Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Bandi Mozifalodája

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Köcce. Baromi tömör hetem volt, rám férne a pihenés.

Ehelyett dugdosgathatom a hüle kábeleket ki-be csukafejes pozícióban görnyedve az erősítő popsijába   . Mondjuk hál' isten .

Hú de rossz lehet neked.   Micsoda fárasztó meló.   A Valhalla mester kábelével biztosan komolyabb hangot kapsz majd. Megérdemli a Yami.

batman98
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3447

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: batman98 »

Grat a kábelhez! Nem gyenge darab!

Pedig hétvégén ráértél volna szerelvényezni. A "patkók" így már csak a jövő héten érkeznek meg.

Köcce. Baromi tömör hetem volt, rám férne a pihenés.

Ehelyett dugdosgathatom a hüle kábeleket ki-be csukafejes pozícióban görnyedve az erősítő popsijába   . Mondjuk hál' isten .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Bandi Mozifalodája

Grat a kábelhez! Nem gyenge darab!

Pedig hétvégén ráértél volna szerelvényezni. A "patkók" így már csak a jövő héten érkeznek meg.

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Bandi Mozifalodája

Lassan szállingóznak a rendelt komponensek a következő nagyobb átszabási tervekhez. 

Sajnos a bútorlapszabászok védőszentje nem volt velem a hétén, úgyhogy csúszok megint egy hetet :

És sajnos Fodesz szub-regulázó, center cicoma-patkói még nem találtak ide, de már várom őket nagyon .

Viszont az előző tápkábel tesztemből kiderült, mindenképp be kell szereznem egyet ValhallA májsztró által készített Ag vonalából

Rövid üzenetváltás után, egy héten belül meg is érkezett. Egy AgIVn személyében:

Köszönöm Ákosnak a gyors munkát, postázást, és a bizalmat.

Hétvégén alaposan megizzasztom, ha minden igaz pár lapáttal még rádob az AgII által hozott javulásra is. 

Kíváncsi vagyok, de majd kiderül  . 
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Bandi Mozifalodája

Eastwood örök kedvenc, a zsémbes arrogáns szemmelverős karaktere hihetetlen jó.
Bár tulajdonképpen ebben kimerül a repertoárja. De nem számít, pótolhatatlan színész. 

Django és a Pszichopaták eredeti szinkronnal persze, de mellettük jól sikerült a magyar is. Kétszernézős .

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Bandi Mozifalodája

Ezek nagyon tetszettek nekem:

Az Utolsó Műszak - End of Watch
Fékezhetetlen - Lawless
Jack Reacher
Gengszterosztag - Gangster Squad
Az Utolsó Csavar - Trouble with the Curve

Eastwood filmje is szerintem nagyon jó lett. Nekem a Gran Torino is tetszett korábban.
Gengszterosztag k..va jó film, a Jack Racher is bejött . az Utolsó műszak is érdekes film az amcsi rendőrök munkájáról,hétköznapjairól...Azért más ott rendőrnek lenni meg más itthon.

A Hősök szakaszát még nem láttam,a Hét pszihopata és az Ölni kíméletesen és a Django már "elő van készítve" nekem is menüben.

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Bandi Mozifalodája

Nu, nézzük mi került vászonra mostanában a Mozifalodában.

Hét Pszichopata és a Si-cu - Seven Psychopaths

Hát őt már nagyon vártuk, kiváló szereposztás, ígéretes történet, és a trailer alapján egy remek akció-vígjátékot ígértek.
Kicsit féltem, hogy a az Erőszakik vonalát fogja követni, ami nekem nagyon nem tetszett. És beigazolódott, akinek az bejött annak ez kötelező darab.
Bár remek egyéni teljesítmények erősítik a filmet, nekem nagy csalódás volt, amellett hogy három kedvenc színész is szerepel benne. 

Az Argó Akció - Argo

Sokat nem vártam tőle, de nagyon megszórták különböző díjjakkal. Pozitív csalódás, remek film a kategóriájában.

Az Utolsó Csavar - Trouble with the Curve

Szigorúan Clint rajongóknak, mint nekem .

Django Elszabadul - Django Unchained

Szerintem senkinek nem kell bemutatni, remek: bár nem a legjobb Tarantino film szerintem.
Waltz és Jackson játéka hibátlan, újra.

Gengszterosztag - Gangster Squad

Nem kedvel az efféle témát, de ez a film remekül sikerült. Kategóriája egyik legjobbja.

Hősök Szakasza - Company of Heroes 

PC -s játék adaptáció, nem tudom a végére elaludtam

Jack Reacher

Tom Cruise mint MacGyver-Steven Seagal keverék. Nekem bejött.
Nem szeretem Cruise-t, viszont még rossz filmet nem láttam tőle...

Ölni Kíméletesen - Killing them Softly

Kicsit belassulós és noir, de tetszett.

Fékezhetetlen - Lawless 

Fura de ilyen témában még nem készült film, jó volt tetszett.

Az Utolsó Műszak - End of Watch

Dráma tagozatosoknak, semmi extra és unalmas is volt.

Senki Fia - The Son of No One

Megint dráma szakosoknak only, és aki akar szenvedni, egyszer nézhető.
Pacino elindult lefelé a lejtőn...

Rampart

Hát ő vegyesfelvágott, dráma, a történet klisés, Woody viszont remek, mintha rá szabták volna a filmet

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Bandi Mozifalodája

Mozifalodához falodás logó dukál

by: Ancsa (kistestvérem )    Köszi.

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Bandi Mozifalodája

Bandi! Jól néz ki a szoba és a berendezés is ,pár dolgon ahogy Nimród is említette lehet még finomítani változtatni minden fantázia,idő és pénz illetve kreativitás kérdése.Szívesen segítenék ha közel volnál bár biztosan te is messze vagy tőlem.

Köszi Pisti. Igazából nagyon sok munkám volt az egész lakással, és mivel elég "koros" 80-90-es évekbeli szisztéma volt a jellemző mindenhol, 0ról kellett elkezdeni az "építkezést".
Ez gondolom mindenkinek ismerős, ifjúsági bútorok, bútorszövetkezet remek termékei , a Lego és G.I. Joe gyűjteményem   , plusz a húgom is a legkisebb révén együtt élt a másik két testvér levetett szir-szarjaival. Szegény. Úgyhogy lapátra tettem szinte mindent anno, és pontosan tudtuk mit szerettünk volna összehozni.
Talán az ő szobája modernebb lett, kicsit meghökkentő csajos színekkel. Majd lencsevégre kapom már komolyabban, ő nem annyira minimál vonalat követi mint én.

A két fali szekrényt is el lehetne onnan távolítani akár ha annyira nem fontos hogy ott legyen. Letisztultabb lehetne a frontoldal.Az alsó bútor elem végül is jó,elég "pakolós" és elfér rajtuk minden.(kár hogy az ajtód üveges,mert azt is lehetne szigetelni ami akusztikailag is jó és a család többi tagját sem zavarja ha hangoskodol)

Ezért a teljes hosszúságú média állvány-szekrényért nem keveset rohangásztam, nagyon ritka ez a méret, mindenképpen marad, egyetlen hibája az hogy a fölső szekció nem elég magas az AVR-hez, így a hangfalkábel (2x3.5m) cserék nem aprópénzek. Az ajtón viszont tényleg kéne változtatni, akusztikailag is jobb lenne és Fricinek is beígértem már rég egy macskaajtót rég.

Visszatérve arra amit Nimród is kiemelt hogy a hangfala alá egy kis emelvényt lehetne készíteni én szerintem az adottságok miatt kivitelezhető lenne egy komplett pódium  akár a faltól falig kb 10-12cm magasságban,vagy (mivel az ajtó útban van) A széleken szögben "lecsapni" jobban mondva nem vinni egész a sarokig és valamilyen szőnyeggel be lehetne vonni.. OSB lapból párnafákkal kivitelezhető,nem is sok pénz és a kábeleket,elosztót stb  elrejtheted alattuk pl.

Á, régi álom volt a parkettát felújíttatni nekem, bükk és 30 éves de most még mindig nagyon szép a felcsiszolás után.

Középen Fele ekkora állvány is elég lenne csak a készülékeknek,tetején TV-nek.  DVD és egyéb kiegészítő mehet máshová polcra vagy szekrényre stb..Centert is meg lehet oldani nem túl nagy ezért nem kell filózni rajta sokat hol fér el.
( A TV magassága kb jó szerintem így mint a képen! A képernyő közepe egy magasságban esik a frontok középsugárzóival kb ami jó.Ha fekve nézed szintén jó a magasság,ülve is kb) Egy esetleges átalakítással a jövőben (pl pódium) viszont minden eshetőségre figyelni kell a magasságoknál.De nálad az is jó hogy nem kell egymás felé építeni a készülékeket hanem egymás mellé az adottságok miatt...

A szimetria és az egyszerűség nálam a legfontosabb, a centert mindenképp ki kell szabadítanom. Baromi dobozhangja van így és elég erős is szétrázza a szekrényt meg ami a fiókokban van , a tv ebből adódóan feljebb kel kússzon.

Még annyit hogy egy ilyen átalakításnál a sub egyértelműen a két front közé esve jobb szerintem. Most ez így nem kivitelezhető de ha nem volna olyan széles az állványod akkor igen és megfontolandó vagy próbálgatni is lehet hogy a jobb.

Szerintem is jobb, bárt a slotted bass port szerkezet miatt annyira nem háklis a sub az elhelyezésre. De ez adott máshova nemigazán tudom elrakni.

XPS burkolat falra röhögve kijön kb 15000ft-ból (valódi kőburkolatnál ez jóval több lenne)és nagyon hatásos,szép is szerintem. De persze nem kell mindent ugyanolyanra készíteni itt is szintén a fantázia szab határt milyenre készíted.
Nem muszáj kőminta. Lehet hullámos vonal vagy függőleges bordázás stb.. Erre megfelelő video-k sokassága van a neten + én is tudok benne segíteni. Lehet híg glettel a felületet bevonni majd diszperzittel festeni is.Minden attól is függ hogy hol tudja kivitelezni. Ez egy falusi háznál ,udvaron nem jelent gondot. Nálam fontos volt hogy hasonlítson a kőburkolatra illetve hogy sötét legyen.
Ez szerintem azért is esztétikus mert sokszor sarokban felállított szivacshengerek vagy frontsugárzók mögé helyezett méretes szivacstáblák nem szépek,elrontják az összképet. Ahogy nézem Bandi is szereti a szimmetrikusságot és egy ilyen projektel ez abszolút minden téren javít a hatáson,legyen akusztikai vagy optikai.

A te módszered szerintem sokunk fantáziáját elindította, én mindenképp számolok vele ha esetleg változik a házon belüli felállás...
Ezek a szivacsos gyerekágybetétes megoldások biztosan működnek, viszont baromi randák, és ezzel mindent elmondtam. Ami vizuálisan jó az meg drága...

Ja még azt megjegyezném hogy a valódi akác parketta nagyon szép.    Az ilyen burkolatokat kár elrejteni. A darabszőnyegek viszont jók ha vannak!

Nem is lesz elrejtve soha , a szőnyeg viszont egy kalap szar 2 év után, ezzel eljátszok majd lehet még idén.

OFF:
A macska aranyos régen nekem is volt.  .Az egyiket ördögnek hívták a másikat Lenin-nek.Meg volt még egy Toto nevű de az "világgá" ment és nem jött vissza többé..  (Bocs az OFF-ért de ezt muszáj megjegyeznem: Szomszédom kb 20 éve tart kutyát már kb 4-5 volt neki (az első Pisti volt egy vizsla)  de azután mindet Tibi-nek hívta a mostanit is.    Mindegy volt  hogy kan vagy szuka. 

Bár én nem szeretném a moziszobában és nekünk a lakásban sincs csak egy papagáj a gyerekeknél.. Jelenleg egy "zsömleszínű" földszintes korcs eb-et tartok kint,ő Picur.8 éves és mindent túlélne még egy atomháborút is.. 

Egy cica sosem off , macska barátok vagyunk, Frici is már 6 éves, és elég fura egyéniség, nagyon szeretjük.
Viszont okos és maximálisan betartja az általános házirendet, kivéve amikor rájön az 5perc, bár akkor is inkább magában tesz kárt .  

Köszi az észrevételeket, remélem tetszeni fog a vizuális upgrade amire készülök már régebb óta, és amit a hetekben sikerül végre megoldanom.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Bandi Mozifalodája

Ugye, Fodesz? Én is ránéztem a képre és rögtön te jutottál az eszembe + a leírt és vázolt lehetőség.
Nem kerül ám nagyon sok pénzbe, lehet a tápkábel csere árából kifutná. A végeredmény meg asszonybarát lenne és utána mégis engedélyezné a tápkábel megvételét.

Szerintem is az adottságok tökéletesek, pont úgy kellene készíteni, ahogy Fodesz leírta.

Nem szeretném ráerőltetni a dolgokat ő úgy alakítja ahogy tetszik neki.Amiket leírtam nem veszélyes anyagi ráfordítással kivitelezhetők.És ettől lehet egyedi is.Egy biztos mindenképpen mozisabb irányban kell alakítani az enteriőrt ha lehet,hogy a vetítő leengedése nélkül is még fokozottabb legyen a hangulat,már akkor is ha csak bemegy az ember a szobában és leül a fotelban.  

Vendég

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Bandi! Jól néz ki a szoba és a berendezés is ,pár dolgon ahogy Nimród is említette lehet még finomítani változtatni minden fantázia,idő és pénz illetve kreativitás kérdése.Szívesen segítenék ha közel volnál bár biztosan te is messze vagy tőlem.

Ugye, Fodesz? Én is ránéztem a képre és rögtön te jutottál az eszembe + a leírt és vázolt lehetőség.
Nem kerül ám nagyon sok pénzbe, lehet a tápkábel csere árából kifutná. A végeredmény meg asszonybarát lenne és utána mégis engedélyezné a tápkábel megvételét.

Szerintem is az adottságok tökéletesek, pont úgy kellene készíteni, ahogy Fodesz leírta.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Bandi Mozifalodája

A két fali szekrényt is el lehetne onnan távolítani akár ha annyira nem fontos hogy ott legyen. Letisztultabb lehetne a frontoldal.Az alsó bútor elem végül is jó,elég "pakolós" és elfér rajtuk minden.(kár hogy az ajtód üveges,mert azt is lehetne szigetelni ami akusztikailag is jó és a család többi tagját sem zavarja ha hangoskodol)

Visszatérve arra amit Nimród is kiemelt hogy a hangfala alá egy kis emelvényt lehetne készíteni én szerintem az adottságok miatt kivitelezhető lenne egy komplett pódium  akár a faltól falig kb 10-12cm magasságban,vagy (mivel az ajtó útban van) A széleken szögben "lecsapni" jobban mondva nem vinni egész a sarokig és valamilyen szőnyeggel be lehetne vonni.. OSB lapból párnafákkal kivitelezhető,nem is sok pénz és a kábeleket,elosztót stb  elrejtheted alattuk pl.
Középen Fele ekkora állvány is elég lenne csak a készülékeknek,tetején TV-nek.  DVD és egyéb kiegészítő mehet máshová polcra vagy szekrényre stb..Centert is meg lehet oldani nem túl nagy ezért nem kell filózni rajta sokat hol fér el.

( A TV magassága kb jó szerintem így mint a képen! A képernyő közepe egy magasságban esik a frontok középsugárzóival kb ami jó.Ha fekve nézed szintén jó a magasság,ülve is kb) Egy esetleges átalakítással a jövőben (pl pódium) viszont minden eshetőségre figyelni kell a magasságoknál.De nálad az is jó hogy nem kell egymás felé építeni a készülékeket hanem egymás mellé az adottságok miatt...

Még annyit hogy egy ilyen átalakításnál a sub egyértelműen a két front közé esve jobb szerintem. Most ez így nem kivitelezhető de ha nem volna olyan széles az állványod akkor igen és megfontolandó vagy próbálgatni is lehet hogy a jobb.

XPS burkolat falra röhögve kijön kb 15000ft-ból (valódi kőburkolatnál ez jóval több lenne)és nagyon hatásos,szép is szerintem. De persze nem kell mindent ugyanolyanra készíteni itt is szintén a fantázia szab határt milyenre készíted.
Nem muszáj kőminta. Lehet hullámos vonal vagy függőleges bordázás stb.. Erre megfelelő video-k sokassága van a neten + én is tudok benne segíteni. Lehet híg glettel a felületet bevonni majd diszperzittel festeni is.Minden attól is függ hogy hol tudja kivitelezni. Ez egy falusi háznál ,udvaron nem jelent gondot. Nálam fontos volt hogy hasonlítson a kőburkolatra illetve hogy sötét legyen.
Ez szerintem azért is esztétikus mert sokszor sarokban felállított szivacshengerek vagy frontsugárzók mögé helyezett méretes szivacstáblák nem szépek,elrontják az összképet. Ahogy nézem Bandi is szereti a szimmetrikusságot és egy ilyen projektel ez abszolút minden téren javít a hatáson,legyen akusztikai vagy optikai.

Ja még azt megjegyezném hogy a valódi akác parketta nagyon szép.   Az ilyen burkolatokat kár elrejteni. A darabszőnyegek viszont jók ha vannak!

OFF:
A macska aranyos régen nekem is volt. .Az egyiket ördögnek hívták a másikat Lenin-nek.Meg volt még egy Toto nevű de az "világgá" ment és nem jött vissza többé.. (Bocs az OFF-ért de ezt muszáj megjegyeznem: Szomszédom kb 20 éve tart kutyát már kb 4-5 volt neki (az első Pisti volt egy vizsla)  de azután mindet Tibi-nek hívta a mostanit is.   Mindegy volt  hogy kan vagy szuka.

Bár én nem szeretném a moziszobában és nekünk a lakásban sincs csak egy papagáj a gyerekeknél.. Jelenleg egy "zsömleszínű" földszintes korcs eb-et tartok kint,ő Picur.8 éves és mindent túlélne még egy atomháborút is..  

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Bandi Mozifalodája

Szép cica:) -Nekem is van egy pont ugyanilyen

Köszi, de ilyen biztos nincs : igazi antiszociális kéjenc, de imádom...

András78
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 68

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: András78 »

Mondjuk fal-párnafa-bútorlap-konzol-tv, ez lesz a sorrend. Persze a bútorlapon lesz egy lik amin a kábelek jönnek majd felfele. Rémálom lesz leszedni: éljen a fix tápkábel .

Egész hétvégén azon agyalok milyen magasra emeljem fel a tévét, hogy amikor vízszintbe telepszek ne legyen túl magas:

tv.jpg

a szekrény és a faliszekrény között 50 centi van, keresnem kell egy 30as és egy 40es sámlit nem tudom eldönteni ránézésre   .

Szép cica:) -Nekem is van egy pont ugyanilyen

Projektor: Epson EH-TW6100W 3D

Vászon: Grandview 120' CNV motoros

Televízió: Sony 60'

-----------------------------------------

Jamo 7.1 X8 Full

Front : Jamo X870

Háttér: Jamo X850

Háttér Back: Jamo X830

Center: Jamo X 8 Cen

Sub: Jamo X8 Sub

Kábelek: Van Den Hul

Erősítő: Sony ES

Blu Ray: Samsung BD-F7500 3D

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Bandi Mozifalodája

Na ez egy jó kép! Végre látszik minden és a szoba is! 

Nahát, pedig igazán igyekeztem a képekkel zsonglőrködni....

Nem nem, én itt élek velük együtt egy szobában, az elhelyezés a már lehetőségek határát súrolja.

A hülye projektor miatt is kezdhettem el megint molyolni a kinézeten és funkcionalitáson .

De eljön még az én időm, és akkor....

Vendég

Bandi Mozifalodája

Na ez egy jó kép! Végre látszik minden és a szoba is! 

Őszinte leszek.
Nálunk is hasonló a helyzet és a nappali! (kutya van macska helyett)
Nem ideális sem mozira, sem zenére.
Jó kis agymunka kis változtatásokon agyalni, amivel jobbá lehet tenni a rendszer hangzását.

Viszont a te szobádból fantasztikus mozis szobát lehetne varázsolni! 
Kicsit Fodeszes megoldásokkal (pl. hungarocell-tégla fal), kis emelvény, amin jól mutatnak a hangfalak, sötét hátfal, beépített vászon.
Szerintem ez megérné a gondolkodást!

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Bandi Mozifalodája

Ha kábelcsere kell abban jó a dönthető. Én mikor kábelt cseréltem akkor szóltam valakinek vegyük le a TV-t a konzolról. Két embernek gyerekjáték..Talpát olyankor behoztam rátettem és így legalább egy komolyabb takarításon is áteshetett a hátsó része.

Mondjuk fal-párnafa-bútorlap-konzol-tv, ez lesz a sorrend. Persze a bútorlapon lesz egy lik amin a kábelek jönnek majd felfele. Rémálom lesz leszedni: éljen a fix tápkábel .

Egész hétvégén azon agyalok milyen magasra emeljem fel a tévét, hogy amikor vízszintbe telepszek ne legyen túl magas:

a szekrény és a faliszekrény között 50 centi van, keresnem kell egy 30as és egy 40es sámlit nem tudom eldönteni ránézésre   .

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Bandi Mozifalodája

Köszönöm Bandinak a lehetőséget ,hogy itt nála megoszthattam veletek a képeket.Hát igen elég régóta megvannak közel 7 éve szolgálnak.

Nem kell , én köszönöm neked. Az alapmárkákon belül jöhet bármilyen téma a topicba nyugodtan.

Dr Tony
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 29

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: Dr Tony »

Köszönöm Bandinak a lehetőséget ,hogy itt nála megoszthattam veletek a képeket.Hát igen elég régóta megvannak közel 7 éve szolgálnak.
felszámolva

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Bandi Mozifalodája

Néha azért jó, mert a csatlakozókat sokszor olyan helyre teszik, ha nem dönthető a konzol többé az életben nem férsz hozzá!

Ha kábelcsere kell abban jó a dönthető. Én mikor kábelt cseréltem akkor szóltam valakinek vegyük le a TV-t a konzolról. Két embernek gyerekjáték..Talpát olyankor behoztam rátettem és így legalább egy komolyabb takarításon is áteshetett a hátsó része.

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Bandi Mozifalodája

Nekem a sub volt meg belőle csak, de amennyiért venni lehet, nincs versenytársa!

Ezt osztom én is vastagon, a 660 mellett őt is bármikor bevállalnám. 

Vendég

Bandi Mozifalodája

Küszködöm a sub felrakásával túl nagy lett neki a fájl.

Elég régóta megvannak már a kicsikék, ugye?
Szerintem tényleg egy tökéletes házimozi rendszer. Az E7 sorozat szuper! Nekem a sub volt meg belőle csak, de amennyiért venni lehet, nincs versenytársa!

Dr Tony
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Bandi Mozifalodája

felszámolva

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Bandi Mozifalodája

Ajánlom az Irfanview nevű progit, gyors, magyar, egyszerű....

Dr Tony
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Bandi Mozifalodája

felszámolva

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”