Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi erősítők, processzorok

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 93

Re: Házimozi erősítők,processzorok

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

-KP- írta:
2019.11.10., vas. 21:02
szabo_pitty írta:
2019.11.10., vas. 20:31
A fejlesztés célja, egyrészt korszerűsítés, az új, audió formátumok szempontjából, másrészt, a hangminőség javítása, sztereó módban.

Ki, melyik verziót választaná? Indoklást is kérnék!
Egyiket se választanám, ugyanis nálad a szűk keresztmetszet a hangfalszett.
Tisztában vagyok a hangfalszett képességeivel, ezért, az is le lesz cserélve, de csak jövőre. Minden egyszerre, nem megy, sajnos. Szóval, a véleményeket, ennek fényében kérem!
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1684

Hozzászólás Szerző: -KP- »

szabo_pitty írta:
2019.11.10., vas. 20:31
A fejlesztés célja, egyrészt korszerűsítés, az új, audió formátumok szempontjából, másrészt, a hangminőség javítása, sztereó módban.

Egyiket se választanám, ugyanis nálad a szűk keresztmetszet a hangfalszett.

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok!

Lassan-lassan eljön, az erősítő-csere ideje. Nézegetem a kínálatot, használtat is, újat is. Több verzió is, felmerült.

1: Marantz SR5013, újonnan.
2: Marantz SR7009, vagy egyéb, hasonló korú, felsőkategóriás AVR, használtan.
3: valamelyik NR-szériás Marantz, sztereó erősítővel kiegészítve.

Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 732

Hozzászólás Szerző: Quetz »

DeLorean írta:
2019.11.10., vas. 10:51
:D Bevetted a gyogyódat?

Atmos igényről nem volt szó.
Legyen jó sztereóban és moziban - én ezt olvastam + legyen új.

Nem tudom, hogy mennyire ismered az Anthem erősítőket, de képzeld el, hogy létezik 510-es és 710-es Anthem is az MRX szériából. Sőt 310-es is.
De az 520-as listaára 600 ezer volt, elképzelhető, hogy 500-ba belefér, ha valaki érdeklődik.

Ha nem kell atmos, mindegyik jó választás és mindegyiket meg lehet még vásárolni.
Jól mondtad az X10-esekre, hogy volt. Jelenleg az X20-as széria fut, ami 630-650 körül kezdődik. Ha valaki megkérdezi, hogy 200, 400 és 500k körül mi kapható, az nem 650-ből szeretne alkudni.
Gúnyolódás helyett pedig beírhattad volna azt, hogy hol tudsz még X10-es elfekvő készletet 500 alatt, mert az tényleg segített volna a kérdezőnek.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1421

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

DeLorean írta:
2019.11.10., vas. 10:51
Quetz írta:
2019.11.10., vas. 10:30
Általános jelenség, hogy ha valaki megjelöl egy értékhatárt, akkor jönnek a 150k-val vagy akár dupla/tripla áron ajánlott eszközök. Ez olyan színben tünteti fel a választ adót, hogy nem érdekli mit akar a kérdező, csak leírhassa a véleményét, esetleg write only üzemmódban működik, mert képtelen értelmezni a hozzászólást amire reagál.

Igen, én is szeretnék vadi új Anthemet inkább 250-ért, mind 380-ért és pláne nem 1 misiért amibe a 720 kerül, csak hát ez nem így működik.
:D Bevetted a gyogyódat?

Atmos igényről nem volt szó.
Legyen jó sztereóban és moziban - én ezt olvastam + legyen új.

Nem tudom, hogy mennyire ismered az Anthem erősítőket, de képzeld el, hogy létezik 510-es és 710-es Anthem is az MRX szériából. Sőt 310-es is.
De az 520-as listaára 600 ezer volt, elképzelhető, hogy 500-ba belefér, ha valaki érdeklődik.

Ha nem kell atmos, mindegyik jó választás és mindegyiket meg lehet még vásárolni.
Nyugi van, srácok!
Az Anthem x10-es szériája már kifutott, tudtommal sehol sincs új darab (márpedig a kérdező csak újat keres), úgyhogy értelmetlen is ezeket felsorolni. Az meg, hogy ki, hol, milyen deal-t tud összekalapálni egy kereskedővel, megint csak nem releváns. Ilyenkor valóban célszerűbb pusztán a listaárakból kiindulni, s ahhoz mérten ajánlani, úgyhogy Quetz nagyon is "földön maradva" közelítette meg szerintem a felvetést. Pláne, hogy az a 600e is inkább 650.000,- HUF a mai EUR árfolyamon (MRX 520).

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég

DeLorean írta:
2019.11.10., vas. 08:49
Palm írta:
2019.11.09., szomb. 23:11
380 és 250ezerig kategóriában?
Én az Anthem vonalat tudnám a figyelmedbe ajánlani.
Az ARC EQ nagyon jó. Minden Anthem mozin az átlag fölött teljesít és azért lehet vele zenét is hallgatni.
:smile32:
Általános jelenség, hogy ha valaki megjelöl egy értékhatárt, akkor jönnek a 150k-val vagy akár dupla/tripla áron ajánlott eszközök. Ez olyan színben tünteti fel a választ adót, hogy nem érdekli mit akar a kérdező, csak leírhassa a véleményét, esetleg write only üzemmódban működik, mert képtelen értelmezni a hozzászólást amire reagál.

Igen, én is szeretnék vadi új Anthemet inkább 250-ért, mind 380-ért és pláne nem 1 misiért amibe a 720 kerül, csak hát ez nem így működik.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 782

Hozzászólás Szerző: phyton71 »

Palm írta:
2019.11.09., szomb. 23:11
Quetz írta:
2019.11.09., szomb. 18:54
Palm írta:
2019.11.09., szomb. 12:36
Milyen házimozi erősítőt érdemes venni, ami stereo-ban is jól szól? Zene hallgatásra és házimozira, játék konzolhoz is kell.
Úgy kérdezem, hogy: 250ezerig, 380ezerig és 500ezerig árkategóriában és csak új.
Másik kérdés, hogy a fentebb említett árkategóriákban milyen különbségek vannak? Milyen pluszt ad azért a plusz pénzért?
Köszönöm!
Sajnos nincs egyértelmű válasz, mert ami egyvalakinek tetszik, azt lehet más bottal sem piszkálná. Pár ötletet tudok adni:
- Denon/Marant/Yamaha esetében egyre jobb a szobaakusztikai algoritmus, ahogy felfele lépdelsz az árlistában
- 500 körül ezek jöhetnek szóba: Denon AVR-X4500H/Marantz SR7013, NAD T758 V3, Yamaha RX-A1080/RX-A2060
- Használd a google-t, gyűjtsd ki azokat a tulajdonságokat amik neked fontosak, hallgasd meg azt ami listán marad, aztán vedd meg.
- Én olyat vennék, aminek van pre-out kimenete, és akkor olyan hangú végfokot lehet később rárakni, amihez kedved van.

Szobakorrekció:
A Nad Dirac korrekciót használ, ezt a legkönnyebb talán személyre szabni, és ennek van a legjobb bemérő mikrofonja ebben az árkategóriában. A Denon/Marantz Audyssey-vel korrigál, a Yamaha-nak pedig házon belüli megoldása van.

Ja és persze van még halom másik márka, amit lusta voltam begépelni, de a google vagy a fórumtársak majd besegítenek.
Köszönöm!
Nem akarok külön végfokot. Helytakarékos megoldás érdekel és nem akarok kábel dzsungelt, hiába jobb a külön elő és végfok.
7013-nak most jött ki az utódja a 7014.
Marantz NR 1710 a 250ezerig kategóriában?
Hangra különbség a Marantz 1710 és az 5014, 6014 és a 7014 között?
Hová kell nézni,hol a kandi kamera? :D
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven

Palm
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 605

Hozzászólás Szerző: Palm »

Quetz írta:
2019.11.09., szomb. 18:54
Palm írta:
Milyen házimozi erősítőt érdemes venni, ami stereo-ban is jól szól? Zene hallgatásra és házimozira, játék konzolhoz is kell.
Úgy kérdezem, hogy: 250ezerig, 380ezerig és 500ezerig árkategóriában és csak új.
Másik kérdés, hogy a fentebb említett árkategóriákban milyen különbségek vannak? Milyen pluszt ad azért a plusz pénzért?
Köszönöm!
Sajnos nincs egyértelmű válasz, mert ami egyvalakinek tetszik, azt lehet más bottal sem piszkálná. Pár ötletet tudok adni:
- Denon/Marant/Yamaha esetében egyre jobb a szobaakusztikai algoritmus, ahogy felfele lépdelsz az árlistában
- 500 körül ezek jöhetnek szóba: Denon AVR-X4500H/Marantz SR7013, NAD T758 V3, Yamaha RX-A1080/RX-A2060
- Használd a google-t, gyűjtsd ki azokat a tulajdonságokat amik neked fontosak, hallgasd meg azt ami listán marad, aztán vedd meg.
- Én olyat vennék, aminek van pre-out kimenete, és akkor olyan hangú végfokot lehet később rárakni, amihez kedved van.

Szobakorrekció:
A Nad Dirac korrekciót használ, ezt a legkönnyebb talán személyre szabni, és ennek van a legjobb bemérő mikrofonja ebben az árkategóriában. A Denon/Marantz Audyssey-vel korrigál, a Yamaha-nak pedig házon belüli megoldása van.

Ja és persze van még halom másik márka, amit lusta voltam begépelni, de a google vagy a fórumtársak majd besegítenek.
Köszönöm!
Nem akarok külön végfokot. Helytakarékos megoldás érdekel és nem akarok kábel dzsungelt, hiába jobb a külön elő és végfok.
7013-nak most jött ki az utódja a 7014.
Marantz NR 1710 a 250ezerig kategóriában?
Hangra különbség a Marantz 1710 és az 5014, 6014 és a 7014 között?
"Más dolog ismerni az utat, és más dolog járni rajta." - Morpheus

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég

Palm írta:
Köszönöm!

Szobakorrekció:

Palm
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 605

Hozzászólás Szerző: Palm »

Köszönöm!
"Más dolog ismerni az utat, és más dolog járni rajta." - Morpheus

darthdick

Hozzászólás Szerző: darthdick »

-KP- írta:
2019.10.30., szer. 11:55
DeLorean írta:
2019.09.18., szer. 21:42
kpykpy írta:
2019.09.18., szer. 21:05
Az hogy a 500as vagy a 700as széria szól-e jobban, az (mint minden más esetben is) függ a szoba akusztikájától. Alapból a 700as széria jobb táppal rendelkezik, de ez mit sem ér önmagában ha kicsi a szoba vagy rossz az akusztika.

Én a saját nappaliban próbáltam 510es anthem-et, 710-es anthemet és denon x6400-at és a 710-es anthem maradt végül.

Írták itt a kisebbik modell végfokozását. Sok fórumban is írták már és itt avx-en is, h hajszálnyi előny származott csak az anthem végfokozásból...

Sok erősítőt kipróbáltam és az anthem hozta azt a feelinget, amit anno az apple telefonok hoztak, mikor "betörtek" hazánkba.
Bekapcsolod és működik, nem kell semmit állítgatni, frissítgetni, csak használja az ember és örül neki. (bocs attól aki nem volt régen iphone fan :) )

(off: kb 2 hét múlva eladó lesz a 710-es anthem avr-em, mert érkezik egy av60-as proci)
Minden Anthem készülék különlegesen jó.
Az MRX szériák között hangminőségben minimális különbség van csak, prociként használva meg gyakorlatilag semmi.
Azzal vitatkoznék, hogy fölösleges a végfok. Sőt - ha dinamikus mozit szeretnél, akkor nagyon ajánlott akár az MRX után is végfok, csak meg kell találni azt, amit könnyen "ki tud hajtani". Mondjuk egy Emotiva XPA5 tök jó hozzá, a Lexicon LX sorozat nem igazán, stb...
Nekem pár napja megjött az 5 csatis emotiva xpa gen1 végfok. Egyelőre kábel híján csak a két frontot kötöttem be. Hét végére, vagy jövő hét elejére meglesz a komplett kábel szett. A Van Damme Hifi Series LC-OFC Twin "shotgun" ic-ből rendeltem, szerintem mozira ez elég lesz.

A különbség pedig azonnal érezhető volt, nincs mit ragozni rajta. Jobb, kiforrottabb hang lett zenén. Szebb énekhang, több részlet, nagyobb tér stb stb. Mozin meg rettenet hangerőre képes erőlködés nélkül. Most olyan hangerőszinteken tudom hallgatni - és röhögve, csuklóból hozza - ahol korábban az avr kb. kikapcsolt volna... Persze ebben nincs semmi meglepő.

Az egyetlen szépséghiba, hogy 5 csatornás. Nem 7. Úgyhogy kell néznem majd valamit még.

Negatívum is akad sajna. Az anthem egyik számomra pozitív tulajdonsága volt, hogy gyengébb minőségű felvételeket is élvezetesen lehetett hallgatni rajta. Most a jó felvételek még jobban szólnak, de a gyenge felvételek között viszont jócskán akad, ami közel hallgathatatlan lett. Ha lesz elég kábel, akkor kipróbálom majd a Linn DSI-ről is úgy, hogy annak kikapcsolom a teljesítmény erősítőjét, és csak dac/előfokkén fog a láncban lenni.
Persze hozott az anthemon a végfok. A 710es gép is 7csatornán egyszerre mérve 8ohmon 75w-ot tud csatornánként, az 500as gép jó ha 60w-ot tudhat.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

DeLorean írta:
2019.09.18., szer. 21:42
kpykpy írta:
2019.09.18., szer. 21:05
Az hogy a 500as vagy a 700as széria szól-e jobban, az (mint minden más esetben is) függ a szoba akusztikájától. Alapból a 700as széria jobb táppal rendelkezik, de ez mit sem ér önmagában ha kicsi a szoba vagy rossz az akusztika.

Én a saját nappaliban próbáltam 510es anthem-et, 710-es anthemet és denon x6400-at és a 710-es anthem maradt végül.

Írták itt a kisebbik modell végfokozását. Sok fórumban is írták már és itt avx-en is, h hajszálnyi előny származott csak az anthem végfokozásból...

Sok erősítőt kipróbáltam és az anthem hozta azt a feelinget, amit anno az apple telefonok hoztak, mikor "betörtek" hazánkba.
Bekapcsolod és működik, nem kell semmit állítgatni, frissítgetni, csak használja az ember és örül neki. (bocs attól aki nem volt régen iphone fan :) )

(off: kb 2 hét múlva eladó lesz a 710-es anthem avr-em, mert érkezik egy av60-as proci)
Minden Anthem készülék különlegesen jó.
Az MRX szériák között hangminőségben minimális különbség van csak, prociként használva meg gyakorlatilag semmi.
Azzal vitatkoznék, hogy fölösleges a végfok. Sőt - ha dinamikus mozit szeretnél, akkor nagyon ajánlott akár az MRX után is végfok, csak meg kell találni azt, amit könnyen "ki tud hajtani". Mondjuk egy Emotiva XPA5 tök jó hozzá, a Lexicon LX sorozat nem igazán, stb...
Nekem pár napja megjött az 5 csatis emotiva xpa gen1 végfok. Egyelőre kábel híján csak a két frontot kötöttem be. Hét végére, vagy jövő hét elejére meglesz a komplett kábel szett. A Van Damme Hifi Series LC-OFC Twin "shotgun" ic-ből rendeltem, szerintem mozira ez elég lesz.

A különbség pedig azonnal érezhető volt, nincs mit ragozni rajta. Jobb, kiforrottabb hang lett zenén. Szebb énekhang, több részlet, nagyobb tér stb stb. Mozin meg rettenet hangerőre képes erőlködés nélkül. Most olyan hangerőszinteken tudom hallgatni - és röhögve, csuklóból hozza - ahol korábban az avr kb. kikapcsolt volna... Persze ebben nincs semmi meglepő.

Az egyetlen szépséghiba, hogy 5 csatornás. Nem 7. Úgyhogy kell néznem majd valamit még.

Negatívum is akad sajna. Az anthem egyik számomra pozitív tulajdonsága volt, hogy gyengébb minőségű felvételeket is élvezetesen lehetett hallgatni rajta. Most a jó felvételek még jobban szólnak, de a gyenge felvételek között viszont jócskán akad, ami közel hallgathatatlan lett. Ha lesz elég kábel, akkor kipróbálom majd a Linn DSI-ről is úgy, hogy annak kikapcsolom a teljesítmény erősítőjét, és csak dac/előfokkén fog a láncban lenni.

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég

AAttila írta:
2019.10.28., hétf. 19:29
Mára feladom. Az összes usb portot kipróbáltam, másik kábelt is kipróbáltam, már azt sem írja ki, hogy ARC-1, csak valami más szöveget. Közben letöltöttem a 3.0.2. verziót is, hátha, de semmi. Így tényleg arra gondolok, hogy 0 kommunikáció van a miki és a laptop között. Csak tudnám, hogy mi az oka :smile51: Persze nem vagyok egy informatikus guru, de azért bosszant.
Vezérlőpultnál-Eszközkezelő-USB vezérlők (mindegyiknél)jobb klikk-hardverváltozások keresése,talán. gondolkodik.gif
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Ha a közelben laknál átugranék, de van egy sanda gyanúm, hogy nem.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3526

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Mára feladom. Az összes usb portot kipróbáltam, másik kábelt is kipróbáltam, már azt sem írja ki, hogy ARC-1, csak valami más szöveget. Közben letöltöttem a 3.0.2. verziót is, hátha, de semmi. Így tényleg arra gondolok, hogy 0 kommunikáció van a miki és a laptop között. Csak tudnám, hogy mi az oka :smile51: Persze nem vagyok egy informatikus guru, de azért bosszant.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

90%, hogy kontakthiba. Frissítheted az alaplapi chipset drivert usb drivert is stb.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Megnéztem a régi céges laptopom 2014-ben volt frissítve utoljára. Talált 109 frissíteni valót, most éppen azt csinálja.meglátjuk mi lesz, amikor végez. :rolleyes:

R.G.
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 288

Hozzászólás Szerző: R.G. »

AAttila írta:
2019.10.28., hétf. 15:55
Helyesbítek: most már egyáltalán nem látja a mikit.
Szóval az egyik laptop csak az AVR-rel kommunikál, a másik csak a mikrofonnal. Ez ÓÓÓÓÓÓÓÓriási :smile51:
na ez gyönyörű
jó az a technika :):)
Lexicon MC-10, Emotiva XPA-2, XPA-3, B1, Arendal 1723 THX, 1723S THX, Sony 55", Benq W2000, Elite Screens Saker 100", Xiaomi TV Box, nvidia SHIELD TV PRO, Synology, Supra, Van-Damme Starquad, Furukawa, Vention,

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Helyesbítek: most már egyáltalán nem látja a mikit.
Szóval az egyik laptop csak az AVR-rel kommunikál, a másik csak a mikrofonnal. Ez ÓÓÓÓÓÓÓÓriási :smile51:

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Előkerestem a régi céges laptopom (dell latitude d620), azon van rs232 csatlakozó :rolleyes:
Kommunikál rendesen az Anthem-mel, csak most a mikrofont dobálja el rendszeresen :angry:

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég

AAttila írta:
2019.10.27., vas. 20:04
Van átalakítóm, de a win10 azt írja, hogy nincs elérhető driver hozzá. A mikinél azt írja, hogy illesztéshiba.
Most azt nem tudom, hogy alapból nem OK a miki bemenet vagy azért ír illesztéshibát, mert az AVR-hez nem talál drivert.
Minden USB porton ugyanazt írja ki. Az előző tulajnál ment az ARC a laptopjával.
Veszek azért egy másik átalakítót és újra dugdosom még jobban odafigyelve.
Okozhatja az USB port energiagazdálkodási protokolja.Vezérlőpult-Eszközkezelő-USB vezérlők-ott az összes usb gyökérhub-jobb klikk-tulajdonságok majd energiagazdálkodás,és pipa kiszed a kis négyzetből ,hogy A gép kikapcsolhatja ezt az eszközt,hogy energiát takarítson meg.Ha ez nem hoz eredményt,akkor az USB vezérlőt (chipset) frissítsd,és az USB 2.0-ba dugd a mikrofont ne a 3.0-ba.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

AAttila írta:
2019.10.27., vas. 20:04
Van átalakítóm, de a win10 azt írja, hogy nincs elérhető driver hozzá. A mikinél azt írja, hogy illesztéshiba.
Most azt nem tudom, hogy alapból nem OK a miki bemenet vagy azért ír illesztéshibát, mert az AVR-hez nem talál drivert.
Minden USB porton ugyanazt írja ki. Az előző tulajnál ment az ARC a laptopjával.
A mikrofonnak semmi köze az avr-hez. Az egy sima usb-s mikrofon. Nálam is csinált ilyet, hogy néha nem ismerte fel, de kábel mozgatás meg usb port változtatás esetlegesen reboot utáni újra próba mindig sikeres volt. Több féle oprendszeren is.

RS232 USB átalakítóhoz viszont tényleg kellhet driver.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

AAttila írta:
2019.10.27., vas. 14:21
Sziasztok,
Az új laptopomon win10 van. Rákötöttem az MRX500 mikijét és az RS portot(átalakítóval) és a mikihez azt írta, hogy illesztő program hiba, az RS porthoz pedig nincs illesztő program. Ötlet? Hogyan javítsam meg, hogy tudjak mérni?
Köszi
Figyelj hogy a kábel normálisan érintkezzen, a gép felől is és a mikrofon felől is. Nálam elég könnyen kijön a kábel a mikrofon felől. Ha a windows nem ismerte fel, akkor dugd át másik usb portba a mikrofont. Ha a felismerési folyamat közben elmegy a kontakt akár egy pillanatra is, akkor jön a hibaüzenet. Ha kell, próbáld végig az összes usb portot. Ha nem jó egyikkel sem, rebootolsz és kezded újra. Mind a win7 mind a win10 felismeri magától, nem kell semmilyen driver. Az RS232 porthoz pedig szerezz be rs232-usb átalakítót, ahogy javasolták.

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.

Avglas írta:
2019.10.27., vas. 15:13
szabo_pitty írta:
2019.10.27., vas. 07:28
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Egy Marantz SR5013 újonnan, megéri-e, egy használt, SR5010 árának a dupláját? Mennyivel tud többet, mennyivel jobb?
A leginkább szembeötlőbb különbség a HEOS és a Dolby Vision hiánya az 5010-ben. + Nem kompatibilis az Audyssey app-pal.
Teljesítményben egyformák, Atmost, dts-x formátumot ismeri az 5010 is.
Ha a felsoroltakra (HEOS, stb.)nincs szükséged akkor nem jobb az 5013...
Köszönöm az infót! Közben, eszembe jutott még valami. Az 5010-ben, nincs phono-bemenet.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”