Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Jazz-t mozis nappalija

Roli80
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 127

Jazz-t mozis nappalija

Hozzászólás Szerző: Roli80 »

Remélem nem baj, hogy megemlítettem, talán nem volt titok
Nem hát, és ha nem baj, majd csengetek a többiért is valamikor!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Jazz-t mozis nappalija

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Laci! Az a baj, hogy nem látod, valójában mi a termék. Ajánlom próbáld ki a Spotyfi-t. 5 euróért másképp fogsz rálátni a világra. Ha nagyon sajnálod érte, ingyen is hozzájutsz korlátozott ideig.

Megtehetném, hogy zenék esetében is az ingyenes utat választom. De miért tenném? Miért lenne jó tárolgatni, rendszerezni, minőséget ellenőrizni, kiegészítőkkel felruházni egy gyűjteményt, mikor ezt egy szolgáltató megteszi helyettem reális áron?? Ráadásul egy otthoni környezetben tárolt adatbázis, nem intelligens. Nem tud az ízlésemhez mérten ajánlókat felsorakoztatni, mint egy ilyen szolgáltató. Nagyon is boldog vagyok, hogy fizethetek egy ilyen szolgáltatásért.

Ha működne Mo-n ilyen filmszolgáltató, legyen csak eredeti nyelvű magyar felirattal, bőséges adatbázissal, hasonlóan kulturált, rendszerezett környezetben, mint pl. a Spoti zenék esetében, rohannék az előfizetésért.

Tényleg nagyon jó a spotify.
A CD lemezelés és egyéb más zenehallgatási módszerektől sokkal kényelmesebb és egyszerűbb.Persze lehet hogy azok a varázsok eltűnnek mint az LP-nél,CD-nél, de ez már egy egészen más világ.
Szerintem ha csak gondolunk egyet és zenét akarunk hallgatni nagyon jó ,nem beszélve róla hogy minden van amit csak akarunk A-Z-ig,ami egy többezres CD gyűjteményben sincs, nem kell kapcsolni három féle eszközt,kiválogatni mit szeretnénk hallgatni,Nem kell semmi,csak egy tablet ,bluetooth kapcsolat és mehet a zene.

paler
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 416

Jazz-t mozis nappalija

Hozzászólás Szerző: paler »

Laci! Az a baj, hogy nem látod, valójában mi a termék. Ajánlom próbáld ki a Spotyfi-t. 5 euróért másképp fogsz rálátni a világra. Ha nagyon sajnálod érte, ingyen is hozzájutsz korlátozott ideig.
Most 0,99€/3 hónap. Ezt onnét tudom mert én Nov.26-án fizettem elő rá 

Spotify Premium 0.78 EUR     3 hónapos       VAT 27.00% 0.21 EUR         Összesen 0.99 EUR

JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen  /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />  

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1483

Jazz-t mozis nappalija

Hozzászólás Szerző: Cutler »

Tudtam, hogy előkerül ez is. .
Remélem nem baj, hogy megemlítettem, talán nem volt titok

Csutka

Jazz-t mozis nappalija

Hozzászólás Szerző: Csutka »

Pro-ject rpm 5.1 a lemezjátszó és van hozzá egy vibavoice gemini phonom ami csatlakozik a kis drágámra.

Annyira más érzés nekikészülni és a bakelitet hallgatni, ugye? 
Kis szertartást is igényel, de egészen más érzés, mint laptopról elindítani valamit!
Persze a hang is más....

Jazz-t
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 59

Jazz-t mozis nappalija

Hozzászólás Szerző: Jazz-t »

Melyen a lemezjátszód?
Azt is a Denon-nal hallgatod?

Pro-ject rpm 5.1 a lemezjátszó és van hozzá egy vibavoice gemini phonom ami csatlakozik a kis drágámra.

Csutka

Jazz-t mozis nappalija

Hozzászólás Szerző: Csutka »

De a 4k is van saját lemez csak ezt már előre tudták a neve BDXL ami 125gigás.
Láttad nálam a lemezeket. Mit mond a fáma A ZENE ANALÓG,hiába vannak fent cd minőségben a dolgok a bakelit mindent visz,főleg az amerika nyomásúak.

Melyen a lemezjátszód?
Azt is a Denon-nal hallgatod?

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1199

Jazz-t mozis nappalija

Hozzászólás Szerző: thxfan »

Nekem ezzel semmi bajom, én 99% eredeti nyelven nézem a filmeket. Ugyi a minőség miatt. Engem sokkal jobban zavar, h egy csomó filmet nem vehetek meg, pl Galaxis őrzői és tsa. És akkor a különleges, szobros, figurás, koponyás kiadványokat nem is említem.
Én teljesen egyetértek ebben is és az előzőekben általad leírtakkal is, vicc, hogy még a demo anyagokra is sajnálják igen komoly rendszerek tulajdonosai a pénzt. Szerintem engedd el a témát és rendelj egy 10-es pakkot, én most válogatom .
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

Jazz-t mozis nappalija

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Szokd a gondolatot, hogy egyre kevesebb lesz, és egyre silányabb.
A silányság már elkezdődött.

Nekem ezzel semmi bajom, én 99% eredeti nyelven nézem a filmeket. Ugyi a minőség miatt. Engem sokkal jobban zavar, h egy csomó filmet nem vehetek meg, pl Galaxis őrzői és tsa. És akkor a különleges, szobros, figurás, koponyás kiadványokat nem is említem.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Jazz-t
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jazz-t mozis nappalija

Tudtam, hogy előkerül ez is.
Elismertem, hogy Én is nézek és nem is sunnyogom el. Mindent nem lehet megvenni, vagy megnézni a moziban és úgy gondolom pár film belefér. Amiket odaadtál mind olyanok amit nem vásárolnék meg(legalábbis ismeretlenül nem), viszont jó reklámok nélkül megnézni.
A helyzet az, hogy a középutat kellene megtalálni vásárlás és letöltés között.

Na igen az utolsó mondat az amire itt a BD pártiak gondolunk.

Roli80
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 127

Jazz-t mozis nappalija

Hozzászólás Szerző: Roli80 »

Senki sem állított ilyet, nem kellene félrevinni a történetet.
De te sem vagy szent, mert múltkor az 1TB-s vinyódat pikk-pakk teleraktam filmekkel és a listád alapján még kettő simán betelt volna
Úgyhogy nem kell annyira felszívni magad, Papával egyetemben

Tudtam, hogy előkerül ez is.
Elismertem, hogy Én is nézek és nem is sunnyogom el. Mindent nem lehet megvenni, vagy megnézni a moziban és úgy gondolom pár film belefér. Amiket odaadtál mind olyanok amit nem vásárolnék meg(legalábbis ismeretlenül nem), viszont jó reklámok nélkül megnézni.
A helyzet az, hogy a középutat kellene megtalálni vásárlás és letöltés között.

Jazz-t
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jazz-t mozis nappalija

A BDXL egy megnövelt kapacitású BD, nincs benne semmi extra fejlesztés.

Állítom Neked, hogy lóháton, vagy bringával sokkal élvezetesebb a hegyekben túrázni, az élmény úgymond "mindent visz", a többség mégis autót vesz.

Azért írtam,hogy előre látták.Pl Még nincs kiadva ,de a James Bond összes része volt az első amit 4K terveztek mikkor kijöttek dvd-én a remastered kiadások akkor már a 4k készültek.
Ezt onnan tudom,hogy jóban vagyok a szegedi Sony szalon dolgozóival és ők első kézből tudták,mert ott mindig van fejtágító továbbképzés.
Sok minden sokkal hamarabb volt,mint az sokan sejtenék.
Az oled alapjait a Sony rakta le már sokkal régeben. A hajtógatós oled is a sonyié a katonaságnak már több mint tíz éve gyártották.

Gbardo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 30

Jazz-t mozis nappalija

Hozzászólás Szerző: Gbardo »

Elég csak mondjuk a csehek kínálatát megnézni, mennyire lemaradtunk, estünk ki a pikszisböl kiadványok tekintetében. Az a piac sem nagyobb, mégis jobban müködik. A Balaton partján meg várhatom a sávszélességet
Sony AG9 65"/Sony VPL-HW55ES/Screenline WavePlus Tensione 96"/Arcam AVR5/Oppo103D/CA CXN V2/B&W CM6 S2/B&W CMC S2/B&W M1/B&W PV1D/Audioquest Rocket 44/Audioquest X2/Audioquest Boxer/Audioquest Sydney/vmi Hama hdmi

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 10970
Kapcsolat:

Jazz-t mozis nappalija

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Láttad nálam a lemezeket. Mit mond a fáma A ZENE ANALÓG,hiába vannak fent cd minőségben a dolgok a bakelit mindent visz,főleg az amerika nyomásúak.

A BDXL egy megnövelt kapacitású BD, nincs benne semmi extra fejlesztés.

Állítom Neked, hogy lóháton, vagy bringával sokkal élvezetesebb a hegyekben túrázni, az élmény úgymond "mindent visz", a többség mégis autót vesz.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Jazz-t mozis nappalija

Legyen így, de az online tékák most sem a minőségből profitálnak. Hanem ahogy mondtad, a tévé elé leülő igénytelenebb rétegből. Hogyan lesz akkor minőség, mert még mindig nem beszélsz arról, h a VUDU-n egy UHD film kölcsönzés 2800 ft, amíg egy megtartás 8400 ft, ez egy film díja, nem havi, nem heti. Szted ezt innen bárki kifizetné ma? Ne haragudj, de én kételkedem benne.
Nem kell semmiben sem hinni jelenleg, mi csak a fejlemények szemlélői vagyunk. Az online szolgáltatók többsége ma még veszteséget termel, de ők a jövőt építik. 2016 volt az első év, hogy néhány online zeneszolgáltató nullás eredményt ér el, tehát a bevételei megközelítik a kiadásaikat. Eddig kemény bukóban voltak, de 2017-ben már nyereséget termelnek majd. A piacot nem a pár száz maximalista hardcore felhasználó vezényli, hanem a sokmilliós tömeg. Szerinted ma Magyarországon hány embert érdekel komolyan az Atmos hangsáv? Szerintem az ezer főt sem éri el a létszám, erre pedig senki nem fog stratégiát építeni. A hazai szinkronstúdiók közül még senki nem mozdult rá, jó ideig nem is fognak. Sokszor még a magyar szinkronhang költségei sem térülnek meg a kiadók számára. Most értünk oda, hogy a fullHD kép lassan már alapelvárás a tömeg részéről is, Ti meg már Atmosról és 4K-ról csevegtek. A prémium szolgáltatások mindig aranyáron vannak a kezdetekben, aztán ha összejön a kritikus felhasználói tömeg, töredékére esnek vissza az árak, egy idő után meg ingyenesek lesznek. Az egykor 4-5-6e forintért vásárolt DVD-ért ma már ki akar fizetni? Ajándékba adni is ciki lesz lassan, pedig még 20 év sem telt el az első DVD lejátszók megjelenése óta.

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Jazz-t mozis nappalija

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Az meg különösen komikus, hogy páran most azért sápítoznak az ingyen asztalnál, hogy milyen szívesen fizetne a filmekért! 

Megtehetném, hogy zenék esetében is az ingyenes utat választom. De miért tenném? Miért lenne jó tárolgatni, rendszerezni, minőséget ellenőrizni, kiegészítőkkel felruházni egy gyűjteményt, mikor ezt egy szolgáltató megteszi helyettem reális áron?? Ráadásul egy otthoni környezetben tárolt adatbázis, nem intelligens. Nem tud az ízlésemhez mérten ajánlókat felsorakoztatni, mint egy ilyen szolgáltató. Nagyon is boldog vagyok, hogy fizethetek egy ilyen szolgáltatásért.

Ha működne Mo-n ilyen filmszolgáltató, legyen csak eredeti nyelvű magyar felirattal, bőséges adatbázissal, hasonlóan kulturált, rendszerezett környezetben, mint pl. a Spoti zenék esetében, rohannék az előfizetésért.

Jazz-t
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jazz-t mozis nappalija

És még hány nyelvű szinkront nem fog kapni a magyaron kívül... de ha lesz nálunk is normális ilyen online szolgáltatás magyar felirat biztos lesz, netflixen is már kezdenek felkerülni. Bár egyéni szoc vélemény de inkább eredeti nyelv + felirat.

Igen megmaradnak a lemezek de még inkább csak azok fogják venni akiket a gyűjtőszenvedély hajt és a birtoklási vágy nem pedig aki a "tartalom elfogyasztására"

A zeneipar hamarabb eszmélt, hogy profittermeléshez más piaci stratégia kell és be is jött nekik, a filmipar még kicsit le van maradva (főleg területi eloszlásban). De jelenleg sem az eladott lemezekből él

Ezt is értem én,csak én " Magyar vagyok " nem világpolgár, lehet ez az én maradiságom,de 99% csak szinkronos filmet nézek.

Jazz-t
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jazz-t mozis nappalija

A fizikai adathordozók kihalás előtt állnak, minden évben 20 %-kal kevesebb fogy belőlük, 2015-ben a 2008-as mennyiség fele kelt el. Ha a forgalom egy bizonyos mennyiség alá esik, már nem lesz rentábilis gyártani. Ez szerintem 4-6 éven belül be fog következni, a lemezek eltűnnek a polcokról. Nem véletlen, hogy a 4K-hoz már semmilyen speciális fizikai adathordozót nem fejlesztettek.

A magyarosítás nyilván el fog tűnni, de nem a kiadók hiánya miatt. Az online szolgáltatók többsége egy multi cég, amiket maguk a kiadók, vagy előadók alapítottak. Pl. a TIDAL tulajdonosai Madonna és Rihanna. A Spotify 2015-ben rekord összeget, 3 milliárd dollárt fizetett a zenei kiadóknak. Ezek a nagy szolgáltatók nem foglalkoznak a helyi sajátosságokkal, mindenhol ugyanazt kínálják. Jó esetben magyar feliratot és magyarosított kezelő felületet kapunk majd, magyar hangsávot nem, de ezen csak nem fogunk fennakadni a XXI. században, mikor még az intim betéten is angol felirat van.

cecil
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 122

Jazz-t mozis nappalija

Hozzászólás Szerző: cecil »

szerk.. bocsi valamit bénáztam

cecil
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Jazz-t mozis nappalija

Legyen így, de az online tékák most sem a minőségből profitálnak. Hanem ahogy mondtad, a tévé elé leülő igénytelenebb rétegből. Hogyan lesz akkor minőség, mert még mindig nem beszélsz arról, h a VUDU-n egy UHD film kölcsönzés 2800 ft, amíg egy megtartás 8400 ft, ez egy film díja, nem havi, nem heti. Szted ezt innen bárki kifizetné ma? Ne haragudj, de én kételkedem benne.

mert a magyar átlagfizetésekből indulsz ki megint... netflix is hozzá lett igazitva a regiós "árakhoz"

Jazz-t
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jazz-t mozis nappalija

A magyar "szinkront" akár el is lehetne felejteni. Nem kéne csak a rajzfilmekre a kicsiknek.
Ezért lenne jó, egy online jófajta tartalomszolgáltató, full felirat lehetőséggel. És nem úgy mint most a Netflixen, hogy mókolni kell, és csak PC-n megy valami szoftverrel. A lemezeket meg  engedni kell a történelem homályába veszni.

Te hallottad már Bruce Willis hangját,inkább maradok Dörner Györgynél.

cecil
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Jazz-t mozis nappalija

szerk.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

Jazz-t mozis nappalija

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

A fizikai adathordozók kihalás előtt állnak, 

Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

cecil
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Jazz-t mozis nappalija

Igen ez így lehet.De ahogy már írtam az online dolog nem fog kapni magyar szinkront,mert mire ez rendesen kiépülne addigra,nem nagyon lesz kiadó aki csináltasson szinkront mondjuk dtshd ban és ne csak 2.0.
A lemezezés azért tartani fogja magát még egy darabig,mert a 4k nál is az volt ,hogy csak online lesz,lehetett volna megnézi és másnapra automatikusan törlődőt volna vagy megvenni.

És még hány nyelvű szinkront nem fog kapni a magyaron kívül... de ha lesz nálunk is normális ilyen online szolgáltatás magyar felirat biztos lesz, netflixen is már kezdenek felkerülni. Bár egyéni szoc vélemény de inkább eredeti nyelv + felirat.

Igen megmaradnak a lemezek de még inkább csak azok fogják venni akiket a gyűjtőszenvedély hajt és a birtoklási vágy nem pedig aki a "tartalom elfogyasztására"

A zeneipar hamarabb eszmélt, hogy profittermeléshez más piaci stratégia kell és be is jött nekik, a filmipar még kicsit le van maradva (főleg területi eloszlásban). De jelenleg sem az eladott lemezekből él

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Jazz-t mozis nappalija

Igen ez így lehet.De ahogy már írtam az online dolog nem fog kapni magyar szinkront,mert mire ez rendesen kiépülne addigra,nem nagyon lesz kiadó aki csináltasson szinkront mondjuk dtshd ban és ne csak 2.0.
A lemezezés azért tartani fogja magát még egy darabig,mert a 4k nál is az volt ,hogy csak online lesz,lehetett volna megnézi és másnapra automatikusan törlődőt volna vagy megvenni.

A fizikai adathordozók kihalás előtt állnak, minden évben 20 %-kal kevesebb fogy belőlük, 2015-ben a 2008-as mennyiség fele kelt el. Ha a forgalom egy bizonyos mennyiség alá esik, már nem lesz rentábilis gyártani. Ez szerintem 4-6 éven belül be fog következni, a lemezek eltűnnek a polcokról. Nem véletlen, hogy a 4K-hoz már semmilyen speciális fizikai adathordozót nem fejlesztettek.

A magyarosítás nyilván el fog tűnni, de nem a kiadók hiánya miatt. Az online szolgáltatók többsége egy multi cég, amiket maguk a kiadók, vagy előadók alapítottak. Pl. a TIDAL tulajdonosai Madonna és Rihanna. A Spotify 2015-ben rekord összeget, 3 milliárd dollárt fizetett a zenei kiadóknak. Ezek a nagy szolgáltatók nem foglalkoznak a helyi sajátosságokkal, mindenhol ugyanazt kínálják. Jó esetben magyar feliratot és magyarosított kezelő felületet kapunk majd, magyar hangsávot nem, de ezen csak nem fogunk fennakadni a XXI. században, mikor még az intim betéten is angol felirat van.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”