Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ceci(L)Nema
Ceci(L)Nema
Valameddig vicces... egy idő után inkább már szánalmas...
És van aki még mindig jól mulat rajta...
- upetat2
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 35
Ceci(L)Nema
Hát igen , a képzőművészet teljesen felesleges minden téren ! Bernini és Michelangelo elmehet a babáival a sunyiba .....:-D
Projektor: 3chip DLP,Digital Projection Highlite 660 /
Lejátszó: Oppo93eu / Védelem,szűrő: Isotek Mirra,Isotek Solus,
Hdmi: Furutech,AudioQuest / Tápkábelek: Furutech,Audioquest
Lejátszó: Oppo93eu / Védelem,szűrő: Isotek Mirra,Isotek Solus,
Hdmi: Furutech,AudioQuest / Tápkábelek: Furutech,Audioquest
Ceci(L)Nema
Miért is?
Mert ekkorát még nem nevettem hozzászóláson.
Egyébként meg nem kell véresen komolyan venni a dolgokat!
Úgy szebb az élet - ezt tudom neked is ajánlani!
Ceci(L)Nema
Ez eddig az év hozzászólása!
Miért is?
Ceci(L)Nema
Az ovis, kis iskolás lányok-fiúk cserélgetni szokták egymás között a játékaikat.
Egyezzetek meg egymással, hogy két hétre vagy egy hónapra cseréljetek egymás között olyan bábúkat, babákat, műanyag kardokat, pajzsokat, amik nincsenek nektek otthon, de nagyon szeretnétek, ha ott porosodhatna a polcotokon!
Ha sikerül megegyeznetek, hogy kinél mi legyen és meddig, a csere időpontjában, még játszhattok is velük! Képzeljétek el micsoda izgalmas lesz, amikor lekapcsolt lámpánál, félhomályban kezetekbe veszitek az Élien királynőt, és megtámadjátok vele Dart Véder bácsit! Eközben a háttérben, az Élien valamelyik-bármelyik részét szólaltathatjátok méghozzá Dolby Attmosban vagy akár DTS X-ben! Majd amikor bekövetkezik a végső csata a műanyag lézerkardot suhogtatva, felszabdalhattyátok az Élien királynőt! Ez természetesen csak javaslat, bármilyen vége is lehet a játékharcotoknak! Antal majd te eldöntöd, hogy mi legyen játék vége, hiszen Cecilhez képest, te vagy az idősebb és a nagyobb!
Jó játékot, kellemes időtöltést kívánok!
Ez eddig az év hozzászólása!
Ceci(L)Nema
Talán nem a legjobb hely egy házimozis fórumon cinkelni a relikviák gyüjtését Képzeld, nekem pl azért nincsenek még ilyenek, mert félteném a két gyermekemtől a "babáimat" Hihetetlen forma vagy, de szerintem direkt csinálod
Dehogy, csak irigykedik....
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Ceci(L)Nema
Talán nem a legjobb hely egy házimozis fórumon cinkelni a relikviák gyüjtését Képzeld, nekem pl azért nincsenek még ilyenek, mert félteném a két gyermekemtől a "babáimat" Hihetetlen forma vagy, de szerintem direkt csinálod
Sony AG9 65"/Sony VPL-HW55ES/Screenline WavePlus Tensione 96"/Arcam AVR5/Oppo103D/CA CXN V2/B&W CM6 S2/B&W CMC S2/B&W M1/B&W PV1D/Audioquest Rocket 44/Audioquest X2/Audioquest Boxer/Audioquest Sydney/vmi Hama hdmi
- komarfamily
- V.I.P.
- Értékelés: 1030
Ceci(L)Nema
Erzek egy "hangyanyi" ironiat az irasodban
Ceci(L)Nema
Menj a fenébe, sokat szemeztem ezzel a királynővel, aztán valamiért elmaradt a vásárlás. Azt hiszem elég nagy, főképp hosszú. Sárgulok.
Az ovis, kis iskolás lányok-fiúk cserélgetni szokták egymás között a játékaikat.
Egyezzetek meg egymással, hogy két hétre vagy egy hónapra cseréljetek egymás között olyan bábúkat, babákat, műanyag kardokat, pajzsokat, amik nincsenek nektek otthon, de nagyon szeretnétek, ha ott porosodhatna a polcotokon!
Ha sikerül megegyeznetek, hogy kinél mi legyen és meddig, a csere időpontjában, még játszhattok is velük! Képzeljétek el micsoda izgalmas lesz, amikor lekapcsolt lámpánál, félhomályban kezetekbe veszitek az Élien királynőt, és megtámadjátok vele Dart Véder bácsit! Eközben a háttérben, az Élien valamelyik-bármelyik részét szólaltathatjátok méghozzá Dolby Attmosban vagy akár DTS X-ben! Majd amikor bekövetkezik a végső csata a műanyag lézerkardot suhogtatva, felszabdalhattyátok az Élien királynőt! Ez természetesen csak javaslat, bármilyen vége is lehet a játékharcotoknak! Antal majd te eldöntöd, hogy mi legyen játék vége, hiszen Cecilhez képest, te vagy az idősebb és a nagyobb!
Jó játékot, kellemes időtöltést kívánok!
- menyuslight
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 169
- Kapcsolat:
Ceci(L)Nema
Proci: ............. Lejátszó:Oppo 205 Projektor:Sony VPL XW 7000 Vászon:Screenline: 21:9 microperforált Tápszűrő: Torus Power Amp: Primare 30.7 Amp 2: Primare 30.7 Front: MILLER & KREISLER S150 Rear: M&K Sound S150 Atmos M&K Sound MP 150
Sub: SVS 4000
Sub: SVS 4000
Ceci(L)Nema
Menj a fenébe, sokat szemeztem ezzel a királynővel, aztán valamiért elmaradt a vásárlás. Azt hiszem elég nagy, főképp hosszú. Sárgulok.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
- Spiky03
- Fórumlakó
- Értékelés: 197
Ceci(L)Nema
Akkor ezeket főként neked küldeném

A Királynő
Pont a múlthéten néztük végig az asszonnyal a 4 részt.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect
Ceci(L)Nema
Csak így tovább te csecsemő!
Akkor ezeket főként neked küldeném

Ceci(L)Nema
Csak így tovább te csecsemő!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
- Spiky03
- Fórumlakó
Ceci(L)Nema
Nagyon jól néz ki.
Azt lehet tudni, hogy honnan szerzed be ezeket a gyöngyszemeket?
Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect
Ceci(L)Nema
Bővült a gyűjtemény... de megint nem HM kütyüvel...
Eszméletlen kidolgozása van! Csak ámulok
most ilyen témában lehet több bejegyzést fogtok tőlem látni, az elektronika csere-bere alább hagyott egy jó időre, ezek most jobban érdekelnek... azért ha lesz változás technika téren arról is beszámolok
- Spiky03
- Fórumlakó
Ceci(L)Nema
BUÉK viszont.
Gratula a Robotokhoz. Menő. Én is szeretem az ilyenen "babákat".
Ha lesz nagyobb lakás akkor én is beszerzek pár figurát. Mert most sajna nem sok helyre tudnám pakolni őket.
Nekem csak egy kis alap Terminátorom van, egy T-RIP-em.
Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect
Ceci(L)Nema
először is BUÉK mindenkinek!
Másodszor had mutassam meg mivel leptem meg magam
Nem ez most nem mozi cucc... de azért valamennyire kapcsolódik hozzá.
Nagyon régi vágyam volt ezek beszerzése és végre sikerült levadászom számomra is elfogadható áron őket (most majd biztos megkapom, hogy felnőtt létemre babázom) !!!
Ceci(L)Nema
Boldog Karit minden kedves fórumlakónak!
Elég szolid a karácsonyfád
Ceci(L)Nema
Boldog Karit minden kedves fórumlakónak!
Ceci(L)Nema
Történt egy kis félreértés és tévesen törölve lett a regem... visszakaptam a nickem de sajnos az eddigi dolgaim igy fognak megjelenni
De itt vagyok újra!
- Robertó77
- V.I.P.
- Értékelés: 440
Ceci(L)Nema
Mi ez Guest_cecil_*?
Ceci(L)Nema
Pedig vártam rá vagy 4 hónapot , és ugye tudod hogy mindig az első gondolat a jó gondolat... . Nagyon remélem hogy lesz legalább egy grill sarok a teraszon .
Nappalis nagy kép feladatodhoz van egy érdekes ötletem. Talán nem is olyan extrém, és hajlasz is az érdekesebb de nehezebben kivitelezhető megoldások felé.
Ahogy én látom;
Ha 21:9 akkor lehet túl hosszú kifutós vászon kellene, ha 16:9 - még mindig leküldheted a hasznos tartalmat a vászon aljára és akkor maradhatnak a koncertek, kosárlabdameccsek ,
és persze a Saul Fiát is meg lehet nézni .
Hangáteresztő cuccokkal lenne szerintem egy érdekes probléma; az oké hogy nyersz vele 20-25 centit;
- de a center sugárzó így is a vászon alján lesz; Egyrészt a doboz sugárzása "felemás" lenne - szerintem sokkal jobban éreztetné magát hogy alul van mert 15 centi után már másképp jönnének a hangok.
Másrészt a plusz felár nem fogja hozni azt amire igazából kitalálták, csak ha nem szögeled a tv közepébe a centert - picit így értelmetlen lenne ennyi pénzt belefeccőlni.
Ahhoz mit szólnál ha 2.0 térképzési elven egy olyan érdekes megoldást támadnál meg hogy szerválnál egy másik ugyanolyan centert, és a vászon két oldaláról megpróbálnál
egy "sztereó" teret létrehozni?
Szerintem érdekes lenne, egyikket beleterveznéd a felső most még terveződő vászon tokba, a másikat meg a lebegő polc alja közelében helyeznéd el, megfelelően megdöntve mindkettőt.
Elméletben ha sikerülne, akkor könnyedén lehetne a hasznoskép középvonalába belőni a csatorna információit, és ez nem lenne akármi ám .
A "b" verziót nem is írom le, remélem 1-2 hét múlva nálam ki tudjuk próbálni mit nyújt - vagy nem nyújt .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Ceci(L)Nema
Így van osztom én is. Te tudod hogy meddig érhetsz el anyagilag,mik a lehetőségeid stb..
Az ízlésedet és a múltbéli kreatív megoldásaid nézve nem kell félteni ,hogy megoldatlan,félkész lenne nálad bármi is...
Ceci(L)Nema
na akkor összefoglalva ezeket a tényeket 2 összeállítás mellett filózok:
1., motoros oldalfeszitett 21:9 vászon - kötöttebb hangfal elhelyezéssel és marad a TV nagyobb arányban - viszonylag emberbarát áron
2., motoros oldalfeszitett 16:9 szőtt hangáteresztő vászon - egyedi maszkolás megoldásával - zsebbenyúlósan de meghagyva a több lehetőséget a hangfal elhelyezésre és minden mozi + játék mehet nagyképűen
Hát kb ennyi lenne... kicsit Palisra sikerült a mondandóm hossza, remélem azért végigolvassátok

Jó látni, hogy néha azért bepalizol pár hozzászólást.
Véleményem szerint, ha hosszú távra költöztetek be, akkor érdemes olyan rendszert kialakítani, ami hosszú távon kielégítő. Ez a zsebbenyúlós verzió. Viszont, ha ez a lakás 5-10 éven belül eladásra kerül, akkor nem szabadna nagy költségekbe verned magad.