youtu.be/FLr-a2BMwIA
Jobb oldalt fent youtube fül, aztán a linkből az egyenlőségjel utáni részt bemásolni.

R.G. írta: ↑2019.12.07., szomb. 19:45[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FLr-a2BMwIA[/youtube]

szegény gyerek :)
Nekem a tv-n van hangvezérlés,de még nem próbáltam.A Harmony-n külön csoportokat lehet létrehozni,pl. Zene,mozi stb.szóval egy gombnyomással megoldott,de a hangvezérlés még ennél is egyszerűbb.Néha hallom a szomszédot,hogy hangvezérli a gyereket :)

Erdekes en ezt az Alexarol hallottam, hogy felvesz mindent.R.G. írta: ↑2019.12.06., pén. 12:23én a hangvezérléstől tartok még...komarfamily írta: ↑2019.12.06., pén. 11:24En is nemreg vettem egyet es nagyon frankon mukodik. Tegnap megjott a taviranyito is. Vettem egy google home nestet is es rogton parosult is a harmonyval igy mar a telot se kell elovenni mert cask szolok a googlinak, hogy kapcsoljon be mindent es mar kesz is. Elkepesztoen kenyelmes!
működik tényleg rendesen?
telóról már sok minden működik, redőnyök, mozgásérzékelős lámpa, kiegészítő fűtés, stb, de a hangvezérléstől félek továbbra is
nem kellene már?
Vera hubról tapasztalat, vélemény?
Vagy csak a google nagyobbik hangszóró és minden szuper lesz?
a google asszisztens app a leggyengébb a vezérlések közül :)
az jó benne, hogy különböző fiókokat össze tudsz kapcsolni, de kb. itt vége is

akkor sok hanganyagot kell készíteni, nehogy szégyenben maradjak a jövőt tekintve

Hogyne működne. Még azt is felveszi és továbbítja, amikor az asszonnyal közösen tornáztok.

én a hangvezérléstől tartok még...komarfamily írta: ↑2019.12.06., pén. 11:24En is nemreg vettem egyet es nagyon frankon mukodik. Tegnap megjott a taviranyito is. Vettem egy google home nestet is es rogton parosult is a harmonyval igy mar a telot se kell elovenni mert cask szolok a googlinak, hogy kapcsoljon be mindent es mar kesz is. Elkepesztoen kenyelmes!
És most 6 hónap Spotify premium is jár hozzá,nem rossz!komarfamily írta: ↑2019.12.06., pén. 11:24En is nemreg vettem egyet es nagyon frankon mukodik. Tegnap megjott a taviranyito is. Vettem egy google home nestet is es rogton parosult is a harmonyval igy mar a telot se kell elovenni mert cask szolok a googlinak, hogy kapcsoljon be mindent es mar kesz is. Elkepesztoen kenyelmes!

Koszi, meglesem...

Nincs,ez egy Zido,ami tud 4K-t,de csak egy be és egy kimenete van.Avglas írta: ↑2019.11.27., szer. 20:03Lejátszónak ezek szerint nincs 2 hdmi kimenete?Hifilala írta: ↑2019.11.27., szer. 14:49Kis változások történtek mostanában.
Érkezett egy Samsung KS9000 4K tv,ami szintén hajlított,nekem még mindig tetszik.
A 3D anyagoknak így búcsút inthetek..Netfilxen van pár UHD anyag,így előfizettem rá.
Sajnos az Anthem nem kezeli a 4K képet,ezért vettem egy Marantz SR6010-et,de Januárban majd upgardelek 7010-re.
Hiányzik a régi rendszer,de fokozatosan majd újraépítem,mert az volt az igazi.
Lejátszónak ezek szerint nincs 2 hdmi kimenete?Hifilala írta: ↑2019.11.27., szer. 14:49Kis változások történtek mostanában.
Érkezett egy Samsung KS9000 4K tv,ami szintén hajlított,nekem még mindig tetszik.
A 3D anyagoknak így búcsút inthetek..Netfilxen van pár UHD anyag,így előfizettem rá.
Sajnos az Anthem nem kezeli a 4K képet,ezért vettem egy Marantz SR6010-et,de Januárban majd upgardelek 7010-re.
Hiányzik a régi rendszer,de fokozatosan majd újraépítem,mert az volt az igazi.
Én a Pro dolgaimat arra használom,amire tervezték őket és eszem ágában sincs bevinni őket a szobába.Látva,hogy mi a trend itt a fórumon,nos abba nem kívánok belefolyni.Nem kétlem,hogy van akinek ez a vonal jön be,nekem bőven elég a hangoskodás a hétvégi bulikban.A Nexo rendszert is eladtam,mert valójában nem tudtam kihasználni.Egyszer volt beüzemelve fél év alatt,akkor is kb 30%-on ment és amikor kicsit megszaladt a potméter,az emberek megijedtek.