogy egy normál DVD szinte megtáltosodik :vazeg: egy külső DAC-al.
A Highendet meg azért nem éri el, mert a szervo meg a külső orajel és társai így is kimaradnak.
Én is ezt akartam mondani csak nem értek hozzá...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Ismét oszlatás, no nem könnygázzal, bár én néha sírni tudnék annyi mindent tudtok itt összemondani
A legjobb lejáccók bezony nemritkán vannak DVD futóművel szerelve.
A mögötte levő elektronika az, ami számottevően megkülönbözteti a dolgokat.
Míg egy kommersz DVD játszóban egy árva csipben van integrálva a kép és a hang jelfeldolgozó áramköre, úgy, hogy a sima LPCM-től a DD-n kersesztül a dts-ig mindent az csinál.
A CD játszóknál ez egy kizárólag a hangra készített csipp egy highend közeliben meg több is. külön táppal meg órajellel meg minden földi jóval.
Ezért van az, hogy egy normál DVD szinte megtáltosodik egy külső DAC-al.
A Highendet meg azért nem éri el, mert a szervo meg a külső orajel és társai így is kimaradnak.